Ay hadi yaa üzüldüm ama her gün denesen karnı doyduktan sonra alışır belkiAaa çerez var Canım sen demiştin ya kanguruyu dün gündüz hiç uyumadı, denedim kahvaltı yapabilmek için artık. Ama hiç durmadı onda çok ağladı bende çıkardım hemen artık ağlama sesi duymak istemiyorumkendi aglamamdan da onun ağlamasından da sıkıldım ve bunu kimseye itiraf edemeyip burada söyleyebilmek biraz olsun rahatlatıyor sanki, senin kangurun neydi konuşuldu mu daha önce hatırlamıyorum ama
Teşekkür ederim bebeğimi çok seviyorum böyle düşünceler gelince kendimi kötü hissediyorum biliyorum onsuz eksik olacağım. Keşke neye ihtiyacı olduğunu hemen bilebilsem veya onun acısı bana geçse. Geçecek buna odaklanmaya çalışacağım
Ya bi bakayım ona da cnmAy hadi yaa üzüldüm ama her gün denesen karnı doyduktan sonra alışır belkibabybjorn benimki kuzum çok rahat
Ben kanguruyu beceremiyorum yaKızlar kanguru olmasa ben de kafayı yerdim muhtemelen çünkü hiç uyumuyor yatakta sürekli emmek istio emdikçe kusuo böyle leş bi döngü tok olduğundan emin olunca direk ka inguru ikoyup uyutuyorım bazen ağlasa bile orda uyuya kalıo uyumazsa yetişemem ne yemek ne ablayla ilgilenme ne bişey. Tavsiye ediyorum bi şans verin sling ya da kangurus, dışarıda bebek arabasıyla çıkıp kanguryla sonlanıo çünkü hiç durmuoçok zor gerçekten hepimizin allah yardımcısı olsun geçicek diye dua edelim
Benim fenalık geçirme ihtimalim çok yüksekBiz de kanter içindeyiz valla tatili bile o sıcagın altında öyle geçirdim ama bir zararını görmedim açıkçası üstümüxü değiştiriyoruz sonrasında
Keşke ilkinde de kullansaymışım dedim gerçekten ben ana belki sevmezdi bilemiyorum işte her çocuk aynı olmuyor ki ama çok faydasını gördüm bak o kangurudayken akşam yemeğini yedirdim büyüğe bir de etkinlik patlattık 1 saat anca şimdi uyandı şükürBen kanguruyu beceremiyorum yasimdi yanimda degil de donunce bir deneyim.
Kar zarar hesabı yapmak lazım açıkçası ben de ekstra 5-6 kg taşımak zor geliyor sıcakta ama başka çarem yok beni bekleyen bir çocuk ve ev var onunla sürekli ilgilenemem ee ağlatamam daBenim fenalık geçirme ihtimalim çok yüksekbir kere denedim kızımda çığlık kıyamet çıldırdı çıkardım ateş topu gibi olmuş
Normal bacımEmziren anneler! Emzirmenin ikinci gününden sesleniyorumAşırı derecede terliyorum, hayatımda böyle sırılsıklam olduğumu hiç hatırlamıyorum. Bir de başım dönüyor, müthiş halsizleştim. Normal mi bu?
Calpol'ün ölçüsü nasılmış?Ateş 37.6 olunca calpol verdim hemen. Ama huysuzlandı bayağı yeni yeni sakinleştiinşallah verem daha beter olmaz korktum bir tık
Evet ikimizinde suyu çıkıyor diyebilirimEmziren anneler! Emzirmenin ikinci gününden sesleniyorumAşırı derecede terliyorum, hayatımda böyle sırılsıklam olduğumu hiç hatırlamıyorum. Bir de başım dönüyor, müthiş halsizleştim. Normal mi bu?
Normal bacım
Evet ikimizinde suyu çıkıyor diyebilirimhatta geçen gün duşun altında emzirmemek için kendimi zor tuttum
Geçmiş olsun çokBebisim sabah bizi korkuttu. Cok emmisti, gaz birikmis saniyorum. Bir kustu burnundan kaç parti sutler geldi. Oksurdu, hapsurdu, kendini kurtardu cok sukur ama cok korktuk.
Artık 4-5 saat uyumasında sakınca yok. Uyursa uyandırmayın. Ben hiç ellemiyorum, bazen o kadar uyuyor.Kızlar gece bebeğiniz en uzun kaç saat uyuyor ve siz uyandırmıyorsunuz? Normalde bende uyandırmıyorum çünkü fenelde 2 saatte bir uyanıyor. Dün ilk kez 4 saat uyudu hemen kalkıp uyandırdım onu panik yapıp . 4 saatten fazla uyuması sıkıntı yaratır mı ben mi çok paniğim? Daha sonra tekrR 2 saatte bir uyanmaya devam etti . Kilo alışı iyi gidiyor bu arada 2800 doğdu hastaneden 2550 ile taburcu oldu , şuan 59 günlük 5.500 kg. Sizlerde durum nasıl?
Hadi inşallahBelki diğerleri de yapıyordur bilemedim yanlış yönlendirmeyeyim senibenim doktorda ateşi çıkarsa calpol verirsin dedi hemen iyi olur inşallah bebiko
Cok tesekkurler. Iyi cok sukur, tekrarlanmasin diye surekli emzirmemeye calisiyorum ama ne care.Geçmiş olsun çokŞimdi iyi misiniz?
En kolay şekilde çözülür umarım. Çok geçmiş olsunBizimki cok mm maalesefiseme testi yaptırdık ñ, idrar geri kaciyormus. Grade4. Eger tikaniklik cikarsa acil ameliyat dediler. Eger cikmazsa gerileme olabildigi icin yakin takipte kalacagiz. Belki buyudugunde gerekecek ameliyat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?