- 20 Mayıs 2024
- 1.673
- 2.252
- 53
- 27
Ben avent natural response 2 numara kullanıyorum 5dkda içiyor 50ml sizinki kaç numara acabaBiberon kullanan arkadaşlar , 0-3 ay başlıkları sizde de çok yavaş mı? Bana da bebeğe de işkence gibi geliyor bana . 80 ml sütü yarım saatte ancak bitiriyor çünkü sürekli dinleniyor. Özellikle geceleri benimde artık kolum ağeıyor tutmaktan. Sizde durumlar nasıl? Bebeğin damağı vs zarar görmez mi bu şekilde ? Avent ve comotomo var bende ikisi de çok yavaş ve çok uzun sürüyor beslenmesi. Normali bu mudur? 3 + aylık başlığa geçmek gerekiyoe mu? Bebeğim 50 günlük
Link atabilir misiniz attığınız biberonun ? 2 numara olarak 0+ var 1+ var bidelikli car 2 delikli vRBen avent natural response 2 numara kullanıyorum 5dkda içiyor 50ml sizinki kaç numara acaba
Esim allahtan babasinin huyunu biliyor. Yoksa adam her şeye karisma derdinde. Yillardir sustum he diyip gectim ama cocuk doktorumuz bize bir sey tavsiye etmis, sirf kendi istedigi olsun diye diretmesine patladim. amac torunun iyiligi olsa nefrolog da gormus iyi olmus der insan. Tesekkur ederim biraz kafa sisirdim.Canım bosver kusen kussun zor anımda yanımda olmayan kostek olan hiç olmasın eşin seni koruyor mu babasına karşı önemli olan o. Ya da tamam deyip gene bildiğinizi okusanız ? Sonuçta tamam torunudur ilgilrnmek istiodur tabi ona bişey demiyoruz.
Diğer konuya gelicek olursak dün büyük kızım bir atladı kucağımda bebek varken kafa kafaya tokustular o kadar korktum ki alnı kızardıyani olucak olan oluyor benimki de ağlıyor bazen sabrediyorum baxen edemiyorum hiç bişey mükemmel olmuyor, çok yoruldum yıprattım kendimi aman üzülmesin die ama üzülüyor ben mükemmel değilim haksızlık ediyorum kendime elimden geleni yapıyorum zaten dedim. Okul cocukları bunlar sürekli ilgi istiolar oyalanmak istiolar haklılar sıkılıolar evde ağlayan bi bebek sürekli. Kızımda bazen çok kötü davranıo bana sanki rakibiyim düşmanıyım gibi bi şekilde çözüyoruz. Her gün yeni bir gün die kalkıyorum artık. Yalnız değilsin yani bunu unutmaokulların açılmasına son 6 hafta
Yarım saat sürüyor maalesef göğsümü almadı. Çok uzun sürdüğü için genelde bitirmiyor da . Ben aventte şeyi anlamadım bende 0+ ay yazan 2 numara var. İnternete baktığımda 1+ ay 2 numara yazan var. Onu mu almam lazım? Sabahtan beri bakıyorum hiçbir şey anlamadım . Bendekğ şıan 2 numara ama kutusunda 0+ ay yazıyoe
Evet benimki de bundan. Sanırım biberon ile alakalı değil bebeğimin iştahı azaldı içmek istemediği için çok uzun sürüyor içmesi
Kac saatte bir besleniyor? Beslenme aralıklarini açmayı deneyin. 15 dk , yarim saat gibiEvet benimki de bundan. Sanırım biberon ile alakalı değil bebeğimin iştahı azaldı içmek istemediği için çok uzun sürüyor içmesi
Normalde kendisi 2 saatte bir istiyordu ben 3 saate uzatmaya çalışıyordum ama dayanamıyordu 2 saatte bir sğlsdığı için düzenimiz 2 saatte bir idi. Şuan öyle hi düzebimiz kalmadı çünkü sağdığım sütü az az içtiği için 1-2 saati buluyor içmesi .20 ml içip bırakıyor mesela bende 15 dk sonra bi daha içirmeye çalışıyorum yine çok az içip bırakıyor. O şekilde geçiypr tüm günümüz maalesefKac saatte bir besleniyor? Beslenme aralıklarini açmayı deneyin. 15 dk , yarim saat gibi
Buyuk ihtimalle duzen sastigi icin de tekrar toparlamak zor olmus. Belki uzun uyudugunda, ornegin 3 saat olmussa beslenip uyuyali, ona gore vermeyi deneyebilirsiniz. Bebeginiz ne zaman aglayip talep edecek onu da gozlemleyebilirsiniz.Normalde kendisi 2 saatte bir istiyordu ben 3 saate uzatmaya çalışıyordum ama dayanamıyordu 2 saatte bir sğlsdığı için düzenimiz 2 saatte bir idi. Şuan öyle hi düzebimiz kalmadı çünkü sağdığım sütü az az içtiği için 1-2 saati buluyor içmesi .20 ml içip bırakıyor mesela bende 15 dk sonra bi daha içirmeye çalışıyorum yine çok az içip bırakıyor. O şekilde geçiypr tüm günümüz maalesef
Onu da denedim . Dün gece mesela ilk kez çok uzun uyuudu tam 4 saat uyudu normalde epey acıkıp tek seferde içmesi gerekirdi. Yine 30-40 ml civarı içip gerisini istemedi . Öyle olunca bende elimde biberon içsin diye her dakika peşindeyim çünkğ vermeue çalışmasam o şekilde geri uyuyacak . Kendisi istemeyecekBuyuk ihtimalle duzen sastigi icin de tekrar toparlamak zor olmus. Belki uzun uyudugunda, ornegin 3 saat olmussa beslenip uyuyali, ona gore vermeyi deneyebilirsiniz. Bebeginiz ne zaman aglayip talep edecek onu da gozlemleyebilirsiniz.
Şuan 51 günlük. Bir atak haftasında mıyız bilmiyorum . 8. Hafta atağı var ama 8. Haftaya gelmedik henüz . Öncesinden mi başkadı yoksa sıcaklardan mı bilemedim. Normalde de sütü çok sever ben sağarken zoe yetişirdimBuyuk ihtimalle duzen sastigi icin de tekrar toparlamak zor olmus. Belki uzun uyudugunda, ornegin 3 saat olmussa beslenip uyuyali, ona gore vermeyi deneyebilirsiniz. Bebeginiz ne zaman aglayip talep edecek onu da gozlemleyebilirsiniz.
8.hafta atağı olabilirDüzelir mi diyorsunuz, valla hevesinizi kırmak gibi değil de benim kızın huyu 40 insan sonra çok değişti uyumuyor kız resmen uyumuyor omzumuzda kucağımızda zor zahmet uyutmuşsak yatağa koyduktan sonra uyanıyor. bir haftadır uyumuyor bebek ben anlamadım iki gündür de ağlama eklendi buna ağlıyor uyuyamıyorum diye eee aglayacagina uyusana arkadaşım diyorum hala ağlıyorben tertemiz kafayı sıyırdım artık ya 46 günlük bebek 7 saat uyanık kalır mı arkadaşlar yaaa bu 7 saatin içinde kucağımızda uyuduysa arada 15 20 dakika onlar var onlarda öyle dalıp uyuma değil. Bu haftalarda bir atak falan var mı inşallah ataktır yoksa ben kırmızı rujumu yanaklarıma sürüp kafaya huni takıp dolanırım ortalıkta
anladım, zor bir durum :/siz en azından 15 dkya bir değil de birazcık daha rahat davranıp içirmeyi deneyin bakalım. en azından bir gün. belki daha çok acıkır. sıcaklar etkilemiş olabilir.Onu da denedim . Dün gece mesela ilk kez çok uzun uyuudu tam 4 saat uyudu normalde epey acıkıp tek seferde içmesi gerekirdi. Yine 30-40 ml civarı içip gerisini istemedi . Öyle olunca bende elimde biberon içsin diye her dakika peşindeyim çünkğ vermeue çalışmasam o şekilde geri uyuyacak . Kendisi istemeyecek
Bende biberonlardan mı acaba yoruluyor diye mi bırakıyor diye düşündüm de . Bendeki 2 biberonda burda arkadaşlarda var öyle sorunlar yaşamıyorlarmış . Bakalım bi atak olabilir bi kaç güne düzelir umarım. Analık çok zormuş eskiden çocuğum yemiyor diye depresyona giren annelere çok gülerdim . Şimdş zor olduğunu görüyoeumanladım, zor bir durum :/siz en azından 15 dkya bir değil de birazcık daha rahat davranıp içirmeyi deneyin bakalım. en azından bir gün. belki daha çok acıkır. sıcaklar etkilemiş olabilir.
depresyona girilmeyecek gibi değil, bünye alışana kadar :) canları sağolsun.Bende biberonlardan mı acaba yoruluyor diye mi bırakıyor diye düşündüm de . Bendeki 2 biberonda burda arkadaşlarda var öyle sorunlar yaşamıyorlarmış . Bakalım bi atak olabilir bi kaç güne düzelir umarım. Analık çok zormuş eskiden çocuğum yemiyor diye depresyona giren annelere çok gülerdim . Şimdş zor olduğunu görüyoeum
Hadi yaa, biz de 40ını bekliyorduk. Olsun, 60ını bekleriz şimdi. Sonra bu 3 ay 5 ay diye diye giderŞu an benim anladığım gruptaki çoğu kişi aynı şeyleri konuşuyoruz bence genel bişey var benimki 46 günlük 40 ını doldurdu uyuyamama sorunu yüklendi
Açıkçası bahsetmenizden ben de öyle anladım sıkılıyo olabilir mi nasılsa süt gelmiyo yavaş geliyo gibilerinden. Çünkü büyüdüler yani kuvvetli çeneleriBende biberonlardan mı acaba yoruluyor diye mi bırakıyor diye düşündüm de . Bendeki 2 biberonda burda arkadaşlarda var öyle sorunlar yaşamıyorlarmış . Bakalım bi atak olabilir bi kaç güne düzelir umarım. Analık çok zormuş eskiden çocuğum yemiyor diye depresyona giren annelere çok gülerdim . Şimdş zor olduğunu görüyoeum
Ne alacağımı bilemedim. Avent in piyasada çok fazla sahte ürüjü var . Bilindik yerlerde de stokta yok . Comotomo var bebde onun 3-6 ay ı bebeğe fazla feldi , 0-3 ü kullanıyorum yavaş geliyor gibi . Lansinoh aldım sahte ürün geldi hep akıtıyordu bebeğin boğazında kalacaktı. Bunaldım resmen yaAçıkçası bahsetmenizden ben de öyle anladım sıkılıyo olabilir mi nasılsa süt gelmiyo yavaş geliyo gibilerinden. Çünkü büyüdüler yani kuvvetli çeneleri
Ben serum fizyolojik damlatıyorum sadece dediğin gibi görünürde bir şey olmayınca hapşırıyor sonra kendisi geçiyor öyleKızlar bebişlerde burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz çok hırıltısı var ve burnu dolu ses geliyor aspiratörle çektim ama gelmiyor çok geride demekki bugün buhar makinesini çalıştırdım hırıltısına iyi geldi ama burnunu çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?