- 29 Haziran 2022
- 3.897
- 2.192
- 83
- 32
Galiba bu konuda da hemfikir olamamışlarAllah allah. Şurubu da mı her doktor farklı öneriyod
Kaç saatte bie alsın dedi peki? 4 diyen var 6 diyen var 8 diyen varGaliba bu konuda da hemfikir olamamışlarbizimki de 6 kiloya yakın 2 ml olarak net söyledi
Ücretsiz izin vs hakkın var mı ben bu konulara pek hakim değilim ondan soruyorumEkim başı gibi başlamam lazım ama bir çözüm bulmaya çalışıyorum malum süt alerjiside kesinleşti sayılır. İş ortamım çok gergin problemli bir bölgede çalışıyorum. Strese girmemem lazım ama çok zor bakalımçözüm bulabilirim umarım
Bende öncesinde vereyim bari ateşi olmasada huzursuzluk çok zor 2.ay aşılarında ağır bir şekilde yaşadık. Sebepsiz ağlamalar hiçbir şeyden memnun olmamalar
2.ay rota 3.ay menenjit 4.ay yine rota 5.ay yine menenjit nolacak böyle her ay bir travma oldu
Ateş 38i geçerse 4 saatte de verebilirsin ama 6 saat öneriyorum dedi dümdüzKaç saatte bie alsın dedi peki? 4 diyen var 6 diyen var 8 diyen var
Ben 18 de vermiştim en son ama ateşi şuan 38.1 . Biraz daha beklemeye çalışacağomAteş 38i geçerse 4 saatte de verebilirsin ama 6 saat öneriyorum dedi dümdüz
4 saatte1 38’in üstüne çıkarsa 6 saatte 1 37,5 un üstündeyseKızlar carpol u kaÇ saatte bir veriyordunhz ateş durumunda ? Sabah saat 11 de aşıdan sonea verdim. Saat 18.00da 38.4 te verdim. Luan saat 22ye geliyor ateşi 38.1 ne yapmam lazom
İnşallah çabuk geçerBen 18 de vermiştim en son ama ateşi şuan 38.1 . Biraz daha beklemeye çalışacağomcarpol ile de 37.5 e düştü en düşük zaten . Ne aşıymış
Son çare istemesemde ücretsiz izne ayrılacam evet. Aslında çalışmak istiyorum ama ortam çok stresli sütüm kesilir korkusu varÜcretsiz izin vs hakkın var mı ben bu konulara pek hakim değilim ondan soruyorum
Bizde de aynı menenjit istersen 4.ayda da yaptırabilirsin ama takvim değişir ona göre haberleşelim dedi bizim doktor. Ama rotayla çakışsın istemedim benDiğer opsiyon da 1 yaşından sonrasında demişti sanırım ama ertelemenin de pek manası yok gibi önümüz kış düşüne düşüne delireceğiz sonunda, ben gideyim de huni sipariş edeyim şimdiden
Okul fiyatları hep bu seviyede maalesef. Mecburuz diye fiyatlar anormal.Tuzla istanbul , 18.000 den 27.500 e çıkması normal mi ?
En erken 4 saat, yoksa 6 saatte bir. Günde en fazla 4 kez. Biraz ılık su ile duş aldırabilirsiniz, yoksa verirsiniz yine calpolı. Çok geçmiş olsunKızlar carpol u kaÇ saatte bir veriyordunhz ateş durumunda ? Sabah saat 11 de aşıdan sonea verdim. Saat 18.00da 38.4 te verdim. Luan saat 22ye geliyor ateşi 38.1 ne yapmam lazom
Çok sağolun duş aldırdık 2 saat önxe 37.5 a düştü şurup+duş ile. Şimdi bir daha yükseldi üstünü falan açtım bakalım takip ediyorumEn erken 4 saat, yoksa 6 saatte bir. Günde en fazla 4 kez. Biraz ılık su ile duş aldırabilirsiniz, yoksa verirsiniz yine calpolı. Çok geçmiş olsun
Yani bir çocuğun kreş masrafı 27.500 diğerinin bakıcı masrafı 30.000 TL 60 milyar aylık nedir yani buna bir el atmalari gerekiyor. Aşırı sinirlendim ve kafayı taktım pes peşe kaç tane s*gara içtim bilmiyorumOkul fiyatları hep bu seviyede maalesef. Mecburuz diye fiyatlar anormal.
Stres en zoru Allah kolaylık versin ne diyeyimSon çare istemesemde ücretsiz izne ayrılacam evet. Aslında çalışmak istiyorum ama ortam çok stresli sütüm kesilir korkusu varbugün biraz biberon tuttu 20ml filan içirebildik bir ay içinde iyice alıştırmak istiyorum
Ertelesek ne fayda başımıza gelecek belli en iyisi yaptırıp kurtulmakyaptırmasak gelir hastalık bizi bulur boşver bilime güvenmek en iyisi bir hunide ben alayım tükendim çünkü
Evet daha huzursuz olabilir ama daha iyi tolere de edebilir belki öyle düşündüm. Çok geçmiş olsun. İnşallah bir sonraki çok daha iyi geçerBiz de bir an önce yaptıralım çıksın aradan demiştik ama pişman olduk. 3 gün çocuk ağladı başında biz de ağladık. Ama sonraki aylarda daha yüksek tepkiler de verebilir gibi 5.ay tekrar yapılacak ödüm kopuyor şimdiden
3 gün mü sürdüBiz de bir an önce yaptıralım çıksın aradan demiştik ama pişman olduk. 3 gün çocuk ağladı başında biz de ağladık. Ama sonraki aylarda daha yüksek tepkiler de verebilir gibi 5.ay tekrar yapılacak ödüm kopuyor şimdiden
Çok çok haklısınız. Hem eğitim sistemi hem de ebeveynler çocukları için elinden gelenin en iyisini yapıyor diye böyle fiyatlar çıkıyor karşımıza. Okul gezerken biz de çok şaşırdık ama mecburen alıştıkYani bir çocuğun kreş masrafı 27.500 diğerinin bakıcı masrafı 30.000 TL 60 milyar aylık nedir yani buna bir el atmalari gerekiyor. Aşırı sinirlendim ve kafayı taktım pes peşe kaç tane s*gara içtim bilmiyorumgerçekten ağlamak istiyorum yani böyle bir şey olamaz maaşımın tamamı gidiyor
Evet Fransada yaşıyor ailem orda doğdum büyüdüm fakat 10 yıl önce gelin geldim . Aslında bana kalsa dönebilirim yani şuan resmen o kafadayım . Ama eşimin mesleği var muhasebeci, tabiki çok böyle üst düzey bir meslek dğl ama fransada çalışamaz ancak inşaatte çalışır dil yok bişey yok. Onu da zorla sürüklemek istemiyorum. Okul ücretsiz olcak ama bu sefer o işsiz kalcak kafam çok karışık gerçekten bu ne yani üst makamlardakiler görmüyormu hiç mi kreş fiyatlarına bakmıyorlar üç çocuk yapın derken. Çok sinir oluyorum yani bir standardı olur bu ne asgari ücretinde üstünde bir meblağ.. denetim gelsin kreşlereÇok çok haklısınız. Hem eğitim sistemi hem de ebeveynler çocukları için elinden gelenin en iyisini yapıyor diye böyle fiyatlar çıkıyor karşımıza. Okul gezerken biz de çok şaşırdık ama mecburen alıştıkÇocuk zaten masraf kapısı. Sade dolaşmaya çıksak bile bir sürü lüzumsuz masraf yapıp geliyoruz. En basiti dondurma masrafımız artık biz normal vatandaşlar yetirmeye zorlanıyoruz öyle bir devir canınızı sıkmayın diyeceğim yine de sağlık olsun.
Bı arada sizin fransa ile bağlantınız yok muydu yanlış mo hatırladım? Avrupada okul iş rahat diye biliyorum. Eşim sırf okul yüzünden yurtdışına taşınılır kafasında.
Her şeyin bir yöntemini bulur bizim milletimizEvet Fransada yaşıyor ailem orda doğdum büyüdüm fakat 10 yıl önce gelin geldim . Aslında bana kalsa dönebilirim yani şuan resmen o kafadayım . Ama eşimin mesleği var muhasebeci, tabiki çok böyle üst düzey bir meslek dğl ama fransada çalışamaz ancak inşaatte çalışır dil yok bişey yok. Onu da zorla sürüklemek istemiyorum. Okul ücretsiz olcak ama bu sefer o işsiz kalcak kafam çok karışık gerçekten bu ne yani üst makamlardakiler görmüyormu hiç mi kreş fiyatlarına bakmıyorlar üç çocuk yapın derken. Çok sinir oluyorum yani bir standardı olur bu ne asgari ücretinde üstünde bir meblağ.. denetim gelsin kreşlere
Kızımla bebişi götürdüm, kv kaldı. Bebişi aldım kucağıma, doğru yönetimeMerak ettim naptınnasıl geçti günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?