2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
İnşallah hemencecik hiç cani acımadan olur biter ve şüphelenilen bişey çıkmaz güzel sonuclar çıkar içini ferah tut hepimiz dua ediyoruz minnoşumuza rabbim dertlerini göstermesin inşallah

Canım çok zor eminim ki haklısın ama ufak bi işlem olcak dimi kısa bir işlem allahın izniyle hayırlı haberler alalım Allah beterinden korusun dermansız dert vermesin

hepinize çok teşekkür ederim kızlar, inşallah.
maalesef çok aşamalı bir süreç. önce reflü testi, sonra böbrek fonksiyon testi yapılacak. bunlar da pek kolay değil maalesef
ona göre ameliyat kararı verilecek. yani biraz yıpranacağız. inşallah sonu kolay olur, iyi olur, başka bir şey diyemiyorum.

Bebek için olan ateş düşürücülerden verebilirsiniz ciddi yükseliyorsa aşılardan sonra da veriliyor

Çok zor gerçekten çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah bir an önce atlatırsınız

Kızlar ben de mastit oluyorum galiba sıtmalandım ateşlendim göğüslerim çok fena taş ağrıyor parol içtim şimdi bi de sagcsm mecbur reflu diye iki meme emmio
Çok geçmiş olsun canım bende de olmuştu bir gün sürdü. İnşqllah seninki de hemen geçer.

Çok haklısın canım en ufak bi şey de korkuyoruz gözlerinin içine bakıyoruz bişey olmasın diye. Allah’a emanet hepsi canım. Neden yapılması gerekiyor?

Kızlar aranızda sling kullanan var mı? Sling ile günlük işlerimi bebegim kucagimdayken daha rahat yapabilirim gibi geliyor ama bir yandan da beline kalmasına falan zarar verir miyim diye endişeliyim.

Kızlar bugün bebeğimin gözünde çapak gördüm akma gibi de olmuş. Sizinkilerde de oldu mu hiç? Ne yaptınız?

Kızlar ya annemde kalıyorum gece banyo rutini olsun istiyorum bebek akşam yıkanırsa cinlenirmiş diye engel oluyorlar benim gibi böyle sorunlar yaşayanlar var mı çok sinirleniyorum ya yokmuşum gibi davranıyorlar
Benim de eşim akşam banyo yaptırmamı istemiyor klima çalışıyor hasta olur diye banyosuz da uyku rutini oluşturabilirsin mesela bebek yağıyla bir güzel masaj yapıp ışıkları kısıp ninni / kitap okuma ya da beyaz gürültü ile uykuya geçmesini sağlayabilirsin bir ay geçtiyse emzik deneyebilirsin ben gün içinde kullanmıyorum gece yatarken sadece Amerikan pediatri akademisine göre emzik kullanmak ani ölüm riskini de azaltıyormuş sadece 2 yaşına gelmeden bıraktırmak gerekiyor ağız sağlığı için ve iyi bir marka tercih etmek

Kızlar aranızda sling kullanan var mı? Sling ile günlük işlerimi bebegim kucagimdayken daha rahat yapabilirim gibi geliyor ama bir yandan da beline kalmasına falan zarar verir miyim diye endişeliyim.
Ben alamadım bir türlü burda denk gelemedim fazla da dışarı çıkamadım doğumdan sonra o yüzden evdeki penye şalımı sling gibi kullanıyorum baya rahatlık oluyor iş yaparken gayet de rahat gözüküyor içinde uyuyor genelde hatta

Kızlar bugün bebeğimin gözünde çapak gördüm akma gibi de olmuş. Sizinkilerde de oldu mu hiç? Ne yaptınız?
Benimkinde beyaz oluyordu geçen sarı gördüm. L Lightning sanırım göz mendillerinden bahsetmişti eczaneye ondan sipariş verdim. Alternatif olarak steril gazlı bez ve kaynamış soğumuş suyla silebilirsiniz

Keşke bize bıraksalar şu işleri 28 günlük arada veriyorum emzik ama gece vermiyorum çünkü hep emiyor bırakmıyor beni. Deneyeyim dediklerinii

Kızlar bebeklere Nebe suresi dinletmek iyi uyumalarına yardımcı oluyormuş. Deneyen oldu mu?
Ben denedim ama bi farklılık göremedim anne karnı sesinde daha iyi uyuyor ama tabiki kuran dinletmekte sakinleştiriyordur. Bazen huysuzlanınca annem okuyarak sakinleştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…