2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hep aynı savunma biz böyle yaptık birşey olmadı
Bilim gelişmiş tıp gelişmiş bazı şeyler değişti desekte doktorlardan iyi bildiklerini düşünüyorlar

Evet 3 saat durabiliyormuş. Hızlı sağıyorsanız bence de taze taze daha mantıklı. Diğer türlü evet soğutup benmari usulü ısıtmak daha zor gibi

Hep aynı savunma biz böyle yaptık birşey olmadı
Bilim gelişmiş tıp gelişmiş bazı şeyler değişti desekte doktorlardan iyi bildiklerini düşünüyorlar
Benim iki görümcem doktor onların dediklerine bile doktorlar ne biliyorki diyorlar Eşim alıncak diye korkuyorum allahtan biliyor oda nasıl bir durumun içinde olduğumu

Kızlar ya annemde kalıyorum gece banyo rutini olsun istiyorum bebek akşam yıkanırsa cinlenirmiş diye engel oluyorlar benim gibi böyle sorunlar yaşayanlar var mı çok sinirleniyorum ya yokmuşum gibi davranıyorlar
Bizimkilerin de öyle hurafeleri var ve baş edemediğim için ben de iki günde bir öğleden sonra yıkıyorum birde her gün yıkamayla egzama ve cilt hastalıkları olabilir diye her gün yıkamıyorum tabii henüz uyku rutini oluşturamadım bazen gece boyu oturuyor bazen de gece gündüz uyuyoruz
Ha bir de şey vardı çarşamba günü çocuk yıkanmaz yastığının altına yatağının altına bıçak Yasin ekmek koyun var bir de Allah'ım çok hurafeciymişiz gerçekten(tabi onlar yaptıkça ben çıkarıyorum koydukları yerden )

Bu yazdıklarının hepsini bugün anneannem dedi allahtan koyma aşamasına geçmedilef Bide bana kızıyorlar onların dediklerini yapmıyorum diye yeni nesil anneymişiz

Benim iki görümcem doktor onların dediklerine bile doktorlar ne biliyorki diyorlar Eşim alıncak diye korkuyorum allahtan biliyor oda nasıl bir durumun içinde olduğumu
Ben 10 gündür yalnızım evet çok yoruluyorum ama önceden hem annem hem babam hem eşimle uğraşıyordum artık en azından sadece her bokolog eşimle uğraşıyorum

Ay bir hafta önce memlekete giderken diyarbakırda yemek yedik namaz felan kıldık o nasıl bir sıcaklık araba 46 gösteriyordu çok fenaydııı.
Bir gün 60 olmuştu sıcaklık büyük ihtimalle o günlere denk gelmiştir
Tabi Erzurum ve Ağrı kadar olmuyor 5 yıl Ağrı'da kaldiktan sonra kendi memleketim banada cehenem gelmişti
Haziran'da Erzurum'da ameliyat olmuştum hastaneye polar kadife pijamalar götürdüm burası gerçekten oralara kıyasla çok fena

Şuan Erzurumdayım ama burası da sıcak ferahlarız diye gelmiştik oysaki. Hataya göre tabi serin ama orada klima vardı burada yok

Bu arada bende şuan diyarbakırdayım yarın izmire döneceğim. İki şehirde birbirinden beter sıcak. Çocuk mahvoldu
Yaa kıyamam gerçekten çok sıcak klimasız nefes alınmıyor İzmir'i de biliyorum nem ve sıcaklık bı arada boğazlıyor insanı
Allah kolaylık versin inşallah

Bu yazdıklarının hepsini bugün anneannem dedi allahtan koyma aşamasına geçmedilef Bide bana kızıyorlar onların dediklerini yapmıyorum diye yeni nesil anneymişiz
Söyleyenlere ya gerçekten mi deneyim Bir bakalım falan diyorum tabii bi kulağımdan girip diğerinden çıkıyor aa öyle olduğunu bilmiyordum falan da diyorum tabii saf saf inanıyorlar uygulayacağımı sanıyorlar bir de

Şuan Erzurumdayım ama burası da sıcak ferahlarız diye gelmiştik oysaki. Hataya göre tabi serin ama orada klima vardı burada yok
Sıcak soğuk dengeleri baya şaştı eskiden Doğu soğuk Güneydoğu sıcak olurdu ama şimdi hepsi ya çok soğuk ya çok sıcak

Kızlar bugün doktora gittik, 1 aylık kontrole. Maşaaallah kilo alımı iyi çıktı. Kalça ultrasonu da çektirdik sorun yok çok şükür. Göz çapaklanması oldu ilk haftalar, antibiyotik damla kullandık dedim doktora. Göz pınarları gelişme aşamasında olduğu için bazen tıkanıklık olabilir dedi, masaj önerdi. Tam göz çukuruyla burun arasındaki noktaya serçe parmağıyla bas çek bas çek yaptı bir müddet. Öyle çok hafif yapmadı, biraz kuvvet uygulamış olmalı, çünkü parmağını çektiğinde bayağı o bölgede kızarıklık oluştu. Sonra geçti.
Seguguse35 doktora bebeğin uykuya geçişte titrediğini ve uyanıkken de çenesinin de titrediğini söyledim, hiç önemsemeden evet evet olur bebeklerde ilk aylar sonra azalarak geçer dedi. Başka merak eden arkadaşlar da vardı sanırım. Kısacası bizim doktor önemsemedi. Eğer 3-4 ay sonra da geçmezse yine gündeme getiririm doktorla konuşurum ama şu anlık bunu kafamdan rafa kaldırıyorum. İnşaallah doktorun da dediği gibi zamanla geçici bir durum olur diye ümit ediyorum.

Merak eden bendim bizim bebişler hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor göz çapaklanma su bizde de var masaj yapıyorum titreme için bugün saglikocagina sordum o da olabilir gayet normal dedi kalça çıkığı 42.gun çağırdı kilo boy da yeterli dedi ama bana hala vok minnoş geliyor sizin kaç kilo ve boyu bizim 4200gr kilo 56cm boy

Çok güzel maşallah. Kalça ultrasonu nereden çektiriyolar hangi bölüm randevu felan alıyor muyuz

Ben daha önce yaşadığım için biliyorum artık teşhisi kendim koyuyorum. Göğsüm acıyor şişiyor bazen üstü kızarıyor. Bu sıcakta içerden gelen bi üşüme ılık su içsem bile içim ürperiyor. Yüksek ateş, aşırı halsizlik yerimden kalkamıyorım. İştahsızlık. Göğüslerde rahatsız edici bir doluluk. İnşallah olmaz ama olursa anlarsın zaten.
Genel cerrahiye gittim. Meme polikliniğine gidecektim ama önceden randevum yoktu ve aşırı kalabalıktı giremedim. Normal genel cerraha gittim. Test yapmıyorlar aslında hiç bi şey yapmıyorlar. Sadece memeye dokundu, apse olsaydı dokundurmazdın çok kötü değil dedi. Cildiye, kadın doğum, genel cerrahi bunlar bakıyor. Antibiyotik verip geçiyorlar genelde.

Teşekkür ederim cevap için. Dün gece titredim soğuktan resmen ama termometre 27'ydi. Memem sıcak, emzirirken iğne batması gibi bir acı oluyor. Emin olamadım bir türlü acile mi gitsem? Nasıl geçti sizinki
İğne batması gibi acı bende de var hala geçmedi. Normal polklinik randevusu bulabilirseniz gidin, yoksa acile de gidebilirsin. Nasıl oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…