- 22 Kasım 2023
- 868
- 561
- 23
- 29
Çok geçmiş olsun, okuması bile stresliBebisim sabah bizi korkuttu. Cok emmisti, gaz birikmis saniyorum. Bir kustu burnundan kaç parti sutler geldi. Oksurdu, hapsurdu, kendini kurtardu cok sukur ama cok korktuk.
İşte sakince dursa bende sabırla beklicem de o memeye oturduğu an çıplık kıyamet zaten ağladığı için ağzı da açık oluyor. Memeyi tıkayaniliyorsun uani ama ağlamaya devam ediyor emmiyorEmzirme danışmanı önce memeyi burnunun altına değdirdi sabırla bekledik ağzını büyük açana kadar o anda memeyi içeri tıktı adeta yapıştırdı çocuğu bir de çok aç değildi o an onun da etkisi var sanıyorum sakin olduğu bir zamanda meme de çok dolu olmadığında deneyin
Çok geçmiş olsun süreçten bizi de haberdwr edin . Bende yapmak istiyorum bir türlü cesaret edemedimKızlar oğluşumu sünnet yapıp eve döndük çok ağladı kuzum içerde de çok ağlamış sesi değişmiş ağlamaktan yeni doğduğunda bile bu kadar ağlamamıştı 44 günlük hayatında ilk kez bu kadar ağlıyorşimdi biraz sakinledi sargı var şuan 2 gün sonra düşecek sonra krem ve masaj yapacam her çişini yapınca yada acısını hatırlayınca çığlık atıyor inşallah biran önce iyileşir bizi de dualarınızda unutmayın
Biraz doyduğunda da mı sakin olmuyor canım belki başka bir sıkıntısı var olabilir benimki de elleriyle itekliyordu cimcikliyordu memeyi aynı ağlıyordu tam doyduktan bir saat sonra filan denesenİşte sakince dursa bende sabırla beklicem de o memeye oturduğu an çıplık kıyamet zaten ağladığı için ağzı da açık oluyor. Memeyi tıkayaniliyorsun uani ama ağlamaya devam ediyor emmiyor
Hepsi geçecek birbirinize alışacaksınız sadece biraz zaman biraz sabır. Eğer beceremeyecek olsaydınız Allah bu annelik görevini size bahşetmezdi çünkü Mevla kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemeyeceğini vaad ediyor. Her şey yoluna girecek Allah’ın izniyle. Başlarda ne kadar bocalasak da ne kadar zor olsa da bebeğiniz için en iyi anne sizsiniz bunu hiç unutmayın.Merhaba kızlar ben de üzüntümü paylaşmak istiyorum kendimi çok başarısız hissediyorum sanırım yapamıyorum çocuğumu çok seviyorum ama bu zamana kadar olanları görsem ister miydim çocuk yapmak bilmiyorum sadece kendimden sorumlu olduğum nereye gitsem de gezsem diye düşündüğüm eski hayatımı eski bedenimi özledim beceremiyorum galiba ne uyutabiliyorum ne gazını çıkartabiliyorum o ağlıyor ben de ağlayarak bunları yazıyorum şu an
Teşekkür ederim bebeğimi çok seviyorum böyle düşünceler gelince kendimi kötü hissediyorum biliyorum onsuz eksik olacağım. Keşke neye ihtiyacı olduğunu hemen bilebilsem veya onun acısı bana geçse. Geçecek buna odaklanmaya çalışacağımHepsi geçecek birbirinize alışacaksınız sadece biraz zaman biraz sabır. Eğer beceremeyecek olsaydınız Allah bu annelik görevini size bahşetmezdi çünkü Mevla kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemeyeceğini vaad ediyor. Her şey yoluna girecek Allah’ın izniyle. Başlarda ne kadar bocalasak da ne kadar zor olsa da bebeğiniz için en iyi anne sizsiniz bunu hiç unutmayın.
İkinci çocuğum ben bile ne zaman tatile gidecegiz, rahat rahat gezip tozacagiz diye düşünüyorum. Biraz zaman gerekiyor ama bebekle/cocukla yeni bie duzen kuruluyor ve buyudukce kolaylasiyor. Gececek ama kolay olmayacak evetMerhaba kızlar ben de üzüntümü paylaşmak istiyorum kendimi çok başarısız hissediyorum sanırım yapamıyorum çocuğumu çok seviyorum ama bu zamana kadar olanları görsem ister miydim çocuk yapmak bilmiyorum sadece kendimden sorumlu olduğum nereye gitsem de gezsem diye düşündüğüm eski hayatımı eski bedenimi özledim beceremiyorum galiba ne uyutabiliyorum ne gazını çıkartabiliyorum o ağlıyor ben de ağlayarak bunları yazıyorum şu an
Dün bende aynı durumdaydım bebeğe sinirlendim hatta en son yeter ister uyu ister uyuma diye bıraktım ortaya öyle ama bazen böyle oluyor bazen geçiyor. Geçecek diye düşünüyorum umarım öyle olur seninde ümidin olsunMerhaba kızlar ben de üzüntümü paylaşmak istiyorum kendimi çok başarısız hissediyorum sanırım yapamıyorum çocuğumu çok seviyorum ama bu zamana kadar olanları görsem ister miydim çocuk yapmak bilmiyorum sadece kendimden sorumlu olduğum nereye gitsem de gezsem diye düşündüğüm eski hayatımı eski bedenimi özledim beceremiyorum galiba ne uyutabiliyorum ne gazını çıkartabiliyorum o ağlıyor ben de ağlayarak bunları yazıyorum şu an
Ayaklarını karnına çekiyorsa net gazdır canım bazen masajla hemen çıkmıyor maalesefKızlar bebeğim sürekli ıkınıyor gibi sesler çıkarıyor uyurken o yüzden uyuyamıyor sürekli hareket ediyor emerken aynı bi ayakta dolaşırken olmuyor. Gaz masajı yapıyorum gaz felan da çıkmıyor sebebi ne anlayamadım sürekli huzursuz
Bende damlayı kafama göre kullanıyorum çünkü net bir fark göremedim bilmiyorum farklı alsam işe yarar mı. İnşallah geçer şu gaz sorunları ya çok zorluyor insanıAyaklarını karnına çekiyorsa net gazdır canım bazen masajla hemen çıkmıyor maalesefben 10 dakika yapıyorum nerdeyse çıkmıyor eşim yapıyor 2-3 dakikada çıkıyor annemin kucağında hiç zorlanmıyor direkt çıkarıyor tuhaf bu bebeler anlam veremiyorum
Bizde kontrole gittik doktora damlayı bıraktığımı fark göremediğimi söyledim ama sancı girincede acı çektiğini görüyorum ve üzülüyorum farklı bir damla söyledi bakalım belki onu alırımişe yarayacağını düşünmüyorum orası ayrı
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun süreçten bizi de haberdwr edin . Bende yapmak istiyorum bir türlü cesaret edemedim
Çok teşekkür ederim. Evet öyle demişlerdi. Test sonucuna bakıp bayağı da korkutmuştu doktor. Sonra gittiğim diğer doktorlara gösterince önemli boyutta bir şey olmadığını, sınırda olduğunu, yenidoğan döneminde olabileceğini söylediler. 3 ay sonrası için takibe çağırmıştı son bakan doktor ama geçen ultrasonda da düzelmişti zaten çok şükürSize de mi hidronefroz demislerdi? Bizde de var da, sizinkinin sonucu iyiymis ama galiba sevindim
Aynen işte fark göremediğim için bende bırakmıştımBende damlayı kafama göre kullanıyorum çünkü net bir fark göremedim bilmiyorum farklı alsam işe yarar mı. İnşallah geçer şu gaz sorunları ya çok zorluyor insanı
Aşı oldu mu bebiko?Çok teşekkür ederim. Evet öyle demişlerdi. Test sonucuna bakıp bayağı da korkutmuştu doktor. Sonra gittiğim diğer doktorlara gösterince önemli boyutta bir şey olmadığını, sınırda olduğunu, yenidoğan döneminde olabileceğini söylediler. 3 ay sonrası için takibe çağırmıştı son bakan doktor ama geçen ultrasonda da düzelmişti zaten çok şükürinşallah sizinki de kolaylıkla çözülür size de çok geçmiş olsun
Ne zamana kadar onu da söyledi miAynen işte fark göremediğim için bende bırakmıştımsana kötü bir haberim var doktor şuan gazın en yoğun olduğu zaman dedi bir süre daha devam edecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?