2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar carpol u kaÇ saatte bir veriyordunhz ateş durumunda ? Sabah saat 11 de aşıdan sonea verdim. Saat 18.00da 38.4 te verdim. Luan saat 22ye geliyor ateşi 38.1 ne yapmam lazom

Ücretsiz izin vs hakkın var mı ben bu konulara pek hakim değilim ondan soruyorum

Bizde de aynı menenjit istersen 4.ayda da yaptırabilirsin ama takvim değişir ona göre haberleşelim dedi bizim doktor. Ama rotayla çakışsın istemedim ben Diğer opsiyon da 1 yaşından sonrasında demişti sanırım ama ertelemenin de pek manası yok gibi önümüz kış düşüne düşüne delireceğiz sonunda, ben gideyim de huni sipariş edeyim şimdiden

Son çare istemesemde ücretsiz izne ayrılacam evet. Aslında çalışmak istiyorum ama ortam çok stresli sütüm kesilir korkusu var bugün biraz biberon tuttu 20ml filan içirebildik bir ay içinde iyice alıştırmak istiyorum
Ertelesek ne fayda başımıza gelecek belli en iyisi yaptırıp kurtulmak yaptırmasak gelir hastalık bizi bulur boşver bilime güvenmek en iyisi bir hunide ben alayım tükendim çünkü

Kızlar carpol u kaÇ saatte bir veriyordunhz ateş durumunda ? Sabah saat 11 de aşıdan sonea verdim. Saat 18.00da 38.4 te verdim. Luan saat 22ye geliyor ateşi 38.1 ne yapmam lazom
En erken 4 saat, yoksa 6 saatte bir. Günde en fazla 4 kez. Biraz ılık su ile duş aldırabilirsiniz, yoksa verirsiniz yine calpolı. Çok geçmiş olsun

En erken 4 saat, yoksa 6 saatte bir. Günde en fazla 4 kez. Biraz ılık su ile duş aldırabilirsiniz, yoksa verirsiniz yine calpolı. Çok geçmiş olsun
Çok sağolun duş aldırdık 2 saat önxe 37.5 a düştü şurup+duş ile. Şimdi bir daha yükseldi üstünü falan açtım bakalım takip ediyorum

Okul fiyatları hep bu seviyede maalesef. Mecburuz diye fiyatlar anormal.
Yani bir çocuğun kreş masrafı 27.500 diğerinin bakıcı masrafı 30.000 TL 60 milyar aylık nedir yani buna bir el atmalari gerekiyor. Aşırı sinirlendim ve kafayı taktım pes peşe kaç tane s*gara içtim bilmiyorum gerçekten ağlamak istiyorum yani böyle bir şey olamaz maaşımın tamamı gidiyor

Stres en zoru Allah kolaylık versin ne diyeyim biberona alıştırmak da zormuş hadi bakalım güzel gelişmeler gelsin bekleriz
Renkli al bari aldığımıza değsin

Evet daha huzursuz olabilir ama daha iyi tolere de edebilir belki öyle düşündüm. Çok geçmiş olsun. İnşallah bir sonraki çok daha iyi geçer

3 gün mü sürdü peki ateşte o kadar sürdü mü?

Çok çok haklısınız. Hem eğitim sistemi hem de ebeveynler çocukları için elinden gelenin en iyisini yapıyor diye böyle fiyatlar çıkıyor karşımıza. Okul gezerken biz de çok şaşırdık ama mecburen alıştık Çocuk zaten masraf kapısı. Sade dolaşmaya çıksak bile bir sürü lüzumsuz masraf yapıp geliyoruz. En basiti dondurma masrafımız artık biz normal vatandaşlar yetirmeye zorlanıyoruz öyle bir devir canınızı sıkmayın diyeceğim yine de sağlık olsun.

Bı arada sizin fransa ile bağlantınız yok muydu yanlış mo hatırladım? Avrupada okul iş rahat diye biliyorum. Eşim sırf okul yüzünden yurtdışına taşınılır kafasında.

Evet Fransada yaşıyor ailem orda doğdum büyüdüm fakat 10 yıl önce gelin geldim . Aslında bana kalsa dönebilirim yani şuan resmen o kafadayım . Ama eşimin mesleği var muhasebeci, tabiki çok böyle üst düzey bir meslek dğl ama fransada çalışamaz ancak inşaatte çalışır dil yok bişey yok. Onu da zorla sürüklemek istemiyorum. Okul ücretsiz olcak ama bu sefer o işsiz kalcak kafam çok karışık gerçekten bu ne yani üst makamlardakiler görmüyormu hiç mi kreş fiyatlarına bakmıyorlar üç çocuk yapın derken. Çok sinir oluyorum yani bir standardı olur bu ne asgari ücretinde üstünde bir meblağ.. denetim gelsin kreşlere

Her şeyin bir yöntemini bulur bizim milletimiz yurtdışı konusunda haklısınız, eşinizin çalışmaması da iyi olmaz sırf maddi açıdan değil, entegre olmak için. Çocuklar küçükken onlara çalışacağız giib duruyor

Merak ettim naptın nasıl geçti günün
Kızımla bebişi götürdüm, kv kaldı. Bebişi aldım kucağıma, doğru yönetime dekan hoca sevdi baya. çok şükür daha önce korkuttukları gibi olmadı. Yarından itibaren kalan iznimi yazdırdım. Ekim ortasına kadar izinliyim, sonrasında ücretsiz izin yazdıracağım. Kurum amirinin insiyatifindeydi o da insafa geldi bir ay daha maaş alabileceğim, izinlerim de yanmamış olacak. Dönüş yolu biraz sıkıntılıydı. Bebiş çok kötü ağladı, kızım sakinleştiremedi. Arkadaş davet etmişti ona uğramıştım o da bırakmadı akşam trafiğine kaldım mı birde. Çok gerildim. Ambulans geçti peşine takıldım birde sağolsun çok ağladığında yüzüne üflemeyi önermişti burdan bşr arkadaş onu yaptırdım kızıma, biraz ağlama dozu azaldı faydası oldu.
Son olarak okuldan biri arkamdan konuşmuş, bunun da okula ne faydası var ki diye, kendisi uzaya çıktı çünkü hamileyken ilk zamanlar rapor almıştım 2 ay yoktum diye. Yüzüme gülen, çok şirin davranan biri. Şok olmadım ama şaşırdım yine de. Yani umarım hocalar da böyle düşünmüyordur. Haksızlık çünkü. Yıllarca emek verdim okula. Ve bir süreçten geçiyorum. Yasal hakkımı kullanıyorım kendisi de anne bunarada . İki yüzlülük bu, çok canım sıkıldı. Ama ben bunlarla uğraşacak dayanıklılıkta biri değilim. Hiç de sevmem böyle işleri. Ben net insanları severim.
Bende durumlar böyle buraya kadar okuduysanız helal olsun ve de teşekkür ederim efenim düşünüp sorduğun için de teşekkürler 1 1zeyzey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…