- 22 Kasım 2023
- 893
- 583
- 23
- 29
bizimki de 5 civarı kalkıyor ne var acaba bu 5teBizimki de sabah 5 cidaha gece ile gunduzu ayiramiyorlar heralde. 2. Ay gibi mi daha iyi oluyordu hatirlayamadim. Yani yüzlerce sefer kalksak da hemen uyudugumuz donem?
Ben de umutluydum bu cocuk seviyor uykuyu diyordum, nazar ettimBen de unutmuşum inşaallah yakın bir zamandadırBayağıdır iyi gidiyorduk son birkaç gündür bozuldu. Bir günleri bir günlerine tutmuyor.
Bizim sünnet huzursuzluğu ertesi güne geçmişti, siz ne zaman yaptırdınız? Doktor sargı düşene kadar bebeği asla omzumuza almamamızı, hep sırt üstü yatması gerektiğini söylemişti. Dikkat ediyorsunuz di mi taşırken gaz çıkarırken filan baskı olmasın orasına. Zaten 3 gün sürdü sargının düşmesi, sonra da yıkamıştık bebeği. İlaç dediğiniz ne, krem mi, yoksa başka ilaç da var mı? Bize eğer huzursuzluğu çok artarsa yarım paranox s fitil koyabilirsiniz poposundan akşam demişti doktor, ama bizde gerek kalmamıştı.Benim oğlan çok huzursuz bugün sürekli ağlıyor düzenli ilaçlarını veriyorum ama acısı var sanırım içim parçalanıyorne zamana düzelir acaba sünnet yeri biraz açık bırakıp yatırdım anca uykuya daldı
Yaaa inanır mısın bizimki de sabah namazında uyanıyor lohusalıkta bitmedi ki namaz kılalım zaten uyutmuyor dahabizimki de Ömer birkaç gündür tam sabah 5te uyanıyor, 2 saat yerinde durmuyor uyumuyor. Yavrucum şimdiden sabah namazı saatini biliyor
Benim bebeğimin alnının ortasında kırmızılık ve beyaz bir halka var, adeta Hintliler gibiKızlar bebeğinde çilek lekesi gibi doğum lekesi olan var mı? Bebeğimin burnunun iki kenarında doğduğundan beri minik iki kırmızı leke var . Minik olduğu için pel takmadık ve her seferinde doktora sormayı unuttık. Şimdi saçlaro dökülünde kafasının arka kısmında kızarıklıklar olduğunu fark ettil. Muhtemelen onlar da aynı lekeler .
Bir zararı var mı? Ne yapmamoz gerekiyoe. Şehir dışına çıktık doktorumuza götüremiyoeuz. Burda mı doktora götürsem içim sıkıldı
Bende burnundakimi önemsemedim minik zaten ama bugün kafa arkasında görünce endişelendimBenim bebeğimin alnının ortasında kırmızılık ve beyaz bir halka var, adeta Hintliler gibiDoktor gördü önemsemedi zaten araştırdım alın ortadı ve ensede zararsız oluyormuş ismi Angel Kiss literatürde. Burun kenarında oluyor muydu hatırlayamadım
Enseyi mi kastediyorsunuz? Öyleyse normal dediğim gibi kılcal damarlarla alakalı ve geçiciBende burnundakimi önemsemedim minik zaten ama bugün kafa arkasında görünce endişelendim
Bizde sargı yok yüzük yöntemi (plastibell) ile yapıldı. Doktor gaz çıkarabilirsiniz 2 gün sonra banyo yaptırabilirsiniz dedi. Karton bardak vs de koymadık. Gerek yok dedi. Dün saat 4 gibi yapıldı. İlk gün için uyuşturucu krem 10 gün fucidin ve 5 gün paracetamol şurup verdi.Bizim sünnet huzursuzluğu ertesi güne geçmişti, siz ne zaman yaptırdınız? Doktor sargı düşene kadar bebeği asla omzumuza almamamızı, hep sırt üstü yatması gerektiğini söylemişti. Dikkat ediyorsunuz di mi taşırken gaz çıkarırken filan baskı olmasın orasına. Zaten 3 gün sürdü sargının düşmesi, sonra da yıkamıştık bebeği. İlaç dediğiniz ne, krem mi, yoksa başka ilaç da var mı? Bize eğer huzursuzluğu çok artarsa yarım paranox s fitil koyabilirsiniz poposundan akşam demişti doktor, ama bizde gerek kalmamıştı.
Hmm anladım yöntemler farklıymış. Bizde sargı vardı, kendi kendine açıldı. Dikiş ipleri de zamanla eridi. Bizim tek merhem verdi Terramycin. Bardak biz de koymadık ama kanama ihtimalini önlemek için sargı düşene kadar bebeği dik tutmayın ve omzunuza dayamayın dedi. Biz elimizi yatarken alttan sırtına sokup sıvazlayarak gazını çıkartmaya çalışıyorduk. O yüzden dedim acaba temasla ağrı mı yaptı diye ama sizin yüzük dediğiniz yöntemde sanırım o koruma zaten sağlanmış oluyor. Bir de ağrı kesici şurup da veriyormuşsunuz. Yapılacak her şeyi yapıyormuşsunuz. Bence yarına kadar geçer inşaallah huzursuzluğu. Ya da belki huzursuzluğu başka bir sebepledir.Bizde sargı yok yüzük yöntemi (plastibell) ile yapıldı. Doktor gaz çıkarabilirsiniz 2 gün sonra banyo yaptırabilirsiniz dedi. Karton bardak vs de koymadık. Gerek yok dedi. Dün saat 4 gibi yapıldı. İlk gün için uyuşturucu krem 10 gün fucidin ve 5 gün paracetamol şurup verdi.
Biz de çareyi ana kucağına koyup sokağa çıkmakta bulduk. Dışarı çıktığımız an susuyor, hele arabada seyahat halinde iyice mutlu mesut hallere giriyorYazık üzülüyor insanBir kere yatırıp alan arkadaşıma fotoğraf göndermek istedim yarım saat çığlık çığlığa bağırdı bizimki ama pusete koyunca bütün dertlerini unutuyor niyeyse
Ben emzirirken izliyorum henüz tv keyfim bozulmadı sürekli emzirdiğim içinBiz de çareyi ana kucağına koyup sokağa çıkmakta bulduk. Dışarı çıktığımız an susuyor, hele arabada seyahat halinde iyice mutlu mesut hallere giriyorBirazdan yine çıkaracağım. 1 saat kadar açık havada geziniriz, sonra eve gelip yıkanırız. Akşam uyur güzelce (yani inşallah atakları bitmiştir de uyur). Ben de biraz uyurum ya da normal insanlar gibi MasterChef izlerim belki kim bilir
Yok ense değil kafasının arka tarafında orta kısmın biraz aşağısıEnseyi mi kastediyorsunuz? Öyleyse normal dediğim gibi kılcal damarlarla alakalı ve geçici
Aslında biz de salonda beslenebilirdik, televizyon izlemek hemen rafa kaldırdığımız bir şey olmak zorunda değildi ama işte annem ve kardeşim bizdeler ve devamlı salondalar. Çocuğu alıp salona geldiğimde özellikle annem ANNANNEM! diye bağırıp çocuğu sıka sıka sevmeye kalktığı için evladım dehşete düşüyor, başlıyor ağlamayaBen emzirirken izliyorum henüz tv keyfim bozulmadı sürekli emzirdiğim içinBende emzirme aralarının kısalmasını bekliyorum bazen çok darlanıyorum
İsilik olabilir mi? Kafanın arkasında, enseden kafaya doğru ise isiliktir. Yüzdekiler de öyle.Kızlar bebeğinde çilek lekesi gibi doğum lekesi olan var mı? Bebeğimin burnunun iki kenarında doğduğundan beri minik iki kırmızı leke var . Minik olduğu için pel takmadık ve her seferinde doktora sormayı unuttık. Şimdi saçlaro dökülünde kafasının arka kısmında kızarıklıklar olduğunu fark ettil. Muhtemelen onlar da aynı lekeler .
Bir zararı var mı? Ne yapmamoz gerekiyoe. Şehir dışına çıktık doktorumuza götüremiyoeuz. Burda mı doktora götürsem içim sıkıldı
Ben emzirirken izliyorum henüz tv keyfim bozulmadı sürekli emzirdiğim içinBende emzirme aralarının kısalmasını bekliyorum bazen çok darlanıyorum
Televizyon mu o da neBiz de çareyi ana kucağına koyup sokağa çıkmakta bulduk. Dışarı çıktığımız an susuyor, hele arabada seyahat halinde iyice mutlu mesut hallere giriyorBirazdan yine çıkaracağım. 1 saat kadar açık havada geziniriz, sonra eve gelip yıkanırız. Akşam uyur güzelce (yani inşallah atakları bitmiştir de uyur). Ben de biraz uyurum ya da normal insanlar gibi MasterChef izlerim belki kim bilir
Bahsettiğin leke sivilce gibi mi yoksa sadece leke şeklinde kırmızılık mıYok ense değil kafasının arka tarafında orta kısmın biraz aşağısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?