2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Evet daha huzursuz olabilir ama daha iyi tolere de edebilir belki öyle düşündüm. Çok geçmiş olsun. İnşallah bir sonraki çok daha iyi geçer
O da olasılık işte insan şaşırıyor bazen neyse en azından ilk dozu atlattık. İnşallah hepimiz çok kolay atlatırız bundan sonrakileri

Evet öyle görünüyor.. ama haksızlık

Kızlar 3 ayda bebeğiniz kaç cm uzamış acaba ? Bebekten bebeğe farklılık gösterir biliyorum ama normali nedir bunun 49 cm doğmuş bir bebeğin 3 ay sonunda kaç cm olması beklenir
Hiç.bilmşgorım canım ama erkekler daha u
Ne aşısı o canım? Çok geçmiş olsun.

Merhaba,
Ben mali müşavirim. Yılların emeğini, kariyeri, bilgi birikimini her şeyi bıraktım ve 2 yıl önce yurtdışına taşındık. İnsan nasıl olur diye düşünüyor ama adım atinca gerisi geliyor işte. Her şey çocuklar için dedik çıktık bir yola
Sizin de hakkınızda hayırlısı

Yaaa Tuzla'dai yaşıyordum bende tuzla da yaşıyorum
Kreşe giden çocuğunuz varmı peki ?? Kreş fiyatları normal mi tuzlada bu şekilde ?
Öncelikle sizi taktir ettim gerçekten kolay alınacak bir karar değil. Ben orda büyümeme rağmen çekimserim eşimi zorlamak istemiyorum. Fransızca öğrenemem diyor, bende zorlayamıyorum .. siz hangi ülkedesiniz? Sizin adınıza gerçekten sevindim hiç kolay bir karar değil. Umarım mutlusunuzdur.

Yok canım ben sadece tuzlayi görünce yazdım benim ilk bebeğim

Yazdığınız rakamlar aylık mıydı fiyat algımı kaybettim de. 27.500 yıllık olamaz ama zaten bence de çok fazla. Maaşı buraya verdikten sonra çalışmanın anlamı ne diyorsun ama, işte…

Sanırım vazgeçtim vurdurmaktan. Bu kadar zorsa gerek yok ya, o da eksik kalıversin
Valla belki bizde böyle olmuştur ya herkeste böyle olmuyordue bence . En son ateşi 38.8 gördük tekrar carpol verdük bugün 3. Verişimiz. Umarım carpolün de zararları çol değildir

Teşekkürler, mutluyuz, çok güzel insanlar edindik kısa sürede o sebeple adaptasyon da kolay oldu. Biz Almanyadayiz. Gerçekten hiç kolay bir karar değil. Eşim hep istiyordu, benim karar vermem 5 yıl kadar sürdü :)

İzinlerinizi alabilmeniz sevindirici olmuş gerçekten.
Bugün ben de ayni konu icin ofise direktorumle konuşmaya gideceğim. Geçen hafta da gitmiş ancak yakalayamamistim ve sizinkine çok benzer bir şekilde hemen arkadaşlar dedikoduları verdiğinden kiymet verdiğim bir meslektasimin arkamdan konuştuğunu ve beni kotuledigini söylediler. Ben isi devretmeden öylece gitmişim. Öylece nasil gidebilirsem... Sonuçta göbeğim hic de gizlenebilecek bir boyutta değildi ve devredilecek rapor literatür verilerinin ozetlendigi bir dokümandi. Bu çirkinliği yapan arkadaşa ise ben sürekli destek vermiştim. Hatta nisan ayında doğumda bebeklerini kaybettiklerinde yürekten üzülüp ne yapacağımı falan şaşırmıştım. Neyse, 3 gunluk bir sok ve üzüntüden sonra bazı insanlar cok nankor ve iki yüzlü diyerek olayı içimde zor da olsa kapattım.

Sanırım vazgeçtim vurdurmaktan. Bu kadar zorsa gerek yok ya, o da eksik kalıversin
Ben de korkuyorum menenjit asisindan ne yalan söyleyeyim ama doktor bir arkadaşımin bebek görmeye geldiğinde ilk söylediği şey menenjit asisiydi. Aşırı önemli diye vurgulamıştı hatta. Siz gerçi belki mübalağa ettiniz mesajınızda ama yazayım dedim

Yaa çok sevindim izin almış olmana, hem yıllık iznini kullanacaksın hem de ücretsize ayrılabileceksin. Gerçekten insafa gelmiş dekan kendisine tenkssss

Üniversitenin belki de en zor tarafı bu, herkes birbirinin ayağını kaydırmaya çalışıyor nedense. Oturun işinizi yapın yahu niye başkalarıyla ilgileniyorsunuz. Yani o kadın da çocuk dünyaya getirmiş olabilir ama çocuklarına o kadar da bağlı değil demek ki ya da hayat şartları ona kötü davrandı diye belki çalışmak zorunda kaldı diye, izne ayrılabilen birine kıskançlık yapması da hoş değil. Onun icabına dönünce bakarsın

Bebekle yolculuk zor oluyor, biz de çıkamıyoruz o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…