2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ayyy inşallah yaaa benim cidden hiç gidesim yok ormanın içinde çok guzel bi köy, gündüzleri sıcak oluyor ama Haziran'da bile geceleri yorgan ortersin üzerine öyle bi havası var gece uyanıo sabah karşı uyanıyo benim kız mama yapmaya kalk bilmem ne bide ev çok eski hasta ederiz çocuğu ya da ben bile olabilirim o soğukta

Benim oğlumun adı mithatcan hahahhahah

Bunu hangi yaş grubu için söylediğin önemli ama balım. 50 yaş üstü gerçekten de gezip durmuş, çocuğunu sokağa salmış bi nesil. O kadar da kıymetli değildi eskilerin bebeleri, bakma biz bu kadar üstlerine titriyoruz. Ebeveynlik de evrim geçirdi
Eskiler için önemli değil ki yani bebeğin düzeni falan olamaz ne saçma şey o, sen naparsan bebek ona uyar. Ağlayabilir başka yerlerde, nolcak ağlar ağlar susar. Bu kadar, bizim kadar bebek odaklı değillerdi.

Ha ama 50 yaş altı, onlar gerçekten de unutmuş konuşuyorlar derim. Çocukları liseye üniversiteye gidiyor çünkü onların, çok zaman geçmiş.

Yani insan bu elbette her şeye de alışır ama mecbur mu mesela niye mecbur olsun ki diyorum. Hayat yeterince yoracak güzellerimizi, bari biz yormayalım

Uyku tulumu alabilirsin canım. Ben önümüzdeki ay alıcam, bizim de geceleri soğuk oluyor artık

Kızlar selam. Ara ara girip okuyorum aktif olamıyorum çok ikizlerim 3 aylık oldular. Geçen hafta desteksiz bakmaya başladım zor ve yorucu oluyor ama kendi düzenimizin oturması lazım artık.
Sosyalleşmekten korkanları gördüm ama bence korkmayın. Ben de başlarda öyleydim ama evde kaldıkça bunalıyorum benim modumun düşüklüğü bebişlere de yansıyordu. Bende gözü kararttım çıkıyorum artık eylül ayına tatil ayarladık bakalım ona gideceğiz. Aralık ayı için de yurtdışı tatili bile ayarladım umarım sorunsuz geçer. Zor oluyor ama özellikle biz annelere dışarı çıkmak çok iyi geliyor.

Kızlar Instagram kullanmıyordum uzun zamandır 4 5 ay önce açtım hesabımı ve niyet ettim bebeğimle fenomen olmaya destek olmak isterseniz naçizane bir takibinizi rica edecem , hem kızımı paylaşıyorum sürekli aynı dönem bebisleri ya sizin içinde iyi olabilir belki , takip etmezseniz de alınmam bu arada Melek karataş gümüş sayfa adı kullanıcı ismi melekkgmus bu

Evet ben mesela mirayın düzeni var 9 da uyutuyorum falan deyince geçen gün görümcem saati nerden bilcek kız o dedi hâlbuki görümcem de genç yani 37 yaşında ama tabi çok olmuş çocuklarını büyüteli küçük oğlu 12 yasinda

Ettim ben takip

Ama her bebeğin gelişimi farklı canım misal bn kızım daha kırklıyda ayak bastı ayakta dıruyır başını kaldırıyor ama yapmazsada korkmazdım her bebek farklı

Evet fark oluyır bnde gecen dedim uyku saati geçiyor diye herkes bna baktı bi haberler bi düzen oturtmaya çalışıyorum herkes kendi bildiğini söylüyor onu yap bunu yap diyor

Kızlar doğumdan sonra adet gördünüz mü bn yeni oldum çok geliyor kanamam ve çok koyu renkde normal mi acaba

Kızlar doğumdan sonra adet gördünüz mü bn yeni oldum çok geliyor kanamam ve çok koyu renkde normal mi acaba
Ben oldum benimde normal adetten çok farklıydı rengi aşırı koyuydu bordo gibi ama miktarı fazla değildi 6 günde bitti normalde de öyle sürüyor adetim 6-7 gün

Canım çok sevindim tatilin tadını çıkarın

Kızlar bu arada ben bugün oğluma menenjit aşısı ve rota virüs aşısı yaptırdım yaptıranlar var mı aranızda? Nasıl geçti ateş var mıydı?

Yok 9 olunca saate bakıyo, hadi beni uyutun diyo bebek yahu tabii ki saati o nerden bilcek, biz biliyoruz. Bi düzen oturtmaya çalışıyoruz. Bebekler rutinleri, monotonluğu sever, onu oluşturmaya çalışıyoruz. Fazla mütevazı olmıycan işte

Ben aldım takibe ol kız, fenomenlerden neyin eksik

Osman hoca annenin yediği hiçbir yiyeceğin gazı bebeğe geçmez diyor. Ben de buna güvenerek bu hafta ilk defa mercimek çorbası yedim. Valla mis gibiydi, çocuğa da dokunmadı. Yiyin gitsin, afiyet olsun
Bence geçiyor dün biraz inciri fazla kaçırdım bende şişkinlik ve gaz yaptı kızımda ishal ve gaz yaptı daha öncede 2 kez taze fasulye yedim ikisindede ertesi gün gazdan tüm gün ağladı kimyon çayı ictigimfe de gazını diğer günlere göre daha rahat çıkarttığını fark ettim

Elestirilmekten.bende nefret ediyorum bende sizinle aynı fikirdeyim henüz uzun süre dışarıya çıkmaz bence bu kadar ufak bebekler en az 6 aylık olmaları lazım bence günlük bebek arabası ile ben bir tür Parka çıkarıyorum 15 dk 20 dk bence yeterli geliyor ona siz içinizden geçeni yapın kimsenin sizi elestirmesine fırsat vermeyin bence anneniz eşiniz bile olsa

Ama her bebeğin gelişimi farklı canım misal bn kızım daha kırklıyda ayak bastı ayakta dıruyır başını kaldırıyor ama yapmazsada korkmazdım her bebek farklı
Evet farklı oluyor biliyorum ama anneme anlatamıyorum hep kiyasliyor hep yarıştırıyor yahu 7 çocuğunun hangisi diğeri gibiydi ama yok illa stres sıkıntı koyacak içime en küçüğümüz 20 yaşında haliyle unuttuğu için ona sanki çocuklari kendiliğinden rahatlıkla büyüdü iyiki ben sondan ikinciyim de ablalarım ve abilerime soruyorum öyle miydi diye onlar hatırlıyor boşver annenin dediğini çocuğun normal diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…