- 21 Kasım 2022
- 693
- 781
- 33
Ay dün gece bizim de aynısı oldu.Kızlar bebeğim ilk kez sesli şekilde güldü.güzel günler yakın , zor günler bitiyor gibi hissettim
dün gece bizde öyle bir Şen kahkahayı gördük. Büyük insan gibi güldü şaşırdık hattaYaaaa senin bebiş kaç günlüktü, sanki hemen hemen yakın yaşadıklarımız grupta genel olarak, benim ki bgn 29 günlük dün gece babasına sesli sesli gülüyordu, ben diğer odadan duyup koştur koştur yanlarına gittimçok yoruyorlar bizi ama çok tatlılar bu küçük insanlar
Yıkamadım kuzum.Doktorumuz yikamayın diyince bekledik.Kızımda 5. Gün düşmüştü.Bu minnoşun düşmeyince bende panik olmuştum.Kurumaya yüz tutmuşsa bir iki gün içinde birden düşüyor.Sen yikadin mi peki dusmeden canim?
Ay ben zaten panik biriyim iyice panik oluyorum
Çok sıcak bir yerde yaşamıyorum. Onu da belirteyim.. 2 günde bir de pamuklu mendillerle sildim hep.Sen yikadin mi peki dusmeden canim?
Ay ben zaten panik biriyim iyice panik oluyorum
Sut mu dolmus? Sicak su ile banyoda elle masaj yapip dagitmak bana iyi gelir. Sertliklere bastırip masaj yaparin.Kızlar sağ göğsümde koltul altona doğru sertlik ve ağrı var. Pompa ile sağdığımda süt geliyor ama ağrı asla geçmiyor geceden beri. Yaşayan varsa bi öneriniz var mı?
Duşta sıcak su ve sabunla iyice masaj yapıp çıkınca sağ ,sağarkende oraya masaj yaparak sağ cnm. Sonra da soğuk kompres yap.Kızlar sağ göğsümde koltul altona doğru sertlik ve ağrı var. Pompa ile sağdığımda süt geliyor ama ağrı asla geçmiyor geceden beri. Yaşayan varsa bi öneriniz var mı?
Biz symbiosys diye bir probiyotik kullanıyoruz bizimkine iyi geldi ama doktor her probiyotik her çocuğa yaramaz denemek lazım demişti bundan önce kaleidon kullandık mahvetti çocuğuKızlar gaz icin ne kullanıyorsunuz imdat yetişin lütfen zombiye döndüm 50 dkda bir 2 saat aralıksız ağlar mı bı bebek o kadar kasılıyor ki içtiği sütler tekrar ağzından burnundan atıyor
Ben pilates topunda zıplıyorum kucağıma alıp :/ boş biberonla kandırıyorum bazen zıplarken. Ama benim bebeğim 2 saat uyumadığından uykuya dalıyor. Sizinki epey uykusunu alıyormuşKızlar kendimi tükenmiş hissediyorum çok yorgun çok uykusuzum sizde durumlar nasılbu süreçte beni en yıpratan şey süt sağmak sanırım. Ama bebek max 2 saat aralıksız uyuyabiliyor sonra uykuya dalması 2 saat sürüyor ve uyanık oldupu her dakika ağlıyor. Meme emen bebekler uyanık olunca meme emiyorda benim gibi meme emmeyenler uyanıkken ne yapscak? Oyun oynayalım desek şuan anlamıyor gezelim desek anlamıyor. Bu bebeklerin tek anladığı emmek ve uyumak . Emmeyenlet emmediğinde napacsk kafamda deli sorular migren bir yandan göğüs ağrısı bir yandan 2 saatte sağmam gereken süt bir yandan . Kendimi tükenmiş hissediyorum
Evet bağ kurmak kesinlikle sadece emzirmekle olmuyor fakat bir robot gibi durmadan süt sağmaktan bebekle ilgilenecek bağ kuracak vaktim kalmıyot ki. Akşama kadar tek yaptığım süt sağmak ısıtmak ve cihazları temizlemek. Başka bir şeye vaktim kalmıyor. Çoğu zaman sağdığım sütü bebeğe verecek halim bile kalmıypr annem eşim veriyor. Bebeğimle vakit geçiremiyormuşum gibi hissediyorum artık. Dışarı çıkma konusunu hiç söylemiyprum bile tam bir facia olarak geçiyor benim için .Kızlar kendimi tükenmiş hissediyorum çok yorgun çok uykusuzum sizde durumlar nasılbu süreçte beni en yıpratan şey süt sağmak sanırım. Ama bebek max 2 saat aralıksız uyuyabiliyor sonra uykuya dalması 2 saat sürüyor ve uyanık oldupu her dakika ağlıyor. Meme emen bebekler uyanık olunca meme emiyorda benim gibi meme emmeyenler uyanıkken ne yapscak? Oyun oynayalım desek şuan anlamıyor gezelim desek anlamıyor. Bu bebeklerin tek anladığı emmek ve uyumak . Emmeyenlet emmediğinde napacsk kafamda deli sorular migren bir yandan göğüs ağrısı bir yandan 2 saatte sağmam gereken süt bir yandan . Kendimi tükenmiş hissediyorum
Tüm tuşlara basıyoruz bizde uyanıkken ama sürekli bu döngü devam ettiği için bi noktada tükeniyor insanBen pilates topunda zıplıyorum kucağıma alıp :/ boş biberonla kandırıyorum bazen zıplarken. Ama benim bebeğim 2 saat uyumadığından uykuya dalıyor. Sizinki epey uykusunu alıyormuş
Biraz biriktirip sağsanız? Ben de 2 saatte bir sağıyordum ama artık 4-5 saate uzattım çünkü fiziken çok yorucu süt sağmak. Bu şekilde birikmiş olarak geliyor, miktar olarak daha iyi hissettiriyor. Bir de bebeği oyalamak için squat taktiği uyguluyorum ben. Kendim yorulunca eşime ya da kardeşime veriyorum. Ağlaması duruyor hemen. Bir deneseniz. Squat BebekKızlar kendimi tükenmiş hissediyorum çok yorgun çok uykusuzum sizde durumlar nasılbu süreçte beni en yıpratan şey süt sağmak sanırım. Ama bebek max 2 saat aralıksız uyuyabiliyor sonra uykuya dalması 2 saat sürüyor ve uyanık oldupu her dakika ağlıyor. Meme emen bebekler uyanık olunca meme emiyorda benim gibi meme emmeyenler uyanıkken ne yapscak? Oyun oynayalım desek şuan anlamıyor gezelim desek anlamıyor. Bu bebeklerin tek anladığı emmek ve uyumak . Emmeyenlet emmediğinde napacsk kafamda deli sorular migren bir yandan göğüs ağrısı bir yandan 2 saatte sağmam gereken süt bir yandan . Kendimi tükenmiş hissediyorum
O sanırım çoğumuzda var dün saatlerce ağladı gaz sancısından ve uyumadı, gün içinde de kuş gibi uykuları. En son anneme verdim banyoya gidip oturdum ağladım ben de. Annem gidince nasıl bakacağım bilmiyorum mama krizinde tek elimde çocuk tek elimle mama nasıl yapacağım mesela. En azından sizin sağacak sütünüz varTüm tuşlara basıyoruz bizde uyanıkken ama sürekli bu döngü devam ettiği için bi noktada tükeniyor insan
Sizin de mi emme probleminiz var?O sanırım çoğumuzda var dün saatlerce ağladı gaz sancısından ve uyumadı, gün içinde de kuş gibi uykuları. En son anneme verdim banyoya gidip oturdum ağladım ben de. Annem gidince nasıl bakacağım bilmiyorum mama krizinde tek elimde çocuk tek elimle mama nasıl yapacağım mesela. En azından sizin sağacak sütünüz var
Cnm bnde de durum aynıydı anasın çayı içiyorum biraz rhatlatıyor eskisi gibi olmadılını garkettim bnde bebeğim niye salin diyorum onra anason çayı içtiğimi hatırladım muhtemelen o iyi geşdi sene içebilirsinKızlar gaz icin ne kullanıyorsunuz imdat yetişin lütfen zombiye döndüm 50 dkda bir 2 saat aralıksız ağlar mı bı bebek o kadar kasılıyor ki içtiği sütler tekrar ağzından burnundan atıyor
Canım şu an çoğumuz böyle hissediyoruzdur eminim dün gece ben yine baya ağlama krizine girdim, hatta gelip burda yazdım baya içimi boşalttım ama sonra sildim, okuyanlarinda canı sıkılmasın diye, bende kendimi çok mutsuz hissediyorum mesela, hepimizin kendimize göre sıkıntılarımız var benim de mesela neler yaptım denedim yok olmuyor süt artmıyor bir türlü doymuyor yavrum, mama veriyorum yapacak bişey yok , ama ben sadece buna üzülmüyorum aslında genel olarak mutsuzum gibi, alışamadım gibi, geçecektir inşallah canım biraz sabretmeliyiz, dediğim gibi çoğumuz aynı durumdayizdir bence . Allah kalbimize ferahlik versin inşallahKızlar kendimi tükenmiş hissediyorum çok yorgun çok uykusuzum sizde durumlar nasılbu süreçte beni en yıpratan şey süt sağmak sanırım. Ama bebek max 2 saat aralıksız uyuyabiliyor sonra uykuya dalması 2 saat sürüyor ve uyanık oldupu her dakika ağlıyor. Meme emen bebekler uyanık olunca meme emiyorda benim gibi meme emmeyenler uyanıkken ne yapscak? Oyun oynayalım desek şuan anlamıyor gezelim desek anlamıyor. Bu bebeklerin tek anladığı emmek ve uyumak . Emmeyenlet emmediğinde napacsk kafamda deli sorular migren bir yandan göğüs ağrısı bir yandan 2 saatte sağmam gereken süt bir yandan . Kendimi tükenmiş hissediyorum
Evet sütüm baya az sanırım ondan. Genel olarak memeyle kavga ediyor, krize giriyor mecburen biberonla mama veriyoruz. 21 günlük, 21 gündür bu savaşo veriyorum ama süt olmayınca olmuyor maalesefSizin de mi emme probleminiz var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?