Yaptırdık hafif enfeksiyon var emme ile geçer demişti geçti de ama yeniden tekrarladı doktorumuz devlet hastanesi ama takipli sürekli bı doktor bakıyorum götüreyim tekrar teşekkür ederim
Tekrarlayan enfeksiyon durumunda doktorunuz da yonlendirir, hatta benimki gereksiz vesvese olabilir caninizi sikarsam kusura bakmayin, belki bobrek ultrasonu yaptırmak iyi olabilir
Biz de 14:00'de yaptırdık aşılarını. Uyku hali var o zamandan beri. 4 saat aralıksız uyudu. Uyanınca bir saat arayla iki kere emzirdim, az önce yine uyudu. Ateşi 37 (kendim 37,3 çıktım). O yüzden Calpol vermedim henüz. 37,5 üzerine veriliyor diye biliyorum. Size ne dedi doktorunuz?
Biz de 14:00'de yaptırdık aşılarını. Uyku hali var o zamandan beri. 4 saat aralıksız uyudu. Uyanınca bir saat arayla iki kere emzirdim, az önce yine uyudu. Ateşi 37 (kendim 37,3 çıktım). O yüzden Calpol vermedim henüz. 37,5 üzerine veriliyor diye biliyorum. Size ne dedi doktorunuz?
Benimki daha uyanıktı o yüzden daha çok emzirmiş oldum hemşire de emzir dedi sürekli. Bende bi baktım ateşine 37 çıktı normal diye vermedim bir şey dediğiniz gibi 37,5 üzerine takip yapılıp veriliyor. Ama onlar bana sadece ateşi çıkarsa bir çay kaşığı ver dedi rakam olarak söylemedi Umarım sorunsuz geçiririz ikimizde yaptıran başkası varsa onlarda