Banyo yaptırdık bugün bezini takar takmaz kaka yaptı tekrar yıkadık bende her kakadan sonra yıkarım artıkYani ben daha önce burada sudocrem geçirdi benim kızın popişini yazmıştım ama ismini hatırlamıyorum bir arkadaş zararlı demişti ben kendi doktorumuza sordum hiç bir zararı yok gönlün rahat olsun dedi, yapay zekaya sordum oda zararı yok diyor ama o arkadaş öyle dediği için emin olamıyorum önerme konusunda çok şükür bidaha pişik olmadı ama olursa yine sudocrem sürerim, yıka sürekli popisi ben her kakali bezde yıkıyorum artık
Pişiğin en hızlı çözümü bence her kakalı bez sonrası bebeğin poposunu yıkamak. Ve asla ıslak mendil kullanmamak. Benim büyük oğlumun da bebekken çok fena pişik olmuştu, kanamalıydı bizimki. Doktor bize yıkamayı önerdi ve Madecassol krem vermişti, onu sürmüştüm ben. İnsanın gözüne ilk zor geliyor ama bebekler henüz daha hafifler, lavobanın altında yıkamak zor olmuyor. Bir deneyin derim. Havalar da sıcak zaten. Öyle üşütürüm endişesi de olmuyor. Suyu bile aman aman ısıtmanız lazım değil. Ben şimdi bu bebeğimde de sünnet sargısı düştüğünden beri hemen her bezinde yıkıyorum. Alıştı bizimki.
Hiçbir türlü kolay olduğunu düşünmüyorum. Akşam üzeri bizimki de açlık krizlerine giriyor hiç emzirmemişim gibi bağıra bağıra ağlıyor. Gece de tam tersi emsin diye parçalıyorum kendimiKızlar size bir şey soracağım. Gündüz normal çoğu zaman gözü açık aktif şekilde emen bebeğim gece oldu mu bebek emerken uyuya kalıyor. Emmesi az olduğu için uyuyakaldı doydu diyorum yatağına koyuyorum açlık ağlamasını bir basıyor. Sanki yarım saattir memede olan o değilmiş gibi .. çok yoruldum emse bir dert emmese bir dert. Memeden çektiğimde ağzından sütler akıyor. Sütte geliyor onu anlatmaya çalışıyorum. Ben ne yapacağım gece ? Hani emen bebek kolaylıktı öyle deniyordu. Aşırı zorlanıyorum.
Uyuyakaldığı an emmemiyorlar fark ettikleri an çığlık kıyamet biz ne yapacağız yahuHiçbir türlü kolay olduğunu düşünmüyorum. Akşam üzeri bizimki de açlık krizlerine giriyor hiç emzirmemişim gibi bağıra bağıra ağlıyor. Gece de tam tersi emsin diye parçalıyorum kendimi
Biberon da iyi fikir tabi, ve tabi daha kolay olmalı, ama bende biberon yok ben kendim bu dediklerimi yapıyorum o yüzden onları söyledimOluyor gündüz doyuyor sesi de çıkmıyor. Ama gece daha az emiyor doymuyor. Dediğiniz şeyleri yapmak daha zor değil mi ? Sağdığım sütü biberonla vermek daha kolayıma gitti. Çok teşekkür ederim cevabınız için
Uyuyakaldığı an emmemiyorlar fark ettikleri an çığlık kıyamet biz ne yapacağız yahu
Zorlayınca içiyor ama tek seferde en fazla 50cc içiyor şanslıysam bir saat sonra 30cc kadar daha alıyor. Biberon da olsa meme de olsa çok sinirleniyor, akşam üzeri 5 saat açlık kriziyle ağlayan kendisi değilmiş gibiBiberon da iyi fikir tabi, ve tabi daha kolay olmalı, ama bende biberon yok ben kendim bu dediklerimi yapıyorum o yüzden onları söyledimpeki uyurken biberonla içebiliyor mu bebek?
Allah kolaylık versin. Evet her türlüsü zahmetli.Zorlayınca içiyor ama tek seferde en fazla 50cc içiyor şanslıysam bir saat sonra 30cc kadar daha alıyor. Biberon da olsa meme de olsa çok sinirleniyor, akşam üzeri 5 saat açlık kriziyle ağlayan kendisi değilmiş gibi
İlk haftalar bende öyleydim bebeğim çok huysuzdu ne zaman baş başa kaldık iş başa düştü çocuğun dilini çözmeye çalıştım yeni yeni alıştık artıkKızlar bebeğe alışamayan var mı uyurken ya da huzurluyken sıkıntım yok ama uyumadığı zamanlar çok zorlanıyorum yeter artık diyip bırakasım geliyor o an bir şey hissetmiyorum ona karşı böyle olan var mı? Akşam 6 dan beri uyutmaya çalışıyorum eşimde uyutamadı çıldırmak üzereyim.
Vallahi biberonda gözü açılıyor. İçiyor uyuyor. Ya da sonlara doğru uyuyakalıyor. Ama emerken biraz emip full uyuyor. Günde 1-2 kez sağdığım sütü biberonla vermek beni dinlendirir. Uyurum en azından..Biberon da iyi fikir tabi, ve tabi daha kolay olmalı, ama bende biberon yok ben kendim bu dediklerimi yapıyorum o yüzden onları söyledimpeki uyurken biberonla içebiliyor mu bebek?
Şimdi uyandı mesela uyumadan baya çok emdi güzelce uykuya tekrar daldı yatırdım.. her gün elbet aynı değildir ama bu gece gibi olsa biberona ihtiyaç olmaz tabiiBiberon da iyi fikir tabi, ve tabi daha kolay olmalı, ama bende biberon yok ben kendim bu dediklerimi yapıyorum o yüzden onları söyledimpeki uyurken biberonla içebiliyor mu bebek?
Yok degilim, hic basvurum olmadan odediler sasirdimDevlet memuru musunuz ? Acaba devlet memurlarına da veriyorlar mı ? Araştırayım bakalım :) teşekkür ederim
Evet tabi biberonla içerken yarıda uyuyakalmıyorsa emzirmekten daha kolay olur o zaman.Vallahi biberonda gözü açılıyor. İçiyor uyuyor. Ya da sonlara doğru uyuyakalıyor. Ama emerken biraz emip full uyuyor. Günde 1-2 kez sağdığım sütü biberonla vermek beni dinlendirir. Uyurum en azından..
bende besliyorum gazını çıkar vs uykusu dağılıyor 1 saat uyutmakla uğraşıyorum o arada geme acıkıyor gazı çıkarmasam 10 dakika uyuyup krizle uyanıyor çaresiz hissediyorum kendimiKızlar yaaa çok yoruldum ben büyüse arrik bu bebisler boğazım çok kötü bu kız uyumuyor gece kaç kere kalktı doyuruyorum tekrar uykuya geçmesi bir buçuk saat şimdide bir buçuk saattir ayakta ben yalnızım imdat diye bagirasim var.
Niye bu kadar zorlandık bazen kendime de kızıyorum, büyüklerimiz kaç tane çocuk büyütmüşler, bu kadar zorlanmamislar, annem 4 çocuk büyütmüş gurbette oda yalnizmis benim gibi, hepimiz ark arkaya babam bile destek olmazmış yani o zmn adamlar is güç pesinde, şimdi b nim eşim işten gelince yardımcı olmasına rağmen yoruldum tükendim gibi evden çıkamıyorum yaaa ki ben hiç bu kadar eve kapanmazdim şimdi çıkmak istemiyorum, uykusuzluk mahvettibende besliyorum gazını çıkar vs uykusu dağılıyor 1 saat uyutmakla uğraşıyorum o arada geme acıkıyor gazı çıkarmasam 10 dakika uyuyup krizle uyanıyor çaresiz hissediyorum kendimi
İlk zamanlar oluyor canım öyle bir gecede ben de bu bebeği istemiyorum demiştim eşim hala hatırlatıp gülüyorKızlar bebeğe alışamayan var mı uyurken ya da huzurluyken sıkıntım yok ama uyumadığı zamanlar çok zorlanıyorum yeter artık diyip bırakasım geliyor o an bir şey hissetmiyorum ona karşı böyle olan var mı? Akşam 6 dan beri uyutmaya çalışıyorum eşimde uyutamadı çıldırmak üzereyim.
Şimdi imkanlar daha iyi ama biz niye böyleyiz anlamadım kiNiye bu kadar zorlandık bazen kendime de kızıyorum, büyüklerimiz kaç tane çocuk büyütmüşler, bu kadar zorlanmamislar, annem 4 çocuk büyütmüş gurbette oda yalnizmis benim gibi, hepimiz ark arkaya babam bile destek olmazmış yani o zmn adamlar is güç pesinde, şimdi b nim eşim işten gelince yardımcı olmasına rağmen yoruldum tükendim gibi evden çıkamıyorum yaaa ki ben hiç bu kadar eve kapanmazdim şimdi çıkmak istemiyorum, uykusuzluk mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?