2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
İyi mesailer kızlar bebeğim 3 te uyandı bir daha da uyumadı. Şuan saat daha 8 ama benim pilim bitti. Bakalım akşamı nasıl edecem de babası gelip biraz ilgilenecek

Hanımlar bu emziren anneler düğünlerde ne giyiyor ya 10 gün sonra kaynımın düğünü var ne yapacağımı ne alacağımı şaşırdım
Önden düğmeli fermuarlı ya da yandan fermuarlı bir şey alabilirsinn tesettürlü isen şöyle bir takım rahat olur

Eklentiler

• IMG_5811.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Ay kızlar sabah sabah sinirlerin bozuldu ben müstakil evde oturuyorum alt katımda ev sahibim var bana merdivenleri bir gün sen sil bir gün ben diye mesaj atmış ben kendi evimi silemiyorum tuvalete gidemiyorum merdiven silmek ne ya

Yok artık.. lohusa birisinden böyle bir şey nasıl istenir. Gerçekten bu insanlar ne kadar anlayışsız bide hergün silinecek yani ne gereği var kendi kapısının önünü silsin terbiyesiz beni sinir etti şuan

Kızlar günaydın bebeğim üç gündür kaka yapmadı ama emziriyorum benim bildiğim emziren annelerin bebekleri her gün kaka yapar ve yine ateşi var ama hiçbir şeyi yok yalnız ben gribim hastayım acaba oda mı kaptı diyorum ama burnu falan da akmıyor ne yapmam lazım sizce

Yok artık abla sen yeni doğurduğumun farkındamısın de . Benim daha lohusalığım yeni bitti sayılır evimi silemiyorum meldivenmi silcem de .. kadına bak ya

Yok artık abla sen yeni doğurduğumun farkındamısın de . Benim daha lohusalığım yeni bitti sayılır evimi silemiyorum meldivenmi silcem de .. kadına bak ya
Açıklama yaptım ancak eşim silse silebilir dedim onu da yapmazlar herhalde diyerekten oda hak verdiler bana şükür kendileri silcek

Benimki de 2 gün hiç yapmadı 3. Gün mama verdim akşam yaptı kaka ama baya çok yaptı kabız değildi. Şuan yine iki gündür yapmıyor. Anne sütü iyi sindirilirse posa kalmaz kaka yapmazlarmış tabi 7 gün şartı var.

Kızlar bu arada biberon reddi yaşıyoruz evet buda oldu meme reddi değil biberon reddi avent vardı bende 2 numara emzikli. Kızım biberonu almıyor dün doymadı mı diye dolaptaki sütten vermeye çalıştık çığlık kıyamet içmedi. Zorla 20ml içebildi. Normalde göğsümden süt hızlı akıyor bunun akışını yavaş bulmuş olabilir mi? Emerken arada bırakıyor mesela göğüs ucumdan süt kendi kendine çıkıyor. Anne göğsüne en yakın avent diyorlardı başka ne sebep olabilir? İçmeyecekse boşuna sağıp dolaba koymayayım

Kaka yapmaması tedirgin etmiyor çok ama ateşinin olması durduk yere yani burun akıntısı öksürük flnda yok

2 numara inanılmaz yavaş akışlı . Bi ihtimal ondan kaynaklı olabilir . Biberonu hiç kendiniz denediniz mi ? Çok fazla bir çaba sarfetmesi lazım süt gelmesi için. Memeden çol daha rahat çekiyorlar . İsterseniz 3 numara deneyin bilemedim

Üç gün kaka yapmaması normal, ama takipte kalmak lazım. Ateşi varsa doktora götürün bence geçmiş olsun

Zaten çok kullanmıyorum direkt 4 mi alsam onu denediniz mi?

Kızlar selamlar. Benim bebiş 45 günlük oldu bugün çok huysuz altını değiştirirken baktım ki pipisinin ucu kıpkırmızı ciğer gibi olmuş. İstanbul Avrupa tarafında tavsiye edebileceğiniz doktor var mıdır bebeği gösterebileceğim?

Üç gün kaka yapmaması normal, ama takipte kalmak lazım. Ateşi varsa doktora götürün bence geçmiş olsun
Emziriyorum ama hiç mama almıyor, ilk oğlumu da emzirdim her gün en az üç kere kaka yapardı

Merhaba hayirli olsun dogum yapmissiniz sanirim. Aldilar mi esinizi? Genel anestezi mi almistini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…