- 29 Haziran 2022
- 4.366
- 2.474
- 83
- 32
Bence öyle iki tane alcaksın yani. Çünkü ben dün gittim aldım bana bi tane yatmış 5 bin dedi evet dedim sayı belirttiğine göre sana ikisinide vericekDogum parası alan kızlar yardımcı olabilir mi acaba, ben de böyle iki tane cıkmıs iki tane mi alcam demek oluyor anlamadımtam 1,5 2 aya yakın zaman da onaylandı ben de geç başvurmuştum zaten.
Saol canım 2.cocuk ya ondan devam etcek herhalde bi süreBence öyle iki tane alcaksın yani. Çünkü ben dün gittim aldım bana bi tane yatmış 5 bin dedi evet dedim sayı belirttiğine göre sana ikisinide vericek
İlk 6 ay anne sütü yada mama dışında birşey vermeyin lütfen. Suyu bile bazı doktorlar önermiyor.Kızlar bebeğine papatya çayı veren var mı? Bebekler için olan poşet papatya çayı aldım doktora sordum vermemi önermedi
2. ve 3. çocukta 5 yaşına gelene kadar her ay alınacak.Dogum parası alan kızlar yardımcı olabilir mi acaba, ben de böyle iki tane cıkmıs iki tane mi alcam demek oluyor anlamadımtam 1,5 2 aya yakın zaman da onaylandı ben de geç başvurmuştum zaten.
Nerden bu ekran kaydı benimde onaylandı ama nerden tutarı takip edebilirim ?Dogum parası alan kızlar yardımcı olabilir mi acaba, ben de böyle iki tane cıkmıs iki tane mi alcam demek oluyor anlamadımtam 1,5 2 aya yakın zaman da onaylandı ben de geç başvurmuştum zaten.
Doktor da öyle dedi canım ama çayın üzerinde 1 ay + yazıyor , kızım 3 aylıkken doktor tavsiye ettiği için hippin rezene papatya karışımı çayını veriyordum.İlk 6 ay anne sütü yada mama dışında birşey vermeyin lütfen. Suyu bile bazı doktorlar önermiyor.
Benim oğlum da çok hırçın ama dediğim gibi onunla çok çok vakit geçirmek lazım yani doğumdan öncesinden de daha fazla. Bizimki de zarar verme değil fakat sürekli abilik yapmak istiyor bir kere bebeği yere bırakmıştım sonra salona bir gittim baktım bebek koltuğun üstünde almış taşımış koltuğa kadar beynimden kaynar sular indi. Dediğiniz gibi okuldan ve öğretmenlerden destek alın onlar bu işin ehli gerçekten çok destek oldular bize de bu cıs yapma olayında meselaCok tesekkurler doktor tavsiyesi icin.
Kardes sonrasi oglum cok hircin oldu ve sabah 6-7 de kalkar oldu, bunyesi kaldirmiyor bunu. Ekstra sinirli yapti. Bakalim biz dé uğraşıyoruz kafasini dagitmak icin. Zarar verme eğilimi biraz azaldi ama bos birakamiyoruz yine de. Okuldan umutluyuz
Canım bu sıvı kaybı olduğunu gösteriyor çoğu kez. Yeterli anne sütü alsa bile sıcaktan fazla terlemiş ve sıvı kaybetmiş olabilir. Yine de sen şansa bırakmayıp bir çocuk doktoruna göstersen tedbirli davranmış olursun.Kizlar dünden beri bebeğimin her bezinde urat kristalleri var su içiriyorum sürekli emziriyorum mama veriyorum ama hala oluyor midenizi bulandirmak istemiyorum ama belki yardimci olabilecek olursa diye fotoğraf koyacam hakkınızı helal edin ne yapmalıyım daha önce yenidoğanken olmuştu doktor normal demişti ama bu kadar miktarı fazla ve devamlı olmamıştı
Yaptırdık hafif enfeksiyon var emme ile geçer demişti geçti de ama yeniden tekrarladı doktorumuz devlet hastanesi ama takipli sürekli bı doktor bakıyorum götüreyim tekrar teşekkür ederimBana da miktari fazla geldi. Doktorunuza sorma sansiniz var mi? Evde terliyorsa terlemesini engellemek de iyi olur. Belki idrar tahlili yapilie mi diye dusundum.
Ben memede cok fazla zaman gecirdigim icin cok cok fazla zaman geciremedim ama aile bireyleri, oyun ablasi -ona cok alisik- ellerinden geleni yaptilar. Yine de birebir zaman gecirifk ihmal etmedim ama eskiye gore sarsildi. Bir de bana sarilip uyumayi severdi. Bu aliskanligi birakmistik ama dogum yaklastikca ve hastaliklarla gerilemisti bu durum da. Yaz okuluna gonderemedim, evden cikmadi cunku. Yoksa eminim ogretmenler cok destek olurdu.Benim oğlum da çok hırçın ama dediğim gibi onunla çok çok vakit geçirmek lazım yani doğumdan öncesinden de daha fazla. Bizimki de zarar verme değil fakat sürekli abilik yapmak istiyor bir kere bebeği yere bırakmıştım sonra salona bir gittim baktım bebek koltuğun üstünde almış taşımış koltuğa kadar beynimden kaynar sular indi. Dediğiniz gibi okuldan ve öğretmenlerden destek alın onlar bu işin ehli gerçekten çok destek oldular bize de bu cıs yapma olayında mesela
Gecmis olsun, sorunsuz geçer Umarim, bizim de yarin asilarTeyzeleri biz aşılarımızı yaptırdıkDaha hastane çıkışı mahzunlaştık, eve geldiğimizden beri de uyuyoruz. Ateş yok şimdilik. Bekliyorum
Sağ olun, inşallah siz de sorunsuz atlatırsınızGecmis olsun, sorunsuz geçer Umarim, bizim de yarin asilarrotayi 3. Ayda yapacak misiz
Bence doktorunuzla hemen konusmalisiniz. Muhtemelen idrar tahlili ister.Kizlar dünden beri bebeğimin her bezinde urat kristalleri var su içiriyorum sürekli emziriyorum mama veriyorum ama hala oluyor midenizi bulandirmak istemiyorum ama belki yardimci olabilecek olursa diye fotoğraf koyacam hakkınızı helal edin ne yapmalıyım daha önce yenidoğanken olmuştu doktor normal demişti ama bu kadar miktarı fazla ve devamlı olmamıştı
Neden vermek istiyorsunuz gaz için mi? Masaj yapsanız çıkarır bitkiler tehlikeli olabilirDoktor da öyle dedi canım ama çayın üzerinde 1 ay + yazıyor , kızım 3 aylıkken doktor tavsiye ettiği için hippin rezene papatya karışımı çayını veriyordum.
Şifa olsunn. Bizde yaptırdık ama benimki ne mahzunlaştı ne de uyuduTeyzeleri biz aşılarımızı yaptırdıkDaha hastane çıkışı mahzunlaştık, eve geldiğimizden beri de uyuyoruz. Ateş yok şimdilik. Bekliyorum
Tekrarlayan enfeksiyon durumunda doktorunuz da yonlendirir, hatta benimki gereksiz vesvese olabilir caninizi sikarsam kusura bakmayin, belki bobrek ultrasonu yaptırmak iyi olabilirYaptırdık hafif enfeksiyon var emme ile geçer demişti geçti de ama yeniden tekrarladı doktorumuz devlet hastanesi ama takipli sürekli bı doktor bakıyorum götüreyim tekrar teşekkür ederim
Evet Geceler uyumuyor gazıda oluyor. Belki biraz sakinleştirir ağrısını alır diye düşündümNeden vermek istiyorsunuz gaz için mi? Masaj yapsanız çıkarır bitkiler tehlikeli olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?