Az önce bunu sipariş ettim indirimdeydi 550ydi ama indirim bitti galiba yorumlar çok güzeldi birde bel desteği vardı bende fıtık olduğu ve bazen uzun süre takabilme ihtimali için bel destekli istiyordum zatenMolmini Plus Bel Destekli Ergonomik Kanguru çok yönlü ayarlanabilir GRİ - Fiyatı, Yorumları
Tuzla ilginç bir şekilde pahalıTuzla istanbul , 18.000 den 27.500 e çıkması normal mi ?
AngelHeart canım bunun bacak kısmı ve sırtı doğru konumda değil. Bebek için diyorum. M şeklinde olması gerekiyor bacakların, dizden destekli olması gerekiyor. Sırtı da C şeklinde olmalı omurga sağlığı için
Maalesef uygun fiyatlı ve doğru kullanımda olan bi kanguru bilmiyorum. Uygun olsun diye sling kullanılabilir belki onda da bacak ayarlaması yapılabilir ama kafa desteği yok onun da. Solomombaby markası var onun fiyatları uygun. Eskiden de popülerdi.
Ben neko kullanıyorum, temiz bir ikinci el de bakabilirsiniz. (Ben de çok ikinci el ürün aldım)
Ben anlamıyorum diye chate sormuştum o pozisyonu uygun demişti acaba ayarlanıyor mu yoksa bilmeden yanlış mı aldımAngelHeart canım bunun bacak kısmı ve sırtı doğru konumda değil. Bebek için diyorum. M şeklinde olması gerekiyor bacakların, dizden destekli olması gerekiyor. Sırtı da C şeklinde olmalı omurga sağlığı için
Maalesef uygun fiyatlı ve doğru kullanımda olan bi kanguru bilmiyorum. Uygun olsun diye sling kullanılabilir belki onda da bacak ayarlaması yapılabilir ama kafa desteği yok onun da. Solomombaby markası var onun fiyatları uygun. Eskiden de popülerdi.
Ben neko kullanıyorum, temiz bir ikinci el de bakabilirsiniz. (Ben de çok ikinci el ürün aldım)
Kesinlikle yaa.. sizin ilk çocuğunuz mu ?Tuzla ilginç bir şekilde pahalı
Kartalda arkadaşım 15 e verdi , Bursa’da arkadaşım aylık 18 ama yıllık kayıtta +3 ay hediye ettiler yine 15 geldi ama tuzla geçen yol bile 15 e yoktu
Beyaz yaka ağırlıklı olunca düdüklüyorlar
Zaten korkuyordum menenjit aşısından iyice gözüm korktu açıkçasıÖyle demeyin biraz daha büyüyünce daha iyi tolere edebilirler
İkinciKesinlikle yaa.. sizin ilk çocuğunuz mu ?
Umarım sizin de yolunda gider, alırsınız izninizi. Bazı insanlar gerçekten kötü ve fesat. Ve yine bazı insanlar bunu hemen görebiliyorken ben diğer göremeyen gruptayım. Yüzüme gülen herkesi iyi sanıyorum. Çünkü ben sevmediğim birinin yüzüne gülmüyorum. Eşim kızdı, sen herkes için iyi düşünmeye devam et böyle diye. Böylelerine en güzel cevap güzel işler yapıp onları da görmezden gelmek sanırım. Beni etkilemesini istemiyorum ama duygusal da bir insanım. Balık burcu olmak çok zorİzinlerinizi alabilmeniz sevindirici olmuş gerçekten.
Bugün ben de ayni konu icin ofise direktorumle konuşmaya gideceğim. Geçen hafta da gitmiş ancak yakalayamamistim ve sizinkine çok benzer bir şekilde hemen arkadaşlar dedikoduları verdiğinden kiymet verdiğim bir meslektasimin arkamdan konuştuğunu ve beni kotuledigini söylediler. Ben isi devretmeden öylece gitmişim. Öylece nasil gidebilirsem... Sonuçta göbeğim hic de gizlenebilecek bir boyutta değildi ve devredilecek rapor literatür verilerinin ozetlendigi bir dokümandi.Bu çirkinliği yapan arkadaşa ise ben sürekli destek vermiştim. Hatta nisan ayında doğumda bebeklerini kaybettiklerinde yürekten üzülüp ne yapacağımı falan şaşırmıştım. Neyse, 3 gunluk bir sok ve üzüntüden sonra bazı insanlar cok nankor ve iki yüzlü diyerek olayı içimde zor da olsa kapattım.
Benim yaşadığım mahalledeki ilkokul 2 buçuk gibi bitiyor hergün okul sonrası kursları varmış satranç , drama , robotik fln. Sonrasında da okulun sokağında etüt merkezi varmış , oradaki ablalar abiler çıkışa gelip çocukları alıp etüt merkezine götürüyorlarmış ödevlerini yapıyorlar akşamda anne baba ödevsiz çocuğu alıp evine geçiyormuş.Kreş konusunda izmirde de fiyatlar çok uçuk maalesef. Size şöyle bir tavsiye verebilirim ki erken kayıt avantajları oluyor. Mesela seneye kaydedecekseniz kaydını bu sene yıl sonuna doğru yapmalısınız .
Burda gönderen arkadaşlarım genelde yıllık fiyatlardan bahsediyorlardı erken kayıt ile 300 bin civarına kaydettiler . İlk okula başladıklarında fiyatlar daha da uçuk.
Bizde de maalesef bebeğim büyüyünce aynı problemi yaşayacağız çünkü anne baba çalışacak ve çocuğa bakacsk hiç kimsemiz bu şehirde olmadıpı için özel okula göndermek zorundayız . Devlet okullsrı belli bir saate kadar tutuyor çocukları(ilk okul dönemlerinden bahsediyorum). Dolayısıula yanına annesi ailesi olmayanlar özel okula eğitimden ziyade zorunda kaldığı için göndermek durumujda kalıyor . Çocuk daha uzun sürede okulda kalsın diye gönderiyor hir çok çalışan.
Arkadaşlarıkın bir çoğu özelden alıp devlet okuluna vermek istedi mesela ama devlet okulunda saatler daha kısa olduğu için çıkışta çocuklarına bakacsk kimse olmadıpı için tüm maaşı verme pahasına özele göndermek zorımda kalfılsr.
Bu durumda çalışmamız gerçekten ne kadar mantıklı onu da bilmiyorum ama binbir emek vererek girdiğimiz işlerden de ayrılmak istemiyoruz elbette
Yaa çok sevindim izin almış olmana, hem yıllık iznini kullanacaksın hem de ücretsize ayrılabileceksin. Gerçekten insafa gelmiş dekankendisine tenkssss
Üniversitenin belki de en zor tarafı bu, herkes birbirinin ayağını kaydırmaya çalışıyor nedense. Oturun işinizi yapın yahu niye başkalarıyla ilgileniyorsunuz. Yani o kadın da çocuk dünyaya getirmiş olabilir ama çocuklarına o kadar da bağlı değil demek ki ya da hayat şartları ona kötü davrandı diye belki çalışmak zorunda kaldı diye, izne ayrılabilen birine kıskançlık yapması da hoş değil. Onun icabına dönünce bakarsın
Bebekle yolculuk zor oluyor, biz de çıkamıyoruz o yüzden
Mübalağa etmemiştim, ciddiydimBen de korkuyorum menenjit asisindan ne yalan söyleyeyimama doktor bir arkadaşımin bebek görmeye geldiğinde ilk söylediği şey menenjit asisiydi. Aşırı önemli diye vurgulamıştı hatta. Siz gerçi belki mübalağa ettiniz mesajınızda ama yazayım dedim
Çok güzel bir okulmuş gerçekten ne güzelBenim yaşadığım mahalledeki ilkokul 2 buçuk gibi bitiyor hergün okul sonrası kursları varmış satranç , drama , robotik fln. Sonrasında da okulun sokağında etüt merkezi varmış , oradaki ablalar abiler çıkışa gelip çocukları alıp etüt merkezine götürüyorlarmış ödevlerini yapıyorlar akşamda anne baba ödevsiz çocuğu alıp evine geçiyormuş.
Bana tatlı geldi açıkçası
Ama diğer türlü benimde iş arkadaşlarım sırf alması vermesi etkinliklere götürmesi zor olduğu için çocuklarını özele yolluyorlar. Ama buyıl artan fiyatlar ve enfilasyondan devlete aldı çoğu
Zeyzeycim çok sağ ol, her zamanki gibi empatine sağlıkCanııım, her açıdan kolaylıklar diliyorum sana. Evren'in yeni eve alışma çabasına, üst kattaki yetiştirilmeyi unutmuş oldukları canavarlara ve 582924 kişilik mevlüte
Kayınvaliden gerçekten bombaymış ama. Ben biraz rahat edersin diye düşünmüştüm, gerçi sen de öyle düşünmüştün ama öyle olmamış. Kendisine teşekkür edip sevgi ve saygıyla uğurluyoruz.
Uğurluyoruz demek kolay hatta belki sen de gitsin demek kolay ama insan yardım bekliyor yaa. Canını sıkmadan, ona minnet duymanı beklemeden yapılan bir iyiliği bekliyorsun. Bi lokma yemek, hazır ağıza atılacak bi poğaça kek börek bi şey, bi çay hazırlayıp iç kızım / arkadaşım diyecek birini bekliyorsun. Tamam gitsinler ama niye, niye kalıp da güzellikle neşeyle bir bebek büyütülmesin yani.
Yine de kolaylıklar diliyorum tekrardan. Allah da sizi o komşulardan kurtarsın
Bexsero sıkıntılı geçiyor ama elzem gibiZaten korkuyordum menenjit aşısından iyice gözüm korktu açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?