2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Gerçekten her şey üst üste gelmiş, Allah kolaylık versin. Ama hiç biri halledilemeyecek şeyler değil. Sadece biraz yorucu bir gün olacak ama hepsi geçince dinlenecek vaktiniz de olacak inşallah. O yüzden biraz sabredin ve sadece elinizden geleni yapın. Yardım alacak birileriniz varsada yardım isteyin.

Geçmek zorunda. Şuna inanıyorum, sorunlar bu kadar üst üste geliyorsa arkasından muhakkak güzel günler gelir. Bu inancımı test ediyormuşum gibi olacak, bakalım.
Ne yazık ki kimse yok şu an. Eşim de mecburen çıktı evden kaldım tek başıma. Bana dua edin olur mu çok yorgunum

Yine benim mesajlar çok uzuyor bazen geriye dönüp bakınca ne kadar uzun yazmışım diye üzülüyorum, niye özet geçemiyorum bilmiyorum rahatsız olanlar görmezlikten gelsin mesajlarımı
Yok ne rahatsızlığı, üşenmeyip yazmışsın ne güzel. Asıl biz teşekkür ederiz eline koluna sağlık

Kızlar ben klimadan çok korkuyorum ama onsuz da olmuyor. 28 de bile açsam serinletiyor baya. Açmasam çocuk da ter içinde kalıyor biz de. Devamlı açık bırakan var mı uzun süredir?
Ben doğduğundan bedi klimalı oda da bebekle beraberim gece gündüz açık genelde sabit ama gece 28 e felan çıkarıyorum çok serin oluyor diye.
Kızlar bebeği yatakta yanına yatıran var mı? Bebeğim o şekilde güzel uyuyor ama korktupum için uyutmuyorum
Ben bebekle yatıyorum diğer türlü uzun uyumuyor çünkü

Bebeğim 14 günlük oldu, otomatik sallanan ana kucağını kullanabilir miyiz acaba?
Kullanıyorum canım ben ama bel kısmını doldurduk alttan çünkü içinde iki büklüm kalıyor.

Kızlar ben bebek arabasının pusetini kullanamıyorum oto koltuğu uyumlu diye mi bebek ikiye katlanıyor sanki koyunca içine destekleri de var ama siz direkt mi koyuyorsunuz yoksa altını dolduruyor musunuz?

Kızlar ben bebek arabasının pusetini kullanamıyorum oto koltuğu uyumlu diye mi bebek ikiye katlanıyor sanki koyunca içine destekleri de var ama siz direkt mi koyuyorsunuz yoksa altını dolduruyor musunuz?
Bebeğim 38 günlük hal altını dolduruyorum. Ama altını doldurunca da kemeri bağlayamıyorum bebek hareketlenmeye başladı artık altını doldurmadan kemerle içine bırakmam gerekecek

Çok geçmiş olsun umarım geçmez size ve bebişe

Ben de o şekilde yapıyorum ama genelde sabit yatan biriyim çok derin uyumam kendinizi biliyorsanız eminseniz ancak denenebilir tabii ben anneme diyorum arada gel bak bize diye
Bizde dün öyle uyuduk ve bebek ilk kez aralıksız 3,5 saat uyuduamamkafamda bir sürü senaryo kuruyorum yanımda yatınca

Bizde dün öyle uyuduk ve bebek ilk kez aralıksız 3,5 saat uyuduamamkafamda bir sürü senaryo kuruyorum yanımda yatınca
evet öyle oluyor tahminim moro refleksine engel oluyor bizimkinde, o yüzden de kendini uyandırmıyor tabii sarıp sarmalanmayı seviyorlar o da var. Dediğim gibi eşinizi veya annenizi uyararak arada yapılabilir kendinize güveniyorsanız ama çok uykulu olduğum günler yapmamaya çalışıyorum ben ya da ilk uykumdan uyanınca alıyorum

Kızlar bebeğimin burnu tıkanmaya başladı. Serum fizyolojik ile açmam lazım ama çok korkuyorum. Acaba herhangi bir sorun olur mu? Ya nefes alamazsa diye yapamıyorum

Kızlar bebeğimin burnu tıkanmaya başladı. Serum fizyolojik ile açmam lazım ama çok korkuyorum. Acaba herhangi bir sorun olur mu? Ya nefes alamazsa diye yapamıyorum
Hiçbir sey olmaz korkmayin, YouTube videoları var dr osman gonulal gibi. Sadece çok ağlıyor bebeler maalesef genelde, ama tıkalı kalması tehlikeli ağızdan nefes alamadıkları için. Her gün yapiyorum ben.

Kızlar emzirirken göğsünüzü tutuyor musunuz c şeklinde ya da makas? Tutunca çok yoruyor ya

Cok gecmis olsun. Belki bulaşma olmaz, canınızı sıkmayın. Biz küçükken ben kizamik geçirmiştim hep bir arada olmamamiza ragmen kardesime bulasmamisti. Kardesim de su çiçeği çıkarmıştı ancak o da bana bulasmamisti. Bir de annem bizi beraber yatırmıştı ikimiz birden cikaralim atlatalim diye
Siz de belki küçükken cikarmissinizdir ancak kucuklugumuzde sobali evlerde kat kat giysi icindeydik, duşta her gün almiyorduk. Belki o ara hafif atlatmissinizdir da giysiler altinda kirmizi benekler fark edilmemistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…