2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Merhaba çok geçmiş olsun. Sizin nasıl bir kırmızılıktı acaba ? Benim bebeğiminde burun kenarında ve kaş ortasında var doktor kendiliğinden geçecek büyüdükçe dedi
Başta böyle kırmızı veya şiş değildi. Ufak bi pembelik vardı, kaşımışsın gibi

Eklentiler

• IMG_1101.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 55
İnşallah, çok sağ olun.
Çocuk doktoruna gittiğimizde kontrolünde sordum, damar beni olduğunu, kardiyolojiye gitmemiz gerektiğini muhtemelen ilaca başlanacağını söyledi. Yarın göstereceğiz. Bizimki de belirgin şekilde büyüyor, henüz iki aylık olmadan bu kadar büyüdüyse devamı riskli gibi duruyor çünkü iki kaşının ortasında tam da. Nispeten Önemsiz bir yerde olsa ben de beklerdim kesinlikle..
Evet kanama riski oluyormuş, tüm bunlar çok korkutucu geliyor kulağa.

Arkadaşlar size formülü veriyorum. STRES çok güzel kilo verdiriyor. En azından bende öyle oldu. Doğumdan 10 gün sonra eski kilomdaydım . 56 kilo ile hamile kaldım , 68 ile doğuma gittim . Doğumdan çıktığımda 60 kilo idim . 10 gün sonra 56 kilo idim . Şuanda da 55im . Tamamen istem dışı stresle oldu bunlar

Valla paxoscum da üç aylık olunca başlanır dedi ben de acele ettim biraz keşke şıp diye dönebilsek eski halimize ben şu an 40 giyiyorum herşeyim 36 beden inatla kıyafet almıorum annemden aldım kot
Ahh keşkeee

Başta böyle kırmızı veya şiş değildi. Ufak bi pembelik vardı, kaşımışsın gibi
Oy kıyamam . Geçmişler olsun inşallah gönlünüzü ferah tutun yaygın bir durum diye biliyorum . Bizimde sizin bahsettiğiniz gibi hafif kızarıklıklar sıcaktan olmuş gibi ama öyle kaldı şimdiye kadar

Merhaba çok geçmiş olsun. Sizin nasıl bir kırmızılıktı acaba ? Benim bebeğiminde burun kenarında ve kaş ortasında var doktor kendiliğinden geçecek büyüdükçe dedi
Kameram pek iyi değil çekemedim. Eklediğim görsele yakın bir görüntü göz kapaklarının üzerinde far sürdüğümüz bölgede. Ama şişlik yok rengi de çok daha açık

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-29-09-18-11-900_com.android.chrome.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 54
Maşaallah ne güzel en azından kilo derdiniz kalmamış. Ben doğumdan çıktığımda aynı kilodaydım ödemden ötürü.

Benim terbiye mi oldu bilmiyorum şişliği geçti, yumuşadı artık memeler ama akıtma problemi devam. Onun için göğüs pedi takıyorum. Aşırı terleme durumum da var, sabah uyandığımda kendimden soğumuş oluyorum

Geceli gündüzlü yardımcı olmadan bu tempo bizden götürür diye düşünüyorum

Babymom25

Link paylaşamadım da YouTube'a "Sevim hemşire gaz masajı" yazdığında çıkan 10 dakikalık bi video var. O videonun sonundaki uzun masajı yapıyorum günde 3 kez falan. Denemelisin mutlaka

Bencede yanında birisi olmasına göre değişiyor annem yanımdayken düzenli yemek yiyorum o yokken 7-8 saat bişe yemediğim oluyor
Evet maalesef öyle. Ben bu sefer minicik ağlamaları hafif gözardı ediyorum anlık işim varsa. Örneğin 2 dk ana kucağındayken banyo yapıyorum, bebiş mıkırdanıyor sonlara doğru, hemen giyiniyorum ya da beşiğine çok kısa yatırıp acil tuvalete koşuyorum. Esas sıkıntı abiye bakacak kimse olmadığında başlıyor çünkü başıboş bıraktığım her an saldırıyor

Tamamen aynı durumdayım. Gece bakamadım buralara ama tam da bu sebepten gece cinnet geçiriyordum. Bebeğimi emziriyorum uyutuyorum sonra benim memeleri akıtma mesaim başloypt . Uyuyup tekrar kalkıyorum yine taş gibi olmuş şişmiş çocuk alamıyor vile o şekilde. Bende bi tarafa mochi takmaya başladım o bi nebze azaltıyor . O da olmazsa zaten direkt sabaha mastit uyanırım. Dediğiniz gibi bebeğim 1 memeyi bile bitiremiyor sabaha kadar mochi ve el ile sağım yapmaya çalışıyorum . Normal elektrikli pompayı önermiyorlar onunla sağdıkça süt daha da artıtormuş çünkü. Yoksa giyilebilir pompqm var 3-4 dk da sağop rahatlayabilirim ama onunla sağınca yarım saat sonra katlanarak artıyor süt. Henüz bir çözüm bulamadım siz bulursanız lütfen bana da söyleyin. Dediğiniz gibi sıcaklar terler bir yandan akan sütler sürekli sırılsıklam olmuş tişört ve durmadan sağım bir yandan . Bebek büyüyünce mi çözülcek bu mesele bilmiyorum ama benim gece kadqr olmasa da gündüz de aynı problem var

Çok benzer durumdayım. Tek fark, ben emzirmiyorum. Mememi yara yapıp kanattığı için bıraktım. Buna rağmen sağım yapmaktan ve sterilizasyonla uğraşmaktan canım çıkıyor. Sağım 40 dk, yedirme 30-40 dk. Tuvalete gidemeden akşam oluyor bazen. Sırf biraz daha vakit açısından rahat ederim belki diye bugün son bir kez emzirme danışmanına gideceğim. Eğer oğluma doğru meme kavramayı öğretebilirse işim biraz daha kolaylaşır diye düşünüyorum. Olmazsa da sağarak devam. Buna şükür diyeceğiz, kendi işimizi kolaylaştırmanın yollarını arayacağız. Siz de ruh ve beden sağlığınıza öncelik vermek zorundasınız.

Benimkini ana kucağına koyuyorum 1 dkk sonra çığlıklar kıyamet
Abi için destek almayı düşünüyordunuz faydası olmadı mı? Yaz okulu gibi etkinlikli bir aktivite olsa aslında ortamdan uzaklaşır abimler en sonunda öyle yaptılar 9-5 arası içinde yemek at binme spor aktiviteleri vs olan bir yere yazdırdılar

Arkadaşlar bu sabah tatsız bir rüya ile uyandım. Birinin kucağındaydı oğlum. Kalabalığı yarıp onlara doğru koşuyordum, kötü bir şey olduğunu seziyordum. Yaz günü iki eline koyu renk eldivenler takmışlardı çocuğumun. Meğer elleri kesilmiş, parçalanmış Uyandığıma o kadar sevindim ki...

Katılıyorum bende de çok hızlı gitti çoğu. Stres ve yorucu bebek yemeye fırsat dahi bulamıyorum çoğu zaman, bir se tüm gün kucakta piş piş evi turla, topta zıplat vs. Yanınızda biri varsa sürekli rahat ettiriyorsa vermek zor gibi C Corpuss

Anladım ona da alışacaklar umarım büyüdükçe
Oyun ablamız var ama saat 5’e kadar, sonrasını idare etmek bile zor oluyor. Okulun açılmasını bekliyorum, oryantasyon olacağı için erken başlayacak kısa süreli de olsa kafası dağılır belki

Geçen mochi nin basıncı azalmış bir ayrıldı memeden. Yeni yıkattığım kanepeye 70 cc yağlı süt döküldü. Sildim ama sanki hafif lekeli kaldı. Daha misafir almaya da başlamadım.
Mochi cidden büyük rahatlık oldu ama tam rahatlatmıyor tabi. Hiç yoktan iyidir işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…