İnşallah hemencecik hiç cani acımadan olur biter ve şüphelenilen bişey çıkmaz güzel sonuclar çıkar içini ferah tut hepimiz dua ediyoruz minnoşumuza rabbim dertlerini göstermesin inşallahkızlar bebeğime haftaya işeme testi yapılacak, idrar geri mi kaçıyor diye. pipiden ince bir kataterle girilip, röntgeni çekilecek. çözümü olduğu için şükrediyorum, şükretmeye çalışıyorum ama küçücük bebeğim için çook üzülüyorum, asla kıyamıyorum yaşayacaklarına
Teşekkür ederim öyle yapacam ateşle birlikte burnu da tıkandı bı baktirayim neden olduateşi varsa doktora götürün derim, daha çok küçükler. geçmiş olsun.
Canım çok zor eminim ki haklısın ama ufak bi işlem olcak dimi kısa bir işlem allahın izniyle hayırlı haberler alalım Allah beterinden korusun dermansız dert vermesin
Bebek için olan ateş düşürücülerden verebilirsiniz ciddi yükseliyorsa aşılardan sonra da veriliyorKızlar gece boyu bebeğimin ateşi vardı emzirince normalleşiyor bı iki saat sonra yine yükseliyor dün rüzgar vardı bende kapı pencere açmıştım acaba rüzgar mı çarptı ne yapmalıyım iyileşmesi için
Çok zor gerçekten çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah bir an önce atlatırsınızkızlar bebeğime haftaya işeme testi yapılacak, idrar geri mi kaçıyor diye. pipiden ince bir kataterle girilip, röntgeni çekilecek. çözümü olduğu için şükrediyorum, şükretmeye çalışıyorum ama küçücük bebeğim için çook üzülüyorum, asla kıyamıyorum yaşayacaklarına
Çok geçmiş olsun canım bende de olmuştu bir gün sürdü. İnşqllah seninki de hemen geçer.Kızlar ben de mastit oluyorum galiba sıtmalandım ateşlendim göğüslerim çok fena taş ağrıyorparol içtim şimdi bi de sagcsm mecbur reflu diye iki meme emmio
Bence evine git ne kadar zor olsada tek başına bak bebeğineKızlar ya annemde kalıyorum gece banyo rutini olsun istiyorum bebek akşam yıkanırsa cinlenirmiş diye engel oluyorlar benim gibi böyle sorunlar yaşayanlar var mı çok sinirleniyorum ya yokmuşum gibi davranıyorlar
Çok haklısın canım en ufak bi şey de korkuyoruz gözlerinin içine bakıyoruz bişey olmasın diye. Allah’a emanet hepsi canım. Neden yapılması gerekiyor?kızlar bebeğime haftaya işeme testi yapılacak, idrar geri mi kaçıyor diye. pipiden ince bir kataterle girilip, röntgeni çekilecek. çözümü olduğu için şükrediyorum, şükretmeye çalışıyorum ama küçücük bebeğim için çook üzülüyorum, asla kıyamıyorum yaşayacaklarına
Benim de eşim akşam banyo yaptırmamı istemiyor klima çalışıyor hasta olur diyeKızlar ya annemde kalıyorum gece banyo rutini olsun istiyorum bebek akşam yıkanırsa cinlenirmiş diye engel oluyorlar benim gibi böyle sorunlar yaşayanlar var mı çok sinirleniyorum ya yokmuşum gibi davranıyorlar
Ben alamadım bir türlü burda denk gelemedim fazla da dışarı çıkamadım doğumdan sonra o yüzden evdeki penye şalımı sling gibi kullanıyorum baya rahatlık oluyor iş yaparken gayet de rahat gözüküyor içinde uyuyor genelde hattaKızlar aranızda sling kullanan var mı? Sling ile günlük işlerimi bebegim kucagimdayken daha rahat yapabilirim gibi geliyor ama bir yandan da beline kalmasına falan zarar verir miyim diye endişeliyim.
Şalı nasıl bağlıyorsunuz keşke tarif edebilsenizBen alamadım bir türlü burda denk gelemedim fazla da dışarı çıkamadım doğumdan sonra o yüzden evdeki penye şalımı sling gibi kullanıyorum baya rahatlık oluyor iş yaparken gayet de rahat gözüküyor içinde uyuyor genelde hatta
Benimkinde beyaz oluyordu geçen sarı gördüm. L Lightning sanırım göz mendillerinden bahsetmişti eczaneye ondan sipariş verdim. Alternatif olarak steril gazlı bez ve kaynamış soğumuş suyla silebilirsinizKızlar bugün bebeğimin gözünde çapak gördüm akma gibi de olmuş. Sizinkilerde de oldu mu hiç? Ne yaptınız?
Keşke bize bıraksalar şu işleriBenim de eşim akşam banyo yaptırmamı istemiyor klima çalışıyor hasta olur diyebanyosuz da uyku rutini oluşturabilirsin mesela bebek yağıyla bir güzel masaj yapıp ışıkları kısıp ninni / kitap okuma ya da beyaz gürültü ile uykuya geçmesini sağlayabilirsin bir ay geçtiyse emzik deneyebilirsin ben gün içinde kullanmıyorum gece yatarken sadece Amerikan pediatri akademisine göre emzik kullanmak ani ölüm riskini de azaltıyormuş sadece 2 yaşına gelmeden bıraktırmak gerekiyor ağız sağlığı için ve iyi bir marka tercih etmek
Ben denedim ama bi farklılık göremedim anne karnı sesinde daha iyi uyuyor ama tabiki kuran dinletmekte sakinleştiriyordur. Bazen huysuzlanınca annem okuyarak sakinleştiriyorKızlar bebeklere Nebe suresi dinletmek iyi uyumalarına yardımcı oluyormuş. Deneyen oldu mu?
Memleketle arası 10 saat eşim işe sebep döndü 40 günlük felan olunca ancak tekrar gelebilirBence evine git ne kadar zor olsada tek başına bak bebeğine
Bence evine gitmelisin.Kızlar ya annemde kalıyorum gece banyo rutini olsun istiyorum bebek akşam yıkanırsa cinlenirmiş diye engel oluyorlar benim gibi böyle sorunlar yaşayanlar var mı çok sinirleniyorum ya yokmuşum gibi davranıyorlar
Anne karninda tespit eidlen bobrekte hidronefroz var, idrar birikiyor yani bobrekteÇok haklısın canım en ufak bi şey de korkuyoruz gözlerinin içine bakıyoruz bişey olmasın diye. Allah’a emanet hepsi canım. Neden yapılması gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?