2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar benim sütüm artmak yerine azalıyor sanki böyle bir şey yaşayan var mı

Canım arkadaşım ben o 15-20 cc sağınca çıkan süt ile 2,5 yıl emzirdim.. çok zordu ilk ay gerçekten çoook iyi anlıyorum seni üzüntünü yetmeme duygusunu gece kalkıp memeden doymayıp çığlık basınca mama telaşına girmeni hepsi geçicek geçiyor gerçekten daha güzel günler geliyor odak noktanı değiştirmeni öneririm ona masaj yapmayı banyo sonrası, ufak ufak spor hareketi yaptırmanı, şu siyah beyaz kartları göstermeni yani başka gelişimine fayda sağlıcak şeylere yönelmeni öneririm nacizane. Bu zorlu yoldan geçen 2.bebek İle ilk bebeğinde kendi yaptığı hatalarını ve doğrularını gören bir anne den sevgilerle

Yaaaa o kadar iyi geldi ki cevabın çok teşekkür ederim Allah razı olsun, yani aslında kabulleniyorum , biz iyiyiz ya gerisi önemli değil diyorum sonra yavrum öyle güzel emip gelmeyince açlıktan sinirlenince sanki ona haksızlık etmişim benim yüzümden anne sütü alamıyor gibi hissedip üzülüyorum işte, biliyorum mama da iyi ki var, mama kötü bişey değil falan ama işte o sırada anne yüreğine bunu dinletemiyorum. Neyse sağlık olsun da umarım artar sütümüz hepimizin artmazsada canımız sağolsun biz güzel anneleriz, evlatlarımız için endişe duyan koca yürekli anneleriz dün eşime ben yapamıyorum, alışamadim, sanki hiç mutlu değilim falan dedim, bana sarılıp benim gördüğüm en güzel en iyi annesin sen deyince kalbim eridi

Kızlar benim sütüm artmak yerine azalıyor sanki böyle bir şey yaşayan var mı
MAalesef benimde bugün 1 günde azaldı hala sebebini anlayamadım. Dün gece 12 ye kadar 150 ml süt gelirken bugüj 70 ancak geliyr. 1 gecede yarıya düşecek kadar nasıl azalmış olabilir hala anlayamadım. Geçici mi değil mi bilmiyorum ama iyice moralim yerle bir oldu

İşte lohusalık buna deniyor o üzüntü normal düşünememe vs oluyor çok normal dıygularını ifade etmek önemli seni anlayan insanların olması önemli olan gerçekten herkes kendi evladı için en iyi anne. Allah evlatlarımıza da bize de sağlık versin. Annelik hiç bitmeyen bir serüven ve her gün yeni bir gün asla pes etmiceğimiz çok sevgiler

Benim hep azdı gece kıyafetim ıslanırken bi anda kesildi sürekli de emziriyorum ona rağmen. Benimde öyle moralim çok bozuk kafaya takma iyice kötü olur diyolar nasıl takılmasın ki

Bir şeylere mi sıkıldın canım?

Evet hepimiz evlatlarımız için en iyi anneyiz
Çok teşekkür ederim canım sevgiler, iyi geldi bana yazdıkların

Kızlar göğüs mastit olmuşsa ya da damar tıkanmışsa hiç süt gelir mi? Dünden beri bir göğsümde ağrı ve sertlik var. Süt geliyor ama normalin yarısı kadar . Damar tıkanmış olsa hiç gelmezdi di mi? Anlam veremedim bir türlü. Her yolu da denedim ağrı bi azalıypr bi artıyor. Sertlik bi hafifliyor bi geri geliyor . Ne yapacağımı bilemedim artık

Birbirimizi çok iyi anlarız arkadaşım.. Benim de öyle inan anlamıyorum, sıkınca ucunda sut var sağınca bi gıdım ve bebeğimin ağzı kupkuru oluyor sinirleniyor ordan anlııyorum hele akşamları.. Çok dokunan bir şey bebeğinin memende ağlaması ve biberonu alınca öyle rahatlaması. Ama dediğin gibi, bu nedir ki? Bir şekilde besliyoruz sonuçta çok şükür
Yine de sağmayı bırakmanı öneririm, emzirme danışmanının attığı sağma programını gönderiyorum, artış yavaş yavaş da olsa oluyor. Bir de gazı olan çocuk emmiyor. Öyle bir sıkıntı varsa doktorla görüşüp probiyotik ve gaz damlası kullanmalıymışız.

Stres konusu da var tabii sütü etkileyen. Lütfen canını sıkma. Zaman zaman bana da geliyor ama sonra diyorum ki Allah beterinden sakınsın, daha beteriyle sınananların yar ve yardımcısı olsun.

Eklentiler

• 8928e799-60b5-43b5-9816-beb9837f6df1.webp
    32 KB · Görüntüleme: 47
Amin inşallah umarım daha güzel olur herşey, sen denedin mi bu sağma yöntemini ise yaradı mı

Amin inşallah umarım daha güzel olur herşey, sen denedin mi bu sağma yöntemini ise yaradı mı
Bebişle çok fırsat bulamamıştom ama iki gündür deniyorum sanki biraz fark var gibi. Herkes bu şekilde arttırıyor aslında neden olmasın.. Bu da olmazsa bir ilaç önerdi yan etki olarak süt üretiminden sorumlu prolaktini arttırıyor. Onu görüşeceğim doktorumuzla

Benim hep azdı gece kıyafetim ıslanırken bi anda kesildi sürekli de emziriyorum ona rağmen. Benimde öyle moralim çok bozuk kafaya takma iyice kötü olur diyolar nasıl takılmasın ki
Niye öyle oldu ki canın biseye falan mı sıkıldı da kesildi

Ne ki acaba ilacın adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…