- 22 Kasım 2023
- 947
- 628
- 23
- 29
Dönemseldir muhtemelen stres anlık azaltıyor ama sonra toparlıyor diye biliyorum. Bu konuya çok kafa yormayın bence, olumsuz düşünceleri atın. Solgarın takviyesinin faydasını gördüm ben, bir de nurses harvey momma diye bir şurup var onu. Doğal olarak da dut kurusunu duydum daha çokTeşekkür ederim
Dediğin gibi uykuluyken çok güzel emiyor bende oldukça uyutup emzirmeye çalışıyorum
Sütüm şimdiye kadar yetiyordu da arada stres sinir olunca hemen azalıyor takviye olarak komposto sütlü tatlılar süt yapıyor diye çok tuketiyordum bu aralar aksattim dün kuru kayısıdan meyvesuyu yaptım kabızlığı da geçirsin diye ama bakalım etki edecek mi
Çişli bezi azalması çok korkuttu beni çünkü hem su veriyorum hem mama hemde süt 2 3 değil en az 6 yapması lazımdı verdiklerimle yani şimdiye kadar böyle olmuştu
Hoş geldin, 3 haftada 800 gr çok iyi bir kilo, zaten aylık 700-1000 gr arası alıyorlar ilk üç ay sanırım. Kalan 1 haftada hiç kilo almasa bile kotayı aşmıssın. Memeye hiç gelmiyor mu? Geliyorsa açığı öyle kapatıyordur, gelmiyorsa az az sık sık yiyordur çünkü diğer türlü kilo almasımimkansız, kalori fazlası oluşmaz çünküAy kızlar merhaba ceza yemişim giremedim buralaraşimdi girdim son yazılanları okuyabildim sadece herkes de bi beslenme gerilemesi gibi durum var sanırım, ayyy ben 2 haftadır kafayı yiyecem, memeyi bırakmıştı benimki hatırlarsanız sağıp veriyorum ve hala devam ediyorum çok şükür ama sütüm az olduğu için mama da veriyorum, iki haftadır nerdeyse hiç bişey istemiyor biberonu görünce bile almak istemeyip ağlıyor diliyle itiyor biberonu ben ısrarla verince alıyor, çok yoruldum, bu duruma gelmeden önce 2 buçuk 3 saatte bir acıkıp 120 CC leri çok rahat içen kızım şimdi 4 5 saatte acıkıp 40 50 CC anca içiyor sonrasini ben israrla işte 90 100 CC falan verebiliyorum ama tabi bu çok zor ve uzun sürüyor 1 saat onunla uğraşıyorum, kadınlar kulübünde bir sürü sayfa da yazı okudum (eşimin tlfnundan ben cezaliyim giremedim ) bu durumu yaşayıp beslenme reddi yaşayan o kadar çok kisi var ki beslenme reddi diye kendimi perişan ettim günlerdir ağlıyorum iki ayrı doktora gittim kilo almış diye beni umursamadılar bile bgn profosöre götürcez bakalım ne diyecek. Umarım geçici bir süredir çok üzülüyorum bu kızın huyu buysa diye
İşte cidden çok belirgin bir azalma olunca çok panik oldum ve uzun sürdü bı kaç gündür daha iyi gibi yani öyle olmasını istiyorum artık 120 CC yi cok çok rahatlıkta bitiren bebe birden 30 40 50 CC kere düşünce ve açlık belirtisi göstermeyince ve üstüne çok da uzun sürünce dedim ne oluyoruz yaaaa, şimdi bi profosördeb geldik çok sakindi kilo alımı iyi dedi anlattım işte olanları bu şekilde devam ederse ve kilo kaybı olursa bakarız dedi ama devam etmez dedi3 haftada 800 gayet iyi bence sen bu kilo alımına çok takıldın biraz rahatla artık normal seviyeye geldi yaptıkların işe yarıyor çabalarının sonuçlarını alıyorsuniştahları her gün aynı olmuyor benimkide dün pek hevesli değildi zorlamadım kusuyor diye
Ben bunu aldım çok rahat üstünde var gibi hissetmiyorsun bebekte rahat duruyor huysuzlanmıyor sadece bacak kısmı öyle çok çok iyi değil oda çook uzun süre kalmadıkça sorun olmaz. Ben bebeğim sevmez diye dolap uygulamasından aldım zaten hediye gelmiş kullanılmamıştı hiç öyle çok ürün var. E bebekte balance bebek kanguru yazınca çıkıyorKızlar bana çok pahalı olmayan kullanışlı bir kanguru önerir misiniz?
Bence harika, maşallah ona. Ben 20-30 gr diye biliyorum. Benim bebeğim 23 gr almıştı mesela günlük geçen hafta. Keşfetsinler bakalım daha ne kadar sürecek minik kaşiflerEvet şimdi 3 ay kontrolüne geldik bahsettim doktora keşif dedi o da . Kilosuna bakacağız oma göre yetersiz olup olmadıpını anlarız dedi. Günde 25 gram alması gerekşyormuş bizimki 24 gram almış. 1 gramın lafı olmaz dedi. Diğer ay bakarız normalin altında alırsa bi kaç öğün sağarak süt vermeyi gündeme getirebiliriz ama şuan gerek yok dedi . Bakalım bebikolar bizimle oynuyor resmen
Canım memeye hiç gelmiyor bende alıştım sürekli sagip vermeye, giyilebilir pompa baya kolaylık oldu artık o yüzden aldığı CC miktarlarını net biliyorum ama ciddi anlamda büyük düşüş oldu yani şu sin 4 5 gündür 500 600 arası günlük aldığı CC. Neyse düzeleceğine inanmak istiyorum artık bgn doktor çok aşırı sakindi ,beni de anladığını yapan bi konuşma yaptı diğer iki doktor benimle resmen dalag gelmedikleri kalmıştı ki biri kendi sürekli gittiğimiz çocuk doktorumuzHoş geldin, 3 haftada 800 gr çok iyi bir kilo, zaten aylık 700-1000 gr arası alıyorlar ilk üç ay sanırım. Kalan 1 haftada hiç kilo almasa bile kotayı aşmıssın. Memeye hiç gelmiyor mu? Geliyorsa açığı öyle kapatıyordur, gelmiyorsa az az sık sık yiyordur çünkü diğer türlü kilo almasımimkansız, kalori fazlası oluşmaz çünkü
Benimki de bundan ama benim dırtlı kızım asla sevmedi daha içine koymaya çalışırken basıyor çığlığıBen bunu aldım çok rahat üstünde var gibi hissetmiyorsun bebekte rahat duruyor huysuzlanmıyor sadece bacak kısmı öyle çok çok iyi değil oda çook uzun süre kalmadıkça sorun olmaz. Ben bebeğim sevmez diye dolap uygulamasından aldım zaten hediye gelmiş kullanılmamıştı hiç öyle çok ürün var. E bebekte balance bebek kanguru yazınca çıkıyor
Benimkide keyfine göre duruyor canımBenimki de bundan ama benim dırtlı kızım asla sevmedi daha içine koymaya çalışırken basıyor çığlığıkaç kez denedim yok sevdiremedik babası çok hevesliydi
Bak ne güzel yönlendirmiş. Önce sağarak verilir, sonra gerekirse mama da verilir. Bu hemen kestirip attı. Bir de bana kendimi kötü hissettirdi sütün az derken. Var dedim, var gibi görünüyordur ama demek ki yok dedi. Erkek odunluğu mu desem ne desem bilemiyorumEvet aynen söylediğiniz gibi bilgilendirdim bende doktorumuzu. Normalde günlük 25 gr alması lazım bizimki 24 almış. Doktorumuza direkt şey dedim, bu ay sadece memeyi aldığı ilk aydı . Dolayısıyla biberon kadar iyi beslenemedi alışma sürecindeydik. Kendisi de evet ona rağmen gayet iyi dedi bundan sonraki aylarda takibini yaparız normalden çol daha düşük alıyorsa o zaman önceliğimiz ilk başta süt sağılıp meme emmesinden sonra verilir . O da olmazsa mama takviyesi gerekebilir dedi . Ama bahsettikleri tamamrm ihtimaller .
Sizde sıkmayın canınızı bir sonraki ay sizin için daha önemli. Alışma süreci zorlu geçiyor çünkü daha az kilo almaları normal
Aylık 1.5-2.5 cm uzama bekleniyormuş ilk üç ayda. Ama genetik faktörler belirleyici. Bunun çok da sabit bir kıstası yok bence.Kızlar 3 ayda bebeğiniz kaç cm uzamış acaba ? Bebekten bebeğe farklılık gösterir biliyorum ama normali nedir bunun49 cm doğmuş bir bebeğin 3 ay sonunda kaç cm olması beklenir
Yapay zeka ayda 3-4 cm uzaması beklenir diyorduKızlar 3 ayda bebeğiniz kaç cm uzamış acaba ? Bebekten bebeğe farklılık gösterir biliyorum ama normali nedir bunun49 cm doğmuş bir bebeğin 3 ay sonunda kaç cm olması beklenir
Biberonla vermenin dezavantajından biride bu ne kadar içtiğini bildiğin için biraz panik oluyor demekki insanİşte cidden çok belirgin bir azalma olunca çok panik oldum ve uzun sürdü bı kaç gündür daha iyi gibi yani öyle olmasını istiyorum artık 120 CC yi cok çok rahatlıkta bitiren bebe birden 30 40 50 CC kere düşünce ve açlık belirtisi göstermeyince ve üstüne çok da uzun sürünce dedim ne oluyoruz yaaaa, şimdi bi profosördeb geldik çok sakindi kilo alımı iyi dedi anlattım işte olanları bu şekilde devam ederse ve kilo kaybı olursa bakarız dedi ama devam etmez dedi
Dışarda kullandın mı hiç uzun mesafelere falan misal 1 2 saatlik içinde durmasıyla sırt ağrısı yapar mi bende evde yemek temizlik yaparken kullanmak için ve bazen arabada sıkılıyor öyle kriz anlarında takmak için bakayım dedim iki model daha buldum aralarında kaldım şimdi indirim de varmış memnunsaniz bundan bakayımBen bunu aldım çok rahat üstünde var gibi hissetmiyorsun bebekte rahat duruyor huysuzlanmıyor sadece bacak kısmı öyle çok çok iyi değil oda çook uzun süre kalmadıkça sorun olmaz. Ben bebeğim sevmez diye dolap uygulamasından aldım zaten hediye gelmiş kullanılmamıştı hiç öyle çok ürün var. E bebekte balance bebek kanguru yazınca çıkıyor
Ayda 2-3 cm uzamalı gibi ortalamaKızlar 3 ayda bebeğiniz kaç cm uzamış acaba ? Bebekten bebeğe farklılık gösterir biliyorum ama normali nedir bunun49 cm doğmuş bir bebeğin 3 ay sonunda kaç cm olması beklenir
Çok değişik ya sütünün var olduğunu sen mi bileceksin o mu şaka giviBak ne güzel yönlendirmiş. Önce sağarak verilir, sonra gerekirse mama da verilir. Bu hemen kestirip attı. Bir de bana kendimi kötü hissettirdi sütün az derken. Var dedim, var gibi görünüyordur ama demek ki yok dedi. Erkek odunluğu mu desem ne desem bilemiyorum
Uyumuştu kucağımda öyle 1 saat felan kalmıştı sırt desteği çok iyi hiç ağrı olmuyor ama o attığın daha güzel sankiDışarda kullandın mı hiç uzun mesafelere falan misal 1 2 saatlik içinde durmasıyla sırt ağrısı yapar mi bende evde yemek temizlik yaparken kullanmak için ve bazen arabada sıkılıyor öyle kriz anlarında takmak için bakayım dedim iki model daha buldum aralarında kaldım şimdi indirim de varmış memnunsaniz bundan bakayım
Yorumlarda da senin attığında hem fazla yorum var hemde olumluUyumuştu kucağımda öyle 1 saat felan kalmıştı sırt desteği çok iyi hiç ağrı olmuyor ama o attığın daha güzel sanki
Teşekkürler canım.Ben bunu aldım çok rahat üstünde var gibi hissetmiyorsun bebekte rahat duruyor huysuzlanmıyor sadece bacak kısmı öyle çok çok iyi değil oda çook uzun süre kalmadıkça sorun olmaz. Ben bebeğim sevmez diye dolap uygulamasından aldım zaten hediye gelmiş kullanılmamıştı hiç öyle çok ürün var. E bebekte balance bebek kanguru yazınca çıkıyor
Biz tatilde beyefendiyi bebek arabasında tutamadık zaten kucağımızda dolaştı kanguruyu da unutmuştukYorumlarda da senin attığında hem fazla yorum var hemde olumluakşama iyice karşılaştırıp alayım bende yapışık ikiz gibiyiz haftada bir evi temizleyemiyorum bile ve evde çok sıkılıyorum bebek arabasını indir çıkar zor oluyor bunu takip çıkabiliriz de
Hiç.bilmşgorım canım ama erkekler daha uzun oluyor.Kızlar 3 ayda bebeğiniz kaç cm uzamış acaba ? Bebekten bebeğe farklılık gösterir biliyorum ama normali nedir bunun49 cm doğmuş bir bebeğin 3 ay sonunda kaç cm olması beklenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?