2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Merhaba biz bugün 3. kez emzirme danışmanına gittik önceden bebeğim hiç memeyi tutamıyordu çünkü düze yakındı sütüm olmasına rağmen alamıyordu memeyi sakız gibi çiğniyordu ama tutup çekemiyordu o yüzden ben de biberon ve mamaya dönmüştüm. O kadar üzülmüştüm ki memeye dönmesi için bir gün altı saat boyunca inat ettim ağlaya ağlaya beslemedim yine de başaramadım. Ama emzirme danışmanından sonra hem memeye döndü hem biberonu bıraktık. Silikon uçla yavaş yavaş günde 5 dk 5 dk şeklinde başladık biberonu da bildiği için memeyi sonra güzel tuttu bugün de kilo artışımız olmuş, bazen herşeyi denememiz gerek ben bütün yöntemleri denedikten sonra bi daha asla emziremem diye düşünmüştüm, siz de istiyorsunuz diye söylemek istedim tabii umarım herşey yoluma girer

İnşallah bizde dönebiliriz memeye sizin için çok sevindim

Hay allaah. Çok zor şartlardasın anladığım. Umarım tayin gibi, ordan ayrılmak gibi bi durumunuz olabilir. Oğlunuz nasıl oldu, kusması bitmiştir inşallah

Evet bol bol sıvı alması lazım. Geçer inşaallah bir an evvel. İshal için probiyotik takviye iyi olur, hızlı toparlar. Yoğurtlu şeyler de iyi gelir. Zavallım, halsizleşmiştir şimdi. Çocukların yaramazlıklarını sevmiyoruz ama böyle hasta olup halsizleştiklerinde de çok üzülüyor insan, hoplasın zıplasın vazgeçtim diyorum.

Kızlar bebeği emzik tutanlar nasıl kabul ettirdiniz benim kızım asla almıyor
Açken mi tokken mi ağlarken mi birçok şey denedim ama istemiyor ilk sefer 10-15 saniye tuttu ve attı sonra hiç istemedi
Avent ve mamajoo denedim bibs almaya değer mi şekli ağız yapısını bozacak gibi emin olamıyorum ama tutma ihtimali yüksekse alayım
En yüksek ihtimal avent dediler ama tutmuyor

Kızlar, Sleepy yenidoğan bebek bezi 1 kullanıp memnun kalan varsa elimde 100 lük paket var. Yalnızca 10 tane kullanmışımdır. İsteyene gönderebilirim

Arkadaşlar, yenidoğan için emzik kullanan varsa marka model link atabilir mi ?

Biz de 32 günlük olduk bugün bir kaç gündür çok huysuz sürekli kucakta uyumak dün akşam 10.30dan 3.30a kadar asla uyumadı 5. Hafta atağı mıdır bilmiyorum çabuk geçer inşallah

Bende de avent var asla tutmadı. Bibs almayı düşünüyorum son olarak onu denerim

Bazı bebekler ne yaparsanız yapın tutmuyor yeğenime tüm markaları denedik midesi bulanır gibi yapıp hepsini attı eğer biberon ucu alıyorsa şansınız var diye düşünüyorum. Ben de avente kesin gözüyle bakıp onu almayı düşünmüştüm ama almama ihtimaline karşı o kadar para vermeyeyim diyip daha uygun bişeyler bakayım dedim chicconun damaklı 0-2 ay emziği var full silikon bebeklerin %96’sı tarafından kabul edildiğini yazmışlar biz doğduktan sonra 5. Gününde hastanede ufak ufak denemiştik sonra eve geçince vermeye başladık gayet güzel tuttu ağlarken çok tutmuyorlar memeyi verip karnını doyurduktan hemen sonra vermiştim ben siz de onu deneyebilirsiniz ben tekli almıştım ama 2’li paket olarak da satılıyor görselini ekliyorum

Hay allaah. Çok zor şartlardasın anladığım. Umarım tayin gibi, ordan ayrılmak gibi bi durumunuz olabilir. Oğlunuz nasıl oldu, kusması bitmiştir inşallah

Gece itibari ile kusma bitti, çok şükür. Atlattik krizi. Ben biraz perte çıktım, ama toparlarim onlar iyi olsun yeter ki. Biz Almanyadayiz. Seviyoruz yaşadığımız yeri ama tabi Türkiyede yaşarken sahip oldugumuz pek cok rahatlik burada yok, onlarin eksikligini hissediyoruz. Yemek siparişi, hali yikamaci, özel hastane, online randevu, e-devlet vb. Gibi

Ne gibi yollar izlediniz acaba memeye dönmesi için?

Poşetleri biliyorum da ayrıca cam kap filan mı var diye merak ettim Siz nasılsınız bu arada? Her şey yolunda mı?

Sıcakta ne olur ne olmaz buzdolabı daha garanti geliyor bana da

Elektrikli pompanız varsa hemen sağım yapmaya başlayın, bol bol stoklayın. Emzirme danışmanınızı da iyi seçin derim, bu iş maşallah herkesin ek gelir kapısı olmuş, önüne gelen danışmanım diye geziyor. Bazılarının bilgisi senden benden fazla değil.

Gittiniz mi acile? Enfeksiyon kapmış demek, geçmiş olsun. Daha iyi mi şimdi?

1 ay sonrasında ışık var mı acabağğğ
Şıan gazla uğraşıyorum henuz ışık göremedim ama en azından ben iyileştim ona güxel bakabilirim işk günler hem kendi canın acıyor hem bebeğe bakmak zorundasın ama geçiyor çabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…