Biz de duz yıkayıp geciyoruzGünaydın kızlar, bir kaç gündür giremedim umarım herkes iyidir. Misafirim vardı birde dışarda işlerim.
29 günlük olduk bile. 40 ımızın çıkmasına az kaldı. 40 uçurması yapıldığını görüyorum ama ben hiç yapmadım, bilmiyorum da neden yapılıyor. Ben düz yıkayıp geçeceğim sanırım. Sizler yapacak mısınız? Gerekli mi?
İyi bari çok şükür15 gunde dogum kilosunu yakalamasi beklenir, sizin gecmis bile masallah.
Çok sevindimAnladım çok teşekkür ederim
Ben direk eczaneden aldım doktor yazmıyor diye tavsiye edilince eczacıya danıştım bebeğim 19 günlük olduğu icin heralde damlaları az önerdi ama bu gece faydasını gördüm dün gece sürekli ıkınıp memede durmak istedigi icin her iki göğüs ucum hassaslaştı mama verip gece 12de uyuttum 3te kalktı 1 saat direndi tekrar uyudu 5te kalktı şuan direniyor halaama hiç olmazsa ben uykumu alabildim
1 ayda 1 kilo alması öneriliyor diye biliyorum . Kalan 15 günde alır bence merak etmeyin. Ama doktorunuza sorun isterseniz , en kötü mama takviyesi verir doktorunuz . Havalarda sıcak aslında bebeklerin iştahı azalıyorBende kilo konusunda yazmaya gelmiştim benimki de 3.gün 3250 den 2950 ye düşmüştü şuan 15 günlük 3350 iyi mi kötü mü bilemedim
Evet bende ona yordum :) olabildiğince klima açıyoruz ama gece uyurken açmıyoruzSicakliyor olabilir mi?
Biz de çok düşündük aslında zaten izmirdeyiz , yakın bir yerlere gitsek mi ege tarafında dedik ama karar veremedik . Bebiş şöyle martta falan doğsaydı biraz daha büyümüş olurduBu yaz tatile gitmeyi düşünen var mi? Ben gitmek istiyorum gercekten ya deniz tatiline. Bebege zor olur mu diyorum ama kiyamam zaten abiyi gezdirecegiz diye 1 haftaliktan beri geziyoruz.
Evet mayis basi bile olsa daha toparlanirdi. Yaz tatili de bi defa oluyor, abimiz de denizi cok seviyor. Deneyecegiz galiba 40’indan sonra. Haftaya doktoruna da sorarım bakalim ne diyecek.Biz de çok düşündük aslında zaten izmirdeyiz , yakın bir yerlere gitsek mi ege tarafında dedik ama karar veremedik . Bebiş şöyle martta falan doğsaydı biraz daha büyümüş olurduçok küçük geliyor bana
Günde bir iki kez veriyorum mama inşallah alır güzelce kilo1 ayda 1 kilo alması öneriliyor diye biliyorum . Kalan 15 günde alır bence merak etmeyin. Ama doktorunuza sorun isterseniz , en kötü mama takviyesi verir doktorunuz . Havalarda sıcak aslında bebeklerin iştahı azalıyor
Biz 2 aylıkken gideceğiz nasıl geçer bilmiyorum ama artık olduğu kadarBu yaz tatile gitmeyi düşünen var mi? Ben gitmek istiyorum gercekten ya deniz tatiline. Bebege zor olur mu diyorum ama kiyamam zaten abiyi gezdirecegiz diye 1 haftaliktan beri geziyoruz.
Bırakın tatili, ben parka yürüyüşe cesaret edemiyorum. Emzirme işlerini falan dışarda nasıl hallediyorsunuz?Bu yaz tatile gitmeyi düşünen var mi? Ben gitmek istiyorum gercekten ya deniz tatiline. Bebege zor olur mu diyorum ama kiyamam zaten abiyi gezdirecegiz diye 1 haftaliktan beri geziyoruz.
Termosta muhafaza olur diye düşünüyorum. Mama termosları oluyor.Kızlar süt sağımı ile alakalı bir şey soracaktım. Evde sağdığım sütü dışarıda ne şekilde bebeğime verebilirim acaba ? Buzlukta,buzdolanında ya da yeni sağdığım sütü fark etmez.
Pazartesi uçak yolculuğu yapacağız . Havalimanına gidiş, varış vs derken 5 saat civarı yolda kalmış olacağoz. Normalde öyle acil durumlarda mama veriyorum ama bi kaç gğndür bebeğim mama istemiyor. Sütümü götürmek istiyorum ama ne şekilde götüreceğimi bilemedim
Aslında emziren anneler için kolay . Benim gibi sağanlar için zor ben o yüzden bir yere giderken on kez düşünüyorum . Ama emziriyor olsaydım sanırım hemen tatile dahi giderdim . Emzirme örtüsünü takıp istediğin yerde istediğin zaman hiçbir hazırlık yapmadan bebeğini besleyebiliyoesubBırakın tatili, ben parka yürüyüşe cesaret edemiyorum. Emzirme işlerini falan dışarda nasıl hallediyorsunuz?
Biraz karışık bir plan yaptık biz. Bir Ağustos ortasında 1 haftalık, sonra gelip 3-4 gün sonra bir daha Eylül başında 5 günlük gitmeyi düşünüyoruz inşaallah bakalım. Aradaki 3-4 günde çamaşırları yıkayıp hazırlanıp tekrar yola çıkmış olacağız yani. Koşturmacalı bir plan. Bakalım ne kadar verimli olacak. Ama bebek çok küçük olduğu için bu benim deniz tatilim olmayacak bunu biliyorum. Kenarda oturacağımı bile bile gitmiş olacağım yaniBu yaz tatile gitmeyi düşünen var mi? Ben gitmek istiyorum gercekten ya deniz tatiline. Bebege zor olur mu diyorum ama kiyamam zaten abiyi gezdirecegiz diye 1 haftaliktan beri geziyoruz.
Eger uyumazsa cok zorlaniyoruz biz de. Uyursa rahatiz. Yoksa abi de evde sıkılıp, sorun çıkarıyor. Emzirme örtüsü ile emziriyorum. Daha etrafı izleyip gezecekleri dönemde olmadıklarından uyumaları kritik.Bırakın tatili, ben parka yürüyüşe cesaret edemiyorum. Emzirme işlerini falan dışarda nasıl hallediyorsunuz?
Olsun maksat ortam değişikliği o bile iyi gelirBiraz karışık bir plan yaptık biz. Bir Ağustos ortasında 1 haftalık, sonra gelip 3-4 gün sonra bir daha Eylül başında 5 günlük gitmeyi düşünüyoruz inşaallah bakalım. Aradaki 3-4 günde çamaşırları yıkayıp hazırlanıp tekrar yola çıkmış olacağız yani. Koşturmacalı bir plan. Bakalım ne kadar verimli olacak. Ama bebek çok küçük olduğu için bu benim deniz tatilim olmayacak bunu biliyorum. Kenarda oturacağımı bile bile gitmiş olacağım yani
Metroda, otobüste bile dahil, piknik, park, sahil vs her yerde örtümle emzirmişliğim var. Zor bir şey değil.Bırakın tatili, ben parka yürüyüşe cesaret edemiyorum. Emzirme işlerini falan dışarda nasıl hallediyorsunuz?
Benim bebeğim bazen benden bile daralıyor yatırıp emziriyorum, hava zaten çok sıcak örtüyle henüz denemedim ama başka seçenek yok gibiMetroda, otobüste bile dahil, piknik, park, sahil vs her yerde örtümle emzirmişliğim var. Zor bir şey değil.
Katılıyorum, benim bebeğimin sağı solu asla belli olmadığı için, dışarda sinirlenirse sadece mama alır mesela ama mayışık haldeyse ve sütüm varsa emedebiliyor. Bir cesaret denememiz lazım benceAslında emziren anneler için kolay . Benim gibi sağanlar için zor ben o yüzden bir yere giderken on kez düşünüyorum . Ama emziriyor olsaydım sanırım hemen tatile dahi giderdim . Emzirme örtüsünü takıp istediğin yerde istediğin zaman hiçbir hazırlık yapmadan bebeğini besleyebiliyoesub
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?