2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191

Öğretmen derse kaç kalinca bayram yapardik, siralara fln cikardik o geldi aklima. Senin öğrencilerinin de hakkı değil mi sevinmek

Tamam canım teşekkür ederim ben de öyle yapıyım. 4-9 kg arası diyor 3 numara için.
Rica ederim bu arada sleepy 3 numara kullanıyoruz Molfix bı tik büyük geldi 3 numarası kalıp farkı vardı 1 parmak daha genişti Molfix sleepyden 2 paket sleepy 3 numara bitirdik Molfix aldım büyük gelince tekrar sleepye devam ettik

Kızlar şu videoyu gördüm gaz ve kaka için yorumları hep çok olumlu kararsız kaldım. Ama yaparsam şekersiz yaparım

Son düzenleme:
Bizim okul 2 li öğretim yapıyor umarım benim ders programını da yapabilirler. Hem sabah hem öğleci sınıflardan verilirse yandım. Branşçıyım müdür yard pek umutlu konuşmadı ama yapmak zorunda değil mi? Eğer programda yardımcı olmazsa 0-36 ay ile alakalı dilekçe vermeli miyim? Siz nasıl yapacaksınız?

Yönetmelikte okulun düzenini aksatmayacak şekilde ders programında öğretmenin isteği dikkate alınır yazıyor. Daha önce çocuğu olanlara nasıl yaptı idareniz? Bizde öncelik her zaman çocuğu ve eğitim özrü olanlara. İzne ayrılmadan konuşmuştum öğlenci olup ilk derslerimi boşaltacak şekilde 21 saat ders istiyorum diye tamam demişlerdi. Eşimde sabahçı olup son derslerini boşaltacak nöbetleşe bakıcaz bebikoya. Yani yapmak zorundasınız tavrıyla değil ama hakkınız olduğunu yönetmelikte bununla ilgili madde olduğunu hatırlatırsınız
Sabah öğle karma sınıf veriyorlar mı şaşırdım buna

Selam anneler
Bende 38 günlük bir anne olarak çok yorgun ve uykusuzum haziran anneleri olarak uyku düzenleri ne zaman rayına oturuyor dün mesela 4 te uyudu bi taktik uyguladığınız birşeyler varmı demeye geldim şimdiden teşekkür ederim

Bu grupta kimsenin bebesi uyumuyor yanlış mekan

Gece 4’de mi uyudu? Aksam belli bir saatte karanlik odaya girip cikmamayi deneyebiliesiniz erken uyumasi icin ama genelde uyku hep problem tabi.

Gece 4’de mi uyudu? Aksam belli bir saatte karanlik odaya girip cikmamayi deneyebiliesiniz erken uyumasi icin ama genelde uyku hep problem tabi.
Uyumuyor diye bizde salonda oturuyoruz artık dediğiniz gibi yavaş yavaş gece gündüz ayrımı gerekli teşekkür ederim

Uyumuyor diye bizde salonda oturuyoruz artık dediğiniz gibi yavaş yavaş gece gündüz ayrımı gerekli teşekkür ederim
Ben ışıkları kapatıyorum tam karanlık olmasada loş oluyor yarım kundak yapıyorum emzirirken dalıyor ayaklarıma alıp biraz sallayıp olduğu yere bırakıyorum

Ben de ilk bebegimde oyle yapardim. Bir gun los isikta 20.30’da emdi ve uyudu sabaha kadar tabi uyanarak. O gun bie aydinlanma yasadim ve karanlik odadan cikmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…