2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Çok teşekkür ederim inşallah benim de geçer
Direkt bebeğim küçük kim bakacak moduna geçtim
Allahım hiçbir çocuğu anne babasız bırakmasın

Bir parmak boğumu kadar var ve ağrılı bi yere çarpmış gibi bi Ağrı durduk yere ağrı yok değince ağrıyor üzerine yatınca vs ağrıyor.
Umarım yoktur çok sağolun

Mastit de bölgesel bi sertlik ağrı mı olur tüm meme mi ağrır ?
Benim 3 gündür mememde parmak boğumu kadar sertlik var ve ağrıyor damar tıkanınca böyle mi olur ve kaç günde geçer ki 3 gün oldu benim hala aynı masajlar sıcak uygulamalara rağmen

Bence halen daha dört dörtlük olanımız yok çünkü her gün farklı şeyler oluyor. Benimde önceden saatlerce uyumayan bebeğim şimdi uyanıklığı 1 saati geçince kucakta bile durmuyor uyutana kadar ağlıyor memeyi istemiyor uyuyuncada kucaktan indirdiğin an uyanıyor hiçbir iş yapamıyorum mutfakta 2 gün öncesinin bulaşıkları duruyor mesela senin farklı tür sorunun vardır benim farklı tür. Bebeğim neşeli sakinken seviyorum huysuzken sabrım taşıyor sinirleniyorum mesela. Sende bu konu üzerinde fazla durduğun için muhtemelen bebeğine karşı öyle hissediyorsun. Serbest bırak ne kadar içiyorsa o kadar içir ay sonu kontrolde az gelirse kilosu o zaman bir şeyler yapmaya çalış en azından rahatlamış olursun

Bir parmak boğumu kadar var ve ağrılı bi yere çarpmış gibi bi Ağrı durduk yere ağrı yok değince ağrıyor üzerine yatınca vs ağrıyor.
Umarım yoktur çok sağolun
Büyük ihtimalle süt birikmesi kaynaklı. Geçmiş olsun. Ates ve halsizlik de eşlik ediyorsa doktora gitmek iyi olabilir.

Kızlar instg. Bi video gördüm kaka yaptirma videosu yorumlarda hep olumluydu
Yaptim kaka yapti ama rengi yeşil
Bir sey olmaz dimi

Yöntem de bu

Canım Allah senden de videoyu paylaşandan da razı olsun bizde de kabızlık 3 günü geçmişti oğlum ikinmaktan yüzünü gözünü parçaladı monovit d3 bizde galiba kabızlık yaptı hem dün kullanmadım hemde bu sabah bunu yaptım vee dolu dolu bi bez
Ayy hayatta aklıma gelmezdi bı gaz veya tuvaletin beni bu kadar sevindirecegine başkasının çocuğu yapınca ay of diye uzaklaşırdım kendi çocuğumda halay cekesim geliyor çok teşekkür ederim
Bunlarda kabızlığın bize bıraktığı izler (hemde sıfır tırnakla )

Eklentiler

• 1756975124306294462704577985104.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 25
Elinizle masaj yaparak orada biriken sütü dağıtmaya çalışabilirsiniz. Ben bu işi banyoda yapıyorum bir taraftan da süt sağıyorım, iiy geliyor. Çok geçmiş olsun
Onları da yaptım o an yumuşıyor sanki sonra yeniden sert ya da bana öyle geliyor ama ağrısı net değişmedi

Bende yaptım olmadı yanlış mı yaptım acaba

Bende yaptım olmadı yanlış mı yaptım acaba
Öncesinden gaz masajı yapıp biraz gazını cikar bacaklarını açık pozisyonda karnına çek ellerini ayaklarının altına koyarak destekle sonra parmaklarınla gösterilen yeri ortaya doğru gelecek şekilde bastırıp 20ye kadar say bizde 10da etki etti yine 20yi tamamlayıp düz zemine koydum kalanı da yaptı canım bende dün gösterilen şekilde yaptım olmadı bugün böyle yapınca oldu inşallah sizde de işe yarar çocuğumun yüzüne renk geldi resmen ıkınıp kasilmaktan kızarmıştı kaç gündür

Deniycem tekrar teşekkür ederimmm. İnşallah tekrar yaşamaz miniğinn

Kızlar kış için alışveriş yapmayı düşünüyorum 5-6 aylık olacaklar ne giydirilir? Evde ızun kollu zıbın patikli pijama , dışarda takımlar mı acaba? İçine de kolsuz atlet. Ya da takım için erken mi olur üstünde çok toplanır mı acaba. Evde tulum daha mı iyi olur? Hiç bİlemedim

Baharda uzun kollu body tek giydiriyordım ben genelde. Kışın kısa kollu body, üzerine tulum ya da alt üst pijamalar. Dışarı çıkarken mont gibi tulumlar oluyor o gerekir. Bebek arabası için de tulum var, soğuk havalarda onu da çok kullandım. Alt üst daha rahat oluyor bence altını değiştirirken.

Şu an kilosu aynı ama uzun zmandir ve benim zorlamamla gidiyor yani zorla değilde o çıkarıyor ben ısrarcı davranip veriyorum tekrar şu son zamanlar ısrarcı davransamda almıyor inşallah iyi olur çok üzülüyorum dua edin lütfen bize

Kızlar az yemek yediğinizde ya da geçiştirdiğinizde sütünüzde azalma oluyor mu? Yalnız bebeğe baktığım için bazen yiyemiyorum vs o zamanlarda sütüm resmen minnacık oluyor . Mesela bugün kahvaltıyı 12 gibi ancak yapabildim ve sabah sabah sütüm o kadar az kü.
İşin kötü yanı bebeğim tayzikli süte alıştığı için göğüslerim yumuşadığı an almıyor memeyi şimdi ne yapsam diye düşünürken sağmak geldi aklıma . Sağınca süt artıyor çünkü . Sağdığım da boşa gitmesin bebişe vereyim dedim ama kaşık biberonu ve şırıngayı o kadar unutmuşki içmeyi bilmiyor yarısı üzerine döküldü biberona da asla cesaretim yok 2. Ayında memeyi almış bir bebek olduğu için meme reddi korkusundan kaşık biberonu bile zor verdim ya memeyi almazsa diye .

Ne demek hepimizden olsun inşallah yazını okuyunca ben bile rahatladım :) seni çok iyi anlıyorum bizde aynı durumdayız 2 gün önce 7 gün üstüne yaptı artık çocuk yemekten kesilme duruma geldi onu öyle gördükçe kahroluyorum. Acı acı ağlıyor.. kıyamam ya ufacıklar daha biran önce geçse şu süreç keşke
Bizim o gün yeşil kaka yapınca tekrar korktum ben yapmadım daha ama bugün de yapmadı henüz kaka 2 gün daha yapmazsa bir daha denerim olmadı

Benim yemek saatlerim düzenli değil hiç bakmıyorum artık miktarına az çok öyle emziriyorum. Bir doktor yemek değil su önemli diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…