- 28 Haziran 2025
- 28
- 31
- 3
- 27
Merhaba biz bugün 3. kez emzirme danışmanına gittik önceden bebeğim hiç memeyi tutamıyordu çünkü düze yakındı sütüm olmasına rağmen alamıyordu memeyi sakız gibi çiğniyordu ama tutup çekemiyordu o yüzden ben de biberon ve mamaya dönmüştüm. O kadar üzülmüştüm ki memeye dönmesi için bir gün altı saat boyunca inat ettim ağlaya ağlaya beslemedim yine de başaramadım. Ama emzirme danışmanından sonra hem memeye döndü hem biberonu bıraktık. Silikon uçla yavaş yavaş günde 5 dk 5 dk şeklinde başladık biberonu da bildiği için memeyi sonra güzel tuttu bugün de kilo artışımız olmuş, bazen herşeyi denememiz gerek ben bütün yöntemleri denedikten sonra bi daha asla emziremem diye düşünmüştüm, siz de istiyorsunuz diye söylemek istedim tabii umarım herşey yoluma girerKızlar yaaa yine ben ve yine canım çok sıkkın. İki gündür benim sütte sanki biraz artma var güzel geliyor elimle saginca,ama bu sefer de benim kız iyice biberona ve mamaya alıştıgi için memeyi alıyor ama hiç hiç uygulayıp emmiyor öylesine emzik emer gibi yapıyor doğal olarak süt gelmiyor gelmeyince doymuyor sonra ağlıyor ben dayanamıyorum yine biberonla mama veriyorum ne oalack böyle bu kısır döngü ne yapacam sütüm artmaya başlamışken bu kız böyle yapmaya devam ederse olanda gidecek yaaa. Pazartesi günü emzirme danışmanına kesin gidecem de sizlerden bir fikir, bir öneri gelir mi ki dedim
İnşallah bizde dönebiliriz memeyeMerhaba biz bugün 3. kez emzirme danışmanına gittik önceden bebeğim hiç memeyi tutamıyordu çünkü düze yakındı sütüm olmasına rağmen alamıyordu memeyi sakız gibi çiğniyordu ama tutup çekemiyordu o yüzden ben de biberon ve mamaya dönmüştüm. O kadar üzülmüştüm ki memeye dönmesi için bir gün altı saat boyunca inat ettim ağlaya ağlaya beslemedim yine de başaramadım. Ama emzirme danışmanından sonra hem memeye döndü hem biberonu bıraktık. Silikon uçla yavaş yavaş günde 5 dk 5 dk şeklinde başladık biberonu da bildiği için memeyi sonra güzel tuttu bugün de kilo artışımız olmuş, bazen herşeyi denememiz gerek ben bütün yöntemleri denedikten sonra bi daha asla emziremem diye düşünmüştüm, siz de istiyorsunuz diye söylemek istedim tabii umarım herşey yoluma girer
Normal bir durum olduğunu düşünüyorum. Rezene veya anason çayı içtiyseniz sakinlik yapmış olabilir.Kızlar bebeğim tüm gün uyudu bugün . Süt için kalkıp geri uyuyor. Normal mi bu durum? Normalde asla böyle değil. Hasta vs olsa illaki ağlardı di mi?
Hay allaah. Çok zor şartlardasın anladığım. Umarım tayin gibi, ordan ayrılmak gibi bi durumunuz olabilir. Oğlunuz nasıl oldu, kusması bitmiştir inşallahHalı yıkama için ancak yan sehirdeki Türkler ile birleşip bir sayiya ulaşıp getirebiliyoruz. O da ancak yaz sonu temizliğinde olur
Ancak vakit bulabildik eşimle beraber dusakabindeki yikadik. Bu saate kadar işledi iyice içine
Evet bol bol sıvı alması lazım. Geçer inşaallah bir an evvel. İshal için probiyotik takviye iyi olur, hızlı toparlar. Yoğurtlu şeyler de iyi gelir. Zavallım, halsizleşmiştir şimdi. Çocukların yaramazlıklarını sevmiyoruz ama böyle hasta olup halsizleştiklerinde de çok üzülüyor insan, hoplasın zıplasın vazgeçtim diyorum.Acile götürdük ben evde elektrolit vermistim, onlar da elektrolit verdi. Benimki cilek aromali idi onlar muzlu verdikusmayi, ishali kesmeye çalışmıyorlar, kusmasi lazim deyip sadece kaybettiği sıvıyı önlemek icin elektrolit veriyorlar. Ama rossmandan çay al, çay içsin de diyebilirlerdi. Yani buna şükür
Hayırlı olsunMerhaba anneler
Ben Temmuz grubundan buraya transfer oldum
Hepimizin gözü aydın Allah analı babalı büyütsün
29 Haziran bebemiz var mı
Bende de avent var asla tutmadı. Bibs almayı düşünüyorum son olarak onu denerimKızlar bebeği emzik tutanlar nasıl kabul ettirdiniz benim kızım asla almıyor
Açken mi tokken mi ağlarken mi birçok şey denedim ama istemiyorilk sefer 10-15 saniye tuttu ve attı sonra hiç istemedi
Avent ve mamajoo denedim bibs almaya değer mi şekli ağız yapısını bozacak gibi emin olamıyorum ama tutma ihtimali yüksekse alayım
En yüksek ihtimal avent dediler ama tutmuyor
Bazı bebekler ne yaparsanız yapın tutmuyor yeğenime tüm markaları denedik midesi bulanır gibi yapıp hepsini attı eğer biberon ucu alıyorsa şansınız var diye düşünüyorum. Ben de avente kesin gözüyle bakıp onu almayı düşünmüştüm ama almama ihtimaline karşı o kadar para vermeyeyim diyip daha uygun bişeyler bakayım dedim chicconun damaklı 0-2 ay emziği var full silikon bebeklerin %96’sı tarafından kabul edildiğini yazmışlar biz doğduktan sonra 5. Gününde hastanede ufak ufak denemiştik sonra eve geçince vermeye başladık gayet güzel tuttu ağlarken çok tutmuyorlar memeyi verip karnını doyurduktan hemen sonra vermiştim ben siz de onu deneyebilirsiniz ben tekli almıştım ama 2’li paket olarak da satılıyor görselini ekliyorumKızlar bebeği emzik tutanlar nasıl kabul ettirdiniz benim kızım asla almıyor
Açken mi tokken mi ağlarken mi birçok şey denedim ama istemiyorilk sefer 10-15 saniye tuttu ve attı sonra hiç istemedi
Avent ve mamajoo denedim bibs almaya değer mi şekli ağız yapısını bozacak gibi emin olamıyorum ama tutma ihtimali yüksekse alayım
En yüksek ihtimal avent dediler ama tutmuyor
Hay allaah. Çok zor şartlardasın anladığım. Umarım tayin gibi, ordan ayrılmak gibi bi durumunuz olabilir. Oğlunuz nasıl oldu, kusması bitmiştir inşallah
Ne gibi yollar izlediniz acaba memeye dönmesi için?Merhaba biz bugün 3. kez emzirme danışmanına gittik önceden bebeğim hiç memeyi tutamıyordu çünkü düze yakındı sütüm olmasına rağmen alamıyordu memeyi sakız gibi çiğniyordu ama tutup çekemiyordu o yüzden ben de biberon ve mamaya dönmüştüm. O kadar üzülmüştüm ki memeye dönmesi için bir gün altı saat boyunca inat ettim ağlaya ağlaya beslemedim yine de başaramadım. Ama emzirme danışmanından sonra hem memeye döndü hem biberonu bıraktık. Silikon uçla yavaş yavaş günde 5 dk 5 dk şeklinde başladık biberonu da bildiği için memeyi sonra güzel tuttu bugün de kilo artışımız olmuş, bazen herşeyi denememiz gerek ben bütün yöntemleri denedikten sonra bi daha asla emziremem diye düşünmüştüm, siz de istiyorsunuz diye söylemek istedim tabii umarım herşey yoluma girer
Poşetleri biliyorum da ayrıca cam kap filan mı var diye merak ettimLansinohun kendi süt saklama plastik kapları var birde süt saklama poşetleri var ebebekte onlar koyup buzluğa atıyorsun onlardan alabilirsin kardeşim hep öyle yaptı fazla sütünü sağıp o poşetlere tarih yazıp atıyordu buzluğa bı yere giderken onlardan veriyordu ya da anneme bırakacak mesela kendi dışarda olacak annem onlardan ısıtıp verdi
Sıcakta ne olur ne olmaz buzdolabı daha garanti geliyor bana daO da mantıklıymışlansinoh un 4 lü süt saklama şişeleri var . E bebekte kendi markasına ait 4lü satılan şişelerde var . Doldurup doldurup buzdolabuna atarız gerçi ben hala oda sıcaklığında tutup veriyorum bebişe. Ama sanki içime sinmemeye başladı. Bende buzdolabına atmaya karar verdim
Elektrikli pompanız varsa hemen sağım yapmaya başlayın, bol bol stoklayın. Emzirme danışmanınızı da iyi seçin derim, bu iş maşallah herkesin ek gelir kapısı olmuş, önüne gelen danışmanım diye geziyor. Bazılarının bilgisi senden benden fazla değil.Kızlar yaaa yine ben ve yine canım çok sıkkın. İki gündür benim sütte sanki biraz artma var güzel geliyor elimle saginca,ama bu sefer de benim kız iyice biberona ve mamaya alıştıgi için memeyi alıyor ama hiç hiç uygulayıp emmiyor öylesine emzik emer gibi yapıyor doğal olarak süt gelmiyor gelmeyince doymuyor sonra ağlıyor ben dayanamıyorum yine biberonla mama veriyorum ne oalack böyle bu kısır döngü ne yapacam sütüm artmaya başlamışken bu kız böyle yapmaya devam ederse olanda gidecek yaaa. Pazartesi günü emzirme danışmanına kesin gidecem de sizlerden bir fikir, bir öneri gelir mi ki dedim
Gittiniz mi acile?Acile gittik kusma durmadi üstüne ishal başladı. Mide bağırsak enfeksiyonu imiş. Umarim bize geçmez. Bu durumlar için Türkiye'den enterogermina getirmistim hic aklima da gelmedi, akil kalmadi aslinda da neyse. Hatirlatma için teşekkürleronu vereyim büyüğüme
Şıan gazla uğraşıyorum henuz ışık göremedim ama en azından ben iyileştim ona güxel bakabilirim işk günler hem kendi canın acıyor hem bebeğe bakmak zorundasın ama geçiyor çabucak1 ay sonrasında ışık var mı acabağğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?