Biraz ic dokmeye ihtiyacim var, negatiflik icin kusura bakmayin.
Buyuk oglum inanilmaz bir hircinlik icinde. Onunla bebekke yeni duzen kurmaya calisirken, bie de bebegimin gecirecegi islemler ve olasi ameliyat dengemi cok bozdu. Annem gelmisti, plan onunla gitmekti, her sey iptal oldu. Buyuk ogluma karsi resmen tahammulum sifir. Cok üzülüyorum ama gucum yok. Sabah kalkiyor aglayarak, gun icerisinde surekki mizmiz. Ilgilenilmiyor degil, annem ozellikle yumusak yaklasiyor. Gel diyorum puzzlw yapalim, sunu yapakim. Elimden geldigince. Cogunlukla bebek emiyor, kucagimda uyuyakaliyor. Ne kadar vakit bulabilirsem. Esim zaten yapisi geregi dirdirci, hayati boyunca cocuj bakmadi da sukur bazen 1 saat birlikte oyun oynuyorlar son donemde.
Ultrason sonucumuz iyu olmayinca cocuk doktorumuz hemen bir doktor onerdi. Es zamanli kadin dogumcudan vs tabsiyele aldik. Bir de kp m baska sehirde doktor, alani bambaska ve her seye karisan bir yapisi var. Bizi kumanda etmeye calisiyor. Cocuk doktorumun onersigi doktora gerek yokmus. Halbuki biri nefrolog, biri urolog. Ameliyati urolog yapacak ama bize nefrolog da lazim. Kafasina gore wp’dan gorustugu doktorun dediklerini dikte edip duruyor. Esim zaten her seyi arastirdi, anladi. Biz esimle istisare edip, karar veriyoruz. Cocuk doktorumuz da buldugumuz doktorlarin zaten birbirini tanidigini, fikir ayriliklarinda bu durumdan bahaedip goruslerini istemememizi istedi. Ben de kp’a soyledim cunku arayip duruyor. He urologsan eandevu alavakti, ben alirim sedim. Kendi cocugumun dokgoruyla kendim ilerisimde kalmak iatiyorum. Taniyip guvenmek istiyoeum. Neymis yazismalari ona atacakmisim. En sonunda cocuk doktorumun onerdigi sekilde doktorlara fikir ayriliklarini sormak konusunda diger doktora gerek yok sedi. Illa kendi bulunduguna gidilecek. Ben doktorun dedi. Ben se yapistirdim siz X doktorusubuz diye. Hayatinda kac bibrek genislemesi olan bebek gordun, 00000000. Benim cocuk diktorum da siger doktorlari taniyab iyi bir doktor. Ben nasil onun onerdigini yapmam. Sen ne hakla bana bu kdr karisiyorsun. Karistirmasim tabi. Kusmis. Sonsuza kadar kusebilir.