2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar emzirirken göğsünüzü tutuyor musunuz c şeklinde ya da makas? Tutunca çok yoruyor ya
Benim göğsüm çok büyük olduğu icin burnunu kapatıyor ve çenesine ağırlık yapıyor çenesi ve burun delikleri açık kalacak şekilde makas yapıyorum bende

Benim göğsüm çok büyük olduğu icin burnunu kapatıyor ve çenesine ağırlık yapıyor çenesi ve burun delikleri açık kalacak şekilde makas yapıyorum bende
Benimde öyle büyük maleseff bırakınca burnunda iz çıkıyor peki sütün nasıl bana hep göğsü büyük olanın sütü az olur diyorlar

Kızlar ben bebek arabasının pusetini kullanamıyorum oto koltuğu uyumlu diye mi bebek ikiye katlanıyor sanki koyunca içine destekleri de var ama siz direkt mi koyuyorsunuz yoksa altını dolduruyor musunuz?
Destekliyoruz puset minderiyle, hastanede bebek hemsiresi boyle onermisti

Kızlar herkes bebeğinin burnunu hergün açıyor mu? Ben doğduğundan beri burun aspiratörü hiç kullanmadım . Bazen serum damlatoyorum o kadar . Genelde hapşurunca çıkarıyor zaten .
Hata mı ediyorum sürekli burun aspiratörü ile açmak mı lazım?

Tikaniklik yoksa gerekli degil bana gore. Ben de hic acmadim.

Teşekkür ederim canım doktor biraz rahatlattı beni yenidoğan bebeklerde kızamıka karşı antikor varmış doğumda anneden geçiyormuş bunun gerçekliğine inanmak istiyorum.

Kızlar şu uyku eğitimi vs kaç aydan sonra vermek lazım. Yani biz şuan 38 günlüğüz Allah a emanet ilerliyoruz herhangi bir rutinimiz yok ama şuan erken sanırım di mi? bebek ne zaöam isterse o zaman uyanıyor ne zaman isterse o zaman sütünü içiyor. İstediği zaman uyuyor vs

Kaç günlük oldunuz yenidoğanda sık emmek isteme normal ama 15i geçtiyse 2 3 saat olması gerek emzirme arası göğüsleriniz de hassaslaşır bu şekilde gazı olabilir mi ondan huzursuz olabilir mi acaba?
Bugün 19 günlük oldu canım. Gazdan da kıvrandığı oluyor, yine memede rahat gaz çıkarıyo. Asla doymuyormuş gibi geliyor ama bezi iyi, kilo alımı iyi, normal yani. Yoruluyorum ama durmadan meme meme. Az önce bi sağdım, şimdi de uyuyacağı tuttu

Kızlar sünnetimizi olduk oğlum operasyonda çok ağlamadı üstü değişirken biraz ağladı girmeden önce ve çıktıktan sonra hemen emzirdim eve gelince de ağladı çişini yaparken gaz çıkarmaya korkuyorum şimdilik 2 adet krem ve ağrı kesici şurup verdiler, yüzük yöntemi ile yapıldı sünnet derisi 1 hafta 10 güne düşecekmiş yüzükle beraber

Kızlar bebeğim 1 aylık. Hırıltısı var, serum fizyolojik uyguladım ama geçmedi. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Aranızda bebeğinde aynı problem olan var mı? Çok tedirgin oldum

Kızlar bebeğim 1 aylık. Hırıltısı var, serum fizyolojik uyguladım ama geçmedi. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Aranızda bebeğinde aynı problem olan var mı? Çok tedirgin oldum
Hırıltıyı biraz tarif eder misiniz? Benimkinin burnunda doğduğundan beri var poturtu şeklinde. Tıkanıyor gibi oluyor hatta zaman zaman nefesini ayarlayamıyor. Doktora ve Kaç farklı ebeye sordum, normal bi durum serum fizyolojik damlatın düzenli dediler

Yenidogan doneminde bir uyku duzeninden sanırım soz etmek zor. Yiyip icip uyuyorlar ya da artik uyuyamiyorlar gaz sancilari vs derken
Ben oglumda 4. Aydan sonra bir rutin olusturabilmistim. Yasina gore uyku araliklaeini takip etmek cok onemli oluyor. Buna gore uyku saatleri az cok sekilleniyor. Uyku egitimi konusu ise bana gore biraz sosyal medya pompalamasi. Aslinda is bizlerde annede bitiyor. Ben de denedim, keske parasini verince uyusalar ama yok
Onemli olan oncelikle uyku duzeni, uyku rutini kurmak. Sonra desteksiz uyutmaya calismak. Memede uyutmamak, sallamamak vs. Bunlar ilk baslarda belki mumkun olmasa da zamanla bu destekleri azaltarak. Ancak bu destekleri ben ogluma kendi kendine uyuma aliskanligi kazandirabildim.

Birkaç gündür vat. Nefes alırken sanki zor alıyor gibi ses çıkarıyor ama her zaman değil. Arada sanki burnu doluymuş gibi. Serum fizyolojik uyguladım ama geçmedi. Emmesi vs iyi. Bu durum onu çok zorlamıyor gibi ama ben endişelendim.

Ben tıkanınca biraz serum fizyolojik damlatıp aspiratörle temizliyorum

Benimde öyle büyük maleseff bırakınca burnunda iz çıkıyor peki sütün nasıl bana hep göğsü büyük olanın sütü az olur diyorlar
Banada öyle diyorlar ama bebek doyuyor uzun uykularinda taşmalarda oluyor bence yeterlidir diye düşünüyorum

Kızlar siz bebeği emzirdikten hemen sonra sağım yaptığınızda çok süt geliyor mu? Benim bebeğim bugün silikon uç ile yaklaşık 20 dk meme emdi. Hemen sonrasında pompa attım her zamanki gibi bir sürü süt geldi . Acaba şu silikon uçlardan süt gelmiyor mu bu çocuk o yüzden mi almıyor kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…