2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Allah'ım yarabbim atakları da varmış bu miniklerin O kadar ağlıyor, ortalığı ayağa kaldırıyor, hayatımızın içinden geçiyor ama bir kerecik gözümün içine bakınca bende yelkenler suya iniveriyor Allah hepimizin evladını bağışlasın. Tek derdimiz ağlamaları ve uykusuz geceler olsun (Pozitifte kalmaya çalışırken ben)

Ohh o yapınca senin için rahatlamıştır eminim Senin bebiş de mama ile besleniyordu aynı zamanda değil mi? Ay iyi o zaman bizimki dün ve bugün yapmadı henüz önceki gün yapmıştı

Ama cidden öyle oluyor hiç yapamayacakmışım gibi geliyor ama bir bakıyolar yalandan bir gülümseme eritiyorlar kalplerimizi çok şükür, rabbim bundan sonraki günlerimizi kolaylaştırsin inşallah

Ohh o yapınca senin için rahatlamıştır eminim Senin bebiş de mama ile besleniyordu aynı zamanda değil mi? Ay iyi o zaman bizimki dün ve bugün yapmadı henüz önceki gün yapmıştı
Benim evet mama meme karışık gidiyoruz canım ama meme işi bitiyor sanırım yavaş yavaş, emmiyor memeyi hiç, emzirme danışmanına gittim bişey yapamadik, sıpa çünkü alıyor çok güzel meme almada sıkıntı yok ama emmiyor ve memede o şekilde bir saat kalsa kalır hiç bir çaba yok biberonu verice cok cok emiyor ama ben çok gergin hissediyordum kendimi bu meme işi yüzünden bı gün hiç abartmıyorum sinirimden saçlarımı yoldum aha dedim Melek sen artık iyi değilsin bu işin sonunu kötüye gidiyor bırak ne olacaksa olsun, iki gündür daha rahat gibi kafam

Aynı şeyleri yaşıyoruz, ben de aç kalıyor ben memeye upraştıkça diye düşünüyorum. Çünkü memeyi emzik etmiş ya çekmiyor ya uyuyakalıyor zaten çok sütüm de yok. Ben de savaşı bırakıp mamaya döneceğim tamamen sanırım. Senin bebiş kaç cc içiyor bi öğünde, kaç günlük?

21.günde bizim de öyle olmuştu gaz damlasına başladık birkaç gün sonra ara ara kendini kasıp gaz çıkarmaya başlayınca normale döndü. Midesi büyüyormuş sanırım. Karnına masaj yapınca bayağı rahatlıyordu

Yazık üzülüyor insan Bir kere yatırıp alan arkadaşıma fotoğraf göndermek istedim yarım saat çığlık çığlığa bağırdı bizimki ama pusete koyunca bütün dertlerini unutuyor niyeyse

Bu bebelerin meme savaşı nedir ya benimki sabah silikon uç ile alıp 15 dk emdi. Sonra ağlamaua bırakmaya başladı. Bende herhalde doydu ondan böyle yapıyor dedim. Memeden ayırıp biberon verdim 80 cc süt içti madem açtın da neden emmeyi bıraktın memeyi . Bir anda ağlama krizine giritor memedeyken aklına ne geliyor bir anda acaba

Ya bizimki süt azdı ondan oldu emmeye çalışmak da yok hiç hadi dedik ilk başta küçük doğdu ememiyor bilmem ne hala yok bir çaba bende bıraktım yine verdim bu sabah meme artık ama o biberonla devam etmek istiyorsa aç bırakacak değiliz biberonla devam gerçekten yani en azından kendi adıma psikolojik olarak beni çok yıprattı bu meme süt takıntım

Sanırım ben de duramam bugün de yapmazsa Allah korusun :/ teşekkür ederim cevap içinn

Kızlar bizim gibi bebeğinin adı Ömer olanlar vardı sizin bebek nasıl bizim şimdiden çok fena gibi

Benimde hamilelik +lohusalık toplamında en çok yıpratan şu süt meselesi oldu

Memeyle uğraşmak zor geliyor işine gelmiyor Ağzından kayıyor, yavaş geliyor vs. Biberon çok daha zahmetsiz

bizimki de Ömer birkaç gündür tam sabah 5te uyanıyor, 2 saat yerinde durmuyor uyumuyor. Yavrucum şimdiden sabah namazı saatini biliyor
Bizimki de sabah 5 ci daha gece ile gunduzu ayiramiyorlar heralde. 2. Ay gibi mi daha iyi oluyordu hatirlayamadim. Yani yüzlerce sefer kalksak da hemen uyudugumuz donem?

Bizimki de sabah 5 ci daha gece ile gunduzu ayiramiyorlar heralde. 2. Ay gibi mi daha iyi oluyordu hatirlayamadim. Yani yüzlerce sefer kalksak da hemen uyudugumuz donem?
Ben de unutmuşum inşaallah yakın bir zamandadır Bayağıdır iyi gidiyorduk son birkaç gündür bozuldu. Bir günleri bir günlerine tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…