2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ben avent natural response 2 numara kullanıyorum 5dkda içiyor 50ml sizinki kaç numara acaba

Esim allahtan babasinin huyunu biliyor. Yoksa adam her şeye karisma derdinde. Yillardir sustum he diyip gectim ama cocuk doktorumuz bize bir sey tavsiye etmis, sirf kendi istedigi olsun diye diretmesine patladim. amac torunun iyiligi olsa nefrolog da gormus iyi olmus der insan. Tesekkur ederim biraz kafa sisirdim.

Ah cok gecmis olsun yapiyorlar boyle seyler. Inanilmaz kiziyorum elimde degil. Bunlari anlayacak kapasitede isine gelmiyor bizimkinin. Okullar acilinca biraz daha iyi olur umarim. Onda ds gitmicem diye baslar bizimki.

Kac saatte bir besleniyor? Beslenme aralıklarini açmayı deneyin. 15 dk , yarim saat gibi
Normalde kendisi 2 saatte bir istiyordu ben 3 saate uzatmaya çalışıyordum ama dayanamıyordu 2 saatte bir sğlsdığı için düzenimiz 2 saatte bir idi. Şuan öyle hi düzebimiz kalmadı çünkü sağdığım sütü az az içtiği için 1-2 saati buluyor içmesi .20 ml içip bırakıyor mesela bende 15 dk sonra bi daha içirmeye çalışıyorum yine çok az içip bırakıyor. O şekilde geçiypr tüm günümüz maalesef

Buyuk ihtimalle duzen sastigi icin de tekrar toparlamak zor olmus. Belki uzun uyudugunda, ornegin 3 saat olmussa beslenip uyuyali, ona gore vermeyi deneyebilirsiniz. Bebeginiz ne zaman aglayip talep edecek onu da gozlemleyebilirsiniz.

Buyuk ihtimalle duzen sastigi icin de tekrar toparlamak zor olmus. Belki uzun uyudugunda, ornegin 3 saat olmussa beslenip uyuyali, ona gore vermeyi deneyebilirsiniz. Bebeginiz ne zaman aglayip talep edecek onu da gozlemleyebilirsiniz.
Onu da denedim . Dün gece mesela ilk kez çok uzun uyuudu tam 4 saat uyudu normalde epey acıkıp tek seferde içmesi gerekirdi. Yine 30-40 ml civarı içip gerisini istemedi . Öyle olunca bende elimde biberon içsin diye her dakika peşindeyim çünkğ vermeue çalışmasam o şekilde geri uyuyacak . Kendisi istemeyecek

Şuan 51 günlük. Bir atak haftasında mıyız bilmiyorum . 8. Hafta atağı var ama 8. Haftaya gelmedik henüz . Öncesinden mi başkadı yoksa sıcaklardan mı bilemedim. Normalde de sütü çok sever ben sağarken zoe yetişirdim

8.hafta atağı olabilir

Eklentiler

• IMG_1516.webp
    54 KB · Görüntüleme: 47
anladım, zor bir durum :/siz en azından 15 dkya bir değil de birazcık daha rahat davranıp içirmeyi deneyin bakalım. en azından bir gün. belki daha çok acıkır. sıcaklar etkilemiş olabilir.

anladım, zor bir durum :/siz en azından 15 dkya bir değil de birazcık daha rahat davranıp içirmeyi deneyin bakalım. en azından bir gün. belki daha çok acıkır. sıcaklar etkilemiş olabilir.
Bende biberonlardan mı acaba yoruluyor diye mi bırakıyor diye düşündüm de . Bendeki 2 biberonda burda arkadaşlarda var öyle sorunlar yaşamıyorlarmış . Bakalım bi atak olabilir bi kaç güne düzelir umarım. Analık çok zormuş eskiden çocuğum yemiyor diye depresyona giren annelere çok gülerdim . Şimdş zor olduğunu görüyoeum

depresyona girilmeyecek gibi değil, bünye alışana kadar :) canları sağolsun.

Açıkçası bahsetmenizden ben de öyle anladım sıkılıyo olabilir mi nasılsa süt gelmiyo yavaş geliyo gibilerinden. Çünkü büyüdüler yani kuvvetli çeneleri

Açıkçası bahsetmenizden ben de öyle anladım sıkılıyo olabilir mi nasılsa süt gelmiyo yavaş geliyo gibilerinden. Çünkü büyüdüler yani kuvvetli çeneleri
Ne alacağımı bilemedim. Avent in piyasada çok fazla sahte ürüjü var . Bilindik yerlerde de stokta yok . Comotomo var bebde onun 3-6 ay ı bebeğe fazla feldi , 0-3 ü kullanıyorum yavaş geliyor gibi . Lansinoh aldım sahte ürün geldi hep akıtıyordu bebeğin boğazında kalacaktı. Bunaldım resmen ya

Ben serum fizyolojik damlatıyorum sadece dediğin gibi görünürde bir şey olmayınca hapşırıyor sonra kendisi geçiyor öyle

Kızlar ben 10 haziranda başvurmuştum doğum yardımı için daha yeni sistemde başvurunuz onaylandı oldu. Beklemedeydi hep. Alan oldu mu hiç ne yapmak gerekiyor almak için acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…