2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Tamda bunu yaşarken yazdığını okumam
İnşallah çabuk geçer diye umutla bekliyorum meme ucumu lastik gibi geriye çekip diş etleriyle kistiriyor çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimi verimli süt içmediği mamayı da istemediği için gözüme süzülmüş geliyor birde şu ellerden bal mı akıyor ne memeyi çıkarıp el yalamak emmek ne evladım diye söyleniyorum öyle yüzüme gülüyor
Ha birde bizim gaz sancıları geri döndü normal mi acaba zar zor atlattık diye sevinmişti

Ben işte dün biraz yazmıştım buraya benim kız bide emmiyor ya sağıp veriyorum ve mama veriyorum ne kadar içtiğini görüyorum kafayı yiyecem 3 hafta oldu Miray çok iştahsız sürekli biberonu ağzıyla itiyor ağlıyor emmek istemiyor çok çok çok azaldı aldığı miktarlar ve 2 farklı uzmana dünde profosöre götürdük kilo alımı iyi diyor doğduğu günden beri bakıyor ama evet iyi çünkü ben bir beslenmesini 1 buçuk saat uğraşıp yapiyorum ve son 5 6 gün onu bike yapamıyorum istemiyorsa yutmuyor asla kadınlar kulübünde okudum bu durumu yaşayanları yıllarca boyke giden var diyorlar benim kızın yaşadıkları gibi olanlar Sinop'a gitmiştik geçen hafta orda birebir tanıştım bir kadınla onun bebeği de benim kız gibi 2,5 aylıkken başlamis şimdi 6,5 aylık ve bişey veremiyorum sadece uykuda besleyebiliyorum ek gıdayı da reddediyor diyor o kadar korkuyorum ki aynı olacak diye ama 3bhafta oldu artık ben de umudumu kaybetmek üzereyim hergun ağlıyorum yaşıtlarından geri kalacak diye ve hayata karşı aşırı kırgınım hamileliğimin başından beri yaşadıklarım bu goz yaşımın dinmemesi cuma günü gastroenterolojiye götürecem bide

Tamamen aynı durumdayız. El emmeler, meme ezmeler... Siz de mi 12. haftadasınız?
Sakın kötüyü çağırma. Başkalarının öyle olmuş olabilir, keşke olmasaydı. Ama senin çocuğun da öyle olacak diye bir şey yok. Negatife odaklanıp kendini ve bebeği aşağı çekme. Atak geçiriyor bu çocuklar. Bir süre böyle olacak, sonra düzelecek. Hepimiz böyle düşünelim

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Benim bebeğim normalde meme+mama besleniyordu. Bu sıralar sütümü arttırmaya ve ısrarla emzirmeye yönelik ilerledim mamayı eskisi kadar almıyordu şimdi iyice uzaklaştı gibi önceye kıyasla çok çok az içiyor mamayı. Ama iştahsız mı, sütüm mü yetiyor anlamıyorum. 3 gün öncesine göre kilo almamış normalde fark olurdu. Çişli bezi öncekiler kadar ağır olmasa da yeterli sayıda.
Geçen gece çok derin uzun uyumuştu kalkıp beslenmedi adamakıllı ondan mı almadı, sütüm mü yetmiyor yoksa geçiş evresi diye mi anlamadım. Hali keyfi yerinde ama genel olarak kafam çok karıştı

Benim oğlumda çok diretip emmiyor gözüme süzülmüş geliyor hatta ama negatif düşünme yeterince doktor görmüş için rahatlasın diye götür ama yorma kendini inşallah bunlar atak ve geçecek bende şuan böyleysek memeyi almayıp mamayı tükürüyorsan nasil yedirecem ne yapacaz diyorum ek gıdada ama sonra geçecek sadece atak diyip geçmeye çalışıyorum

Canım artık 3 hafta olması beni korkutan rahatlayayim diyorum rahatlıyorum da ama hiç bişey içmeyince yine hooopp düşüyorum hiç mi acikmaz bebek yaaa

Canım artık 3 hafta olması beni korkutan rahatlayayim diyorum rahatlıyorum da ama hiç bişey içmeyince yine hooopp düşüyorum hiç mi acikmaz bebek yaaa
İnşallah ciddi bişey veya iştahsızlık yoktur arkadaşlar geçen ataklarin ne kadar süreceğini tablo şeklinde atmıştı umarim uzayan ataklardan ve geçici sebeptendir

Ben de isterim yurt dışına yerleşmeyi ancak hem imkanımız yok iş güçten sebep hem de dil bilmiyoruz. Siz ne güzel yapmışsınız. Allah iyilerler karşılaştırsın, yolunuz açık olsun hep

Evet evet boba da iyi de fiyatı nekodan da fazla, öyle bi bütçe ayıramadım. Ergobaby güzelmiş sonradan gördüm ama o da baya fiyatlı. Ben de slingle yapamadım, yani bağlıyorum sorun yok ama çocuk kafasını atıyor falan haliyle destek yok, kafasını da her zaman slingin içine sokmuyor. AngelHeart ben de dolaptan alışveriş yaptım oğlum için, satışım da oldu memnundum o uygulamadan. Kızıma da alıcam yine 2. El bi şeyler. Hatta araba baktım da istediğim gibisini bulamadım. Şimdi kışlık kalın tulum bakıyorum

Şeyden baktım canım alanlar fotoğraf paylaşıyor ya, onlara baktım bebeklerin bacakları sarkık, haliyle yük genital bölgelerine biniyor o yüzden dedim. Sen bilirsin de kuzum istersen iptal et siparişini, istersen gelsin dene ona göre karar verirsin

Teşekkür ederim fotoğraflara da baktım ama anlamadığım için iyi demistiler ona aldandım kargolanmış bı gelsin deneyelim olmazsa iade ederim kısa süreli kullanım da olsa duruş pozisyonu önemli şuan

Yok malesef banyo suyu kaynatiyoruz biz ilk 40 gün ama acaba az mı diye merak ettim :)
Kaynatıp ılınınca yikiyorsunuz dimi (oğlum algılarımı yaktığı için kaynar suyla yıkama ihtimali geldi aklıma )
Bende hiç kaynatmadim yada duymadım direk çeşmeden ayarlayıp yıkadık hep

Mübalağa etmemiştim, ciddiydim Büyük kızıma da yaptırmamıştım o zamanlar sanki çok bilinmiyordu sonradan da ihmal ettim. Aşırı önemliyse yaptıracağız tabi
Yaptırabilirsin canım, her yaşta yaptırılabilir. Ben de önemsiyorum açıkçası menenjiti. Oğlumu 2 yaşından sonra yaptırmıştım, şimdi kızımda 9. Ayda mı yaptırırım 1 yaşında mı emin değilim. İstersen bir doktora danış öyle karar ver (karnım aç)

Yok malesef banyo suyu kaynatiyoruz biz ilk 40 gün ama acaba az mı diye merak ettim :)
Kızlar nası ilk kez duyuyosunuz bunu ben hala kaynatıyorum hem de arıtma suyuyla yıkıyorum. Çünkü neden olmasın
Zerolika kız tabii kaynayıp soğuyor ha çok gerekli mi, değil. Ama ben çok pimpirikliyim bi de suları şahane olan bir yerde yaşamıyorum. Gerçi İstanbulda da uzun süre kaynatmıştım oğlumda

Yani ne kadar kısa diyosun bilmiyorum da 1,5 yaşına kadar kullanılıyor rahat. Tabi tabi duruşu önemli, bebek de rahat edemez hem. Evet canım gelsin bi bakarsın duruşuna

Burda da sular kireçli ama direk çeşmeden akan sıcak suyla yıkadık duymamıştım hiç hatta eve geldiğimizin ertesi günü yıkadık annem direk banyoda suyu doldurup getirdi
Ama sular kötüyse olabilir biz çeşme suyunu içiyoruz da ondan dolayı kaynatma gereği duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…