2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Çay kaşığı hiç vermedim ben eksik kalıyor tam ölçü vermeyince öyle biliyorum

Kahvaltıydı, süpürgeydi, hazırlıklı derken zaten öğlene ancak gidiyorum Bu ay işleri toparlayabilirsem evden devam edeceğim zaten
Menenjit olduk evet ve 5.ay bir kez daha var
Sen naptın Menenjit yaptıracak mısın

Doktor 2 ml dedi bize ölçü farklı olabileceği için enjektörle vermeyi tavsiye ediyor

Ben vermiyorum, anne sütünün çoğu da su diye.

Eki Görüntüle 3638611

Ben sanırım bekleyeceğim, ağır bir aşıymış
Biz de bir an önce yaptıralım çıksın aradan demiştik ama pişman olduk. 3 gün çocuk ağladı başında biz de ağladık. Ama sonraki aylarda daha yüksek tepkiler de verebilir gibi 5.ay tekrar yapılacak ödüm kopuyor şimdiden

Çay kaşığı yanıltıcı aslında en iyisi ölçü. Benim oğlum 5,8 kiloyken doktor tam ölçüyü bile kaldırır demişti. Yarım ölçü verdim yine de rahatlattı.

6 aydan önce önerilmiyormuş ek gıdaya geçince vereceğiz biz de

Evden çalışma çok daha iyi olur
Evet bizimde 3.aya bexsero ve nimenrix yazmış. Ikiside yaptırılıyor mu sen nasıl yaptırdın?

Yaa gerçekten ne zaman başlayacak ayaklarını yemeye emzik tutmadı en azından bunu göreyim

Kendi işinizi yaptığınız için çok şanslısınız ofiste de bebek için düzen kurup bir yandan da iş yapabilmek bence çok iyi gelir insana

Evden çalışma çok daha iyi olur
Evet bizimde 3.aya bexsero ve nimenrix yazmış. Ikiside yaptırılıyor mu sen nasıl yaptırdın?
Öyle gerçekten. Sen ne zaman başlayacaksın işe?

Biri menenjit aşılarını grubu diğeri b grubuymuş. İkisi de yapıldı ama esas ağır olan baxseroymuş. Doktor aşıdan yarım saat önce ve 6 saat sonra calpol verin demişti öyle yaptık çok ateş olmadı da huysuzluk 3 gün sürdü

Kendi işinizi yaptığınız için çok şanslısınız ofiste de bebek için düzen kurup bir yandan da iş yapabilmek bence çok iyi gelir insana
Öyle gerçekten Geçen sene otellerle görüşmeleri üst üste ayarlayıp ayda 2 kere 3-4 günlüğüne Kemer'e gidiyordum. Sabah erkenden yüzmeye gidip 10 gibi plajda tabletten bu işleri yapıyor sonrasında görüşmeleri hallediyordum şimdi depoda masada bez değiştiriyorum ama olsun buna da şükür evde durmaktan 8 kat falan daha iyi

Ekim başı gibi başlamam lazım ama bir çözüm bulmaya çalışıyorum malum süt alerjiside kesinleşti sayılır. İş ortamım çok gergin problemli bir bölgede çalışıyorum. Strese girmemem lazım ama çok zor bakalım çözüm bulabilirim umarım
Bende öncesinde vereyim bari ateşi olmasada huzursuzluk çok zor 2.ay aşılarında ağır bir şekilde yaşadık. Sebepsiz ağlamalar hiçbir şeyden memnun olmamalar
2.ay rota 3.ay menenjit 4.ay yine rota 5.ay yine menenjit nolacak böyle her ay bir travma oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…