- 20 Mayıs 2024
- 1.679
- 2.260
- 53
- 27
Tutarak başlayıp bebek düzenli emmeye başlayınca bırakıp kolumu alta geçiriyorum cross cradle pozisyonunaKızlar emzirirken göğsünüzü tutuyor musunuz c şeklinde ya da makas? Tutunca çok yoruyor ya
Emzirdiğin taraftaki kolunu mu geçiriyorsun alta görseli varsa örnek paylaşabilir misinTutarak başlayıp bebek düzenli emmeye başlayınca bırakıp kolumu alta geçiriyorum cross cradle pozisyonuna
Benim göğsüm çok büyük olduğu icin burnunu kapatıyor ve çenesine ağırlık yapıyor çenesi ve burun delikleri açık kalacak şekilde makas yapıyorum bendeKızlar emzirirken göğsünüzü tutuyor musunuz c şeklinde ya da makas? Tutunca çok yoruyor ya
Benimde öyle büyük maleseff bırakınca burnunda iz çıkıyorBenim göğsüm çok büyük olduğu icin burnunu kapatıyor ve çenesine ağırlık yapıyor çenesi ve burun delikleri açık kalacak şekilde makas yapıyorum bende
Destekliyoruz puset minderiyle, hastanede bebek hemsiresi boyle onermistiKızlar ben bebek arabasının pusetini kullanamıyorum oto koltuğu uyumlu diye mi bebek ikiye katlanıyor sanki koyunca içine destekleri de var ama siz direkt mi koyuyorsunuz yoksa altını dolduruyor musunuz?
Tikaniklik yoksa gerekli degil bana gore. Ben de hic acmadim.Kızlar herkes bebeğinin burnunu hergün açıyor mu? Ben doğduğundan beri burun aspiratörü hiç kullanmadım . Bazen serum damlatoyorum o kadar . Genelde hapşurunca çıkarıyor zaten .
Hata mı ediyorum sürekli burun aspiratörü ile açmak mı lazım?
Teşekkür ederim canımCok gecmis olsun. Belki bulaşma olmaz, canınızı sıkmayın. Biz küçükken ben kizamik geçirmiştim hep bir arada olmamamiza ragmen kardesime bulasmamisti. Kardesim de su çiçeği çıkarmıştı ancak o da bana bulasmamisti. Bir de annem bizi beraber yatırmıştı ikimiz birden cikaralim atlatalim diye
Siz de belki küçükken cikarmissinizdir ancak kucuklugumuzde sobali evlerde kat kat giysi icindeydik, duşta her gün almiyorduk. Belki o ara hafif atlatmissinizdir da giysiler altinda kirmizi benekler fark edilmemistir.
Emzirdiğin taraftaki kolunu mu geçiriyorsun alta görseli varsa örnek paylaşabilir misin
Bugün 19 günlük oldu canım. Gazdan da kıvrandığı oluyor, yine memede rahat gaz çıkarıyo. Asla doymuyormuş gibi geliyor ama bezi iyi, kilo alımı iyi, normal yani. Yoruluyorum ama durmadan meme meme. Az önce bi sağdım, şimdi de uyuyacağı tuttuKaç günlük oldunuz yenidoğanda sık emmek isteme normal ama 15i geçtiyse 2 3 saat olması gerek emzirme arası göğüsleriniz de hassaslaşır bu şekilde gazı olabilir mi ondan huzursuz olabilir mi acaba?
Hırıltıyı biraz tarif eder misiniz? Benimkinin burnunda doğduğundan beri var poturtu şeklinde. Tıkanıyor gibi oluyor hatta zaman zaman nefesini ayarlayamıyor. Doktora ve Kaç farklı ebeye sordum, normal bi durum serum fizyolojik damlatın düzenli dedilerKızlar bebeğim 1 aylık. Hırıltısı var, serum fizyolojik uyguladım ama geçmedi. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Aranızda bebeğinde aynı problem olan var mı? Çok tedirgin oldum
Yenidogan doneminde bir uyku duzeninden sanırım soz etmek zor. Yiyip icip uyuyorlar ya da artik uyuyamiyorlar gaz sancilari vs derkenKızlar şu uyku eğitimi vs kaç aydan sonra vermek lazım. Yani biz şuan 38 günlüğüz Allah a emanet ilerliyoruzherhangi bir rutinimiz yok ama şuan erken sanırım di mi? bebek ne zaöam isterse o zaman uyanıyor ne zaman isterse o zaman sütünü içiyor. İstediği zaman uyuyor vs
Birkaç gündür vat. Nefes alırken sanki zor alıyor gibi ses çıkarıyor ama her zaman değil. Arada sanki burnu doluymuş gibi. Serum fizyolojik uyguladım ama geçmedi. Emmesi vs iyi. Bu durum onu çok zorlamıyor gibi ama ben endişelendim.Hırıltıyı biraz tarif eder misiniz? Benimkinin burnunda doğduğundan beri var poturtu şeklinde. Tıkanıyor gibi oluyor hatta zaman zaman nefesini ayarlayamıyor. Doktora ve Kaç farklı ebeye sordum, normal bi durum serum fizyolojik damlatın düzenli dediler
Ben tıkanınca biraz serum fizyolojik damlatıp aspiratörle temizliyorumKızlar herkes bebeğinin burnunu hergün açıyor mu? Ben doğduğundan beri burun aspiratörü hiç kullanmadım . Bazen serum damlatoyorum o kadar . Genelde hapşurunca çıkarıyor zaten .
Hata mı ediyorum sürekli burun aspiratörü ile açmak mı lazım?
Banada öyle diyorlar ama bebek doyuyor uzun uykularinda taşmalarda oluyor bence yeterlidir diye düşünüyorumBenimde öyle büyük maleseff bırakınca burnunda iz çıkıyorpeki sütün nasıl bana hep göğsü büyük olanın sütü az olur diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?