2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kış için bende sormak istiyordum bunu . Bulunduğum şehir genel olsrsk ılık bir şehir . Çok fazla soğuk olmaz . Ev de sıcak oluyor genel olarak . Bebeğe 1.0 tog tulum yeterli olur mu acaba bilen arkadaşlarda yorumlarsa ? Üstünü örtmüyorum bu arada . Sadece tulum

Geçmiş olsun sizlere de.Evet ikisi de canlı aşı ama şimdi takvime baktım 2 ay asısından 24 25 gün sonra doktorumuz çağırmış bizi rota ya.
Neden özellikle 28 acaba ? Bir sorayım bende.

Doktor rotayi bize de 3. Ay dedi. Ilk bebegimde 2. Ayda vurulmustu halbuki.

Tog derecelerine bakabilirsiniz internetten. Eviniz cok soguk degikse bence yeterli, yoksa cok sicaklar.

1 yasi bi gorelim daha rahat ederiz bence. Ek gida iyice oturmus olur, yuruyunce elinden tutup gezeriz. 2 yasindayken oglumla surekli disaridaydik. Beze de devamdi o bile rahatlikti :) tabi eski gunleri unutalim desem abarti olmaz. Bebekle bi ilgilenen yoksa kaliteli arkadas sohbetleri falan zor.
Mamalar hep rahatsizlik veriyoesa sut alerjisi yonunden degerlendirmek nasil olur?
Biz de yeni okula gectigimiz icin oryantasyona basladik.
Sabah okula goturme isi nasil olacak ben de merak ediyorum. Sizin komsunuzun goturmesi cok iyi olmus. Ben de sikisirsam apt gorevlisinden destek isteyecegim. Yatili bakici planimiz var ama icime sinen birini bulamadim. Bulasim cok var, tek basimiza cok yipratici -bizim abi daha kucuk ve ihtiyaclarini karşılamak gerekiyor- ama iyi birini bulmak da cok zor.

Sen İzmir'de değil miydin, oranın ayazı da fena oluyor
Ama size 1 tog yeter.
Ben de alıcam uyku tulumu, mecbur 2,5 tog. Kaç yaş alsam diyorum, 2-3 dedim eşime saçmalama dedi

Bi de şey sorayım kızlar, iyi bir uyku tulumu markası bildiğiniz var mı? İçi elyaf olmayan? Benim var da, belki daha uygun fiyatlısını bulurum diye soruyorum

Geçmiş olsun sizlere de.Evet ikisi de canlı aşı ama şimdi takvime baktım 2 ay asısından 24 25 gün sonra doktorumuz çağırmış bizi rota ya.
Neden özellikle 28 acaba ? Bir sorayım bende.
Yani işte 1 ay gibi bi süre dedi. Ha 28 ha 25 o kadardan bi şey olmaz bence ya. Ama 10 gün değilmiş yani, bunu bilmiyodum. Teşekkür ederim. Sağlıklı olsun tüm bebelerimiz.

Benimki şimdi huzursuz ama normalde de böyle olduğu için aşıdan olup olmadığını asla bilemem

Canıım üzülme, artırabilirsin sütünü de.
Ben de hipp kullanıyorum organic combiotic. Mamanın kusma yaptığına emin misin? Benim kızım da kusuyor ama beni emince de kusuyor hani reflüsü var. Bi de mama acıktırıyosa bu iyi bi şey aslında. Anne sütü de hemen acıktırır, kolay sindirilir. Bilemedim, istersen aptamille değiştir canım

Ben de bilmiyordum, oğluma da rota vurulmamıştı. Hiç bi fikrim yok. Bakıcam biraz internetten, doktora da yazarım olmazsa

Abi küçük olunca daha zor tabii. Bizimki 8 yaş. Çok zorda kalsak, hiç kalkamasam kendi bile çıkar gider. Alarmını kuruyor kendi kalkiyor bir şeyler atıştırıp, banyoda işlerini halledip giyiniyor. Ben okul için kahvaltısını hazirliyorum son kontrolleri yapıyorum. Önceki dönem okul kapanmadan önce bebeğe hazırlık olsun diye kahvaltı hazirlama dahil kendi yapmaya başlamıştı.
Aslında düşününce ben çok rahata ermişken ikinci çocuğu yapmışım

İzmirdeyim da ayazı çok az sürüyor ya genel olarak güzel geçiyor kış ve bizim rv epey sıcak.
2-3 yaş fazla gelir gibi ya rahat etmeyebilir sizin önerdiğiniz marka nedir acaba ? Brn sadece lcw de gördüm ama kalitesini bilemiyorum tabi

kızlar h&m nin şu bebek zıbınlarından alın yumuşacık mis gibi . Biraz da tavsiyeler
Kaç kg bebişiniz ve kaç aylık oluyor? Kalıplarını anlamak için soruyorum. Benim oğlan şu an 6,5 kg oldu, 3 aylık kıyafetleri hiç giydiremedim direk küçüldü. 6-9 aylık falan giydiriyorum kurutmada çekiyor birde biraz bol dursun istiyorum.

Bu sizin gezmeyi ne kadar çok istediğinizle ve imkanlarınızla alakalı bir şey diye düşünüyorum. İlk çocuğum huysuz bir bebekti ama biz gözü karartıp 2,5 yaşa kadar kanguruyla şehir şehir yurtiçi yurtdışı çok gezdik, güzel örnekler de var yani ama şimdi düşününce kendim bile maşaallah diyorum nasıl idare etmişiz 2. çocuk çok uslu olmasına rağmen hiç gezmedik hem biraz pandemiye denk geldi hem de çocuklarla cümbür cemaat diyar diyar gezmek yerine direkt her şey dahil oteller daha mantıklı gelmeye başladı, böylesi kolayımıza geldi açıkçası. Ama eski gezdiklerimizi de özlüyorum şahsen, şimdi ne olacak durum bakalım. Zaten okullar başlıyor. Belki sömestırda bir çılgınlık yaparız, Allah Kerim.

6 kilo civarı bebeğim 4-6 ay aldım şuan güzel duruyor kollar uzun geldi , 6 ay a kadar ancak giyee gibi düşünüyorum . H&m kalıpları büyük genel olarak diğer markalara göre. Yorumlarda da kalıbının çok bütük olduğu yazılmış ama bilemedim benim bebeğim ancak 6 aylıkkende giyer o kadar :) e bebek, lcw gibi markaların kalıpları da küçük çekmede yapıyor bende 6-9 ay giydiriyorum şuan onlarda . Hele bazı modellerin kalıpları minicik. H&m öyle değil tulumları vs de güzel kalıpları

4-6 ay alırsanız şusn ve bir kaç ay giydirirsiniz sonra küçülğr. Ama sürekli giyilecek türden olduğu için ben 1 paket 4-6 ay için 1 paket 6/9 ay için aldım

Hımmm
Özellikle 28 gün geçmesi gibi birsey anlayinca şaşırdım
Şifa olsun kuzucuğuma ozaman

Benim de kardesim arasi 7 yas. Annem hic boyle seyler bilmezdim sende diyor. Hatta sizin oglunuz gibi kendim hazirlanip giderdim. Tam rahata ermissiniz cidden ama diger taraftan kolayligi da var masallah abiye diyelim

Ay asla tavsiye etmem, içi elyaf dolu çocuk terliyor, hiç sağlıklı değl. Ben monde bebeden ergopounch marka almıştım oğluma çok güzeldi. Yine öyle pamuk dolgulu varsa başka markadan bakayım dedim, biraz pahalı çünkü. Yine de alıcam ordan sanırım burda bi öneri gelmezse

Kalıpları normal bence. Bilge 5700 gibi bi şey, 4-6 aylık olanları giydiriyorum. 9-12 ve 12-18 alabilirsin. 12 dediğine bakma, 8-9 aylıkken giydiriliyor.

Yine tulumları da öyle giydiriyorum. Biraz uzun oldular ama nolcak, 1 kere giyilip bırakılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…