Gerçekten her şey üst üste gelmiş, Allah kolaylık versin. Ama hiç biri halledilemeyecek şeyler değil. Sadece biraz yorucu bir gün olacak ama hepsi geçince dinlenecek vaktiniz de olacak inşallah. O yüzden biraz sabredin ve sadece elinizden geleni yapın. Yardım alacak birileriniz varsada yardım isteyin.Kızlar cuma 3 günlük tatile gittik, dün akşam döndük. Orada olduğumuz süre boyunca ağlamayı unutmuş gbi davranan minik aslanım dün geceden beri 3 saat belki uyudu ve sürekli ağlıyor. Ağlayacak bir şey bulamazsa saçını çekip ona ağlıyor. Sadece pusetle bahçeye çıkarınca uyuyor. O bahçedeyken içeri girip işleri halledemiyorum.
Birazdan da hem elektrikçi hem tesisatçı gelecek. Üstüne bir de bulaşık makinesi bozulmuş biz yokken, geldiğimizde evi makineden atılamayan su basmıştı. Valizler de ortada. Bitik durumdayım.
45 dk olmadı 90cc süt verdim. Göğüslerim çok acıyor o yüzden sağıp vereyim dedim ama uyandı bile şu an kucağımda yine ağlıyor bir taraftan da memeyle kavga ediyor.
İMDAT diye bağırmama çok az kaldı. Ne oldu da böyleyiz şu an hiç anlamıyorum
Geçmek zorunda. Şuna inanıyorum, sorunlar bu kadar üst üste geliyorsa arkasından muhakkak güzel günler gelir. Bu inancımı test ediyormuşum gibi olacak, bakalım.Gerçekten her şey üst üste gelmiş, Allah kolaylık versin. Ama hiç biri halledilemeyecek şeyler değil. Sadece biraz yorucu bir gün olacak ama hepsi geçince dinlenecek vaktiniz de olacak inşallah. O yüzden biraz sabredin ve sadece elinizden geleni yapın. Yardım alacak birileriniz varsada yardım isteyin.
Yok ne rahatsızlığı, üşenmeyip yazmışsın ne güzel. Asıl biz teşekkür ederiz eline koluna sağlıkYine benim mesajlar çok uzuyorbazen geriye dönüp bakınca ne kadar uzun yazmışım diye üzülüyorum, niye özet geçemiyorum bilmiyorum rahatsız olanlar görmezlikten gelsin mesajlarımı
Ben doğduğundan bedi klimalı oda da bebekle beraberim gece gündüz açık genelde sabit ama gece 28 e felan çıkarıyorum çok serin oluyor diye.Kızlar ben klimadan çok korkuyorum ama onsuz da olmuyor. 28 de bile açsam serinletiyor baya. Açmasam çocuk da ter içinde kalıyor biz de. Devamlı açık bırakan var mı uzun süredir?
Ben bebekle yatıyorum diğer türlü uzun uyumuyor çünküKızlar bebeği yatakta yanına yatıran var mı? Bebeğim o şekilde güzel uyuyor ama korktupum için uyutmuyorum
Kullanıyorum canım ben ama bel kısmını doldurduk alttan çünkü içinde iki büklüm kalıyor.Bebeğim 14 günlük oldu, otomatik sallanan ana kucağını kullanabilir miyiz acaba?
Bebeğim 38 günlük hal altını dolduruyorum. Ama altını doldurunca da kemeri bağlayamıyorumKızlar ben bebek arabasının pusetini kullanamıyorum oto koltuğu uyumlu diye mi bebek ikiye katlanıyor sanki koyunca içine destekleri de var ama siz direkt mi koyuyorsunuz yoksa altını dolduruyor musunuz?
Çok geçmiş olsun umarım geçmez size ve bebişeKızlar kızım kızamık olmuşbu kadar aksilik olurmu çok üzgünüm bebeğim daha sarılığı atlatamadı nasıl olacak onada bulaşmışsa. Kızımda şükür döküntü oldu daha 10 yaşında oğlum var .ben daha önce olmadım kızamık ve emziriyorum.
Ben de o şekilde yapıyorum ama genelde sabit yatan biriyim çok derin uyumam kendinizi biliyorsanız eminseniz ancak denenebilir tabii ben anneme diyorum arada gel bak bize diyeKızlar bebeği yatakta yanına yatıran var mı? Bebeğim o şekilde güzel uyuyor ama korktupum için uyutmuyorum
Bizde dün öyle uyuduk ve bebek ilk kez aralıksız 3,5 saat uyuduBen de o şekilde yapıyorum ama genelde sabit yatan biriyim çok derin uyumam kendinizi biliyorsanız eminseniz ancak denenebilir tabii ben anneme diyorum arada gel bak bize diye
Büyüdükçe desteğe gerek kalmaz belki benimde henüz çok küçük ya doldurup deneyeyimmBebeğim 38 günlük hal altını dolduruyorum. Ama altını doldurunca da kemeri bağlayamıyorumbebek hareketlenmeye başladı artık altını doldurmadan kemerle içine bırakmam gerekecek
Biz de dolduruyoruz. Yoksa dediğiniz gibi iki büklüm kalıyor bebek. Belki yaptığımız yanlış ama başka yol gelmedi aklımıza.Büyüdükçe desteğe gerek kalmaz belki benimde henüz çok küçük ya doldurup deneyeyimm
Yanımda yatırmıyorum ama dün emzirirken orada uyudu kaldı alayım dedim kıyametleri kopardı. Bizim yatağı daha çok sevdi sanırımKızlar bebeği yatakta yanına yatıran var mı? Bebeğim o şekilde güzel uyuyor ama korktupum için uyutmuyorum
Sertliğini ayarlayıp güvenli şekilde kullanırsak sıkıntı olmaz inşallahhBiz de dolduruyoruz. Yoksa dediğiniz gibi iki büklüm kalıyor bebek. Belki yaptığımız yanlış ama başka yol gelmedi aklımıza.
evet öyle oluyor tahminim moro refleksine engel oluyor bizimkinde, o yüzden de kendini uyandırmıyor tabii sarıp sarmalanmayı seviyorlar o da var. Dediğim gibi eşinizi veya annenizi uyararak arada yapılabilir kendinize güveniyorsanız ama çok uykulu olduğum günler yapmamaya çalışıyorum ben ya da ilk uykumdan uyanınca alıyorumBizde dün öyle uyuduk ve bebek ilk kez aralıksız 3,5 saat uyuduamamkafamda bir sürü senaryo kuruyorum yanımda yatınca
Hiçbir sey olmaz korkmayin, YouTube videoları var dr osman gonulal gibi. Sadece çok ağlıyor bebeler maalesef genelde, ama tıkalı kalması tehlikeli ağızdan nefes alamadıkları için. Her gün yapiyorum ben.Kızlar bebeğimin burnu tıkanmaya başladı. Serum fizyolojik ile açmam lazım ama çok korkuyorum. Acaba herhangi bir sorun olur mu? Ya nefes alamazsa diye yapamıyorum
Kızlar kızım kızamık olmuşbu kadar aksilik olurmu çok üzgünüm bebeğim daha sarılığı atlatamadı nasıl olacak onada bulaşmışsa. Kızımda şükür döküntü oldu daha 10 yaşında oğlum var .ben daha önce olmadım kızamık ve emziriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?