2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Banyo yaptırdık bugün bezini takar takmaz kaka yaptı tekrar yıkadık bende her kakadan sonra yıkarım artık başına gelmeden önemsemiyor insan

Eşim normalde küfür eden kaba saba biri değildir ama sinirlenince, çok özür dileyerek söylüyorum, "s*çarım bacağına" der.
Geçen gün oğlum nasılsa uyuyor diye duşa girmiştim. Ben duştayken acıkmış uyanmış ben yanlarına inene kadar ortalığı yıkmış, eşim de napsın sakinleştirememiş. Neyse hemen aldım kucağıma emzirmeye başladım ama söylene söylene emiyor. 3-4 dk ya geçti ya geçmedi poposunu kucağımda sağ sol yapıp kakasını yaptı, bezi kaydırmış sıpa bütün bacağım kaka oldu kahkahalarla götürüp yıkadım hemen lavaboda, eşim de diyor ki: "Ben sadece söyleyince bile sinirleniyorsun oğlan bir de eyleme döktü."
Konu yıkamaya gelince paylaşmak istedim
O günden beri evdeysek yıkıyorum ben de

Hiçbir türlü kolay olduğunu düşünmüyorum. Akşam üzeri bizimki de açlık krizlerine giriyor hiç emzirmemişim gibi bağıra bağıra ağlıyor. Gece de tam tersi emsin diye parçalıyorum kendimi

Uyuyakaldığı an emmemiyorlar fark ettikleri an çığlık kıyamet biz ne yapacağız yahu

Biberon da iyi fikir tabi, ve tabi daha kolay olmalı, ama bende biberon yok ben kendim bu dediklerimi yapıyorum o yüzden onları söyledim peki uyurken biberonla içebiliyor mu bebek?

Son düzenleme:
Biberon da iyi fikir tabi, ve tabi daha kolay olmalı, ama bende biberon yok ben kendim bu dediklerimi yapıyorum o yüzden onları söyledim peki uyurken biberonla içebiliyor mu bebek?
Zorlayınca içiyor ama tek seferde en fazla 50cc içiyor şanslıysam bir saat sonra 30cc kadar daha alıyor. Biberon da olsa meme de olsa çok sinirleniyor, akşam üzeri 5 saat açlık kriziyle ağlayan kendisi değilmiş gibi

Allah kolaylık versin. Evet her türlüsü zahmetli.

Kızlar bebeğe alışamayan var mı uyurken ya da huzurluyken sıkıntım yok ama uyumadığı zamanlar çok zorlanıyorum yeter artık diyip bırakasım geliyor o an bir şey hissetmiyorum ona karşı böyle olan var mı? Akşam 6 dan beri uyutmaya çalışıyorum eşimde uyutamadı çıldırmak üzereyim.

İlk haftalar bende öyleydim bebeğim çok huysuzdu ne zaman baş başa kaldık iş başa düştü çocuğun dilini çözmeye çalıştım yeni yeni alıştık artık

Vallahi biberonda gözü açılıyor. İçiyor uyuyor. Ya da sonlara doğru uyuyakalıyor. Ama emerken biraz emip full uyuyor. Günde 1-2 kez sağdığım sütü biberonla vermek beni dinlendirir. Uyurum en azından..

Şimdi uyandı mesela uyumadan baya çok emdi güzelce uykuya tekrar daldı yatırdım.. her gün elbet aynı değildir ama bu gece gibi olsa biberona ihtiyaç olmaz tabii

Kızlar sezaryen sonrası kanaması devam edem var mı? Benim ilk zamanlarda yoğun değildi sonradan leke şeklinde devam etti. Ama son 1 haftadır bitmişti. Bugün tekrar başladı. Yoğun bir kanama değil ama lekelenme de değil

Evet tabi biberonla içerken yarıda uyuyakalmıyorsa emzirmekten daha kolay olur o zaman.

Kızlar yaaa çok yoruldum ben büyüse arrik bu bebisler boğazım çok kötü bu kız uyumuyor gece kaç kere kalktı doyuruyorum tekrar uykuya geçmesi bir buçuk saat şimdide bir buçuk saattir ayakta ben yalnızım imdat diye bagirasim var.

bende besliyorum gazını çıkar vs uykusu dağılıyor 1 saat uyutmakla uğraşıyorum o arada geme acıkıyor gazı çıkarmasam 10 dakika uyuyup krizle uyanıyor çaresiz hissediyorum kendimi

bende besliyorum gazını çıkar vs uykusu dağılıyor 1 saat uyutmakla uğraşıyorum o arada geme acıkıyor gazı çıkarmasam 10 dakika uyuyup krizle uyanıyor çaresiz hissediyorum kendimi
Niye bu kadar zorlandık bazen kendime de kızıyorum, büyüklerimiz kaç tane çocuk büyütmüşler, bu kadar zorlanmamislar, annem 4 çocuk büyütmüş gurbette oda yalnizmis benim gibi, hepimiz ark arkaya babam bile destek olmazmış yani o zmn adamlar is güç pesinde, şimdi b nim eşim işten gelince yardımcı olmasına rağmen yoruldum tükendim gibi evden çıkamıyorum yaaa ki ben hiç bu kadar eve kapanmazdim şimdi çıkmak istemiyorum, uykusuzluk mahvetti

Son düzenleme:
İlk zamanlar oluyor canım öyle bir gecede ben de bu bebeği istemiyorum demiştim eşim hala hatırlatıp gülüyor oysaki ne uğraşlarla geldi minik tospağam can içim bu aralar gaz sancısı başlamıştır sizin de ben probiyotik damla kullandım rahat ettim gazınu da kakasını da kendi yapmaya başladı

Şimdi imkanlar daha iyi ama biz niye böyleyiz anlamadım ki kendi adıma daha genç yaşta olsa bu bebek sanırım daha iyi bakardım diye düşünüyorum
Aynı şekilde kendimi tanıyamıyorum ne sokağa çıkmak istiyorum ne aynaya bakabiliyorum duşa girmek lüks derlerdi ya haklılarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…