2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar kullandığınız, kullanmasanız da kullananlardan bildiğiniz travel sistem olmayan bebek arabası önerisinde bulunabilir misiniz? Biz daha araba almadık da

Maşallah ne güzel ama iyi gelmiştir. 34 günlük olduk ama hastane hariç hiç çıkmadık. Bir kez halasına oturmaya gittik akşam, onda da ben diğer odadan çıkamadım sürekli ağladı uyutmaya çalıştım. Bşr şey anlamadım yani misafirlikten anca hazır yemek yedim
dışarı çıkmak için hiç hazır hissetmiyorum. Kucağımda beş dk yürüsem aşırı belim ağrıyor. Sütüm akıp duruyor üstüm başım ıslanıyor bir anda. Evde de çok sıkıldım ama konfor alanımı bırakasım yok hiç. Çıkabilenlere helal olsun

Zamanla değişir huyları bunarada. Dış dünya ilgilerini çekmeye başladığında izler oyalanırlar. Büyük kızımı çıkarırdım, bayılırdı çok da güzel uyurdu açık havanın öyle bi etkşsş var.

Çözüm çözümdür. Açık havada sakinleşiyorlarsa açık havada oluruz yeter ki çığlık çığlığa ağlamasın o durumdayım

Kızlar ben bi tık üzgünüm, bugün iş arkadaşlarım geldi bebek görmeye. Bebekte tam uyanmıştı kucaktan kucağa gezdi ben de bir şey diyemedim bir de benim iş arkadaşlarım diye bebekle hep eşim ilgilendi sonra uyutmaya içeriye götürdü. Bebek uyumadı tabi hep eşim ilgileniyor diye arkadaşlar da çok oturdu galiba benim içim içimi yedi arada gittim baktım uyumuyor almak istiyorum ama ayıp olur gibi de geldi baktım geri döndüm gittiler uyusun diye duş aldırdık duştan sonra meme emecek hali bile olmazdı ama şu an hala uyumuyor kendimi suçlu hissediyorum eşime ve bebeğime karşı onun düzenini bozdum kimseye bi şey diyemedim diye

Açıkçası ben de öyleyim normalde çok korkuyordum, besledikten ve kakasını yaptıktan sonrasına denk getirdik güzel dalmıştı ama uyanınca sakinleştiremedik, sanırım özellikle arabasız ben de cesaret edemem bir süre çünkü pusetten de çıkarıp kucağoma alamadım. Araç olsa alır emzirmeyi falan denerdim. Hava da çok sıcaktı zaten gazı da hiç bitmiyor anlayacağınız ben eve iyice alışsam iyi olacak gibi

Kızlar kullandığınız, kullanmasanız da kullananlardan bildiğiniz travel sistem olmayan bebek arabası önerisinde bulunabilir misiniz? Biz daha araba almadık da
Ablam Tommy baby kabin Bebek arabası kullanıyor banada önerdi aldık ama henüz kullanmak nasip olmadı puset kullanıyoruz şimdilik ama kullanımı çok güzel hafif bikac kez yeğenimi sürdüm çok sevdim diye bende aldım

Maşallah kuzuya. Bizimkinin gaz sorunu var ve çok sıcaktı sanırım pusette yandı biraz çocuğum :/ serin yerde tekrar denenebilir belki

Kızlarrr imdat bebeğim bugün öğlen hiç uyumadı. Sıcaktan mı bilmiyorum ? 35 günlük atak haftası mı bilemedim. İnşallah gece uyur

Yaaa geçmiş olsun, yazılanları yeni okudum nasıl oldu bebiş, daha iyidir inşallah

Biz evli ama çocuksuzken çok yürürdük eşimle. Haftasonları evden çıkar sahilden devam edip bir giderdik 20-25 km yol. Eve döndüğümüzde ayaklarım zonk zonk. Ama aşırı eğlenirdik, çok severdik beraber yürümeyi. İlk çocuğumuz olduğunda da yine yürürüz ne var ki modundaydık, her haftasonu sahile giderdik ama gittiğimize bin pişman dönerdik. Çünkü mümkünatı yok susmazdı bizim bebek, ne bebek arabası, ne kanguru kar etmezdi. En sonunda bir çimenliğin üstünde battaniye açıp içinde bebeği sallayıp uyutmaya çalışırken bulurduk kendimizi. Bitkin yorgun pişman, niye çıktık dışarı, bak bir dahaki haftasonu hatırlatalım birbirimize asla gelmeyelim derdik. Sonraki hafta sonu olunca yine çıkardık ve tabi yine aynı hata ayy şimdi böyle gülerek anlatıyorum ama tabi kabus gibiydi o zamanlar. ama sonra biz inatla çıkarmaya devam ettikçe ve o da büyüdükçe alışmaya başladı, çok da güzel geziler yaptık birlikte. Kanguruyla kucağımızda gezmedik yer bırakmadık, doğuyu karış karış gezdik. Çok güzel anılardı, yüzlerce fotoğraflarımız var. Bence biraz zaman tanıyın, mutlaka sevecektir, gezmeyi kim sevmez

Offf biz de aynısını yaşadık bu akşam üstü Biraz dolaştırıp eve döneriz, duşunu aldırır uyuturuz diyorduk. Çocuk dışarı çıkınca çıldırdı, nasıl ağlıyor ama! Biz de sizin gibi eve yakındık, henüz uzaklaşmamıştık. Nedense ben de çok gerildim, çevreden nasıl göründüğümüzü mü taktım nedir... Eşime dedim hemen arabaya binelim. Işık hızıyla arabaya koştuk. Sonra arabayla küçük bir tur yaptık, sustu bizim alarm

Bir günlükten bir şey olmaz, bir dahakine daha dikkatli olursunuz, çok üzmeyin kendinizi. Yarın toparlar uyksu da inşaallah. Ama biraz sınır koymayı deneyebilirsiniz. Minnacık bebeklerimiz, sırf uyku sebebiyle değil, her türlü hassaslar, çok kişiyle temas olmasa iyi olur. Siz kucağınızda getirin misafirlerin yanına sonra pusetine koyun mesela oradan sevsin misafirler. Ya da pusette durmazsa babası kucağında tutsun sadece, insanlar uzaktan baksın. Minnacık bebeği kucağa alınca ne oluyor ki… bir de dede, teyze vs akraba da değil, konu komşu ahbap, kimse vermediniz diye darılmamalı bence.

Kızlar emzirirken grip olan yok mu? Ne yaptınız nasıl geçecek . Az derdim varmış gibi gerçekten
Öncekinde emzirirken gripten ötürü aşırı boğaz ağrısı çekmiştim, doktor C vitaminli çinko takviyesi vermişti, birkaç güne toparlamıştım. Zinco C tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…