Bizimki biberonla içtiğinde daha çabuk gaz çıkarıyor baya gaklayarak her seferinde çıkıyorum o gaz bağırsağa giderse 2 günde anca çıkıyormuşBiberon ile süt veren arkadaşlar, her süt verişinizde gazını çıkartıyor musunuz yani her içtiğinde gazı oluyor mu? Ben süt vermeye korkar oldum sürekli gaz ve kaka savaşı
Bizimkinin huysuzluğu da ondan mı acaba :/ bu kez de hapşırsa ona bağlıuorıö gazı olsa karnını üşüttü diyorum çıkamadım işin içindenBizde geceye kadar açok. Bebeği klimanın vurmadığı köşeye bırakıyorum. Bebekler sıcaktan çok fazla rahatsız oluyorlar . Özellikle benim bebeğim sıcakta uyumuyor ve sürekli ağlıyor
Evet beşiğinde durmuyor kesinlikle. Sab simplex kullanıyorduk ama yetmemeye başladı ablam Kanadadan bir şurup gönderdi onu kullanıyoruz. Üzüm suyu, anason vs var içinde. Tam doz kullanmayı gözüm almadı yavaştan başlattık ama daha etkili o haliyle bileBizim de durum aynı. Gaz sancısından dolayı beşiğinde yatmıyor. Üstümde yüz üstü yatıyor ama gece balık gibi kıvranıyor. Gaz için bir şey kullanıyor musunuz?
Bende küçükken yaptırmak istiyorum ama eşim erteliyor burda yaptıran arkadaşlar erken yapmanın faydalarını görmüştü sizde tecrübelerinizi daha sonra yazın lutfen bize de öngörü olsunErkek annelerim sünnet oldunuz mu bugün bizim randevumuz var ama biraz endişeliyim inşallah çok ağlamaz ve sonrasında çabuk iyileşir
Doktor yazılarında öyle yazıyor ama . Bebekler sıcaktan daha fazla hastalanırmış soğuğa göre. Sıcakta uyumaları da çok zormuş. Çok huysuz olurlarmışBizimkinin huysuzluğu da ondan mı acaba :/ bu kez de hapşırsa ona bağlıuorıö gazı olsa karnını üşüttü diyorum çıkamadım işin içinden
Sünnet öncesi herhangi bir tahlil yapılıyor mu acaba?Erkek annelerim sünnet oldunuz mu bugün bizim randevumuz var ama biraz endişeliyim inşallah çok ağlamaz ve sonrasında çabuk iyileşir
Evet elinden ya da kolundan 2 tüp kan alıyorlar.Sünnet öncesi herhangi bir tahlil yapılıyor mu acaba?
Tebrik ederim valla sizi, benim gozum hic kesmiyor daha. Bebek bakmayan babanne buyuk ogluma bakti 3-4 gundur, yoksa naparfik bilmemGünaydın kızlarbiraz zor günler geçiyor belli ki hepinize kocaman sarılıyorum anneler gidince zorlancaz uzulcez diyorsunuz ama inanin tek kalinca kendi duzeninizi kurcaksiniz bebeginizle elbette zor ama tek kalmanin cekirdek aile olarak o sakinligin huzuru hic bi sey de yok. Guzel gunler yakin kizlar 1 aylik gecince yavas yavas oyun halisina siyah beyaz kartlara cingirakla takip ettirmeye tummy time a baslayabilirsiniz oyuncak bebek gibi dusunun giydirin cesit cesit gezdirin foto cekin tadini cikarmaya calisin biliyorum zor ama bir adim atinca gerisi geliyor kendinizede bir ruj surun bir allik iste ne isterseniz vallahi iyi geliyor 1 aylij bebeyle tatilden yaziyorum gaz sancilari cigliklar kiyametler uykusuzluklar bir de 3,5 yas krizleri ile huni takili bende de merak etmeyin
Hay allah ya, cok gecmis olsun. Doktor ne dedi bebek icin tedbiren?Kızlar kızım kızamık olmuşbu kadar aksilik olurmu çok üzgünüm bebeğim daha sarılığı atlatamadı nasıl olacak onada bulaşmışsa. Kızımda şükür döküntü oldu daha 10 yaşında oğlum var .ben daha önce olmadım kızamık ve emziriyorum.
Bu Ambulans doktoruydu beklememizi söyledi.Bebeğimin doktorunu eve çağırdım daha gelmedi. Allah hepimize sağlık, kolaylık versin.Hay allah ya, cok gecmis olsun. Doktor ne dedi bebek icin tedbiren?
Biz yaptırmadık sadece 1 saat önce beslemeyi kesin dediler şu an bekliyoruz sıramızıSünnet öncesi herhangi bir tahlil yapılıyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?