2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Helal eşinize valla. Olmadı gereken bu elbette ama söylemiyor

Takip edicem ama ikinci hesabımdan yorumları ordan yapıyorum genelde ben

Arkadaşlar 2. Ay aşısı yaptıran vardır sanırım. Kaç aşı vuruluyor, bir yan etki yaşadınız mı ?

Evet büyük ihtimalle sıvı kaybından oldu bol su verip 20 dakikada bir emzirdim azaldı baya saglikocagina fotoğraf attım onlarda terle çok sıvı kaybedip idrarın konsantre hale geldiğini söyledi annemlere gitmiştik kışlıklarımı yapsınlar diye çok sıcaktı kaçtım eve hemen yavrum klimaya da alışmış 2 gece hiç uyumadı geceli gündüzlü şuan oynayıp kahkahalar atıyor bu kristallerle birlikte ishal de olmuştu sıcaktan aşımız yine ertelendi cumaya inşallah iyi olur o zamana

Tekrarlayan enfeksiyon durumunda doktorunuz da yonlendirir, hatta benimki gereksiz vesvese olabilir caninizi sikarsam kusura bakmayin, belki bobrek ultrasonu yaptırmak iyi olabilir
Yok estağfurullah bende zaten böbreklerden şüphelendim ondan size de sormak istedim çünkü böbrek tam suzmedigi zamanda olabilirmiş hiç baktırmadık böbreğe doktorlar da bişey demedi

Bizim ateş 38'e kadar yükseldi. 2,5 ml Calpol verdim. Islak bez koydum alnına. 1 saatte anca etki gösterdi. Şimdi 37.2-3 civarında. Sabaha kadar bize uyku yok...

Bizim ateş 38'e kadar yükseldi. 2,5 ml Calpol verdim. Islak bez koydum alnına. 1 saatte anca etki gösterdi. Şimdi 37.2-3 civarında. Sabaha kadar bize uyku yok...
Ah canım yaaa işte bana hemşire 37,5 a kadar hızla yükseliyorsa ver çünkü daha da yükselir , yükselmeden müdahale etmiş olursun demisti , kıyamam kuzuya yaaa o kadar masumlarki yarına hiç biseyi kalmayacak canım , ama halsizliği 2. 3 gün sürebilir endişe etme bizde sürmüştü ama ateşi tekrar çıkmamıştı

Ayyy valla karışık bi durum ne diyeceğimi bilemedim , Allah yardımcın olsun canım, umarım eşin konuşup ikna edebilir de sen de strese girmemiş olursun , seni çok iyi anlıyorum

Arkadaşlar 2. Ay aşısı yaptıran vardır sanırım. Kaç aşı vuruluyor, bir yan etki yaşadınız mı ?
Biz dün yaptırdık gece olunca dün oldu Özel ücretli aşılar haricinde 3 aşı yapıldı bir koldan iki bacaktan ateş oluyor genelde oda her bebekte olmuyor

Kızlar bir şeyi merak ediyorum, sizin bebeğiniz gece en az bir kez tam olarak uyanıyor mu? Benimki bir kez tamamen kalkıyor, besleniyor, gaz çıkarıyoruz, yürüyoruz evde 1 saati doldurup geri uyuyor ama normali bu mu bilmiyorum

Her gece değil ama bazen oluyor. Uykusu dağılmasın ve geri uyuyacağını bilsin diye gece kalktığında ben hiç konuşmuyorum ve ışığı açmıyorum

Gece 4’den sonra uykusu kaçmaya meyilli oluyor bizim ama tam uyanıyor diyemem, gözlerini açıp etrafa bakıyor kısa süre.

Bebislerimiz büyüyor çok şükür evet benim ki de gece uykusu baya düzene girdi ben 9 a doğru yıkıyorum yağlıyorum masaj derken 9 bucugu buluyor uyuması sonra 2 buçuk 3 gibi uyanıyor altını temizliyorum doyuruyorum tekrar uyu derken bir saat oluyor bizimde , sonrav6 buçuk gibi artık uyanmış oluyor şu an hala uyanık birazdan uyutmaya çalışirim

Vallahi bizimki de öyle ama amaç emmek değil sadece temas kurmak bence, emek olsaydı üçüncü ayında 600 gram almazdı 1,5 kg alırdı o kadar çok emziriyorum çünkü
Canım hayatta öğrendiğim birşey var sa oda bişeyi içime atmamak, bnce otur eşine anlat duygularını
Kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı?
Perişan olduk ya anne sütü alan çocuk bu kadar zorlanır mı
Olan varsa bir sey kullaniyor musunuz
Biz yaşıyoruz ama hiç rahatsız değil. En son geçen cuma yaptı

Kızlar burda kabızlık sorunu yaşayan çok bebek görüyorum. Ne kadar etkili bilmiyorum ama biz probiyotik kullanıyoruz bebeğim günde 2 kaka yapıyor sadece anne sütü içiyor. Geçen probiyotiğibib yorumlarına baktımda insanlar kabızlık sorunumu çözüldü yaznış. Tam emin değilim ama bir araştırın doktorunuza soorun biz 3 aylık olana kadar kullanacakmışız. İsmi forbıome

Sizin 3. Ay kontrolünde 600 gr mı almıştı? Sanki bu ay benimde bebeğim max o kadar alcak gibi . Doktor bir şey dedi mi?

Benimki uyanmıyor sayılır mı acaba 2 gibi uyuyup 5te kalkıyor zaten o yüzden gece 1 kere kalkıyor benim kızım 2de uyuyup 3.20 gibi emiyor. Sonra max max max 5.30 günaydın annecim diyo boncuk gözleriyle uykusuzluktan delirdi dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…