Ben hipp kullanıyorum çok memnunum o kalmamıştı sma aldım ama aşırı şekerli çocuk ağzı burnu yapış yapış oldunve gaz yaptı sonra aptamil comformil di sanırım bunu önerdiler şöyle iyi böyle iyi dşye ama çocuk 2 kere içti perişan oldu yani her çocuğa her mama yaramıyor maalesef bizde deneye deneye bulduk. Bi arkadaşım evolvia kullanıyor bebek aşırı huzursuzmuş bu manada sonra rahatlamışAnnelerim günaydın,biz 2 ay 5 günlük olduk kusura bakmayın yine giremedim edemedim çünkü çok kötü lohusalik yasadim sagolsunlar.
Gelen sütüm azaldi baskilardan dolayi
Mama veriyorum kızıma ama hipp o kadar aciktiriyor ve gaz yapıyor ki arti az bir şey kusma yapıyor bana mama önerir misiniz lütfen
Degistire degistire mama mi bulacagim onuda bilmiyorum anne sütü arti mama olarak ilerliyorum ama sütüm cok yetersiz kaliyor kahroluyorum
Aptamil pronutro düşünüyorum ya da bebelac gold lütfen bir yardim edin ikilemde kaldim hipp degistirsem bebegime yarayacak mi onuda bilmiyorum offf
Bedenleri nasıl ergopounch un peki? Bende onu alayım napalım sağlıklı olsun daAy asla tavsiye etmem, içi elyaf dolu çocuk terliyor, hiç sağlıklı değl. Ben monde bebeden ergopounch marka almıştım oğluma çok güzeldi. Yine öyle pamuk dolgulu varsa başka markadan bakayım dedim, biraz pahalı çünkü. Yine de alıcam ordan sanırım burda bi öneri gelmezse
Bende takipte kalayım bu soru içinAnkara icin uyku tulumunda tog değeri ne olmalı sizce? Ayrıca deneyimli anneler onereceginiz markalar varsa bize de bilgi verir misiniz? Owli uyku görüşürüz nasıldır mesela?
Normal, tam beden diyebilirim. Ben sanırım 1-2 yaş alacağım, bütün kış giysin. 9 ay falan bir süre sonra giyemezBedenleri nasıl ergopounch un peki? Bende onu alayım napalım sağlıklı olsun da
9-12 ay bu kışı çıkarmaz mı? Zaten marttan sonra giyilmez . Martta 9 aylık olacaklar yeniNormal, tam beden diyebilirim. Ben sanırım 1-2 yaş alacağım, bütün kış giysin. 9 ay falan bir süre sonra giyemez
Eviniz ne kadar ısınıyor bilmiyorum da ben de içanadoludayım, 2,5tog anca oluyor. Owliye de baktım, o da elyaf dolgulu. Bi kidzee'yi tam bilmiyorum ama pamuk değil.Ankara icin uyku tulumunda tog değeri ne olmalı sizce? Ayrıca deneyimli anneler onereceginiz markalar varsa bize de bilgi verir misiniz? Owli uyku görüşürüz nasıldır mesela?
Sen izmirdesin sana yeter canım. Biz hazirana kadar kombi yakıyoruz, soğuk oluyor burası9-12 ay bu kışı çıkarmaz mı? Zaten marttan sonra giyilmez . Martta 9 aylık olacaklar yeni
Orası neresi ya ardahan mıSen izmirdesin sana yeter canım. Biz hazirana kadar kombi yakıyoruz, soğuk oluyor burasınisan falan kazak giyiyoruz daha. Sen 9-12 al ben 1-2
Gece altını değiştirmek gerektiğinde bacaklara giyilen şekildeki tulumlar zor oluyor mu bunu merak ediyorum bendeNormal, tam beden diyebilirim. Ben sanırım 1-2 yaş alacağım, bütün kış giysin. 9 ay falan bir süre sonra giyemez
Sivas gardaşOrası neresi ya ardahan mı
Saygılar baya soğukmuş orasıSivas gardaş
Yok canım zor olmuyor. Sol taraftakinden kullandım ben. Bunların fermuarı sırta kadar çıkıyor, ordan açınca bacakları kolayca çıkıyorGece altını değiştirmek gerektiğinde bacaklara giyilen şekildeki tulumlar zor oluyor mu bunu merak ediyorum bendehangi tip kullanışlı acaba
19unda doğdu işte Bilge, eve gelip kalorifer açtıkSaygılar baya soğukmuş orası
50 günlükÇok teşekkürler. Anne sütü sarılığı 3 ay sürebilir dedi doktorumuz. Sizin bebiş kaç aylık? Size de geçmiş olsun bir şey çıkmadı ise korkulacak bir şey yok.
Don sütyen yatıyorum nerdeyse19unda doğdu işte Bilge, eve gelip kalorifer açtıkannem incecik pijama getirmiş dondu kadın, benim kalın hırkalarımı giydi üst üste korkuyorum haftaya açmasak bari kombi, geceleri soğuk olmaya başladı şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?