Insallah darisi basimizaÇok teşekkür ederim. Evet öyle demişlerdi. Test sonucuna bakıp bayağı da korkutmuştu doktor. Sonra gittiğim diğer doktorlara gösterince önemli boyutta bir şey olmadığını, sınırda olduğunu, yenidoğan döneminde olabileceğini söylediler. 3 ay sonrası için takibe çağırmıştı son bakan doktor ama geçen ultrasonda da düzelmişti zaten çok şükürinşallah sizinki de kolaylıkla çözülür size de çok geçmiş olsun
Kilo alımı rakam olarak nasıl doğduğundan beri hiç gitmedim doktora merak ediyorum bende her bebek farklı ama ortalama olarak benziyodurlarKızlar çok şükür kontrolümüz iyi geçti doktor kilo alımının fazla bile olduğunu söyledi psikolojik olarak çok rahatladım bütün yorgunluğum gitti diyebilirim. Kilosu az olduğu için neredeyse saat başı emziriyordum bu durum beni çok yıpratmıştı. Bütün sorunlarımız çözüldü diyemem ama kendimi daha az üzmeye çalışcam. Kendime biraz daha zaman ayırmaya karar verdim. Benim gibi olanlar varsa onlarada bir an önce rahatlama diliyorum
Dün oldu verem kaldı sadece o da yarın olacak. Seninki oldu muAşı oldu mu bebiko?
42 günlük 2 kilo almışKilo alımı rakam olarak nasıl doğduğundan beri hiç gitmedim doktora merak ediyorum bende her bebek farklı ama ortalama olarak benziyodurlar
4 mm sanırım başlangıç seviyesi oluyormuş. Sizinki kaç mm peki, bir de tedavi gerekiyor muInsallah darisi basimizaduzelen durumlari gormek motive ediyor, o yüzden soruyorum. Böbrek capi kac mm’di, grade kac demislerdi?
Bize daha 20 gün var merak ettim nasıl geçtiğini. Rahatsızlık yok değil mi? Verem ateş yapıyormuş o olmadıysa iyidir umarım bebikoDün oldu verem kaldı sadece o da yarın olacak. Seninki oldu mu
Ateş 37.6 olunca calpol verdim hemen. Ama huysuzlandı bayağı yeni yeni sakinleştiBize daha 20 gün var merak ettim nasıl geçtiğini. Rahatsızlık yok değil mi? Verem ateş yapıyormuş o olmadıysa iyidir umarım bebiko
Benim kızım ishal olduğunda doktor bıngıldağına bakmıştı çok şükür bişey yoktu ama çökük mü diye bakmıştı oda,ishal mi acaba, çünkü bizim ki de ishal olduğunda hep uyumuştu halsizlikten ve uyandıramayinca acile gitmiştikKızlar bebeğimin saçlarını oksarken bıngıldağının çöktüğünü fark ettim niye oldu ki şimdi bişey çarpmış olamaz durdur yere olur mu ki internette susuz kalınca olur diyo bugün emmedi doğru düzgün kaç gündür uyumayan bebe bugün uyanmiyor zorla ağzına memeyi sokunca da emmiyo öylece uyuya kalıyor uyandıramıyorum hafif ateşi de var sanki
KıyamamMerhaba kızlar ben de üzüntümü paylaşmak istiyorum kendimi çok başarısız hissediyorum sanırım yapamıyorum çocuğumu çok seviyorum ama bu zamana kadar olanları görsem ister miydim çocuk yapmak bilmiyorum sadece kendimden sorumlu olduğum nereye gitsem de gezsem diye düşündüğüm eski hayatımı eski bedenimi özledim beceremiyorum galiba ne uyutabiliyorum ne gazını çıkartabiliyorum o ağlıyor ben de ağlayarak bunları yazıyorum şu an
İshal gibi değil her zamanki gibi ama burası aşırı sıcak olduğu ve dünde doktora falan gittiğimiz için çok terleyip az beslendi saçıyla oynarken fark ettim artık sık sık beslemem gerek duzelene kadar bugünkü maratonu atlattık ya ona da şükürBenim kızım ishal olduğunda doktor bıngıldağına bakmıştı çok şükür bişey yoktu ama çökük mü diye bakmıştı oda,ishal mi acaba, çünkü bizim ki de ishal olduğunda hep uyumuştu halsizlikten ve uyandıramayinca acile gitmiştik
Evet işte benim kızda sürekli ıkınıyor gibi sesler çıkarıyor ama gazla ilgili sıkıntısı yok çünkü çıkartıyor ama eli kolu hiç durmuyor ve sürekli mıkır mıkır mıkırdanıyor, kıpır kıpır kıpırdaniyor, ben çözümü kundak da bulmuştum ama iki gündür kundak yapsam da uykuya dalamiyor, ben çıldırcam ne yapacam bu çocukla , dışarı çıkıyoruz dışarda da asla uyumuyorKızlar bebeğim sürekli ıkınıyor gibi sesler çıkarıyor uyurken o yüzden uyuyamıyor sürekli hareket ediyor emerken aynı bi ayakta dolaşırken olmuyor. Gaz masajı yapıyorum gaz felan da çıkmıyor sebebi ne anlayamadım sürekli huzursuz
Çok şükürİshal gibi değil her zamanki gibi ama burası aşırı sıcak olduğu ve dünde doktora falan gittiğimiz için çok terleyip az beslendi saçıyla oynarken fark ettim artık sık sık beslemem gerek duzelene kadar bugünkü maratonu atlattık ya ona da şükür
Belki diğerleri de yapıyordur bilemedim yanlış yönlendirmeyeyim seniAteş 37.6 olunca calpol verdim hemen. Ama huysuzlandı bayağı yeni yeni sakinleştiinşallah verem daha beter olmaz korktum bir tık
Sling kullanmayı çok istiyorum ama antep sıcağında kucağımda tutarken bile su içinde kalıyoruzKızlar kanguru olmasa ben de kafayı yerdim muhtemelen çünkü hiç uyumuyor yatakta sürekli emmek istio emdikçe kusuo böyle leş bi döngü tok olduğundan emin olunca direk ka inguru ikoyup uyutuyorım bazen ağlasa bile orda uyuya kalıo uyumazsa yetişemem ne yemek ne ablayla ilgilenme ne bişey. Tavsiye ediyorum bi şans verin sling ya da kangurus, dışarıda bebek arabasıyla çıkıp kanguryla sonlanıo çünkü hiç durmuoçok zor gerçekten hepimizin allah yardımcısı olsun geçicek diye dua edelim
Canım sen demiştin ya kanguruyu dün gündüz hiç uyumadı, denedim kahvaltı yapabilmek için artık. Ama hiç durmadı onda çok ağladı bende çıkardım hemen artık ağlama sesi duymak istemiyorumKızlar kanguru olmasa ben de kafayı yerdim muhtemelen çünkü hiç uyumuyor yatakta sürekli emmek istio emdikçe kusuo böyle leş bi döngü tok olduğundan emin olunca direk ka inguru ikoyup uyutuyorım bazen ağlasa bile orda uyuya kalıo uyumazsa yetişemem ne yemek ne ablayla ilgilenme ne bişey. Tavsiye ediyorum bi şans verin sling ya da kangurus, dışarıda bebek arabasıyla çıkıp kanguryla sonlanıo çünkü hiç durmuoçok zor gerçekten hepimizin allah yardımcısı olsun geçicek diye dua edelim
Bizimki cok mm maalesef4 mm sanırım başlangıç seviyesi oluyormuş. Sizinki kaç mm peki, bir de tedavi gerekiyor mu
Merhabalar benim bebeğim de bu şekilde ilk ay bile 5 saat yakın gündüz uyanık kalıyordu şimdi 7 haftalık gündüzleri asla uyumuyor. Gözleri kapanıyor yatırıyoruz 5 dakika sonra uyanıyor. Saatlerce uyutmaya çalışıyorum ve gerçekten yorucu. Siz de değişen işe yarayan bir şey oldu mu?Bu bebeler gündüz uyumuyor mu artık yahu yorgunluktan mahvoldum . Sabah uyandığından beri uyumadı. Nolcak böyleeski hayatımı özlüyorum yalan değil . Bebeğimi çok seviyorum ama çok yoruldum
Biz de kanter içindeyiz valla tatili bile o sıcagın altında öyle geçirdim ama bir zararını görmedim açıkçası üstümüxü değiştiriyoruz sonrasındaSling kullanmayı çok istiyorum ama antep sıcağında kucağımda tutarken bile su içinde kalıyoruzyaz bebesi bu anlamda biraz kötüymüş keşke daha serin bir şehirde olsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?