2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ben hipp kullanıyorum çok memnunum o kalmamıştı sma aldım ama aşırı şekerli çocuk ağzı burnu yapış yapış oldunve gaz yaptı sonra aptamil comformil di sanırım bunu önerdiler şöyle iyi böyle iyi dşye ama çocuk 2 kere içti perişan oldu yani her çocuğa her mama yaramıyor maalesef bizde deneye deneye bulduk. Bi arkadaşım evolvia kullanıyor bebek aşırı huzursuzmuş bu manada sonra rahatlamış

Ankara icin uyku tulumunda tog değeri ne olmalı sizce? Ayrıca deneyimli anneler onereceginiz markalar varsa bize de bilgi verir misiniz? Owli uyku görüşürüz nasıldır mesela?

Bedenleri nasıl ergopounch un peki? Bende onu alayım napalım sağlıklı olsun da

Ankara icin uyku tulumunda tog değeri ne olmalı sizce? Ayrıca deneyimli anneler onereceginiz markalar varsa bize de bilgi verir misiniz? Owli uyku görüşürüz nasıldır mesela?
Eviniz ne kadar ısınıyor bilmiyorum da ben de içanadoludayım, 2,5tog anca oluyor. Owliye de baktım, o da elyaf dolgulu. Bi kidzee'yi tam bilmiyorum ama pamuk değil.

Ben yine ergopounch'a kalıyorum B brcubrcu0101

Normal, tam beden diyebilirim. Ben sanırım 1-2 yaş alacağım, bütün kış giysin. 9 ay falan bir süre sonra giyemez
Gece altını değiştirmek gerektiğinde bacaklara giyilen şekildeki tulumlar zor oluyor mu bunu merak ediyorum bende hangi tip kullanışlı acaba

Eklentiler

• IMG_2462.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_2461.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 1
Gece altını değiştirmek gerektiğinde bacaklara giyilen şekildeki tulumlar zor oluyor mu bunu merak ediyorum bende hangi tip kullanışlı acaba
Yok canım zor olmuyor. Sol taraftakinden kullandım ben. Bunların fermuarı sırta kadar çıkıyor, ordan açınca bacakları kolayca çıkıyor

Don sütyen yatıyorum nerdeyse sıcakta çekilmiyor soğukta çekilmiyor lohusaya hiçbir şeyin tadı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…