Hangisini kullanıyorsun canımİlk zamanlar oluyor canım öyle bir gecede ben de bu bebeği istemiyorum demiştim eşim hala hatırlatıp gülüyoroysaki ne uğraşlarla geldi minik tospağam can içim bu aralar gaz sancısı başlamıştır sizin de ben probiyotik damla kullandım rahat ettim gazınu da kakasını da kendi yapmaya başladı
Benim bir duruyor 2-3 gun, sonra az yine oluyor, bazen leke gibi bazen bir tik daha fazlaKızlar sezaryen sonrası kanaması devam edem var mı? Benim ilk zamanlarda yoğun değildi sonradan leke şeklinde devam etti. Ama son 1 haftadır bitmişti. Bugün tekrar başladı. Yoğun bir kanama değil ama lekelenme de değil
Emzirirken okudum, kahkaha attım bebiş uyandıEşim normalde küfür eden kaba saba biri değildir ama sinirlenince, çok özür dileyerek söylüyorum, "s*çarım bacağına" der.
Geçen gün oğlum nasılsa uyuyor diye duşa girmiştim. Ben duştayken acıkmış uyanmış ben yanlarına inene kadar ortalığı yıkmış, eşim de napsın sakinleştirememiş. Neyse hemen aldım kucağıma emzirmeye başladım ama söylene söylene emiyor. 3-4 dk ya geçti ya geçmedi poposunu kucağımda sağ sol yapıp kakasını yaptı, bezi kaydırmış sıpa bütün bacağım kaka oldukahkahalarla götürüp yıkadım hemen lavaboda, eşim de diyor ki: "Ben sadece söyleyince bile sinirleniyorsun oğlan bir de eyleme döktü."
Konu yıkamaya gelince paylaşmak istedim
O günden beri evdeysek yıkıyorum ben de
Dün ben buKızlar bebeğe alışamayan var mı uyurken ya da huzurluyken sıkıntım yok ama uyumadığı zamanlar çok zorlanıyorum yeter artık diyip bırakasım geliyor o an bir şey hissetmiyorum ona karşı böyle olan var mı? Akşam 6 dan beri uyutmaya çalışıyorum eşimde uyutamadı çıldırmak üzereyim.
Duş olsa yine iyi, tuvalete girmek lüksŞimdi imkanlar daha iyi ama biz niye böyleyiz anlamadım kikendi adıma daha genç yaşta olsa bu bebek sanırım daha iyi bakardım diye düşünüyorum
Aynı şekilde kendimi tanıyamıyorum ne sokağa çıkmak istiyorum ne aynaya bakabiliyorum duşa girmek lüks derlerdi ya haklılarmış
Hahahaha yok kız poposunu lavaboya niye koyalımEmzirirken okudum, kahkaha attım bebiş uyandı
Bu arada herkes yıkıyor popişleri, aranızda beceriksiz bi ben miyim yahu denedim ve yapamadım. Bi elimle çocuğu tutup bi elimle popoyu yıkayamadım. Poposunu lavaboya falan mı koyuyosunux
Benim zaten çok az oldu kanamam, sonrasında hep leke gibi geldi, bir haftadır hiç gelmiyor bgn 37 gün oldu doğum yapaliKızlar sezaryen sonrası kanaması devam edem var mı? Benim ilk zamanlarda yoğun değildi sonradan leke şeklinde devam etti. Ama son 1 haftadır bitmişti. Bugün tekrar başladı. Yoğun bir kanama değil ama lekelenme de değil
Dün doktora gittik. Nurofen gibi ilaçları içmeyin, Parol ve Majezik içebilirsiniz dediÇok teşekkür ederim
Gün başına en az 20 gram almıştır. Şu an 4250 gibi desek, muhtemelen saat başı ihtiyacı 25 cc. Takriben 75-80 cc ister öğün başına.Kızlar bebeğim doymuyormuş gibi hissediyorum. 4 gün şehir dışındaydık tatil modunda kendime çok iyi de bakamadım sanırım sütüm de az geliyor sanki. Bir türlü emin olamıyorum. Ne kadar süt içmesi gerekiyor 42 günlük 10 gün önceki kontrolünde 4050 gramdı
Ay maşallahbizim minik pudifik evde kucaktan inmiyor diye bugün uyuyunca hemen bebek arabasına koyup çıktım. biraz yürüyüp, kafede oturdum kahve içtim. kucak kuşu diğer bebeklere fikir olsun. nazar değdirmezsemböyle bir rutin yapabilirim :)
Doğum yardımı için başvurdum ama hala bekliyorum çıkmadı. Emzirme ödeneği için de sanırım başvurmaya gerek yokmuş. Bilenler aydınlatırsa çok iyi olur. Çocuk parası dediğiniz nedir doğum yardımından ayrı bir şey mi?Çalışan anneler bu çocuk parasını alan var mıben şuan sadece bir aylık doğum paramı aldım onun dışında ne emzirme ne çocuk parası sizde durumlar nasıl ? Ödenekleriniz yatmaya başladı mı ?
Çocuk parasını bilmiyorum emzirme ödeneği (diğer adıyla süt parası /babalık hakkı )burda babaya ödeniyor doğum raporuyla birlikte eşim SGK'ya gitti birkaç gün içinde hesabına yatırdılar PTT hesabı olmadığı için pttden elden aldıDoğum yardımı için başvurdum ama hala bekliyorum çıkmadı. Emzirme ödeneği için de sanırım başvurmaya gerek yokmuş. Bilenler aydınlatırsa çok iyi olur. Çocuk parası dediğiniz nedir doğum yardımından ayrı bir şey mi?
Ay ne bilimHahahaha yok kız poposunu lavaboya niye koyalımbak ben çok beceriksiz bir insanım böyle konularda ben bile yaptıysam sen kolaylıkla yaparsın alışıyor elin zaten, cesaret et gerisi kolay
Emzirirken okudum, kahkaha attım bebiş uyandı
Bu arada herkes yıkıyor popişleri, aranızda beceriksiz bi ben miyim yahu denedim ve yapamadım. Bi elimle çocuğu tutup bi elimle popoyu yıkayamadım. Poposunu lavaboya falan mı koyuyosunux
Aa evet, gazı olduğunda o pozisyonda gezdiriyorum ben bazen. Birde onu deneyeceğim teşekkürlerSağ koluma ters yatırıyorum kafası dirseğime geliyor karnı avcumun içinde oluyor. E ayaklar da lavabonun içine değiyor o şekilde yapabiliyorum ben. Anlatabildim mi bilmiyorum
Hangi probiyotik damlayı kullanmaya başladınız acaba? Ben gaz damlası veriyorum sadeceİlk zamanlar oluyor canım öyle bir gecede ben de bu bebeği istemiyorum demiştim eşim hala hatırlatıp gülüyoroysaki ne uğraşlarla geldi minik tospağam can içim bu aralar gaz sancısı başlamıştır sizin de ben probiyotik damla kullandım rahat ettim gazınu da kakasını da kendi yapmaya başladı
Biogaia kullanıyorum ama her bebişin bünyesi farklı tabi bize ilk denemede iyi geldiHangisini kullanıyorsun canım
Nurse harvey verdi bize doktor ama yani krizler devam ediyor masaj vs yapmazsam çıldırıyor gece 1 saat uğraştık gazı çıkarsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?