2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
Ay hadi yaa üzüldüm ama her gün denesen karnı doyduktan sonra alışır belki babybjorn benimki kuzum çok rahat

Bunları dile getitmek veya böyle hissetmek seni kötü bir anne etmez. Bu yüzden kendini kötü hissetme.
Keşke her kadın rahatça duygularını ifade edebillse de bunalıma girmese ama malesef toplum baskısı..
Ben emzirmeyi sevmediğimi söylediğim de nasıl şaşırıyorlar.. sevmiyorum fakat ilk oğlumu 2 yaşa kadar emzirdim.
Ben çocuklarımla emzirirken bağ kurmuyorum bunun için de kendimi kötü hissetmiyorum.
Size gelirsek tecrübeli ve özgürlüğüne düşkün bir anne olarak bu evreler geçeceğini sonra daha rahat edeceğinizi söyleyebilirim.
Çevrenizdeki insanlardan yardım isteyin veya talepleri geri cevirmeyin.
Şuan tamamen bize bağlılar fakat ek gıda döneminden sonra böyle olmayacak.. ya da siz böyle alıştırmayacaksınız
Eskisi gibi tek başına çıkabileceksiniz dısari
Uykusu, yemek duzeni hep oturmus olacak evde de rahat edeceksiniz

Ben kanguruyu beceremiyorum ya simdi yanimda degil de donunce bir deneyim.

Biz de kanter içindeyiz valla tatili bile o sıcagın altında öyle geçirdim ama bir zararını görmedim açıkçası üstümüxü değiştiriyoruz sonrasında
Benim fenalık geçirme ihtimalim çok yüksek bir kere denedim kızımda çığlık kıyamet çıldırdı çıkardım ateş topu gibi olmuş

Ben kanguruyu beceremiyorum ya simdi yanimda degil de donunce bir deneyim.
Keşke ilkinde de kullansaymışım dedim gerçekten ben ana belki sevmezdi bilemiyorum işte her çocuk aynı olmuyor ki ama çok faydasını gördüm bak o kangurudayken akşam yemeğini yedirdim büyüğe bir de etkinlik patlattık 1 saat anca şimdi uyandı şükür

Emziren anneler! Emzirmenin ikinci gününden sesleniyorum Aşırı derecede terliyorum, hayatımda böyle sırılsıklam olduğumu hiç hatırlamıyorum. Bir de başım dönüyor, müthiş halsizleştim. Normal mi bu?

Benim fenalık geçirme ihtimalim çok yüksek bir kere denedim kızımda çığlık kıyamet çıldırdı çıkardım ateş topu gibi olmuş
Kar zarar hesabı yapmak lazım açıkçası ben de ekstra 5-6 kg taşımak zor geliyor sıcakta ama başka çarem yok beni bekleyen bir çocuk ve ev var onunla sürekli ilgilenemem ee ağlatamam da ilk taktıgımızda cok ağlamıştı sonra alıştı ben ellerini içeri koyuyorum yumuk yumuk oluyor kurtulanıyo uykuya dalıo mecbur 40 günden önce koyarken 2-3 saat uyudugu oldu dısarda miss

Evet ikimizinde suyu çıkıyor diyebilirim hatta geçen gün duşun altında emzirmemek için kendimi zor tuttum

Artık 4-5 saat uyumasında sakınca yok. Uyursa uyandırmayın. Ben hiç ellemiyorum, bazen o kadar uyuyor.

Belki diğerleri de yapıyordur bilemedim yanlış yönlendirmeyeyim seni benim doktorda ateşi çıkarsa calpol verirsin dedi hemen iyi olur inşallah bebiko
Hadi inşallah Huysuzluk dışında pek sorun yok aslında senin de gözün korkmasın ama verem nasıldır onu da yarın öğrenicem

Kızlar normal doğum sonrası kuyruk sokumunda ağrı olan var mı? Benim hala ara ara acıyor özellikle üstüne oturduğumda ve ayağa kalkarken çok belli ediyor. Chatgbt ye sordum 8 haftaya kadar normal geçmezse doktora gitmekte fayda var demiş.

Bugün bebişi kv ye bırakıp doktora gittim. 160 cc kadar sütümden bıraktım biberonla verdi, hepsini bitirmiş. Tabi en az 5 saat kadar falan emzirmemiş oldum. Memem şişti. Bebiş saat 15.00 da içmiş sütü, sonrasınsa memeyi aldı ama emzik yapmak için fazla bi emmedi. Şimdiye acıkması gerekmez miydi??? Acaba çok geldi de ondan mı emmiyor beni. Yani memeyi alıyor ama içmiyor bırakıveriyor. Zaten son 1 haftadır kilo almamış. Canım sıkıldı biraz.
Doktor da dediki (çok mastit oluyorum diye meme poliklibiğine gitmiştim) bebek büyüdükçe emerek boşaltır mastit olmazsın ama tabi risk hep var dedi. Bilmediğim bir şey söylemedi.

Bizimki cok mm maalesef iseme testi yaptırdık ñ, idrar geri kaciyormus. Grade4. Eger tikaniklik cikarsa acil ameliyat dediler. Eger cikmazsa gerileme olabildigi icin yakin takipte kalacagiz. Belki buyudugunde gerekecek ameliyat.
En kolay şekilde çözülür umarım. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…