2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hangisini kullanıyorsun canım
Nurse harvey verdi bize doktor ama yani krizler devam ediyor masaj vs yapmazsam çıldırıyor gece 1 saat uğraştık gazı çıkarsın diye

Benim bir duruyor 2-3 gun, sonra az yine oluyor, bazen leke gibi bazen bir tik daha fazla

Emzirirken okudum, kahkaha attım bebiş uyandı
Bu arada herkes yıkıyor popişleri, aranızda beceriksiz bi ben miyim yahu denedim ve yapamadım. Bi elimle çocuğu tutup bi elimle popoyu yıkayamadım. Poposunu lavaboya falan mı koyuyosunux

Dün ben bu saat 4 te başladım akşam 9.30 da ancak uyudu. Kahvaltıyla duruyordum. Öğleden sonra da hastane için dışardaydık. Belli bi saatten sonra o yorgunlukla çocuğu atasım geliyor. Sonra gece bi uyuyup dinleniyorum ilk emzirmede büyük bir sevgiyle özlemle alıyorum Allahım diyorum oksitosini iyi ki yarattın

Günaydın kızlar. Biz de dün doktora gittik. Gaz için probiyotik verdi. Şiddetli durumlar için nursey harvey yazdı. Ama bana göre bir ilaç verme dayanabilirseniz dayanın dedi. Bir de özel aşılardan bahsetti.

Duş olsa yine iyi, tuvalete girmek lüks, şimdi uyandı benim acil tuvalete gitmem lazım, nasıl ağladı var ya yıktı ortalığı, doğru düzgün işimi halledemeden çıktım ,nefesi falan kesilir ağlarken diye korkumdan duşada mecbur eşim gelince işte

Hahahaha yok kız poposunu lavaboya niye koyalım bak ben çok beceriksiz bir insanım böyle konularda ben bile yaptıysam sen kolaylıkla yaparsın alışıyor elin zaten, cesaret et gerisi kolay

Probiyotikle birlikte sab simplex kullanan var mı? Bizimkinin de gaz sancıları çok fena içim açıyor onu öyle canı yanıp ağlarken görünce elimden hiçbir şey gelmiyor masaj da etki etmiyor zaten artık karnına dokununca daha fena ağlıyor

Benim zaten çok az oldu kanamam, sonrasında hep leke gibi geldi, bir haftadır hiç gelmiyor bgn 37 gün oldu doğum yapali

Gün başına en az 20 gram almıştır. Şu an 4250 gibi desek, muhtemelen saat başı ihtiyacı 25 cc. Takriben 75-80 cc ister öğün başına.

Ay maşallah hayali bile ne güzel geldi

Doğum yardımı için başvurdum ama hala bekliyorum çıkmadı. Emzirme ödeneği için de sanırım başvurmaya gerek yokmuş. Bilenler aydınlatırsa çok iyi olur. Çocuk parası dediğiniz nedir doğum yardımından ayrı bir şey mi?

Çocuk parasını bilmiyorum emzirme ödeneği (diğer adıyla süt parası /babalık hakkı )burda babaya ödeniyor doğum raporuyla birlikte eşim SGK'ya gitti birkaç gün içinde hesabına yatırdılar PTT hesabı olmadığı için pttden elden aldı
Doğum yardımı bende başvurdum henüz sonuçlanmadı

Hahahaha yok kız poposunu lavaboya niye koyalım bak ben çok beceriksiz bir insanım böyle konularda ben bile yaptıysam sen kolaylıkla yaparsın alışıyor elin zaten, cesaret et gerisi kolay
Ay ne bilim bi elimle bebeği tutup diğer elimle suyu açıp yıkamayı denedim. olmayınca dedim kesin popoyu lavaboya koyuyorlar başka türlü nasıl tutulur tek elle popo da kakalı sonuçta üstümüze değmemesş lazım. Baş edemedim. Ama deneyeceğim bir daha cesarerlendşrdiniz beni

Sağ koluma ters yatırıyorum kafası dirseğime geliyor karnı avcumun içinde oluyor. E ayaklar da lavabonun içine değiyor o şekilde yapabiliyorum ben. Anlatabildim mi bilmiyorum

Sağ koluma ters yatırıyorum kafası dirseğime geliyor karnı avcumun içinde oluyor. E ayaklar da lavabonun içine değiyor o şekilde yapabiliyorum ben. Anlatabildim mi bilmiyorum
Aa evet, gazı olduğunda o pozisyonda gezdiriyorum ben bazen. Birde onu deneyeceğim teşekkürler

Hangi probiyotik damlayı kullanmaya başladınız acaba? Ben gaz damlası veriyorum sadece

Sezeryan olan kizceler benim dikişlerin sol uç taraf diğer yerlere göre daha içe çökük sizinde öyle mi
Ablamın dikim sirasinda iç duvarları birbirlerine dikmişler öyle kaynamış onunda sağ kısım içe çökük şuan hamile kalması da kilo alması da hayatı tehlike ve yasak ondan dolayı korktum benimde benzer bişey mi yoksa normal mi bı tarafın daha çökük olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…