Maşallah ne güzel ama iyi gelmiştir. 34 günlük olduk ama hastane hariç hiç çıkmadık. Bir kez halasına oturmaya gittik akşam, onda da ben diğer odadan çıkamadım sürekli ağladı uyutmaya çalıştım. Bşr şey anlamadım yani misafirlikten anca hazır yemek yedimBiz bir çılgınlık yapıp çarşıya kadar indik bebişle açık havada yürüdükBaşta her şey çok güzeldi uyudu dönüşte uyandı ve ağlamaya başladı Allahtan eve yaklaşmıştık ama elim ayağıma dolandı çok stresli bu şekilde mi olacak uzunca bir süre? :/ Ben sahiden bebekle çıkmaya korkuyorum ya eve kapanacakmışım gibi
Zamanla değişir huyları bunarada. Dış dünya ilgilerini çekmeye başladığında izler oyalanırlar. Büyük kızımı çıkarırdım, bayılırdı çok da güzel uyurdu açık havanın öyle bi etkşsş var.Biz bir çılgınlık yapıp çarşıya kadar indik bebişle açık havada yürüdükBaşta her şey çok güzeldi uyudu dönüşte uyandı ve ağlamaya başladı Allahtan eve yaklaşmıştık ama elim ayağıma dolandı çok stresli bu şekilde mi olacak uzunca bir süre? :/ Ben sahiden bebekle çıkmaya korkuyorum ya eve kapanacakmışım gibi
Çözüm çözümdür. Açık havada sakinleşiyorlarsa açık havada oluruzBiz de çareyi ana kucağına koyup sokağa çıkmakta bulduk. Dışarı çıktığımız an susuyor, hele arabada seyahat halinde iyice mutlu mesut hallere giriyorBirazdan yine çıkaracağım. 1 saat kadar açık havada geziniriz, sonra eve gelip yıkanırız. Akşam uyur güzelce (yani inşallah atakları bitmiştir de uyur). Ben de biraz uyurum ya da normal insanlar gibi MasterChef izlerim belki kim bilir
Maşallah ne güzel ama iyi gelmiştir. 34 günlük olduk ama hastane hariç hiç çıkmadık. Bir kez halasına oturmaya gittik akşam, onda da ben diğer odadan çıkamadım sürekli ağladı uyutmaya çalıştım. Bşr şey anlamadım yani misafirlikten anca hazır yemek yedim
dışarı çıkmak için hiç hazır hissetmiyorum. Kucağımda beş dk yürüsem aşırı belim ağrıyor. Sütüm akıp duruyor üstüm başım ıslanıyor bir anda. Evde de çok sıkıldım ama konfor alanımı bırakasım yok hiç. Çıkabilenlere helal olsun
Açıkçası ben de öyleyim normalde çok korkuyordum, besledikten ve kakasını yaptıktan sonrasına denk getirdik güzel dalmıştı ama uyanınca sakinleştiremedik, sanırım özellikle arabasız ben de cesaret edemem bir süre çünkü pusetten de çıkarıp kucağoma alamadım. Araç olsa alır emzirmeyi falan denerdim. Hava da çok sıcaktı zaten gazı da hiç bitmiyorZamanla değişir huyları bunarada. Dış dünya ilgilerini çekmeye başladığında izler oyalanırlar. Büyük kızımı çıkarırdım, bayılırdı çok da güzel uyurdu açık havanın öyle bi etkşsş var.
Ablam Tommy baby kabin Bebek arabası kullanıyor banada önerdi aldık ama henüz kullanmak nasip olmadı puset kullanıyoruz şimdilik ama kullanımı çok güzel hafif bikac kez yeğenimi sürdüm çok sevdim diye bende aldımKızlar kullandığınız, kullanmasanız da kullananlardan bildiğiniztravel sistem olmayan bebek arabası önerisinde bulunabilir misiniz? Biz daha araba almadık da
Maşallah kuzuya. Bizimkinin gaz sorunu var ve çok sıcaktı sanırım pusette yandı biraz çocuğum :/ serin yerde tekrar denenebilir belkiAslında bebekler dışarıyı ve bebek arabasını çok seviyorlar. Bu seferlik böyle oldu ama bir dahakine daha iyi geçecektir eminimki. Biz memlekete geldik sabah 5.30 uçağı ile. Gece 3 te evden çıktık sabah 9 da memleketteki eve girdik. O süre boyunca maşallah gık ı çıkmadı. Süt vermek için bile biz uyandırdık. Evde olsa o süre içinde 2-3 kez uyanır bir sürü kez ağlardı. Dışarıyı ve sesi seviyoe bebişler
Yaaa geçmiş olsun, yazılanları yeni okudum nasıl oldu bebiş, daha iyidir inşallahBenim oğlan çok huzursuz bugün sürekli ağlıyor düzenli ilaçlarını veriyorum ama acısı var sanırım içim parçalanıyorne zamana düzelir acaba sünnet yeri biraz açık bırakıp yatırdım anca uykuya daldı
Düzelirler düzelirlerBen de umutluydum bu cocuk seviyor uykuyu diyordum, nazar ettim
Biz evli ama çocuksuzken çok yürürdük eşimle. Haftasonları evden çıkar sahilden devam edip bir giderdik 20-25 km yol. Eve döndüğümüzde ayaklarım zonk zonk. Ama aşırı eğlenirdik, çok severdik beraber yürümeyi. İlk çocuğumuz olduğunda da yine yürürüz ne var ki modundaydık, her haftasonu sahile giderdik ama gittiğimize bin pişman dönerdik. Çünkü mümkünatı yok susmazdı bizim bebek, ne bebek arabası, ne kanguru kar etmezdi. En sonunda bir çimenliğin üstünde battaniye açıp içinde bebeği sallayıp uyutmaya çalışırken bulurduk kendimizi. Bitkin yorgun pişman, niye çıktık dışarı, bak bir dahaki haftasonu hatırlatalım birbirimize asla gelmeyelim derdik. Sonraki hafta sonu olunca yine çıkardık ve tabi yine aynı hataBiz bir çılgınlık yapıp çarşıya kadar indik bebişle açık havada yürüdükBaşta her şey çok güzeldi uyudu dönüşte uyandı ve ağlamaya başladı Allahtan eve yaklaşmıştık ama elim ayağıma dolandı çok stresli bu şekilde mi olacak uzunca bir süre? :/ Ben sahiden bebekle çıkmaya korkuyorum ya eve kapanacakmışım gibi
Evet evet, doktor zamanla geçecek demişti. Ne zaman kayboldu oğlunuzdaki?Mongol lekesi mi? Benim buyuk oglumda da vardi. Buyuyunce gecti
İlla olacak diye bir şey yok tabii ama olma ihtimali artıyor asya kökeni varsa. Ben de arnavutum ama baba kontenjanından gelmiş bizim lekeBizde yörüğüz ama bebeğimde yok buşaşırdım duymamıştım hiç
Offf biz de aynısını yaşadık bu akşam üstüBiz bir çılgınlık yapıp çarşıya kadar indik bebişle açık havada yürüdükBaşta her şey çok güzeldi uyudu dönüşte uyandı ve ağlamaya başladı Allahtan eve yaklaşmıştık ama elim ayağıma dolandı çok stresli bu şekilde mi olacak uzunca bir süre? :/ Ben sahiden bebekle çıkmaya korkuyorum ya eve kapanacakmışım gibi
Bir günlükten bir şey olmaz, bir dahakine daha dikkatli olursunuz, çok üzmeyin kendinizi. Yarın toparlar uyksu da inşaallah. Ama biraz sınır koymayı deneyebilirsiniz. Minnacık bebeklerimiz, sırf uyku sebebiyle değil, her türlü hassaslar, çok kişiyle temas olmasa iyi olur. Siz kucağınızda getirin misafirlerin yanına sonra pusetine koyun mesela oradan sevsin misafirler. Ya da pusette durmazsa babası kucağında tutsun sadece, insanlar uzaktan baksın. Minnacık bebeği kucağa alınca ne oluyor ki… bir de dede, teyze vs akraba da değil, konu komşu ahbap, kimse vermediniz diye darılmamalı bence.Kızlar ben bi tık üzgünüm, bugün iş arkadaşlarım geldi bebek görmeye. Bebekte tam uyanmıştı kucaktan kucağa gezdi ben de bir şey diyemedim bir de benim iş arkadaşlarım diye bebekle hep eşim ilgilendi sonra uyutmaya içeriye götürdü. Bebek uyumadı tabihep eşim ilgileniyor diye arkadaşlar da çok oturdu galiba benim içim içimi yedi arada gittim baktım uyumuyor almak istiyorum ama ayıp olur gibi de geldi baktım geri döndüm gittiler uyusun diye duş aldırdık duştan sonra meme emecek hali bile olmazdı ama şu an hala uyumuyor kendimi suçlu hissediyorum eşime ve bebeğime karşı onun düzenini bozdum kimseye bi şey diyemedim diye
Parol gibi daha zararsız bir şey içseniz? Geçmiş olsunKızlar emzirirken grip olan yok mu? Ne yaptınız nasıl geçecek . Az derdim varmış gibi gerçekten
Sağolun. Parol aldım bende aklıma başka bir şey felmedi. Ama parol iyileştirir mi onu bilmiyorumiParol gibi daha zararsız bir şey içseniz? Geçmiş olsun
Öncekinde emzirirken gripten ötürü aşırı boğaz ağrısı çekmiştim, doktor C vitaminli çinko takviyesi vermişti, birkaç güne toparlamıştım. Zinco C tavsiye ederim.Kızlar emzirirken grip olan yok mu? Ne yaptınız nasıl geçecek . Az derdim varmış gibi gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?