2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Teşekkür ederim cevap için. Dün gece titredim soğuktan resmen ama termometre 27'ydi. Memem sıcak, emzirirken iğne batması gibi bir acı oluyor. Emin olamadım bir türlü acile mi gitsem? Nasıl geçti sizinki
Geçmiş olsun. Olabilir aman dikkat edin. Daha önce olduğunda ılık duş alarak mememe elle masaj yapıyordum. Parol alıyordım. Ertesi güne geçiyordu. Bu sefer antibiyotik verdiler. Ebeler arkadaşlara soğuk uygula demiş. Biraz masaj yapıp sıcak soğuk uygulamak da iyi gelebilir.

Umarım öyle bir şeydir de iki ilaçla geçer. Emzirmeye devam edemem bu şekilde acıdan ağladım bir saat
Siz de sık yaşamışsınız geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsınız

Kızlar benim oğlan beşik yerine ana kucağında uyuyor. Ama genelde gece üstümde uyuyor. Beşiği neden sevmiyor kimi bebek ?

Yaa dün ben bunu yaşadım ama sandım ki süt geliyor diye öyle göğüslerim çok ağrıyordu bebek emerken sanki sırtımda bi damar çekiliyodu hatta sonradan eşim o sırtımdaki yere masaj yaptı ateş gibi sıcaktı zaten ben hep normal sanıp çekiyordum bu ağrıyı çünkü annem diyoduki süt olunca ağırlaşır kaldıramazsın bile ve duştan sonra oldu bu sonradan kendiliğinden geçti ama

Göğüste kızarıklık ve şişlik vardı bir anda halsizlendim ateşim 38di evde jinekolojiye ilk randevu alıp gittim şansıma iyi bir doktor denk geldi ön kontrolde 39.5 ateşim çıkınca direk doktora aldılar kan testinde CRP(enfeksiyon) 18 çıktı. Daha sonra süt kültürü testi yapılıp bakteri türü tespit edildi. 3 gün damardan sıvı desteği multivitamin ağrı kesici antibiyotik yoğun tedavi uygulandı. Sürekli sağım yaptım bu sürede 3 gün sonunda taburcu oldum evde de 1 hafta antibiyotik ve ağrı kesici devam ettim.

Çok geçmiş olsun, ne zor şeyler yaşamışsınız. Benim varsa dün gece vardı ateşim. Joynss'ın önerisiyle Ilık bir duş alıp masaj yaptım şu an daha iyiyim. İnşallah geçer bir an önce
Siz nasıl oldunuz peki, tamamen atlattınız mı

Geceleri bebeğimi uyuturken sıkılmayayim bi yandan oynarim diye indirdigim oyunda 356. Seviyeye gelmişim öyle bir uyumamazlik
Varsa oyun appi tavsiyeniz, alırım, geceler uzun
Ama reklami fazla olmasin bi yandan da beyaz gürültü açık birden reklam sesi çıkınca bebe gözlerini açıyor

Umarım öyle bir şeydir de iki ilaçla geçer. Emzirmeye devam edemem bu şekilde acıdan ağladım bir saat
Siz de sık yaşamışsınız geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsınız
Emzirmeye çalışın aslında sütü boşaltmaya yardımcı olır. Çok geçmiş olsın

Kendiliğinden geçmesine sevimdim, demek ki hafif bir durummuş. Emince geçmiş olabilir.

Teşekkür ederim görünürde bir şey yok ama iç kısımlarda ağrı oluyor biraz şu an bulunan bakteri türüne etki eden başka bir antibiyotik (eritromisin) başladı doktorum tamamen geçeceğini umuyorum

Kızlar gece boyu bebeğimin ateşi vardı emzirince normalleşiyor bı iki saat sonra yine yükseliyor dün rüzgar vardı bende kapı pencere açmıştım acaba rüzgar mı çarptı ne yapmalıyım iyileşmesi için

kızlar bebeğime haftaya işeme testi yapılacak, idrar geri mi kaçıyor diye. pipiden ince bir kataterle girilip, röntgeni çekilecek. çözümü olduğu için şükrediyorum, şükretmeye çalışıyorum ama küçücük bebeğim için çook üzülüyorum, asla kıyamıyorum yaşayacaklarına

ateşi varsa doktora götürün derim, daha çok küçükler. geçmiş olsun.

Canım çok zor eminim ki haklısın ama ufak bi işlem olcak dimi kısa bir işlem allahın izniyle hayırlı haberler alalım Allah beterinden korusun dermansız dert vermesin

Allahın izniyle hızlıca olup bitecek hiç merak etmeyin. Dua ediyoruz size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…