2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kız maşallah 3e mi geçtiniz biz hala 1 alıyoruz safinaz kızıma

Birkaç damlayla açılması çok zor. Videodaki gibi yapıyorum. Zorlanırsanız hastaneye gidince ebelere sorun gösteriyorlar hemen

Evet görmüştüm bunu ama ciğerine kaçma durumu oluyormuş çok korkuyorum yanlış bir şey yaparım diye :/ bir de videoda 1 yaşındaki diyor, erken olmaz mı?

Evet görmüştüm bunu ama ciğerine kaçma durumu oluyormuş çok korkuyorum yanlış bir şey yaparım diye :/ bir de videoda 1 yaşındaki diyor, erken olmaz mı?
Daha hiç yapmadıysan mutlaka yap şok olacaksın çıkanları görünce bizde hırıltı vs yoktu yinede yapalım dedik artık hergün yapıyoruz

Gün içinde 8 kez diyo şuan bizim bebişlere çok fazla ama 2 veya 3 kez yaparsan hicbisey olmaz bebek hareketlerini kontrol altında tut çok hareket etmediği sürece bir iki günde alışırsın

Merhaba sağım yapmıyorum pek bu sıralar ama sabah ve öğlen saatleri daha iyi, akşam yok denecek gibi maaleaef. Sağım denediniz mi?
Evet sağım deniyorum iki göğüsten toplam 20 cc ancak çıkıyor her yolu denedim ama yok artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Evet sağım deniyorum iki göğüsten toplam 20 cc ancak çıkıyor her yolu denedim ama yok artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Bebeğiniz kaç günlük? İyi uyuyor musunuz? Uyku olayını çok ciddiye almamıştım ama etkisi çok büyük. Bir de içtiğim bir çay var onu paylaşabilirim kuzenimin eşinde de çok etkili olmuş. Power pumping de öneririm özellikle gece saatleri yapabiliyorsanız süper olur. Yoksa gün içinde de olur

Bebeğim 42 günlük gündüz uyuyamıyorum gece de bebek uyanınca kalkıyorum 90 cc mama veriyorum 2-2.5 saatte bir sağımı da gece bir kez yapabiliyorum. Öncen meme arkadan mama veriyorum. Gündüz sağım yapınca göğüsler boşalıyor çocuk deli oluyor memede çekiyor gelmiyor

Kız maşallah 3e mi geçtiniz biz hala 1 alıyoruz safinaz kızıma
Cümleyi düzeltiyorum 'küçük geliyor olabilir mi' şüphesiyle 3 aldık tüm tuşlara basıyoruz yoksa bizimkine 2 tam oluyor Tecrübesizliğimizden ev bez deposu oldu Molfix ve sleepy hem 2 hem 3 numaralar var harmonie 1 numara var Prima 2 numara var. Migrosta bu kadar çeşit yok

Bana da erken geliyor ama doktor bu şekilde daha uygun dedi. Ben de yapamam deyince ebelere yönlendirdi onlar da bu şekilde gösterdi Burnu açılınca mutlaka neşeleniyor gülüyor yoksa yapmazdım heralde

Kızlar doğum parasını alan var mı nasıl aldınız mesaj felan mı geliyor ben başvuru yaptım onaylandı diyor ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum
Benimki de hala değerlendirme sürecinde Anlamadım doğup doğmadığından mı emin olamadılar nedir yani

Mamanın arkasında yazıyor. Ben SMA veriyorum bazen, onuda yeni doğan ölçüsüyle veriyorum idare ediyor 3 saat falan. 3 ölçek mama 90 ml su şeklinde

Merhaba cnm, yalnız değilsin ben ve bu forumda bir kaç arkadaşın duruma aynı senin gibi 40 günlük olduk bgn benimde denemediğim şey kalmadı artık pes ettim, benimde bazen 20 bazen 30 CC anca çıkıyor, sen pes et diye demiyorum benim sanki bünyem üretmeyecekmis gibi hissettiğim için pes ettim, yalnız hissetme kendini diye yazıyorum, ben çünkü niye benim sütüm yok herkes ne güzel emziriyor benim sütüm yok diye ayrıca üzüyordum kendimi ki burada benim yaşadıklarımı yaşayan arkadaşlar varmış ve bu biraz teselli etti beni çünkü Allah özellikle beni seçip senin sütün olmayacak dememiş cidden ben böyle hissediyordum bi benim yok zannediyordum, yalnız olmadigimi bilmek beni tık daha rahatlattı umarım artar sütün, herşeyi denedim dediğin için bişey diyemiorum ama , Solgarin takviyesini söyleyebilirim, tahinli yulaf lapası yapabilirsin , rezene kimyon anason çayı iyi geliyor gece icip yatmak, malt içecekler var, en önemlisi şu biliyorsundur ben suyu da çok içerim bu arada.Ben hepsini denedim bi ara artacak gibi oldu sonra yine aynı. Sen pes etme denemeye devam et ben çabuk pes ettim yoruldum çünkü, psikolojik olarak da çok yoruldum ve bıraktım artik

Burçin pardon canım biz seninle konuşuyoruz zaten, ben başka birisi zannedip yazmıştım takma artık boşver sen sağım yapmaya devam et olursa olur olmazsa yapacak biseyimiz kalmadı artık cidden çok emek verdik,çok istedik ama olmazsa da dünyanın sonu değil 1 yaşına geldiklerinde belki de bu kadar sıkıntı ettiğimiz aklımızın ucundan bile geçmeyecek, bak biz cidden bu kadar tak.aya devam edersek bunu ciddi depresyonada girebiliriz, bizim bgn 40. Günümüz ben hala kendimi derbeder , tükenmiş, mutsuz hissediyorum. Çocuğumla keyifli vakit geciremiyorum mutsuzluktan sadece ihtiyaçlarini gideriyorum o kadar dün eşim kızıma biseyler söylüyor resmen sesli güldü babasina, bizim hiç öyle bi iletişimimiz yok niye çünkü hala mutsuz hissediyorum ben suçluluk hissediyorum mesela benim yüzümden anne sütü alamıyor diye, boğazım hep düğüm düğüm sürekli ağlama modundayım ve çok sıkıldım bu durumdan

Son düzenleme:
Bizim 1 bitince evde 2 var amaan almayalım üstünde yazan kilo uygun nası olsa dedim sonra emzirirken bir sıcaklık hissettim üstümde meğer tam sarmamış poposunu
Benimde şuan tekrar 1 no almam lazım sleepy bio natural ve molfix premium arasındayım ikiside oluyor bize. Aynı şeyleri almışız ama bizim prima bitti. Pişiğimiz tam geçmedi ama aynılarıyla devam edicem

Kızlar merhaba, ben bu annelik işinde sınıfta kaldım gibi hissediyorum. Bebeğim emmiyor diye 3 haftadır haftada üç kez emzirme danışmanlığı alıyorum. Bebeğim artık memeyi tutuyor ama bu sefer de doymuyor gibi sanki. Her gün çığlık çığlığa bağırıp ağlıyor, gaz bombası sürekli meme istiyor. Doydu diye düşünüyordum çünkü emdikten sonra birazını da kusuyor. Eşim de sürekli bu çocuk doymuyor diye mama vermek istiyor. Ebeler sütün yetiyor çocuk besleniyor diyor ama ben de artık yetemediğimi hissediyorum çünkü ne zaman emzirsem üstüne de mama versem derin derin uyuyor. Emzirme işi çok pratik diyor herkes ama bana hiç öyle gelmiyor, canım çok yanıyor sürekli yara bereyle uğraşıyorum. Dün bebeğim kanlı bir şekilde kustu çok korktum sonra baktım meme ucumdan kan sızıyor o kadar acıya rağmen meme verip kendi çığlığımı bastırıyorum ki farketmemişim bile. Göğsümün altından göğüs kafesime doğru sancılar giriyor, ucu desen hep sızlıyor. Acı yüzünden emzirmekten soğudum artık ama nankörlük de yapmak istemiyorum çok uğraş verdim emsin diye, şimdi de haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor. Göğsümün acısından ölecekmiş gibi hissediyorum, tek başıma olduğum için bakımını güzel yapamadığım için oluyor onun da farkındayım. Bu ağrıyı acıyı nasıl hafifletebilirim tavsiyesi olan varsa teşekkür ediyorum şimdiden

Gümüş kapak iyi gelir canım biraz göğsünü sık süt gelsin üstüne kapağı koy inanılmaz bir şekilde hızlı iyileşiyor. Meme ucu kremi başlarda çok kullandım şuan pek aklıma gelmiyor gümüş kapak baya işimi gördü.
Emzirmek mi rahat mama vermek mi bilmiyorum ama annelik her türlü zor bence inan hepimiz aynı durumdayız. Karnını doyuruyorum altı temiz gazı çıkmış ama yine ağlıyor mesela ne yapacağımı bilemiyorum bende ağlıyorum bazen. Zaten günde 2-3 sefer ağlıyorum birisi nasılsın dese bile gözlerim doluyor uykusuzluk bebeğe yetemiyorum hissi vs çok zor bir süreçmiş ama geçecek bir ayı atlattık sayılır
Günde 5 tane idrarlı bez çıkıyorsa karnı doyuyordur çoğu doktor bunu söylüyor. Hem mama vermek kötü değil hem emzirip hem mama veren çok anne var etrafa kulağını kapat sen bebeğin için en iyisini içinden geleni yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…