- 4 Mart 2025
- 1.037
- 1.473
- 48
Allah'ım yarabbim atakları da varmış bu miniklerinYanlış hatırlamıyorsam bizim de o günler de bi uyuyamama uykuya dalamama gibi bir sıkıntı olmuştu gün olarak tam hatırlamıyorum ama hemen hemen o günlerdi sanırım hemen yapay zekaya sordum bana atak demişti ,4 gün sürdü geçti inşallah ataktir geçer hemen
Dün ve henüz bugün yapmadı ama mama da kullanıyoruz. O durum sadece anne sütünde geçerli değil miKac gun oldu? 10 gune kadar normal
Ohh o yapınca senin için rahatlamıştır eminimNe zamandan beri yapmadı benim bebeğim bir gün hiç yapmamıştı doktoru normal dedi. Bazen iki gün bile yapmaz dedi. Bir günün sonunda altını açtım baya gaz masajı yaptım altaçı sermisim iyiki altına, çocuğum bir yapti kakasını baya birikmişöyle bi dene istersen hem masajla rahatlamış olur
Ama cidden öyle oluyor hiç yapamayacakmışım gibi geliyor ama bir bakıyolar yalandan bir gülümseme eritiyorlar kalplerimiziAllah'ım yarabbim atakları da varmış bu miniklerinO kadar ağlıyor, ortalığı ayağa kaldırıyor, hayatımızın içinden geçiyor ama bir kerecik gözümün içine bakınca bende yelkenler suya iniveriyor Allah hepimizin evladını bağışlasın. Tek derdimiz ağlamaları ve uykusuz geceler olsun (Pozitifte kalmaya çalışırken ben)
Benim evet mama meme karışık gidiyoruz canım ama meme işi bitiyor sanırım yavaş yavaş, emmiyor memeyi hiç, emzirme danışmanına gittim bişey yapamadik, sıpa çünkü alıyor çok güzel meme almada sıkıntı yok ama emmiyor ve memede o şekilde bir saat kalsa kalır hiç bir çaba yok biberonu verice cok cok emiyor ama ben çok gergin hissediyordum kendimi bu meme işi yüzünden bı gün hiç abartmıyorum sinirimden saçlarımı yoldum aha dedim Melek sen artık iyi değilsin bu işin sonunu kötüye gidiyor bırak ne olacaksa olsun, iki gündür daha rahat gibi kafamOhh o yapınca senin için rahatlamıştır eminimSenin bebiş de mama ile besleniyordu aynı zamanda değil mi? Ay iyi o zaman bizimki dün ve bugün yapmadı henüz önceki gün yapmıştı
Aynı şeyleri yaşıyoruz, ben de aç kalıyor ben memeye upraştıkça diye düşünüyorum. Çünkü memeyi emzik etmiş ya çekmiyor ya uyuyakalıyor zaten çok sütüm de yok. Ben de savaşı bırakıp mamaya döneceğim tamamen sanırım. Senin bebiş kaç cc içiyor bi öğünde, kaç günlük?Benim evet mama meme karışık gidiyoruz canım ama meme işi bitiyor sanırım yavaş yavaş, emmiyor memeyi hiç, emzirme danışmanına gittim bişey yapamadik, sıpa çünkü alıyor çok güzel meme almada sıkıntı yok ama emmiyor ve memede o şekilde bir saat kalsa kalır hiç bir çaba yok biberonu verice cok cok emiyor ama ben çok gergin hissediyordum kendimi bu meme işi yüzünden bı gün hiç abartmıyorum sinirimden saçlarımı yoldum aha dedim Melek sen artık iyi değilsin bu işin sonunu kötüye gidiyor bırak ne olacaksa olsun, iki gündür daha rahat gibi kafam
Nevresimleri değiştirirken de çok işe yarıyor, Hakkını yememek lazımYok öyle demeyin. Havlu ve terli badileri kurutmak ve fazlalık battaniye saklamak için harika bir alan
21.günde bizim de öyle olmuştu gaz damlasına başladık birkaç gün sonra ara ara kendini kasıp gaz çıkarmaya başlayınca normale döndü. Midesi büyüyormuş sanırım. Karnına masaj yapınca bayağı rahatlıyorduArkadaşlar sizin de bebeklerinizde aşırı ağlama sorunu var mı? Son birkaç gündür aralıksız ağlıyor çocuğum. Beslenme ve uyku düzenimiz kalmadı. Şimdiye kadar 2,5-3 saatlik döngülerle ilerlemeye çalışıyorduk, fena da gitmiyorduk. Şimdi mesela 80 cc anne sütü içiyor, üstüne mama veremeden uyuyor, yarım saat sonra çığlık çığlığa uyanıyor, bir saat onu avutmaya çalışıyoruz ama asla susmuyor, sonra biraz mama verelim derken yine ağlama krizine giriyor, sonra bir anda aniden uyuyakalıyor, gibi gibi... Saçma sapan haller. Normal mi bunlar? 25 günlüğüz bu arada. Atak filan mı geçiriyor?
Yazık üzülüyor insanYa ben de pişman oldum bin liraya dümdüz bir şey alıp geçmediğime. İşin kötüsü, süslü püslü ana kucağını anneannesi aldı. Kadıncağızın hediyesi gözlerinin önünde paçavra gibi bir kenara atılmış oldu
Mama kismina dikkat etmemisim, onda da 3-4 gun yapmasa olur diye biliyorum ama yanlis bisey soylemeyimDün ve henüz bugün yapmadı ama mama da kullanıyoruz. O durum sadece anne sütünde geçerli değil mi
Bu bebelerin meme savaşı nedir yaBenim evet mama meme karışık gidiyoruz canım ama meme işi bitiyor sanırım yavaş yavaş, emmiyor memeyi hiç, emzirme danışmanına gittim bişey yapamadik, sıpa çünkü alıyor çok güzel meme almada sıkıntı yok ama emmiyor ve memede o şekilde bir saat kalsa kalır hiç bir çaba yok biberonu verice cok cok emiyor ama ben çok gergin hissediyordum kendimi bu meme işi yüzünden bı gün hiç abartmıyorum sinirimden saçlarımı yoldum aha dedim Melek sen artık iyi değilsin bu işin sonunu kötüye gidiyor bırak ne olacaksa olsun, iki gündür daha rahat gibi kafam
Ya bizimki süt azdı ondan oldu emmeye çalışmak da yok hiç hadi dedik ilk başta küçük doğdu ememiyor bilmem ne hala yok bir çaba bende bıraktım yine verdim bu sabah meme artık ama o biberonla devam etmek istiyorsa aç bırakacak değiliz biberonla devamBu bebelerin meme savaşı nedir yabenimki sabah silikon uç ile alıp 15 dk emdi. Sonra ağlamaua bırakmaya başladı. Bende herhalde doydu ondan böyle yapıyor dedim. Memeden ayırıp biberon verdim 80 cc süt içti madem açtın da neden emmeyi bıraktın memeyi . Bir anda ağlama krizine giritor memedeyken aklına ne geliyor bir anda acaba
3 4 gün demişti sanki bizim doktorumuzdaMama kismina dikkat etmemisim, onda da 3-4 gun yapmasa olur diye biliyorum ama yanlis bisey soylemeyim
Sanırım ben de duramam bugün de yapmazsa Allah korusun :/ teşekkür ederim cevap içinnGeçen gün bizim de 1 gün boyunca hiç kaka yoktu. Ertesi gün kakasını yaptı. Biraz bekleyin, 5 güne kadar mühlet tanınıyormuş bu gibi durumlarda. Gerçi ben 5 gün duramazdım ama en azından 2 gün beklenebilir
Benimde hamilelik +lohusalık toplamında en çok yıpratan şu süt meselesi olduYa bizimki süt azdı ondan oldu emmeye çalışmak da yok hiç hadi dedik ilk başta küçük doğdu ememiyor bilmem ne hala yok bir çaba bende bıraktım yine verdim bu sabah meme artık ama o biberonla devam etmek istiyorsa aç bırakacak değiliz biberonla devamgerçekten yani en azından kendi adıma psikolojik olarak beni çok yıprattı bu meme süt takıntım
Memeyle uğraşmak zor geliyor işine gelmiyorBu bebelerin meme savaşı nedir yabenimki sabah silikon uç ile alıp 15 dk emdi. Sonra ağlamaua bırakmaya başladı. Bende herhalde doydu ondan böyle yapıyor dedim. Memeden ayırıp biberon verdim 80 cc süt içti madem açtın da neden emmeyi bıraktın memeyi . Bir anda ağlama krizine giritor memedeyken aklına ne geliyor bir anda acaba
Kızlar bizim gibi bebeğinin adı Ömer olanlar vardı sizin bebek nasıl bizim şimdiden çok fena gibi
Bizimki de sabah 5 cibizimki de Ömer birkaç gündür tam sabah 5te uyanıyor, 2 saat yerinde durmuyor uyumuyor. Yavrucum şimdiden sabah namazı saatini biliyor
Ben de unutmuşum inşaallah yakın bir zamandadırBizimki de sabah 5 cidaha gece ile gunduzu ayiramiyorlar heralde. 2. Ay gibi mi daha iyi oluyordu hatirlayamadim. Yani yüzlerce sefer kalksak da hemen uyudugumuz donem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?