2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Evet sen ve bı arkadaşımız daha 4 5 gün yapmadığını söylemiştiniz ertesi günden itibaren oğlumda yapmadı siz söylediğiniz için endişe etmedim çişi de klimanın önünde olduğumuz halde azalma gösterince korktum şimdiye kadar 2 bez değiştirdim bakalım akşama kadar ne olacak ona göre yarın hastaneye götürürüm ablamda bağırsakları düzene girmeye başlıyor normal dedi de bakalım inşallah düzelir
Benim oğlumda terlemiyor zaten klimasız nefes alınacak gibi değil hep açık ama yine de ver dediler vermediğimde hemen urat kristalleri oluyor

Kızlar ya bu carpolda herkes çay kaşıpı dşyorda çay kaşığını ölçtüm 2 ml çıkıyor. Neye göre çay kaşığı deniyor anlamadım 6 kilo bebek için 3 ml verdim şırınga ile inşallah doğru vermişimdir

Sankş yavaştan pişman oldum bile ben ilk kez bi aşıda bu kadar ağrısı sızlaması ağlaması var ateşi de 38 üzerine çıktı şimdi şurup verdim . Grce uzun olacak
Neticede doktorunuzun önerisiyle yaptırdınız, pek çoğu 3.ayda diyoe sanırım takvimde de 3.ay ama daha geç yaptırın diyen de çok gördüm. Aşı konusunda pek uzlaşabilmiş değil doktorlar anladığım kadarıyla. Geçmiş olsun, şurup eminim düşürecektir iki güne kurtulmuş olursunuz

İnşallaj teşekkür ederim

Selam hanımlar ben temmuz annesiyim birsey soracagim şu kanatarak yikama işi kaç aya kafar yapılıyor bilen varmi

Doğru bebeğin kilosunun yarısı kadar verilmesi gerekiyormuş, ben de ilk aşılarda öğrendim

Bulunduğumuz şehir inanılmaz sıcak olduğu için günde 2 çay kaşığı su veriyoeum doğduğundan beri . Doktorumuz önermiyor ama su vermeyin dedi. Ben biraz eskilerin kafasıyla hareket ettim ve verdim

Ben de ısrarla vermiyordum ama çok sıcak olduğu için arada veriyorum çok az. Şeker katmıyorum.Ağzını ıslatsın, ferahlasın biraz diye. Bazı doktorlar da çok sıcakta verilmesini öneriyor

Bakalım ben de bir soracağım yeni doktorumuza. Bazen gerçekten bir iki damla su versem serinleyecek gibi hissediyorum. Gerçi yazın en sıcak günlerini de geride bıraktık artık. Ankara'da akşamları 15 dereceye düşüyor sıcaklık.

Peki su verenler nasıl bir su veriyorsunuz? Kaynamış su mu? Yoksa bebek için ayrı bir su var mı?

Tabi vermenin elbette sebebi vardır düzene girecek inşallah bebişler

Canııım, her açıdan kolaylıklar diliyorum sana. Evren'in yeni eve alışma çabasına, üst kattaki yetiştirilmeyi unutmuş oldukları canavarlara ve 582924 kişilik mevlüte

Kayınvaliden gerçekten bombaymış ama. Ben biraz rahat edersin diye düşünmüştüm, gerçi sen de öyle düşünmüştün ama öyle olmamış. Kendisine teşekkür edip sevgi ve saygıyla uğurluyoruz.

Uğurluyoruz demek kolay hatta belki sen de gitsin demek kolay ama insan yardım bekliyor yaa. Canını sıkmadan, ona minnet duymanı beklemeden yapılan bir iyiliği bekliyorsun. Bi lokma yemek, hazır ağıza atılacak bi poğaça kek börek bi şey, bi çay hazırlayıp iç kızım / arkadaşım diyecek birini bekliyorsun. Tamam gitsinler ama niye, niye kalıp da güzellikle neşeyle bir bebek büyütülmesin yani.
Yine de kolaylıklar diliyorum tekrardan. Allah da sizi o komşulardan kurtarsın

Merak ettim naptın nasıl geçti günün

Kızlar selam verem aşısından sonra kollarda iz oldu mu bizim 2 haftayı geçti hiç iz yok

Kızlar selam bu sefer 4 yaşındaki oğlum için yazıyorum. Kreş bu sene 27.500₺ oldu servis dahil. Çok fazla değil miii i

İçme suyunu kaynatıp soğutuyorum

Bebeği mi su kaynatarak yıkıyorsunuz anlamadım eğer öyleyse ben iki oğlumu da hiç su kaynatarak yıkamadım

Banyo suyunu mu kaynatıyorsunuz? Valla ilk kez sizden duydum ama 5 yeğenim, 1 de kendi bebeğim var biz hiç öyle yapmadık sansa demek ki bir şey olmadı şükür
Bence biberon kaynatmayı soruyordur ben öyle yordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…