Geçmiş olsunmastit beni de vurdu, kemiklerim sizim sizim, gogsum kizarmis
Sleepy pişik yapmadı da kaka yapınca bez poposuna yapışıyor hepBizim 1 bitince evde 2 var amaan almayalım üstünde yazan kilo uygun nası olsa dedim sonra emzirirken bir sıcaklık hissettim üstümdemeğer tam sarmamış poposunu
Benimde şuan tekrar 1 no almam lazım sleepy bio natural ve molfix premium arasındayım ikiside oluyor bize. Aynı şeyleri almışız ama bizim prima bitti. Pişiğimiz tam geçmedi ama aynılarıyla devam edicem
Kilo alımi nasil bebeginizin? Eger iyiyse ve yeterli cisli bez varsa hic kulak asmayin. Benim bebegim de surekli emmek istiyor. Uyumak icin, gaz agrisi sebebiyle ya da temas icin muhtemelen. Bana da diyen oluyor mama ver diye, mama lobisi diyorum ben onlaraKızlar merhaba, ben bu annelik işinde sınıfta kaldım gibi hissediyorum. Bebeğim emmiyor diye 3 haftadır haftada üç kez emzirme danışmanlığı alıyorum. Bebeğim artık memeyi tutuyor ama bu sefer de doymuyor gibi sanki. Her gün çığlık çığlığa bağırıp ağlıyor, gaz bombası sürekli meme istiyor. Doydu diye düşünüyordum çünkü emdikten sonra birazını da kusuyor. Eşim de sürekli bu çocuk doymuyor diye mama vermek istiyor. Ebeler sütün yetiyor çocuk besleniyor diyor ama ben de artık yetemediğimi hissediyorum çünkü ne zaman emzirsem üstüne de mama versem derin derin uyuyor. Emzirme işi çok pratik diyor herkes ama bana hiç öyle gelmiyor, canım çok yanıyor sürekli yara bereyle uğraşıyorum. Dün bebeğim kanlı bir şekilde kustu çok korktum sonra baktım meme ucumdan kan sızıyor o kadar acıya rağmen meme verip kendi çığlığımı bastırıyorum ki farketmemişim bile. Göğsümün altından göğüs kafesime doğru sancılar giriyor, ucu desen hep sızlıyor. Acı yüzünden emzirmekten soğudum artık ama nankörlük de yapmak istemiyorum çok uğraş verdim emsin diye, şimdi de haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor. Göğsümün acısından ölecekmiş gibi hissediyorum, tek başıma olduğum için bakımını güzel yapamadığım için oluyor onun da farkındayım. Bu ağrıyı acıyı nasıl hafifletebilirim tavsiyesi olan varsa teşekkür ediyorum şimdiden
Bir hastaneye gitmenizi öneririm. Çünkü acı içerdeyse bir rahatsızlık sebebiyle olabilir.Kızlar merhaba, ben bu annelik işinde sınıfta kaldım gibi hissediyorum. Bebeğim emmiyor diye 3 haftadır haftada üç kez emzirme danışmanlığı alıyorum. Bebeğim artık memeyi tutuyor ama bu sefer de doymuyor gibi sanki. Her gün çığlık çığlığa bağırıp ağlıyor, gaz bombası sürekli meme istiyor. Doydu diye düşünüyordum çünkü emdikten sonra birazını da kusuyor. Eşim de sürekli bu çocuk doymuyor diye mama vermek istiyor. Ebeler sütün yetiyor çocuk besleniyor diyor ama ben de artık yetemediğimi hissediyorum çünkü ne zaman emzirsem üstüne de mama versem derin derin uyuyor. Emzirme işi çok pratik diyor herkes ama bana hiç öyle gelmiyor, canım çok yanıyor sürekli yara bereyle uğraşıyorum. Dün bebeğim kanlı bir şekilde kustu çok korktum sonra baktım meme ucumdan kan sızıyor o kadar acıya rağmen meme verip kendi çığlığımı bastırıyorum ki farketmemişim bile. Göğsümün altından göğüs kafesime doğru sancılar giriyor, ucu desen hep sızlıyor. Acı yüzünden emzirmekten soğudum artık ama nankörlük de yapmak istemiyorum çok uğraş verdim emsin diye, şimdi de haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor. Göğsümün acısından ölecekmiş gibi hissediyorum, tek başıma olduğum için bakımını güzel yapamadığım için oluyor onun da farkındayım. Bu ağrıyı acıyı nasıl hafifletebilirim tavsiyesi olan varsa teşekkür ediyorum şimdiden
Ben de bir gece sıtma, titreme ve göğüs ağrısıyla uyandım.Ertesi gün göğsüm kızardı ve tıkandı. Soğuk kompres yaptınız mı bilmiyorum ama bana çok iyi geldi. Dondurucudan çıkarttığımı göğsün sert ve kızarmış kısmına koydum. İki gün içinde geçti kızarıklık eski haline döndü.Çok iyi olmuş, çok sevindim sizin adınıza. Zaten önerilen bu, banyoda sabunla sıcak suyla masajla akıtmak ama ben açamadım malesef. Hala sertlik kızarıklık var bugün 3. Gün antibiyotiğe rağmen. Sık emzirin bugün siz iyice açılsın. Gelmiş geçmiş olsun
Gaz problemi için her gün 1 çay kaşığı kimyon tüketmenizi öneririm. Ictigim ayran, kefir gibi bir içeceğin ya da yogurdun içine ekliyorum ben ve ilk zamanlar gaz içinde kıvranan bebegim maşallah daha rahat çıkarıyor gaziniKızlar merhaba, ben bu annelik işinde sınıfta kaldım gibi hissediyorum. Bebeğim emmiyor diye 3 haftadır haftada üç kez emzirme danışmanlığı alıyorum. Bebeğim artık memeyi tutuyor ama bu sefer de doymuyor gibi sanki. Her gün çığlık çığlığa bağırıp ağlıyor, gaz bombası sürekli meme istiyor. Doydu diye düşünüyordum çünkü emdikten sonra birazını da kusuyor. Eşim de sürekli bu çocuk doymuyor diye mama vermek istiyor. Ebeler sütün yetiyor çocuk besleniyor diyor ama ben de artık yetemediğimi hissediyorum çünkü ne zaman emzirsem üstüne de mama versem derin derin uyuyor. Emzirme işi çok pratik diyor herkes ama bana hiç öyle gelmiyor, canım çok yanıyor sürekli yara bereyle uğraşıyorum. Dün bebeğim kanlı bir şekilde kustu çok korktum sonra baktım meme ucumdan kan sızıyor o kadar acıya rağmen meme verip kendi çığlığımı bastırıyorum ki farketmemişim bile. Göğsümün altından göğüs kafesime doğru sancılar giriyor, ucu desen hep sızlıyor. Acı yüzünden emzirmekten soğudum artık ama nankörlük de yapmak istemiyorum çok uğraş verdim emsin diye, şimdi de haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor. Göğsümün acısından ölecekmiş gibi hissediyorum, tek başıma olduğum için bakımını güzel yapamadığım için oluyor onun da farkındayım. Bu ağrıyı acıyı nasıl hafifletebilirim tavsiyesi olan varsa teşekkür ediyorum şimdiden
Enfeksiyon var canım muhtemelen doktora gitmelisin antibiyotik vericekKızlar ben doğum yapalı 20 gün oldu. Son bir haftadır akıntım afedersiniz ceset gibi kokmaya başladı. Eşim bile alıyor kokuyu. Acaba doktora gitmelimiyim?
Gece önemli aslında gündüz sürekli değiştiriliyorSleepy pişik yapmadı da kaka yapınca bez poposuna yapışıyor hepMolfix premium iyi gibi deneme süreci bitsin bakalım, inşallah pişik falan yapmaz daha bez arayamam bir de buna kafa yormak istemiyorum
Emzirmek için bu kadar acı çekip üstüne bir de çocuk doymuyor lafları gerçekten zoruma gidiyor eşimle kavga ettik kaç defa en sonunda 4 ölçek mama verdim çocuğa kakası yapamadı onun sancısını çektik akşam akşam. Bebek ya uyusun ya beslensin istiyor hiç uyanık kalmayacak mı çocuk uyanık kalınca da ağlar diyorum yok doymuyor diyor, anneme gidiyorum yok doymuyor kayınvalidem doymuyor herkes doymuyor diyor e kilo alımı gayet güzel gidiyor düzenli tartılıyor diyorum mama veriyoruz ondan diyorlar çocuğum ilk başlarda emmemesine rağmen sağıp verdim sarılık olmadı şükür ben onun annesiyim insan hiç çocuğunu aç bırakır mı diyorum ama sen anlamazsın aç diyorlar çıldırmak üzereyim kimseyi kırmamak için kafayı kırmış durumdayım.Gümüş kapak iyi gelir canım biraz göğsünü sık süt gelsin üstüne kapağı koy inanılmaz bir şekilde hızlı iyileşiyor. Meme ucu kremi başlarda çok kullandım şuan pek aklıma gelmiyor gümüş kapak baya işimi gördü.
Emzirmek mi rahat mama vermek mi bilmiyorum ama annelik her türlü zor bence inan hepimiz aynı durumdayız. Karnını doyuruyorum altı temiz gazı çıkmış ama yine ağlıyor mesela ne yapacağımı bilemiyorum bende ağlıyorum bazen. Zaten günde 2-3 sefer ağlıyorum birisi nasılsın dese bile gözlerim doluyor uykusuzluk bebeğe yetemiyorum hissi vs çok zor bir süreçmiş ama geçecek bir ayı atlattık sayılır
Günde 5 tane idrarlı bez çıkıyorsa karnı doyuyordur çoğu doktor bunu söylüyor. Hem mama vermek kötü değil hem emzirip hem mama veren çok anne var etrafa kulağını kapat sen bebeğin için en iyisini içinden
Canımm doğum yapmışsın. Çok sevindimKilo alımi nasil bebeginizin? Eger iyiyse ve yeterli cisli bez varsa hic kulak asmayin. Benim bebegim de surekli emmek istiyor. Uyumak icin, gaz agrisi sebebiyle ya da temas icin muhtemelen. Bana da diyen oluyor mama ver diye, mama lobisi diyorum ben onlaragercekten ihtiyac varsa elbette verilir ama her bebek agladiginda sutun mu yok diye soeulmasi sinir eder beni de. Memeler icin de gumus kapak oneririm. Hic yara olmadi bende. Ilk zamanlar hassasiyet oldu sadece. Dun bir cikarsyim dedim, buyuk ihtimal ucu hassaslasti ve enfekte oldu hemen. Meme ucunuz yaraysa kanli emmis olabilir maalesef, gecmiste yaşamıştım. Tum bu surecleri ilk kez tecrube etmek tukenmislik hissi veriyor, sonuna kadar da haklisiniz. Ilk 3 ayi bir atlatalim hayirlisiyla, biraz daha duzene girecek hem beslenme hem uyku.
Bugün deneyeceğim çok teşekkür ederimGaz problemi için her gün 1 çay kaşığı kimyon tüketmenizi öneririm. Ictigim ayran, kefir gibi bir içeceğin ya da yogurdun içine ekliyorum ben ve ilk zamanlar gaz içinde kıvranan bebegim maşallah daha rahat çıkarıyor gazini
Haftada üç kez gidiyorum düzenli olarak, bakım yapmamı söylüyorlar ama işte fırsat olmuyor ben de farkındayım bakımsızlıktan olduğunun, ama fırsatım olmuyor hem çocuk hem ev hem o bu şu derken biri gelsin de tuvalete gideyim diye bakıyorum resmen…Bir hastaneye gitmenizi öneririm. Çünkü acı içerdeyse bir rahatsızlık sebebiyle olabilir.
Emzirme işi evet pratik deniyor ama benim de cildim çok hassas 2 kez emzirsem 3.ye yara bere oluyor, sütyen dahi takamıyorum en ufak bir şey değsin istemiyorum. Mecburen sağıp biberonla veriyorum. Bu bir eksiklik değil, kusur değil, sizden kaynaklı bir hata da yok. Elinizden geleni yapıyorsunuz.
Bir doktor görsün bakalım belki meme hassasiyetinin bir sebebi vardır belki bir ilacı vardır o şekilde çözülür
Gece biz de Molfix premiuma geçtik ama deneme sürecinde bakalımGece önemli aslında gündüz sürekli değiştiriliyor
Molfix premium sipariş ettim şimdi trendyoldan
Evdeki eşyaları naptınız? Yoluna girdi mi herşey bulaşık makinesi bozuldu demiştin
İki türlü de durursa tazyikli sıkıyorum o zaman çok kolay oluyor diğer burun deliğinden hemen çıkıyor. İkinciye gerek bile kalmıyor çoğu zaman. Ama durmazsa mecburen yavaş sıkıyorum kalanı aspiratörle temizliyorum
34 günlük. Aynıyız. Az önce dakikalarca emzirdim. Kendisi uyuyakaldı doyduğundan eminim. Gazını çıkardım. Kucağımda mışıl mışıl uyuyordu. Beşiğine koyduğum gibi uyanıp ağlamaya başladı. Gündüzleri bu şekilde bir döngüdeyiz. Dinlenmek istersem eğer bazen kucağımda uyumasına izin veriyorumKızlar sizin bebeleriniz de öyle mi, yıldım artık ben. Nerdeyse hiç uyumuyor (kucaktaki uyuklamaları saymazsam), durmadan ağlıyor, meme istiyor (dün 90 ml mama verdim canıma tak etti, aç heralde dedim, 75-80 kadarını içti ve ağlamaya devam etti), gaz masajı yapıyorum gaz damlası veriyorum kakasını yapıyor gazını da çıkartıyor. Neden ağlıyor. Ay ya da ben bebek bakmayı unutmuşum galiba. Hiç durmadan ağlıyor ve asla durmuyor bakın asla. Kucağımda memede uyuyor, tam koyuyorum yerine mutfağa gidicem bi su içicem sadece, kapıdan çıkmadan başlıyor ağlamaya. Delirmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?