O da olasılık işte insan şaşırıyor bazenEvet daha huzursuz olabilir ama daha iyi tolere de edebilir belki öyle düşündüm. Çok geçmiş olsun. İnşallah bir sonraki çok daha iyi geçer
Evet öyle görünüyor.. ama haksızlıkHer şeyin bir yöntemini bulur bizim milletimizyurtdışı konusunda haklısınız, eşinizin çalışmaması da iyi olmaz sırf maddi açıdan değil, entegre olmak için. Çocuklar küçükken onlara çalışacağız giib duruyor
Hiç.bilmşgorım canım ama erkekler daha uKızlar 3 ayda bebeğiniz kaç cm uzamış acaba ? Bebekten bebeğe farklılık gösterir biliyorum ama normali nedir bunun49 cm doğmuş bir bebeğin 3 ay sonunda kaç cm olması beklenir
Ne aşısı o canım? Çok geçmiş olsun.Ya kızlar şu bexsero aşısını vurmaz olaydım. Hiçbir aşıdan etkilenmeyen, ne vurulurken ne sonrasında asla ağlamayan bebeğim sabahtan beri helak oldu ağlamaktan . Calpol verdim ateşi şuan için yok ama ağrısı var belli ki bacağı ağrıyor gibi mahvoldu çoxuk. Şurup dışında hir öneriniz var mı bacak ağrısı için? Dokununca bile ağlıyor
Yok yok ateş ilk gece geçti. Ertesi gün öğleye kadar da biraz çıktı ama çabuk düştü zaten ilk günkü gibi olmadı3 gün mü sürdüpeki ateşte o kadar sürdü mü?
Çok sağol canım. Menenjit aşısı b grubuHiç.bilmşgorım canım ama erkekler daha u
Ne aşısı o canım? Çok geçmiş olsun.
Allah şifa versin canım menenjit aşısı yaptırmadı ben daha ama üzüldüm şimdi.Çok sağol canım. Menenjit aşısı b grubuhiçbir aşıda böyle zorlanmamıştık resmen yavrum perişan halde
Amin canım inşallahAllah şifa versin canım menenjit aşısı yaptırmadı ben daha ama üzüldüm şimdi.
Yaaa Tuzla'da mı yaşıyorsumln, bende tuzla da yaşıyorumTuzla istanbul , 18.000 den 27.500 e çıkması normal mi ?
Evet Fransada yaşıyor ailem orda doğdum büyüdüm fakat 10 yıl önce gelin geldim . Aslında bana kalsa dönebilirim yani şuan resmen o kafadayım . Ama eşimin mesleği var muhasebeci, tabiki çok böyle üst düzey bir meslek dğl ama fransada çalışamaz ancak inşaatte çalışır dil yok bişey yok. Onu da zorla sürüklemek istemiyorum. Okul ücretsiz olcak ama bu sefer o işsiz kalcak kafam çok karışık gerçekten bu ne yani üst makamlardakiler görmüyormu hiç mi kreş fiyatlarına bakmıyorlar üç çocuk yapın derken. Çok sinir oluyorum yani bir standardı olur bu ne asgari ücretinde üstünde bir meblağ.. denetim gelsin kreşlere
Kreşe giden çocuğunuz varmı peki ?? Kreş fiyatları normal mi tuzlada bu şekilde ?Yaaa Tuzla'dai yaşıyordum bende tuzla da yaşıyorum
Öncelikle sizi taktir ettim gerçekten kolay alınacak bir karar değil. Ben orda büyümeme rağmen çekimserim eşimi zorlamak istemiyorum. Fransızca öğrenemem diyor, bende zorlayamıyorum .. siz hangi ülkedesiniz? Sizin adınıza gerçekten sevindim hiç kolay bir karar değil. Umarım mutlusunuzdur.Merhaba,
Ben mali müşavirim. Yılların emeğini, kariyeri, bilgi birikimini her şeyi bıraktım ve 2 yıl önce yurtdışına taşındım. İnsan nasıl olur diye düşünüyor ama adım atinca gerisi geliyor işte. Her şey çocuklar için dedik çıktık bir yola
Sizin de hakkınızda hayırlısı
Yok canım ben sadece tuzlayi görünce yazdımKreşe giden çocuğunuz varmı peki ?? Kreş fiyatları normal mi tuzlada bu şekilde ?
Öncelikle sizi taktir ettim gerçekten kolay alınacak bir karar değil. Ben orda büyümeme rağmen çekimserim eşimi zorlamak istemiyorum. Fransızca öğrenemem diyor, bende zorlayamıyorum .. siz hangi ülkedesiniz? Sizin adınıza gerçekten sevindim hiç kolay bir karar değil. Umarım mutlusunuzdur.
Yazdığınız rakamlar aylık mıydıYani bir çocuğun kreş masrafı 27.500 diğerinin bakıcı masrafı 30.000 TL 60 milyar aylık nedir yani buna bir el atmalari gerekiyor. Aşırı sinirlendim ve kafayı taktım pes peşe kaç tane s*gara içtim bilmiyorumgerçekten ağlamak istiyorum yani böyle bir şey olamaz maaşımın tamamı gidiyor
Sanırım vazgeçtim vurdurmaktan. Bu kadar zorsa gerek yok ya, o da eksik kalıversinÇok sağol canım. Menenjit aşısı b grubuhiçbir aşıda böyle zorlanmamıştık resmen yavrum perişan halde
Valla belki bizde böyle olmuştur ya herkeste böyle olmuyordue bence . En son ateşi 38.8 gördük tekrar carpol verdük bugün 3. Verişimiz. Umarım carpolün de zararları çol değildirSanırım vazgeçtim vurdurmaktan. Bu kadar zorsa gerek yok ya, o da eksik kalıversin
Az önce bunu sipariş ettim indirimdeydi 550ydi ama indirim bitti galiba yorumlar çok güzeldi birde bel desteği vardı bende fıtık olduğu ve bazen uzun süre takabilme ihtimali için bel destekli istiyordum zatenKızlar bana çok pahalı olmayan kullanışlı bir kanguru önerir misiniz?
Kreşe giden çocuğunuz varmı peki ?? Kreş fiyatları normal mi tuzlada bu şekilde ?
Öncelikle sizi taktir ettim gerçekten kolay alınacak bir karar değil. Ben orda büyümeme rağmen çekimserim eşimi zorlamak istemiyorum. Fransızca öğrenemem diyor, bende zorlayamıyorum .. siz hangi ülkedesiniz? Sizin adınıza gerçekten sevindim hiç kolay bir karar değil. Umarım mutlusunuzdur.
Öyle demeyin biraz daha büyüyünce daha iyi tolere edebilirlerSanırım vazgeçtim vurdurmaktan. Bu kadar zorsa gerek yok ya, o da eksik kalıversin
İzinlerinizi alabilmeniz sevindirici olmuş gerçekten.Kızımla bebişi götürdüm, kv kaldı. Bebişi aldım kucağıma, doğru yönetimedekan hoca sevdi baya. çok şükür daha önce korkuttukları gibi olmadı. Yarından itibaren kalan iznimi yazdırdım. Ekim ortasına kadar izinliyim, sonrasında ücretsiz izin yazdıracağım. Kurum amirinin insiyatifindeydi o da insafa geldi bir ay daha maaş alabileceğim, izinlerim de yanmamış olacak. Dönüş yolu biraz sıkıntılıydı. Bebiş çok kötü ağladı, kızım sakinleştiremedi. Arkadaş davet etmişti ona uğramıştım o da bırakmadı akşam trafiğine kaldım mı birde. Çok gerildim. Ambulans geçti peşine takıldım birde sağolsun çok ağladığında yüzüne üflemeyi önermişti burdan bşr arkadaş onu yaptırdım kızıma, biraz ağlama dozu azaldı faydası oldu.
Son olarak okuldan biri arkamdan konuşmuş, bunun da okula ne faydası var ki diye, kendisi uzaya çıktı çünkühamileyken ilk zamanlar rapor almıştım 2 ay yoktum diye. Yüzüme gülen, çok şirin davranan biri. Şok olmadım ama şaşırdım yine de. Yani umarım hocalar da böyle düşünmüyordur. Haksızlık çünkü. Yıllarca emek verdim okula. Ve bir süreçten geçiyorum. Yasal hakkımı kullanıyorım kendisi de anne bunarada . İki yüzlülük bu, çok canım sıkıldı. Ama ben bunlarla uğraşacak dayanıklılıkta biri değilim. Hiç de sevmem böyle işleri. Ben net insanları severim.
Bende durumlar böyle buraya kadar okuduysanız helal olsun ve de teşekkür ederim efenimdüşünüp sorduğun için de teşekkürler 1 1zeyzey
Ben de korkuyorum menenjit asisindan ne yalan söyleyeyimSanırım vazgeçtim vurdurmaktan. Bu kadar zorsa gerek yok ya, o da eksik kalıversin
Yaa çok sevindim izin almış olmana, hem yıllık iznini kullanacaksın hem de ücretsize ayrılabileceksin. Gerçekten insafa gelmiş dekanKızımla bebişi götürdüm, kv kaldı. Bebişi aldım kucağıma, doğru yönetimedekan hoca sevdi baya. çok şükür daha önce korkuttukları gibi olmadı. Yarından itibaren kalan iznimi yazdırdım. Ekim ortasına kadar izinliyim, sonrasında ücretsiz izin yazdıracağım. Kurum amirinin insiyatifindeydi o da insafa geldi bir ay daha maaş alabileceğim, izinlerim de yanmamış olacak. Dönüş yolu biraz sıkıntılıydı. Bebiş çok kötü ağladı, kızım sakinleştiremedi. Arkadaş davet etmişti ona uğramıştım o da bırakmadı akşam trafiğine kaldım mı birde. Çok gerildim. Ambulans geçti peşine takıldım birde sağolsun çok ağladığında yüzüne üflemeyi önermişti burdan bşr arkadaş onu yaptırdım kızıma, biraz ağlama dozu azaldı faydası oldu.
Son olarak okuldan biri arkamdan konuşmuş, bunun da okula ne faydası var ki diye, kendisi uzaya çıktı çünkühamileyken ilk zamanlar rapor almıştım 2 ay yoktum diye. Yüzüme gülen, çok şirin davranan biri. Şok olmadım ama şaşırdım yine de. Yani umarım hocalar da böyle düşünmüyordur. Haksızlık çünkü. Yıllarca emek verdim okula. Ve bir süreçten geçiyorum. Yasal hakkımı kullanıyorım kendisi de anne bunarada . İki yüzlülük bu, çok canım sıkıldı. Ama ben bunlarla uğraşacak dayanıklılıkta biri değilim. Hiç de sevmem böyle işleri. Ben net insanları severim.
Bende durumlar böyle buraya kadar okuduysanız helal olsun ve de teşekkür ederim efenimdüşünüp sorduğun için de teşekkürler 1 1zeyzey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?