- 22 Kasım 2023
- 891
- 578
- 23
- 29
Normal bir durum o zaman di miEmİrme için de aynı şey geçerli canım idrar az oluyor artık. Günde iki veya üç kere çıkıyorum.
Teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsunMastit de göğüslerde yüksek ateş oluyor hatta vücuda göre alından ölçüme göre daha yüksek. Dikiş yeriniz ağrımıyorsa bence ordan değildir. Mastit yeni başladığında biraz geliyor süt açık kanallardan. Şu an bende mastitim ama grip çok hafif kalır bunun yanında. Çok geçmiş olsun
Canım sıcak su torbası varsa doldurup yatarken ağrıyan göğsünün altına koyup yan yatabilirsin bana iyi geldi bu yöntem ama parolu ihmal etme sıcakla ateşin daha çok çıkmasınMastit de göğüslerde yüksek ateş oluyor hatta vücuda göre alından ölçüme göre daha yüksek. Dikiş yeriniz ağrımıyorsa bence ordan değildir. Mastit yeni başladığında biraz geliyor süt açık kanallardan. Şu an bende mastitim ama grip çok hafif kalır bunun yanında. Çok geçmiş olsun
Önce emzirme ya da tek tarafı emzirdikten sonra sakinse gaz bez kıyafet diye gidiyorum gece burun açma falan hiç yapmadım çok ağlıyor zaten o zaman uykusu açılırKızlar geceleri bez değiştirme, burun açma, kıyafet değiştirme, emzirme, gaz çıkarma hepsini aynı anda yapmanız gerektiğinde hangi sırayla yapıyorsunuz? Benimki tesadüf eder de uyanırsa çok sinirli oluyor sadece emmek istiyor. Benim de elim ayağıma dolanıyor her defasında
Endişelenme canım gün içinde sık emzirerek dengelersin 4 5 saat uyuması nadir de olsa normalKızlar bu gece çok halsizdim uyanamadim bebekte tüm gün gaz sancısı cekti gece hiç kalkmadı 5 saat kadar uyudu ilk kez uyanınca çok korktum nefesini falan kontrol ettim normal mi hiç uyumayıp bu kadar uyuması yatmadan önce 50cc kadar mama verdim Aptamil biliyorum şeker oranı yüksek hastanede aceleyle bunu almıştık gece uyumayinca vermek zorunda kaldım şimdi de onca saat emdirmedim diye vicdan azabı çekiyorum
Çok iyi olmuş, çok sevindim sizin adınıza. Zaten önerilen bu, banyoda sabunla sıcak suyla masajla akıtmak ama ben açamadım malesef. Hala sertlik kızarıklık var bugün 3. Gün antibiyotiğe rağmen. Sık emzirin bugün siz iyice açılsın. Gelmiş geçmiş olsunTeşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun
Vücudum o kadar ağrıyordu ki dikişler de acıyordu üstüne bebeğin de aşırı gazı vardı uyumuyordu en son gece 1 de mama verdim uyudu bende bayılmışım galiba simdi uyandım zor bela bebeği emzirip uyuttum
Dediğin gibi goguslerde daha fazlaydı ateş sicak duş alıp sabun ve sicak suyla akıttım sütümü banyoda bide parol içip 5 saat uyuyunca tamamen gecmese de biraz daha iyiyim
Merhaba sütünüz kaç cc geliyor benim de çok az sütüm denemediğim şey kalmadıSolgarı alıyorum ama Bontaa yı duymamıştım bir araştırayım hemenGünde elli tane şey alıyorum süt için gerçekten malt içecekler, bitki çayları, kefir, dut bir de bunu deneyelim
Bu eylemler dizisinde sadece burun açınca ağlamıyor. Hatta bir iki nefes denemesi yapıp uu muu bir şeyler söylüyor sonra gülümsüyor, teşekkür ediyormuş gibi düşünüyorumÖnce emzirme ya da tek tarafı emzirdikten sonra sakinse gaz bez kıyafet diye gidiyorum gece burun açma falan hiç yapmadım çok ağlıyor zaten o zaman uykusu açılır
Merhaba sağım yapmıyorum pek bu sıralar ama sabah ve öğlen saatleri daha iyi, akşam yok denecek gibi maaleaef. Sağım denediniz mi?Merhaba sütünüz kaç cc geliyor benim de çok az sütüm denemediğim şey kalmadı
İnşallah sizinde biran önce geçer sertlikler bende de var 2 saatte bir emziriyorum hatta saatte bir bazen inşallah ikimizde hemen atlatırız bı dahada yakalanmayızÇok iyi olmuş, çok sevindim sizin adınıza. Zaten önerilen bu, banyoda sabunla sıcak suyla masajla akıtmak ama ben açamadım malesef. Hala sertlik kızarıklık var bugün 3. Gün antibiyotiğe rağmen. Sık emzirin bugün siz iyice açılsın. Gelmiş geçmiş olsun
Teşekkür ederim ilk kez boyle olunca ne yapacağımı bilemedim uyusalar bı dert uyumasalar bı dert inşallah sağlıkla biran önce büyütürüz kuzuları akıl sağlığımız bozulmadanEndişelenme canım gün içinde sık emzirerek dengelersin 4 5 saat uyuması nadir de olsa normal
Önce burnunu açıyorum ki uyansın güzel emsin diye sonra boş karınla gaz çıkartıyorum kıyafet değişmesi gerekirse değiştiriyorum emzirme tekrar gaz en son bez değiştirip emziriyorum uyusun diyeKızlar geceleri bez değiştirme, burun açma, kıyafet değiştirme, emzirme, gaz çıkarma hepsini aynı anda yapmanız gerektiğinde hangi sırayla yapıyorsunuz? Benimki tesadüf eder de uyanırsa çok sinirli oluyor sadece emmek istiyor. Benim de elim ayağıma dolanıyor her defasınd
Bu sırayla yaptım bu gece üstünü değiştirmesem daha az ağlayabilirsi sankiÖnce burnunu açıyorum ki uyansın güzel emsin diye sonra boş karınla gaz çıkartıyorum kıyafet değişmesi gerekirse değiştiriyorum emzirme tekrar gaz en son bez değiştirip emziriyorum uyusun diye
Birkaç damlayla açılması çok zor. Videodaki gibi yapıyorum. Zorlanırsanız hastaneye gidince ebelere sorun gösteriyorlar hemen
Islak değilse sabaha bırak kiyafet işini bebisler pek sevmiyor giy çıkar bide tüm vücut hareket etmiş oluyor uyku halindeki uzuvlar harekete geçince huzursuz oluyorlarBu sırayla yaptım bu gece üstünü değiştirmesem daha az ağlayabilirsi sanki
Elime yüzükoyun yatırıyorum çenesini elime alıyorum kıpırdamasın diye enjektörün üç kusmu tamamen içe girecek şekilde sıkıyorum 2 ml bı tarafa 2 ml bi tarafa sırtına vuruyorum elimi yarım avuç yaparak sonra ağız mendiliyle yüzünü silip aspiratörle çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?