Çay kaşığı hiç vermedim ben eksik kalıyor tam ölçü vermeyince öyle biliyorumKızlar ya bu carpolda herkes çay kaşıpı dşyorda çay kaşığını ölçtüm 2 ml çıkıyor. Neye göre çay kaşığı deniyor anlamadım6 kilo bebek için 3 ml verdim şırınga ile inşallah doğru vermişimdir
Sanırım bende biraz daha bekliycem , doktor değilim ama 3 ay erken geldi
Kahvaltıydı, süpürgeydi, hazırlıklı derken zaten öğlene ancak gidiyorumAynen bir şeftali 4-5 öğün olur
Süt iznin yok mu kendi işinizmiş zaten öğlene kaç
Menenjit mi yaptırdınız? Aşıda benimkide huy değiştirdi resmen hatırlamak istemiyorum o günleri15-20 gün sonra yine aşı var ilk gibi olmaz umarım
Kucak istemiyorsa iyi ana kucağınada koyabilirsin belki yanında götürebilmen büyük avantaj
Doktor 2 ml dedi bize ölçü farklı olabileceği için enjektörle vermeyi tavsiye ediyorKızlar ya bu carpolda herkes çay kaşıpı dşyorda çay kaşığını ölçtüm 2 ml çıkıyor. Neye göre çay kaşığı deniyor anlamadım6 kilo bebek için 3 ml verdim şırınga ile inşallah doğru vermişimdir
Ben vermiyorum, anne sütünün çoğu da su diye.Gözün aydın canım. Ben bu su konusunu sormak istiyorum ya. Senin su verdiğini biliyorum. Başka veren var mı? Biz vermiyoruz. Geçen gün 6 aylık bebeğe bile su vermek için biraz daha beklemek gerekir dedi biri. Annemler zamanında bize daha ilk doğduğumuzda şekerli su vermiş. Benim kafam çok karıştı bu su konusunda. Ne diyorsunuz hanımlar bu işe?
Biz de bir an önce yaptıralım çıksın aradan demiştik ama pişman olduk. 3 gün çocuk ağladı başında biz de ağladık. Ama sonraki aylarda daha yüksek tepkiler de verebilir gibi 5.ay tekrar yapılacak ödüm kopuyor şimdiden
Çay kaşığı yanıltıcı aslında en iyisi ölçü. Benim oğlum 5,8 kiloyken doktor tam ölçüyü bile kaldırır demişti. Yarım ölçü verdim yine de rahatlattı.Kızlar ya bu carpolda herkes çay kaşıpı dşyorda çay kaşığını ölçtüm 2 ml çıkıyor. Neye göre çay kaşığı deniyor anlamadım6 kilo bebek için 3 ml verdim şırınga ile inşallah doğru vermişimdir
6 aydan önce önerilmiyormuş ek gıdaya geçince vereceğiz biz deGözün aydın canım. Ben bu su konusunu sormak istiyorum ya. Senin su verdiğini biliyorum. Başka veren var mı? Biz vermiyoruz. Geçen gün 6 aylık bebeğe bile su vermek için biraz daha beklemek gerekir dedi biri. Annemler zamanında bize daha ilk doğduğumuzda şekerli su vermiş. Benim kafam çok karıştı bu su konusunda. Ne diyorsunuz hanımlar bu işe?
İz olması uzun zaman alıyor diye hatırlıyorumKızlar selam verem aşısından sonra kollarda iz oldu mu bizim 2 haftayı geçti hiç iz yok
Evden çalışma çok daha iyi olurKahvaltıydı, süpürgeydi, hazırlıklı derken zaten öğlene ancak gidiyorumBu ay işleri toparlayabilirsem evden devam edeceğim zaten
Menenjit olduk evet ve 5.ay bir kez daha var
Sen naptın Menenjit yaptıracak mısın
Hangi şehirdesiniz? Normal hatta daha fazlaKızlar selam bu sefer 4 yaşındaki oğlum için yazıyorum. Kreş bu sene 27.500₺ oldu servis dahil. Çok fazla değil miii i
Yaa gerçekten ne zaman başlayacak ayaklarını yemeyeValla ben eski videolara bakıorum küçücükken neler yapıyomus 6 aylık etkinlik yaptırıyomusum mama sandalyesinde bantları söküyomuş başkası dese görmeden inanmam ama yapıo bu veletler herşeyiçok bilinçli olmasa da el atıyorlar uzanıyorlar demek istemiştir. Şimdi eller ayaklar keşfediliyo yavaş yavaş bi bakmışsın ayaklarını yiyor
Kendi işinizi yaptığınız için çok şanslısınızKahvaltıydı, süpürgeydi, hazırlıklı derken zaten öğlene ancak gidiyorumBu ay işleri toparlayabilirsem evden devam edeceğim zaten
Menenjit olduk evet ve 5.ay bir kez daha var
Sen naptın Menenjit yaptıracak mısın
Tuzla istanbul , 18.000 den 27.500 e çıkması normal mi ?Hangi şehirdesiniz? Normal hatta daha fazla
3 hafta sonra kabarcık oluyormuş 4 hafta sonra kabuk tutuyormuşKızlar selam verem aşısından sonra kollarda iz oldu mu bizim 2 haftayı geçti hiç iz yok
Öyle gerçekten. Sen ne zaman başlayacaksın işe?Evden çalışma çok daha iyi olur
Evet bizimde 3.aya bexsero ve nimenrix yazmış. Ikiside yaptırılıyor mu sen nasıl yaptırdın?
Allah allah. Şurubu da mı her doktor farklı öneriyodDoktor 2 ml dedi bize ölçü farklı olabileceği için enjektörle vermeyi tavsiye ediyor
Bazı bebeklerde olabiliyormuş ama bizimkinde olmadı bir ay geçti aşının üzerindenKızlar selam verem aşısından sonra kollarda iz oldu mu bizim 2 haftayı geçti hiç iz yok
Öyle gerçektenKendi işinizi yaptığınız için çok şanslısınızofiste de bebek için düzen kurup bir yandan da iş yapabilmek bence çok iyi gelir insana
Ekim başı gibi başlamam lazım ama bir çözüm bulmaya çalışıyorum malum süt alerjiside kesinleşti sayılır. İş ortamım çok gergin problemli bir bölgede çalışıyorum. Strese girmemem lazım ama çok zor bakalımÖyle gerçekten. Sen ne zaman başlayacaksın işe?
Biri menenjit aşılarını grubu diğeri b grubuymuş. İkisi de yapıldı ama esas ağır olan baxseroymuş. Doktor aşıdan yarım saat önce ve 6 saat sonra calpol verin demişti öyle yaptık çok ateş olmadı da huysuzluk 3 gün sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?