2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
Kızlar çok şükür kontrolümüz iyi geçti doktor kilo alımının fazla bile olduğunu söyledi psikolojik olarak çok rahatladım bütün yorgunluğum gitti diyebilirim. Kilosu az olduğu için neredeyse saat başı emziriyordum bu durum beni çok yıpratmıştı. Bütün sorunlarımız çözüldü diyemem ama kendimi daha az üzmeye çalışcam. Kendime biraz daha zaman ayırmaya karar verdim. Benim gibi olanlar varsa onlarada bir an önce rahatlama diliyorum

Insallah darisi basimiza duzelen durumlari gormek motive ediyor, o yüzden soruyorum. Böbrek capi kac mm’di, grade kac demislerdi?

Kilo alımı rakam olarak nasıl doğduğundan beri hiç gitmedim doktora merak ediyorum bende her bebek farklı ama ortalama olarak benziyodurlar

Insallah darisi basimiza duzelen durumlari gormek motive ediyor, o yüzden soruyorum. Böbrek capi kac mm’di, grade kac demislerdi?
4 mm sanırım başlangıç seviyesi oluyormuş. Sizinki kaç mm peki, bir de tedavi gerekiyor mu

Bize daha 20 gün var merak ettim nasıl geçtiğini. Rahatsızlık yok değil mi? Verem ateş yapıyormuş o olmadıysa iyidir umarım bebiko
Ateş 37.6 olunca calpol verdim hemen. Ama huysuzlandı bayağı yeni yeni sakinleşti inşallah verem daha beter olmaz korktum bir tık

Benim kızım ishal olduğunda doktor bıngıldağına bakmıştı çok şükür bişey yoktu ama çökük mü diye bakmıştı oda,ishal mi acaba, çünkü bizim ki de ishal olduğunda hep uyumuştu halsizlikten ve uyandıramayinca acile gitmiştik

Kıyamam inan o kadar aynı durumdayız ki kaç gündür o kadar canım sıkkın ki buraya bile girmedim, sütüm az öyle böyle veriyorum diyordim iki gündür memeyi de almıyor çığlık kiyamet, zaten uykuyla anlamadığım bir derdi var uyumak istemiyor gözleri kapansa da uykusuzluk tan yorgun düşsede çok zor uyuyor bgn sabah 8 den beri az önce ağlayarak kucağımda uyudu, ben de sürekli ağlıyorum yapamıyorum diye eşim kızıyo sen çok da güzel yapıyorsun sadece süreç bu şekilde ilerliyor ve bir gün daha da kolaylaşacak diye, uykusuzluk, yetersizlik hissi emin ol şu an çogumuzda vardır sakin kalmaya calisacam, az önce bende o ağladı ben dinledim resmen o kadar yoruldum ki susturmak bile istemedim sanki o an sonra da vicdansizsin diye kendime yüklendim aldım kucağımda uyudu. Çok değişik şeyler bu bebekler minicikler ama çok zorlar Allah hepimizin yardımcısı olsun

İshal gibi değil her zamanki gibi ama burası aşırı sıcak olduğu ve dünde doktora falan gittiğimiz için çok terleyip az beslendi saçıyla oynarken fark ettim artık sık sık beslemem gerek duzelene kadar bugünkü maratonu atlattık ya ona da şükür

Evet işte benim kızda sürekli ıkınıyor gibi sesler çıkarıyor ama gazla ilgili sıkıntısı yok çünkü çıkartıyor ama eli kolu hiç durmuyor ve sürekli mıkır mıkır mıkırdanıyor, kıpır kıpır kıpırdaniyor, ben çözümü kundak da bulmuştum ama iki gündür kundak yapsam da uykuya dalamiyor, ben çıldırcam ne yapacam bu çocukla , dışarı çıkıyoruz dışarda da asla uyumuyor kendimi tükenmiş ve çok çaresiz hissediyorum içimde ki mutsuzluk hissine engel olamıyorum dün resmen kaçtım kızımdan eşim gelince dedim Allah aşkına sen uyut ben yemek yapacam mutfağa kaçtım çok uzaklasamadim ama neyse geçecek geçecek diyorum her gün yeni güncellemeler geliyor bu kıza iki gündür meme de almıyor azıcık sütüm vardı bari onu alıyordu şimdi oda yok çok mutsuzum, onu çok seviyorum kalbim titriyor resmen ona bakınca ama niye böyle oluyor anlamıyorum kaç gündür mutsuzluktan tlfnu elime almıyorum buraya da girmedim herkes nasıl okuyamadım yazılanları da çok uzuuun

Son düzenleme:
Çok şükür

Kızlar kanguru olmasa ben de kafayı yerdim muhtemelen çünkü hiç uyumuyor yatakta sürekli emmek istio emdikçe kusuo böyle leş bi döngü tok olduğundan emin olunca direk ka inguru ikoyup uyutuyorım bazen ağlasa bile orda uyuya kalıo uyumazsa yetişemem ne yemek ne ablayla ilgilenme ne bişey. Tavsiye ediyorum bi şans verin sling ya da kangurus, dışarıda bebek arabasıyla çıkıp kanguryla sonlanıo çünkü hiç durmuo çok zor gerçekten hepimizin allah yardımcısı olsun geçicek diye dua edelim

Ateş 37.6 olunca calpol verdim hemen. Ama huysuzlandı bayağı yeni yeni sakinleşti inşallah verem daha beter olmaz korktum bir tık
Belki diğerleri de yapıyordur bilemedim yanlış yönlendirmeyeyim seni benim doktorda ateşi çıkarsa calpol verirsin dedi hemen iyi olur inşallah bebiko

Sling kullanmayı çok istiyorum ama antep sıcağında kucağımda tutarken bile su içinde kalıyoruz yaz bebesi bu anlamda biraz kötüymüş keşke daha serin bir şehirde olsaydım

Canım sen demiştin ya kanguruyu dün gündüz hiç uyumadı, denedim kahvaltı yapabilmek için artık. Ama hiç durmadı onda çok ağladı bende çıkardım hemen artık ağlama sesi duymak istemiyorum kendi aglamamdan da onun ağlamasından da sıkıldım ve bunu kimseye itiraf edemeyip burada söyleyebilmek biraz olsun rahatlatıyor sanki, senin kangurun neydi konuşuldu mu daha önce hatırlamıyorum ama

4 mm sanırım başlangıç seviyesi oluyormuş. Sizinki kaç mm peki, bir de tedavi gerekiyor mu
Bizimki cok mm maalesef iseme testi yaptırdık ñ, idrar geri kaciyormus. Grade4. Eger tikaniklik cikarsa acil ameliyat dediler. Eger cikmazsa gerileme olabildigi icin yakin takipte kalacagiz. Belki buyudugunde gerekecek ameliyat.

Bu bebeler gündüz uyumuyor mu artık yahu yorgunluktan mahvoldum . Sabah uyandığından beri uyumadı. Nolcak böyle eski hayatımı özlüyorum yalan değil . Bebeğimi çok seviyorum ama çok yoruldum
Merhabalar benim bebeğim de bu şekilde ilk ay bile 5 saat yakın gündüz uyanık kalıyordu şimdi 7 haftalık gündüzleri asla uyumuyor. Gözleri kapanıyor yatırıyoruz 5 dakika sonra uyanıyor. Saatlerce uyutmaya çalışıyorum ve gerçekten yorucu. Siz de değişen işe yarayan bir şey oldu mu?

Sling kullanmayı çok istiyorum ama antep sıcağında kucağımda tutarken bile su içinde kalıyoruz yaz bebesi bu anlamda biraz kötüymüş keşke daha serin bir şehirde olsaydım
Biz de kanter içindeyiz valla tatili bile o sıcagın altında öyle geçirdim ama bir zararını görmedim açıkçası üstümüxü değiştiriyoruz sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…