2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
En iyisini yapmışsın Salınca işler yoluna giriyor

Ayyy eveettttbbende çok kullanıyorum önce müslin kumaşla yapıyordum büyüdükçe onu açmaya başladı ne kadar sıkı sarsam da ve açana kadar uğraşıp kıpkırmızı olup terliyordu, kundaksizda uyumuyo sürekli kendini uyandırıyor o cırtlıdan aldım ebebekte hatta burda önermiştimde çok kullanışlı açamıyorda çok uykusu gelince öyle bekliyor kundak yapalım diye gerçekten çok aşırı kullanışlı bisey

Bir sorum daha var. Kuru fasulye nohut yediniz mi hiç doğumdan sonra? Ben bugün ilk kez nohut yapıyorum. Yavaştan başlayayım alışsın diye düşündüm. Hakkımda hayırlısı dua edin
Doğumdan beri yiyorum.
Doktorumuz 10 sene önce gaz ın anne sütüne geçmediği bilimsel olarak ta kanıtlandı dedi. Bakla hariç (favizmden dolayı)istediğini yiyebilirsin dedi.Bende yiyorum .
Kahve de içiyorum hergün

Eğer gece uykusuysa ben kıymamazlık etmiyorum dediğin gibi deliyi bağlar gibi bağlıyorum çünkü tahammülüm sıfır oluyor artık uyusa da dinlensem diyorum
Ahahaha denedim ve oldu inşallah uzun uyur gece uykusuna geçer yaa çok yoruldum bugün
Alla alla genelde duş iyi uyutur derler cidden bu bebisler bizimle oyun oynuyor
Hemde ne oyun dün uykudan uyanmayan çocuk bugün uyumak bilmedi çok şükür ki bağlayıp uyuttum 2 saatte uyursa dinlenmiş olacam

Yan veya yüzüstü yatırırsanız bir miktar minimize oluyor el kol hareketleri

Yan veya yüzüstü yatırırsanız bir miktar minimize oluyor el kol hareketleri
Yüz üstü gün içerisinde de durmuyor sevmedi bı türlü yan yatıyor ama sırt üstü dönmek isteyince uyanıyor

Vee maşallah dediğim üç gün yaşamıyor tam yatırdım bende kafamı koyayım dedim eşim olacak hödük bağıra bağıra telefonla konuşup uyandırdı ona attım çocuğu bakalım kendisi uyutabilecek mı

Yaa yerim onu ben hepsi bambaşka ama arada yine deneyin belki izin verir. Bizimki de başta huysuzlandı baktı olacak gibi değil öylece bekliyor kundakla sarmamı. Sarınca daha derin uyuyor. İnşallah sizin minnoşta izin verir

İlk başlarda sarınca ses ediyordu. Şimdi o da kundakla rahat ettiğinin farkında bence hiç ses etmiyor. Bağladığımız gibi uyuyor maşallah

Yüz üstü gün içerisinde de durmuyor sevmedi bı türlü yan yatıyor ama sırt üstü dönmek isteyince uyanıyor
Ben bgn fırsat bulup yazaamdim soracaktım burada aslında benim kız da yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor, tummy time yapayım diyorum maksimum 2 dk sonra ağlıyor biraz bekliyorum hemen kaldırmıyorum ağlayınca ki belki devam eder diye yok hiç istemiyor ağlamaya devam bende kaldırıyorum 5 dk durmuyordur, ne yapabilirim , yapması cooookkk önemli mi acaba

Gun icin de Beser dk da olsa yapmasii coooook ama coook onemli boyun kaslari kuvvetlenmesi basini dik tutmasi oturmasi emeklemesi vs icin arastirin isterseniz. Yer de oyun halisinda bol bol vakit gecirmesi gerekiyor artik sirt ustu yuz ustu alisir durdukca bizim de gun icinde kisa kisa bes dk yi gecmiodur yani

Ya bunu bir çok yerden duydum. Sadece yılların alışkanlığı bir çırpıda atamıyorsun. Hep öyle tembihlendik. Ama daha rahattım bunda çok kasmadan azar azar yedim herşeyden. Bu arada dün baya iyi yedim nohuttan ama gece huzursuzluğu olmadı çok şükür

Boyun kaslari ve omurilik sağlığı için gerekliymiş erken emekleme boynunu tutma kendini cevirme gibi hareketlere destek olması için öyle okumuştum ama asla izin vermediği için bikac gündür yapamiyorum bugün itibariyle tekrar deneyecem çünkü 62 günlük ama hala boynunu tam tutamıyor ayaklarını dimdik basmıyor

Müslinle yaptım uyudu eşim uyandırdı açtım kollarını yatağa koyup mutfağa girip temizledim sinirden geldiğimde kendiliğinden uyumuş babasının dünyadan haberi yoktu
Tek kalınca mecbur kalmış uyumaya bebikto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…