Kız maşallah 3e mi geçtiniz biz hala 1 alıyoruz safinaz kızımaBurun mecbur açıyorum klima yüzünden çok tıkanıyorGünde mutlaka 1 bez sızdırıyor tesadüf hepsi gecenin 2sine denk geliyor küçük geliyor diye 3 numara aldık. 3 kez marka değiştirdik yok. Zaten sızdırmasa bezini açtığım an yapıyor çişini olmuyor kıyafet değiştirmeden/burun açmadan gece geçiremedik henüz
Evet görmüştüm bunu ama ciğerine kaçma durumu oluyormuş çok korkuyorum yanlış bir şey yaparım diye :/ bir de videoda 1 yaşındaki diyor, erken olmaz mı?Birkaç damlayla açılması çok zor. Videodaki gibi yapıyorum. Zorlanırsanız hastaneye gidince ebelere sorun gösteriyorlar hemen
Daha hiç yapmadıysan mutlaka yap şok olacaksın çıkanları görünceEvet görmüştüm bunu ama ciğerine kaçma durumu oluyormuş çok korkuyorum yanlış bir şey yaparım diye :/ bir de videoda 1 yaşındaki diyor, erken olmaz mı?
Gün içinde 8 kez diyo şuan bizim bebişlere çok fazla ama 2 veya 3 kez yaparsan hicbisey olmaz bebek hareketlerini kontrol altında tut çok hareket etmediği sürece bir iki günde alışırsınEvet görmüştüm bunu ama ciğerine kaçma durumu oluyormuş çok korkuyorum yanlış bir şey yaparım diye :/ bir de videoda 1 yaşındaki diyor, erken olmaz mı?
Evet sağım deniyorum iki göğüsten toplam 20 cc ancak çıkıyor her yolu denedim ama yok artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorumMerhaba sağım yapmıyorum pek bu sıralar ama sabah ve öğlen saatleri daha iyi, akşam yok denecek gibi maaleaef. Sağım denediniz mi?
Siz de mi enjektörle 2 ml veriyorsunuz?Daha hiç yapmadıysan mutlaka yap şok olacaksın çıkanları görüncebizde hırıltı vs yoktu yinede yapalım dedik artık hergün yapıyoruz
Bebeğiniz kaç günlük? İyi uyuyor musunuz? Uyku olayını çok ciddiye almamıştım ama etkisi çok büyük. Bir de içtiğim bir çay var onu paylaşabilirim kuzenimin eşinde de çok etkili olmuş. Power pumping de öneririm özellikle gece saatleri yapabiliyorsanız süper olur. Yoksa gün içinde de olurEvet sağım deniyorum iki göğüsten toplam 20 cc ancak çıkıyor her yolu denedim ama yok artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Evet her bir burun deliğine 2ml yeterli oluyor. Özellikle yaşadığınız yerde hava kuruysa yapın bence. Bebekler sadece burnundan nefes alabiliyor tıkanmasınSiz de mi enjektörle 2 ml veriyorsunuz?
Cümleyi düzeltiyorum 'küçük geliyor olabilir mi' şüphesiyle 3 aldık tüm tuşlara basıyoruz yoksa bizimkine 2 tam oluyorKız maşallah 3e mi geçtiniz biz hala 1 alıyoruz safinaz kızıma
Bana da erken geliyor ama doktor bu şekilde daha uygun dedi. Ben de yapamam deyince ebelere yönlendirdi onlar da bu şekilde gösterdiEvet görmüştüm bunu ama ciğerine kaçma durumu oluyormuş çok korkuyorum yanlış bir şey yaparım diye :/ bir de videoda 1 yaşındaki diyor, erken olmaz mı?
Benimki de hala değerlendirme sürecindeKızlar doğum parasını alan var mı nasıl aldınız mesaj felan mı geliyor ben başvuru yaptım onaylandı diyor ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum
Mamanın arkasında yazıyor. Ben SMA veriyorum bazen, onuda yeni doğan ölçüsüyle veriyorum idare ediyor 3 saat falan. 3 ölçek mama 90 ml su şeklindeMama veren arkadaşlara bir şey sorwcwktım. Ben bu aralar gece uyımadan önce bir öğün mama vermek istiyorum bebeğime . Daha iyi uyur belkş diye . Bebeğim 42 günlük ve 2 saatte bir besleniyor . Hipp 1 maması var elimde kaç ölçek vermem gerekiyor 2 saat için? Sadece uyumadan önce bir kez vereceğim
Merhaba cnm, yalnız değilsin ben ve bu forumda bir kaç arkadaşın duruma aynı senin gibi 40 günlük olduk bgn benimde denemediğim şey kalmadı artık pes ettim, benimde bazen 20 bazen 30 CC anca çıkıyor, sen pes et diye demiyorum benim sanki bünyem üretmeyecekmis gibi hissettiğim için pes ettim, yalnız hissetme kendini diye yazıyorum, ben çünkü niye benim sütüm yok herkes ne güzel emziriyor benim sütüm yok diye ayrıca üzüyordum kendimi ki burada benim yaşadıklarımı yaşayan arkadaşlar varmış ve bu biraz teselli etti beni çünkü Allah özellikle beni seçip senin sütün olmayacak dememişEvet sağım deniyorum iki göğüsten toplam 20 cc ancak çıkıyor her yolu denedim ama yok artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Burçin pardon canım biz seninle konuşuyoruz zaten, ben başka birisi zannedip yazmıştımEvet sağım deniyorum iki göğüsten toplam 20 cc ancak çıkıyor her yolu denedim ama yok artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Bizim 1 bitince evde 2 var amaan almayalım üstünde yazan kilo uygun nası olsa dedim sonra emzirirken bir sıcaklık hissettim üstümdeCümleyi düzeltiyorum 'küçük geliyor olabilir mi' şüphesiyle 3 aldık tüm tuşlara basıyoruz yoksa bizimkine 2 tam oluyorTecrübesizliğimizden ev bez deposu oldu Molfix ve sleepy hem 2 hem 3 numaralar var harmonie 1 numara var Prima 2 numara var. Migrosta bu kadar çeşit yok
Halkbanka adına yattığını söylüyorlar canım şubeden çekiyormuşsunKızlar doğum parasını alan var mı nasıl aldınız mesaj felan mı geliyor ben başvuru yaptım onaylandı diyor ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum
Gümüş kapak iyi gelir canım biraz göğsünü sık süt gelsin üstüne kapağı koy inanılmaz bir şekilde hızlı iyileşiyor. Meme ucu kremi başlarda çok kullandım şuan pek aklıma gelmiyor gümüş kapak baya işimi gördü.Kızlar merhaba, ben bu annelik işinde sınıfta kaldım gibi hissediyorum. Bebeğim emmiyor diye 3 haftadır haftada üç kez emzirme danışmanlığı alıyorum. Bebeğim artık memeyi tutuyor ama bu sefer de doymuyor gibi sanki. Her gün çığlık çığlığa bağırıp ağlıyor, gaz bombası sürekli meme istiyor. Doydu diye düşünüyordum çünkü emdikten sonra birazını da kusuyor. Eşim de sürekli bu çocuk doymuyor diye mama vermek istiyor. Ebeler sütün yetiyor çocuk besleniyor diyor ama ben de artık yetemediğimi hissediyorum çünkü ne zaman emzirsem üstüne de mama versem derin derin uyuyor. Emzirme işi çok pratik diyor herkes ama bana hiç öyle gelmiyor, canım çok yanıyor sürekli yara bereyle uğraşıyorum. Dün bebeğim kanlı bir şekilde kustu çok korktum sonra baktım meme ucumdan kan sızıyor o kadar acıya rağmen meme verip kendi çığlığımı bastırıyorum ki farketmemişim bile. Göğsümün altından göğüs kafesime doğru sancılar giriyor, ucu desen hep sızlıyor. Acı yüzünden emzirmekten soğudum artık ama nankörlük de yapmak istemiyorum çok uğraş verdim emsin diye, şimdi de haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor. Göğsümün acısından ölecekmiş gibi hissediyorum, tek başıma olduğum için bakımını güzel yapamadığım için oluyor onun da farkındayım. Bu ağrıyı acıyı nasıl hafifletebilirim tavsiyesi olan varsa teşekkür ediyorum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?