- 4 Ekim 2024
- 76
- 82
- 3
- 30
Ben de nurse harveys kullanıyorum hızlı etki ediyor bebek rahatlıyorO damlayı kullandıktan sonra yorum yapar mısın bnada çok övdüler ama biz başka almıltık adı lactacol pek fayda etmedi anason iyi geldi biraz
Hay Allah, size de kolay gelsin o zaman...Evet sütüm baya az sanırım ondan. Genel olarak memeyle kavga ediyor, krize giriyor mecburen biberonla mama veriyoruz. 21 günlük, 21 gündür bu savaşo veriyorum ama süt olmayınca olmuyor maalesef
Canım 2 saat çok sık bence azalmaz sütün 3 4 saate çekmeni tavsiye ederim zaten sağım ve yıkama 1 saatin gidiyor en az senin de dinlenmen lazım sütün çoğalması için ve böyle çok sık sağarsan vücuda bebek doymuyor sinyali gittiği için strese giriyor bugün hemşire o gitmeyen doluluk hissi ve mastit stresten oluyor dedi. Zaten büyüdü artık bebişler sarılık yoksa sütün de iyi bebeğin de çok güzel kilo almış bırak uyusun uyuduğu kadar uyanınca bir tur sağdığını ver uyuyunca tekrar sağ uyanınca ver böyle böyle rahat edebilirsin. Ben de çok bilmiyorum ama kendi tecrübemden yola çıkarak yardımcı olmaya çalışıyorumEvet ana kucağını benim bebeğimde seviyor ama sadecr balkonda iken seviyor. Burda da epey rüzgar var şu sıralar hiç bırakamıyoruz balkona. Squat ı deneyelim bir.
4-5 saatte bir sağmak mantıklıymış aslında . Ama internette okuduklarıma göre sık süt sağılmazsa sütün azalmasına hatta kesilmesine sebebiyet veriyormuş. Deneyimlemedipim için net bi şey diyemiyorum ama korktuğum için sık sağıyorum . Siz 4-5 saatte bir sağdığınız sütü buzdolabında mı muhafaza ediyorsunuz acaba ?
Siz silikon uç ile denediniz mi acaba ?Hay Allah, size de kolay gelsin o zaman...Biz de 20 günlüğüz bugün. Meme savaşını bırakalı epey oldu. Biberonla süt + mama şeklinde ilerliyoruz. Siz kendiniz için en iyisini bilirsiniz ama naçizane Bontaa emziren anne içeceğini önereyim, belki fayda görürsünüz. Brewer's Yeast de var. Süt arttırmada gerçekten fayda gördüm ben bunlardan.
Ohhhooo türlü türlü uç denedik. Ağzında buruşturuveriyor. En son Avent'inkini söyledim, bir o kaldı denemediğimiz ama elim gitmiyor korkudanSiz silikon uç ile denediniz mi acaba ?
Ya bende comotomo biberon çok yavaş aktığı için zorlanıyor sanırım bu yüzden bugün silikon uç ile memeyi emmek istedi. Ama comotomo da çok yavaş aktığı için bebek zorlanıyor biraz içip uyuya kalıyor, dolayısıyla beslenmesi azalıyor. Şuan avent e dönmemek için zor tutuyorum kendimi çünkğ kıyamıyorumOhhhooo türlü türlü uç denedik. Ağzında buruşturuveriyor. En son Avent'inkini söyledim, bir o kaldı denemediğimiz ama elim gitmiyor korkudan
Solgarı alıyorum ama Bontaa yı duymamıştım bir araştırayım hemenHay Allah, size de kolay gelsin o zaman...Biz de 20 günlüğüz bugün. Meme savaşını bırakalı epey oldu. Biberonla süt + mama şeklinde ilerliyoruz. Siz kendiniz için en iyisini bilirsiniz ama naçizane Bontaa emziren anne içeceğini önereyim, belki fayda görürsünüz. Brewer's Yeast de var. Süt arttırmada gerçekten fayda gördüm ben bunlardan.
Ben de silikon meme ucuyla emzirmeye başlamıştım. Emerken bir anda çıkarıp baktığımda silikon uç süt dolu oluyordu sizde bir deneyin. Bende Philips avent sonrası comotomo kullandım. Çocuğum ondan sonra emmeye başladı.Kızlar yorumlarınız için öok teşekkür ederim hepinize . Çok bunaldığımda sayenizde bi nebze rahatlıyorumşimdi son bir soru daha soracağım.
Silikon meme ucu ile bebeğim memeyi aldı bugün. Kendi isteğiyle almasına rağmen emerken hep ağlayıp sinirlendi. Hem kendi alıyor hem de emdikçe sinirlenip ağlıyor. Acaba silikon ile emince süt mü gelmiyor dedim kendi kendime ama aylarca kullanan bir sürü insan var . Ya da az geldiği için mi sinirlenip ağlıyor. Bir türlü çözemedim durumu.
Epey de aldı aslında 10 dk civarı emdi ama dediğim gibi ağlaya ağlaya sinirlene sinirlene . Ağlayıp bırakıyor sonra kendisi tekrar emiyor. Sonra tekrar ağlıyor tekrar emiyor
Silikon uç kullanan arkadaşlar hangi markayı kullanıyorsujuz ? Bebek sütü çekebiliyor mu? Ya da az mı çekiyor
Nasıl kullanıyorsunuz bize eczacı günde 3 kez 4 damla ağza damlatin dedi ama prospektüste seyrelterek kullanın diyoBen de nurse harveys kullanıyorum hızlı etki ediyor bebek rahatlıyor
Memenin akisini beğenmemiş olabilir. Biberona gore belki yavas oldugu icin sevmemistir. Umarim boyle boyle alisir da yukun hafifler her turluKızlar yorumlarınız için öok teşekkür ederim hepinize . Çok bunaldığımda sayenizde bi nebze rahatlıyorumşimdi son bir soru daha soracağım.
Silikon meme ucu ile bebeğim memeyi aldı bugün. Kendi isteğiyle almasına rağmen emerken hep ağlayıp sinirlendi. Hem kendi alıyor hem de emdikçe sinirlenip ağlıyor. Acaba silikon ile emince süt mü gelmiyor dedim kendi kendime ama aylarca kullanan bir sürü insan var . Ya da az geldiği için mi sinirlenip ağlıyor. Bir türlü çözemedim durumu.
Epey de aldı aslında 10 dk civarı emdi ama dediğim gibi ağlaya ağlaya sinirlene sinirlene . Ağlayıp bırakıyor sonra kendisi tekrar emiyor. Sonra tekrar ağlıyor tekrar emiyor
Silikon uç kullanan arkadaşlar hangi markayı kullanıyorsujuz ? Bebek sütü çekebiliyor mu? Ya da az mı çekiyor
Aslinda bu da bir taktik olmaz mi? Belki memeye dönersiniz.Ya bende comotomo biberon çok yavaş aktığı için zorlanıyor sanırım bu yüzden bugün silikon uç ile memeyi emmek istedi. Ama comotomo da çok yavaş aktığı için bebek zorlanıyor biraz içip uyuya kalıyor, dolayısıyla beslenmesi azalıyor. Şuan avent e dönmemek için zor tutuyorum kendimi çünkğ kıyamıyorum
Incir denediniz mi?Solgarı alıyorum ama Bontaa yı duymamıştım bir araştırayım hemenGünde elli tane şey alıyorum süt için gerçekten malt içecekler, bitki çayları, kefir, dut bir de bunu deneyelim
Kızlar yorumlarınız için öok teşekkür ederim hepinize . Çok bunaldığımda sayenizde bi nebze rahatlıyorumşimdi son bir soru daha soracağım.
Hangi silikon ucu kullanıyorsujuz?Ben de silikon meme ucuyla emzirmeye başlamıştım. Emerken bir anda çıkarıp baktığımda silikon uç süt dolu oluyordu sizde bir deneyin. Bende Philips avent sonrası comotomo kullandım. Çocuğum ondan sonra emmeye başladı.
Evet kurusunu dutla birlikte kaynattım suyunu içtim bir de ara ara atıştırma şeklinde maalesef bir şey fark etmedi pekIncir denediniz mi?
Canım yazını okurken gözlerim doldu çünkü bizde bgn tam bir aylık olduk, benim de yapmadığım, denemediğim şey kalmadı ama sütüm yok denecek kadar az. saginca 15 CC anca geliyor iki memeden, bazen o bile gelmiyor ama ben bir damla bile olsa alsın diye emziriyorum 3 saatte bir, sonra mama veriyorum çünkü zaten asla doymuyor. Çok güzel Emiyor aslında çocuğum ama yok süt memeyi çekiştirip çekiştirip ağlıyor öyle zoruma gidiyor ki mama verince. Neyse sağlığı yerinde iyi ya çocuğum yapacak bişey yok keşke olsaydı ama olmayınca olmuyor maalesef. Sen daha önce lansinohun sağma makinesini aldığını söylemiştin sanki sagdikca artmadı mi sütün ben çünkü çok sağmadım o kadar uğraşıyorum 15 CC anca diye, bide ben sagiyorum tek damla gelmeyene kadar, sonra elimle sıkıyorum süt geliyir hatta fışkırıyor resmen ama makinede asla gelmiyor 3 makine denedik 3 ünde de öyle meme ucum mu tuhaf nedir anlamadımSolgarı alıyorum ama Bontaa yı duymamıştım bir araştırayım hemenGünde elli tane şey alıyorum süt için gerçekten malt içecekler, bitki çayları, kefir, dut bir de bunu deneyelim
Canım tuvalet iletişimi diye bişey var bebeği tuvalete tutuyorsun onu bi araştırıp yapmaya çalışsana gerçekten çok emek isteyen bı durum ama çok faydası oluyor gaza kız kardeşim oğlunu hep çise tuttu tuvalete doğduğu ilk günden itibaren gazlı bi bebekmis doktoru öyle demiş ama hiç sıkıntı yaşamadı tuvalete tuttuğu için şimdi bana da kızıyor kardeşim sende tutsana diye ben çok yorucu diye başlamadım hiç sadece kaka yaptığında bezini değiştirirken yıkıyorum ya poposunu o zmn tutuyorum hemen çiş yapıyor hattaÇevrede kullananların önerisiyle nurse harvey's aldım bakalım inşallah iyi gelir morariyor kasilmaktan kuzum elimden masaj dışında bişey gelmediği icin öyle anlarda sarılıp burdayım geçecek gevşe rahatla demekten başka bişey yapamıyorum bı altını açınca rahatlıyor saat başı açıp masaj yapıyorum karnına bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?