- 3 Eylül 2024
- 290
- 363
- 18
planladığım gibi olursa günlük 4-5 saat çalışmayı düşünüyorum. bebiko 36 aydan küçük olduğu için yönetmeliğe göre hakkım var bakalım bizi ne bekleyecek
Ders ve teneffüs zilleri zamanlı okulda emziremem
Hanımefendi yarım saat meme emiyor teneffüs 7 dakikabiberona alışacak bir şekilde
Çocuk sevindirmek sevap doğru söylüyorsunÖğretmen derse kaç kalinca bayram yapardik, siralara fln cikardiko geldi aklima. Senin öğrencilerinin de hakkı değil mi sevinmek
Rica ederimTamam canım teşekkür ederim ben de öyle yapıyım. 4-9 kg arası diyor 3 numara için.
Ben 2 kullanıyorum ama 3 daha iyi olur sanki 216 lı da yeni almıştım inşallah bitene kadar sorun yaşamamKızlar bebekleriniz için kaç.numara bez kullanıyorsunuz şuan?
yakan bir bileşim mi acabaAsi cok agri yapti galiba aglatti baya bebisimi
Şifa olsun bir kaç gün sürüyor ağrısıAsi cok agri yapti galiba aglatti baya bebisimi
Bizim okul 2 li öğretim yapıyor umarım benim ders programını da yapabilirler. Hem sabah hem öğleci sınıflardan verilirse yandım. Branşçıyım müdür yard pek umutlu konuşmadı ama yapmak zorunda değil mi? Eğer programda yardımcı olmazsa 0-36 ay ile alakalı dilekçe vermeli miyim? Siz nasıl yapacaksınız?planladığım gibi olursa günlük 4-5 saat çalışmayı düşünüyorum. bebiko 36 aydan küçük olduğu için yönetmeliğe göre hakkım var bakalım bizi ne bekleyecek
Ders ve teneffüs zilleri zamanlı okulda emziremem
Hanımefendi yarım saat meme emiyor teneffüs 7 dakikabiberona alışacak bir şekilde
Yönetmelikte okulun düzenini aksatmayacak şekilde ders programında öğretmenin isteği dikkate alınır yazıyor. Daha önce çocuğu olanlara nasıl yaptı idareniz? Bizde öncelik her zaman çocuğu ve eğitim özrü olanlara. İzne ayrılmadan konuşmuştum öğlenci olup ilk derslerimi boşaltacak şekilde 21 saat ders istiyorum diye tamam demişlerdi. Eşimde sabahçı olup son derslerini boşaltacak nöbetleşe bakıcaz bebikoya. Yani yapmak zorundasınız tavrıyla değil ama hakkınız olduğunu yönetmelikte bununla ilgili madde olduğunu hatırlatırsınızBizim okul 2 li öğretim yapıyor umarım benim ders programını da yapabilirler. Hem sabah hem öğleci sınıflardan verilirse yandım. Branşçıyım müdür yard pek umutlu konuşmadı ama yapmak zorunda değil mi? Eğer programda yardımcı olmazsa 0-36 ay ile alakalı dilekçe vermeli miyim? Siz nasıl yapacaksınız?
Bu grupta kimsenin bebesi uyumuyor yanlış mekanSelam anneler
Bende 38 günlük bir anne olarak çok yorgun ve uykusuzum haziran anneleri olarak uyku düzenleri ne zaman rayına oturuyor dün mesela 4 te uyudu bi taktik uyguladığınız birşeyler varmı demeye geldim şimdiden teşekkür ederim
Hahahhaha bir umudum vardı keşke yorum yapmasaydım hahahahahahBu grupta kimsenin bebesi uyumuyor yanlış mekan
Asi sirasinda da aglasi, karma asi yakiyor ozellikke ama asidan 3-4 saat soneasi normal disi agladi. Calpol verdim ben de sakinlesti cok sukur. Umarim daha sorun olmaz.yakan bir bileşim mi acabakoldan yapılanda mı çok ağladı?
Gece 4’de mi uyudu? Aksam belli bir saatte karanlik odaya girip cikmamayi deneyebiliesiniz erken uyumasi icin ama genelde uyku hep problem tabi.Selam anneler
Bende 38 günlük bir anne olarak çok yorgun ve uykusuzum haziran anneleri olarak uyku düzenleri ne zaman rayına oturuyor dün mesela 4 te uyudu bi taktik uyguladığınız birşeyler varmı demeye geldim şimdiden teşekkür ederim
Uyumuyor diye bizde salonda oturuyoruz artık dediğiniz gibi yavaş yavaş gece gündüz ayrımı gerekli teşekkür ederimGece 4’de mi uyudu? Aksam belli bir saatte karanlik odaya girip cikmamayi deneyebiliesiniz erken uyumasi icin ama genelde uyku hep problem tabi.
Ben ışıkları kapatıyorum tam karanlık olmasada loş oluyor yarım kundak yapıyorum emzirirken dalıyor ayaklarıma alıp biraz sallayıp olduğu yere bırakıyorumUyumuyor diye bizde salonda oturuyoruz artık dediğiniz gibi yavaş yavaş gece gündüz ayrımı gerekli teşekkür ederim
Çok sağol bende artık o şekilde yapayım gece gündüz ayrımını anlaması lazımBen ışıkları kapatıyorum tam karanlık olmasada loş oluyor yarım kundak yapıyorum emzirirken dalıyor ayaklarıma alıp biraz sallayıp olduğu yere bırakıyorum
Ben de ilk bebegimde oyle yapardim. Bir gun los isikta 20.30’da emdi ve uyudu sabaha kadar tabi uyanarak. O gun bie aydinlanma yasadim ve karanlik odadan cikmadimUyumuyor diye bizde salonda oturuyoruz artık dediğiniz gibi yavaş yavaş gece gündüz ayrımı gerekli teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?