Tatil iyi geldi gelmesine de döndüğümüzden beri bulaşık makinesi dahil her bir şey bozuldu üst üste. İnşallah klimalar sağlamdır yoksa geçmeyecek böyle zaman
Yolda bizimki de pişik oldu sudocrem önermişti biri ondan alıp sürdük 2 saat sonra geçti. İsilik olan kısımlara da sürdük sonra onlar da 3-4 saatte söndü bizimki de ağlamayı bıraktıDenemeye değer bence
Elbet lazım olur diye almıştım sudocrem onuda hamazincle dönüşümlü süreyim bariMerhaba sudokrem kesinlikle işe yarıyor bir günde geçirdi pişik olduğumuzda ama çok temiz içerikli olmadığı için sadece pişik olduğunda iyileşene kadar öneriliyor günlük rutin olarak kullanmak sakıncalı olabilir
Sudocrem tek seferde geçirmişti oğlumun pişiğini ablama gidince bez değiştirdik Molfix bulamayınca pişik yaptı hemen sudocrem sürüp merkezden sleepy getirdim tek seferde iyileşti arkadaşın dediği gibi isilik olan yerlere de sürdüm onlarda geçtiElbet lazım olur diye almıştım sudocrem onuda hamazincle dönüşümlü süreyim bariteşekkürler
Böyle durumlarda çok üzülüyorum bebiş elimde oyuncak oldu iyi bakamadım diye düşünceler rahat bırakmıyor
Molfix premium aldım bende fena değil gibi bezden şüphelenmiyorum geçen gün ishal gibiydi asitli kakadan oldu benceSudocrem tek seferde geçirmişti oğlumun pişiğini ablama gidince bez değiştirdik Molfix bulamayınca pişik yaptı hemen sudocrem sürüp merkezden sleepy getirdim tek seferde iyileşti arkadaşın dediği gibi isilik olan yerlere de sürdüm onlarda geçti
Evet tenleri gerçekten çok hassas emzirirken burun ucuna tırnağım değmiş tırnaklarımı kestiğim halde sert gelmiş demekki kızardı değen yerMolfix premium aldım bende fena değil gibi bezden şüphelenmiyorum geçen gün ishal gibiydi asitli kakadan oldu bence
Yenidoğan olunca çok hassas tenleri
Ben basvuru yapmadim ama bana emzirme parasi yatirdilar, nasil oldu anlamadimÇalışan anneler bu çocuk parasını alan var mıben şuan sadece bir aylık doğum paramı aldım onun dışında ne emzirme ne çocuk parası sizde durumlar nasıl ? Ödenekleriniz yatmaya başladı mı ?
Ben de bebeğime molfix premium kullanıyorum prima ile bazen dönüşümlü gidiyoruz ama bizim pişiğimiz ıslak mendil değiştirdiğimiz için oldu onlara da dikkat etmek gerekiyormuş ben uygun diye unibaby yenidoğan almıştım hiç iyi gelmedi kızımaMolfix premium aldım bende fena değil gibi bezden şüphelenmiyorum geçen gün ishal gibiydi asitli kakadan oldu bence
Yenidoğan olunca çok hassas tenleri
Bizde primadan geçtik prima kadar kaliteli değil ama yumuşaklığı güzel. Max iki saat poposunda duruyor zaten prima almıcam artıkBen de bebeğime molfix premium kullanıyorum prima ile bazen dönüşümlü gidiyoruz ama bizim pişiğimiz ıslak mendil değiştirdiğimiz için oldu onlara da dikkat etmek gerekiyormuş ben uygun diye unibaby yenidoğan almıştım hiç iyi gelmedi kızıma
Pişiğin en hızlı çözümü bence her kakalı bez sonrası bebeğin poposunu yıkamak. Ve asla ıslak mendil kullanmamak. Benim büyük oğlumun da bebekken çok fena pişik olmuştu, kanamalıydı bizimki. Doktor bize yıkamayı önerdi ve Madecassol krem vermişti, onu sürmüştüm ben. İnsanın gözüne ilk zor geliyor ama bebekler henüz daha hafifler, lavobanın altında yıkamak zor olmuyor. Bir deneyin derim. Havalar da sıcak zaten. Öyle üşütürüm endişesi de olmuyor. Suyu bile aman aman ısıtmanız lazım değil. Ben şimdi bu bebeğimde de sünnet sargısı düştüğünden beri hemen her bezinde yıkıyorum. Alıştı bizimki.Bende bebemin poposunu pişik yaptım maalesef hamazinc vermişti doktor dünden beri sürüyorum sürekli bez değiştiriyorum ama fayda etmiyor kanayacak diye korkuyorum başına gelen hızlı çözüm bulan var mıonun acısındanda çok ağlıyor sanki kızçem
Gozlemleyelim dedi uyanıkken de bu tarz hareketler bekleriz dedi uyku miyoklonisi olabilir dedi bekliyoruz.insallh uyanıkken olmaz ve miyokloni dir.Merhaba nasılsınız? Doktor randevunuz nasıl geçti? Titreme ürperme için doktor ne dedi? Nörolojiye yönlendirmeye gerek duydu mu doktor?
Ben de tam bunu sormak için gelmiştim. Boynunun altı ve özellikle koltuk altının biraz kızardığını gördüm ıslak bezle sildim kuruladım bu yeterli mi acaba? Yoksa pişik kremi de süreyim mi ama Şu anlık pişiklik bir durum görünmüyorKızlar birde bebislerim kulak arkası boynu gibi yerleri sürekli kurutun ben bilmiyordum pişik gibi olmuş kulak arkası pişik kremiyle iyileşti ama baya kötü olmuştu size de söyleyeyim bı bakın
Bana da emzirme parası yattı.Doğum parasına başvurdum beklemekteyim.Bebeler bizi maaşa bağlıyor çok sevdim bu işiBen basvuru yapmadim ama bana emzirme parasi yatirdilar, nasil oldu anlamadim
Sezaryen izi için o kremi vermişti doktorum onuda deneyim en iyisi teşekkürlerPişiğin en hızlı çözümü bence her kakalı bez sonrası bebeğin poposunu yıkamak. Ve asla ıslak mendil kullanmamak. Benim büyük oğlumun da bebekken çok fena pişik olmuştu, kanamalıydı bizimki. Doktor bize yıkamayı önerdi ve Madecassol krem vermişti, onu sürmüştüm ben. İnsanın gözüne ilk zor geliyor ama bebekler henüz daha hafifler, lavobanın altında yıkamak zor olmuyor. Bir deneyin derim. Havalar da sıcak zaten. Öyle üşütürüm endişesi de olmuyor. Suyu bile aman aman ısıtmanız lazım değil. Ben şimdi bu bebeğimde de sünnet sargısı düştüğünden beri hemen her bezinde yıkıyorum. Alıştı bizimki.
Bu pişik meselesi bebeğin cildiyle çok alakalı bence. Bazı bebekler atopik ciltli oluyor. Her türlü bezden ıslak mendilinden pişik olabiliyor. Bazı bebekler de çok daha dayanıklı bir cilde sahip oluyor, her türlü bezde bir şey olmuyor. Benim kızım öyleydi mesela, hiçbir şey umurunda değildi, en kaliteli bezleri de kullandım, en dandik market bezlerini de kullandım, her türlü ıslak mendil de zarar vermedi.Kızlar pişik konusu açılmış. Ben prima premşum care bez ve prima aqua ıslak mendil kullanıyorum . Neredeyse şimdiye kadar hiç pişik kremi sürmedim ona rağmen hiç pişik olmadıkaldı ki oğlum günde 4-5 kez kaka yapan bir bebek .
Önerim olsun pişikten çeken arkadaşlara . Ben gerçekten bez ve ıslak mendil sayesinde pişik olmadan ilerlediğimizi düşünüyoeum. Bir sürü bepanthen vs pişik kremi aldım ama hiç kullanmadım
Bizde hem uyurken hem uyanıkken de oluyor. Uyanıkken olması için ne dedi?Gozlemleyelim dedi uyanıkken de bu tarz hareketler bekleriz dedi uyku miyoklonisi olabilir dedi bekliyoruz.insallh uyanıkken olmaz ve miyokloni dir.
Evet evet direkt su ile yıkıyoruz. Kremi de sanırım sabah akşam kullanıyorduk. Hani öyle pişik kremi gibi her bez açıldığında sık sık değil, çünkü ilaç neticede.Sezaryen izi için o kremi vermişti doktorum onuda deneyim en iyisi teşekkürler
Tek olsam şuan yıkayamam ama eşim evde nasıl olsa o tutarken yıkarım dediğin gibi. Her alt açmada 5 dakika filan havalandırdım ama yeterli gelmeyeceksabunsuz değil mi duru su ile yıkayayım zaten hassas o bölge
Tamamdır teşekkür ederim umarım kızım bir an önce bu çileden kurtulurEvet evet direkt su ile yıkıyoruz. Kremi de sanırım sabah akşam kullanıyorduk. Hani öyle pişik kremi gibi her bez açıldığında sık sık değil, çünkü ilaç neticede.
Yani ben daha önce burada sudocrem geçirdi benim kızın popişini yazmıştım ama ismini hatırlamıyorum bir arkadaş zararlı demişti ben kendi doktorumuza sordum hiç bir zararı yok gönlün rahat olsun dedi, yapay zekaya sordum oda zararı yok diyor ama o arkadaş öyle dediği için emin olamıyorum önerme konusunda çok şükür bidaha pişik olmadı ama olursa yine sudocrem sürerim, yıka sürekli popisi ben her kakali bezde yıkıyorum artıkAyy şansa bak kötü olmuş. Havada baya sıcak elektriksiz zor olurtatil iyi gelmiştir ama değişiklik hepimizin ihtiyacı olan şey şuan
Bende bebemin poposunu pişik yaptım maalesef hamazinc vermişti doktor dünden beri sürüyorum sürekli bez değiştiriyorum ama fayda etmiyor kanayacak diye korkuyorum başına gelen hızlı çözüm bulan var mıonun acısındanda çok ağlıyor sanki kızçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?