2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
O zaman ishal degildir diye düşünüyorum ama bilemedim. Rengi ne renk?
Normal kakasını tanıyorum bu su gibi oluyor sesli ve renginde sarı gibi değil turuncu ya kaçıyor ishal olduğundan eminim ben karnı da çok gurluyor zaten ishal olduğu gunler

Aminn Alalh yardım eder geçicek hayırlısıyla sizin de probleminiz bu da bir sınav hayatta inşallah cok saglıklı olcak minik

Kızlar öncelikle kendi ve bebeği hasta olanlara çok geçmiş olsun Yolculuk ve tatil gidişatı hakkında bilgi vereyim. Yolculuk akşam saatlerine kadar normal geçti emzir uyusun birazcıkta uyanıklıkla ama benim bebeğim saat 6 dan sonra gece uykusuna geçene kadar çok huysuzlanıyor ve bu arabada da oldu ve ben çok sinirlendim çünkü dolaştırma imkanın yok. Ama bebeğinizde böyle bi sıkıntı yoksa kolay geçer diye düşünüyorum. C Corpuss Tatilden de çok zevk alamıyorum yani emziriyorsanız mama yoksa çok zor oluyor havuza gir üzerini yıka denize gir yıka ayrıca sıcak yani üstü kapalı yerler olduğu halde bebek huzursuzlanıyor ben ıslaksam oda ıslanıyor klima riskli bu seferde. Kayınvalidem ile görümcem bakıyor bebeğe ben gireyim diye son derece ağlayana kadar ama benimde sürekli aklım ağlıyor mu duruyor mu diye bebekte olunca yaptığım aktiviteden de bir şey anlamıyorum benim dışımda da kimseyle uyumuyor benimde kucağımda uyuyor zaten uyut bırak şansım yok.Akşam yemeği huysuzluk saatine denk geliyor uyutup gidiyorum sesten uyanıyor bu sefer tekrar gece uykusuna geçmiyor sürekli emme sürekli mızmızlanma. Şahsen ben tekrar böyle bir döngüye tekrar dönersem bu kadar küçük bir bebekle gelmem

Benzer senaryoları yaşayacağımı tahmin ettiğimden vazgeçtik bir yere gitmekten üstelik biz gidersek bebeğe bakacak kimse de yok görümce kv anne gibi.. eylülün ilk haftası akraba düğünü var benim memlekete gideceğiz gitmişken oralarda biraz dolaşırız yeter bize bu senelik diye düşündük.
Bu arada ben rüyamda seni gördüm dün gece. Konuşuyoruz sohbet ediyoruz sen diyorsun ki ben babymom ım. Aaa diyorum o sen misin çok merak ediyorum gerçekte de rüyamdakine benzşyor musun acaba kapalı biriydi.

Aminn Alalh yardım eder geçicek hayırlısıyla sizin de probleminiz bu da bir sınav hayatta inşallah cok saglıklı olcak minik
Amin insallah, çok teşekkür ederim. Umarim ameliyata gerek kalmadan kendi kendine gecer. Tek dilegim, yine hayirlisiyla diyelim evren yanlis mesaj algilamasin

Skyler5 bebisin muhtemel sut alerjisi ve diyetiniz nasil gidiyor?
Sorduğunuz için teşekkürler 18 gün oldu diyete başlayalı 1-2 gündür kakadaki mukus yok denecek kadar az, eski pütürlü ve sarı haline dönmek üzere. Gürültülü kaka devam ediyor. Sebepsiz huzursuzlukları bitti sayılır. Beslendikten sonra eskisi gibi karnı şişmiyor. %90 inek sütü alerjisi var gidişat onu gösteriyor. Ailelerin yanına geldiğimiz içinde biraz uyum sıkıntısı oldu ama diyeti bozmadan devam edebildim. 2.haftadan sonra etkisi görülür demişti doktorumuz gerçekten öyle oldu. Sanırım yumurtaya alerjisi yok bu beni biraz sevindiriyor

Hem bebegin rahatlamasina, hem de baska gidalari kapamaya gerek olmamasina cok sevindim. Sut ve sut urunleri her seyin icinde var, uymak gercekten kolay degil. Yumurta olmamasi da iyi, kahvaltida rahat edersiniz. Ben diyetim iyice oturdugunda psikolojik olarak rahat etmek İcin vegan peynir yiyordum. Adi peynir, kendi degil de onu da 3 gun denemistim öyle yemistim.

Şikayetler devam etse diyete sırayla eklemeler yapacaktım yumurta domates çilek vs neyseki iyiye gidiyor şuan. Çoklu besin alerjisi değil gibi yinede alerji testi yaptırmak istiyorum randevu açılırsa.
Hazır birşey yiyememek zor sadece vegan yazan atıştırmalıklardan alıyorum. Fellas züber vs. Mixmey meyve pestilleride tatlı ihtiyacı için pratik oluyor
Bu sıcak günlerde yoğurtsuzluk zorladı buz gibi ayran yada cacık iyi olabilirdi dondurmasızlıkla ilgili konuşursam göz yaşlarımdan göl olur

Vegan urunlere dikkat etmek lazim ama siz ediyorsunuzdur zaten sut urunlerini yerini doldurmak zor ama sayili gun cabuk gecer alerji testi icin acele etmeyin derim, alerji doktorunun takibine girin ama ek gida oncesi dusunmek daha iyi oluyor benim yasadiklarima gore. Bizim hala testlerde cikmiyor mesela.

içerik okumadan birşey almıyoruz tabi. Testte çıksın yada çıkmasın anladığım kadarıyla doktorunda yapacağı birşey yok ama insan bir uzman görsün istiyor. Belki bir fikir verebilir ileride nasıl alıştıracağımız konusunda vs

Evet kesinlikle, diyeti doktorla acmalisiniz

Yaaa evet kapalıyım burada malum siteleri paylaşmak yasak olmasaa tanışırız ama özelden atılıyorsa foto atayım

Bexsero aşısı yaptıran oldu mu? Ağır bi aşı diyorlar da çok ateş yapar mı acaba yapanlaron nasıl geçti? Önceki çpcuğunda vs yaptıran varsa

Bexsero aşısı yaptıran oldu mu? Ağır bi aşı diyorlar da çok ateş yapar mı acaba yapanlaron nasıl geçti? Önceki çpcuğunda vs yaptıran varsa
Zor bir asi gercekten. Biz 7 aylik gibi vurulmustuk, 2-3 gun cook zor gecti. Atesten cok huzursuzluk oldu. Bazi doktorlar erkenden vuruyor ama biraz daha buyuyunce menenjite baslamak bana mantikli geliyor, bizim doktor da oyle oneriyor. Bu konusa her hekimin takvimi baska.

Menenjit aşısını bizim doktorumuzda yaşını doldursun öyle yaptıralım dedi. Aşı takvimi zaten çok yoğun daha çok küçük şimdi yaptırma dedi.

Hadi ya herkes zor geçtiğini yazmış. Keşke doktor şimdi yaptırmadaydı o zaman . Demekki ağır bir aşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…