Tamda bunu yaşarken yazdığını okumamArkadaşlar ya sizin de çocuklarda 12. haftada huzursuzluk, meme reddi gibi şeyler oldu mu? Geçen konuşmuştuk burada biraz ama bu sabah biraz araştırınca 12. hafta atağı yaşadığımızdan emin oldum. Çocuk memeyle oynuyor, verimli emmiyor, ağzına alıp alıp atıyor, ağlıyor, kafasını geri çekiyor, sonra bir daha yapışıyor, meme ucunu pert ediyor, saçma sapan haller yani. Chat GPT kardeş geçer diyor ama ne zaman geçer nasıl geçer noktasında tadım kaçtı
Ben işte dün biraz yazmıştım buraya benim kız bide emmiyor ya sağıp veriyorum ve mama veriyorum ne kadar içtiğini görüyorum kafayı yiyecem 3 hafta oldu Miray çok iştahsız sürekli biberonu ağzıyla itiyor ağlıyor emmek istemiyor çok çok çok azaldı aldığı miktarlar ve 2 farklı uzmana dünde profosöre götürdük kilo alımı iyi diyor doğduğu günden beri bakıyor ama evet iyi çünkü ben bir beslenmesini 1 buçuk saat uğraşıp yapiyorum ve son 5 6 gün onu bike yapamıyorum istemiyorsa yutmuyor asla kadınlar kulübünde okudum bu durumu yaşayanları yıllarca boyke giden var diyorlar benim kızın yaşadıkları gibi olanlar Sinop'a gitmiştik geçen hafta orda birebir tanıştım bir kadınla onun bebeği de benim kız gibi 2,5 aylıkken başlamis şimdi 6,5 aylık ve bişey veremiyorum sadece uykuda besleyebiliyorum ek gıdayı da reddediyor diyor o kadar korkuyorum ki aynı olacak diye ama 3bhafta oldu artık ben de umudumu kaybetmek üzereyim hergun ağlıyorum yaşıtlarından geri kalacak diye ve hayata karşı aşırı kırgınım hamileliğimin başından beri yaşadıklarım bu goz yaşımın dinmemesiArkadaşlar ya sizin de çocuklarda 12. haftada huzursuzluk, meme reddi gibi şeyler oldu mu? Geçen konuşmuştuk burada biraz ama bu sabah biraz araştırınca 12. hafta atağı yaşadığımızdan emin oldum. Çocuk memeyle oynuyor, verimli emmiyor, ağzına alıp alıp atıyor, ağlıyor, kafasını geri çekiyor, sonra bir daha yapışıyor, meme ucunu pert ediyor, saçma sapan haller yani. Chat GPT kardeş geçer diyor ama ne zaman geçer nasıl geçer noktasında tadım kaçtı
Tamamen aynı durumdayız. El emmeler, meme ezmeler... Siz de mi 12. haftadasınız?Tamda bunu yaşarken yazdığını okumam
İnşallah çabuk geçer diye umutla bekliyorum meme ucumu lastik gibi geriye çekip diş etleriyle kistiriyor çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimi verimli süt içmediği mamayı da istemediği için gözüme süzülmüş geliyor birde şu ellerden bal mı akıyor ne memeyi çıkarıp el yalamak emmek ne evladım diye söyleniyorum öyle yüzüme gülüyor
Ha birde bizim gaz sancıları geri döndü normal mi acaba zar zor atlattık diye sevinmişti
Sakın kötüyü çağırma. Başkalarının öyle olmuş olabilir, keşke olmasaydı. Ama senin çocuğun da öyle olacak diye bir şey yok. Negatife odaklanıp kendini ve bebeği aşağı çekme. Atak geçiriyor bu çocuklar. Bir süre böyle olacak, sonra düzelecek. Hepimiz böyle düşünelimBen işte dün biraz yazmıştım buraya benim kız bide emmiyor ya sağıp veriyorum ve mama veriyorum ne kadar içtiğini görüyorum kafayı yiyecem 3 hafta oldu Miray çok iştahsız sürekli biberonu ağzıyla itiyor ağlıyor emmek istemiyor çok çok çok azaldı aldığı miktarlar ve 2 farklı uzmana dünde profosöre götürdük kilo alımı iyi diyor doğduğu günden beri bakıyor ama evet iyi çünkü ben bir beslenmesini 1 buçuk saat uğraşıp yapiyorum ve son 5 6 gün onu bike yapamıyorum istemiyorsa yutmuyor asla kadınlar kulübünde okudum bu durumu yaşayanları yıllarca boyke giden var diyorlar benim kızın yaşadıkları gibi olanlar Sinop'a gitmiştik geçen hafta orda birebir tanıştım bir kadınla onun bebeği de benim kız gibi 2,5 aylıkken başlamis şimdi 6,5 aylık ve bişey veremiyorum sadece uykuda besleyebiliyorum ek gıdayı da reddediyor diyor o kadar korkuyorum ki aynı olacak diye ama 3bhafta oldu artık ben de umudumu kaybetmek üzereyim hergun ağlıyorum yaşıtlarından geri kalacak diye ve hayata karşı aşırı kırgınım hamileliğimin başından beri yaşadıklarım bu goz yaşımın dinmemesicuma günü gastroenterolojiye götürecem bide
11 bitti 12nin içerisindeyiz ama 10dan itibaren başladı şebekliğiTamamen aynı durumdayız. El emmeler, meme ezmeler... Siz de mi 12. haftadasınız?
Benim oğlumda çok diretip emmiyor gözüme süzülmüş geliyor hatta ama negatif düşünme yeterince doktor görmüş için rahatlasın diye götür ama yorma kendini inşallah bunlar atak ve geçecek bende şuan böyleysek memeyi almayıp mamayı tükürüyorsan nasil yedirecem ne yapacaz diyorum ek gıdada ama sonra geçecek sadece atak diyip geçmeye çalışıyorumBen işte dün biraz yazmıştım buraya benim kız bide emmiyor ya sağıp veriyorum ve mama veriyorum ne kadar içtiğini görüyorum kafayı yiyecem 3 hafta oldu Miray çok iştahsız sürekli biberonu ağzıyla itiyor ağlıyor emmek istemiyor çok çok çok azaldı aldığı miktarlar ve 2 farklı uzmana dünde profosöre götürdük kilo alımı iyi diyor doğduğu günden beri bakıyor ama evet iyi çünkü ben bir beslenmesini 1 buçuk saat uğraşıp yapiyorum ve son 5 6 gün onu bike yapamıyorum istemiyorsa yutmuyor asla kadınlar kulübünde okudum bu durumu yaşayanları yıllarca boyke giden var diyorlar benim kızın yaşadıkları gibi olanlar Sinop'a gitmiştik geçen hafta orda birebir tanıştım bir kadınla onun bebeği de benim kız gibi 2,5 aylıkken başlamis şimdi 6,5 aylık ve bişey veremiyorum sadece uykuda besleyebiliyorum ek gıdayı da reddediyor diyor o kadar korkuyorum ki aynı olacak diye ama 3bhafta oldu artık ben de umudumu kaybetmek üzereyim hergun ağlıyorum yaşıtlarından geri kalacak diye ve hayata karşı aşırı kırgınım hamileliğimin başından beri yaşadıklarım bu goz yaşımın dinmemesicuma günü gastroenterolojiye götürecem bide
Canım artık 3 hafta olması beni korkutan rahatlayayim diyorum rahatlıyorum da ama hiç bişey içmeyince yine hooopp düşüyorum hiç mi acikmaz bebek yaaaBenim oğlumda çok diretip emmiyor gözüme süzülmüş geliyor hatta ama negatif düşünme yeterince doktor görmüş için rahatlasın diye götür ama yorma kendini inşallah bunlar atak ve geçecek bende şuan böyleysek memeyi almayıp mamayı tükürüyorsan nasil yedirecem ne yapacaz diyorum ek gıdada ama sonra geçecek sadece atak diyip geçmeye çalışıyorum
İnşallah ciddi bişey veya iştahsızlık yoktur arkadaşlar geçen ataklarin ne kadar süreceğini tablo şeklinde atmıştı umarim uzayan ataklardan ve geçici sebeptendirCanım artık 3 hafta olması beni korkutan rahatlayayim diyorum rahatlıyorum da ama hiç bişey içmeyince yine hooopp düşüyorum hiç mi acikmaz bebek yaaa
İnşallah yaaaİnşallah ciddi bişey veya iştahsızlık yoktur arkadaşlar geçen ataklarin ne kadar süreceğini tablo şeklinde atmıştı umarim uzayan ataklardan ve geçici sebeptendir
Ben de isterim yurt dışına yerleşmeyi ancak hem imkanımız yok iş güçten sebep hem de dil bilmiyoruz. Siz ne güzel yapmışsınız. Allah iyilerler karşılaştırsın, yolunuz açık olsun hepTeşekkürler, mutluyuz, çok güzel insanlar edindik kısa sürede o sebeple adaptasyon da kolay oldu. Biz Almanyadayiz. Gerçekten hiç kolay bir karar değil. Eşim hep istiyordu, benim karar vermem 5 yıl kadar sürdü :)
Evet evet boba da iyi de fiyatı nekodan da fazla, öyle bi bütçe ayıramadım. Ergobaby güzelmiş sonradan gördüm ama o da baya fiyatlı. Ben de slingle yapamadım, yani bağlıyorum sorun yok ama çocuk kafasını atıyor falan haliyle destek yok, kafasını da her zaman slingin içine sokmuyor.Ben sling işini ikinci bebede de beceremedim. Boba sling aldım yumuşacık kumaşı. Ama yok yapamıyorum bir dünya video izledim, olmuyor. Kanguru daha garanti bence.
Nekoya ilave olarak boba da iyi.
Ben de boba ve ergobaby arasinda kalmistim. Yüzü öne dönükte kullanıldığı için ergobaby omni 360 aldim.
AngelHeart İkinci el için Facebookta babywearing Türkiye grubuna göz atabilirsiniz.
Şeyden baktım canım alanlar fotoğraf paylaşıyor ya, onlara baktım bebeklerin bacakları sarkık, haliyle yük genital bölgelerine biniyor o yüzden dedim. Sen bilirsin de kuzum istersen iptal et siparişini, istersen gelsin dene ona göre karar verirsinBen anlamıyorum diye chate sormuştum o pozisyonu uygun demişti acaba ayarlanıyor mu yoksa bilmeden yanlış mı aldım
Linki paylaşınca şöyle demişti
Molmini Plus bel destekli kanguru ergonomik diye geçiyor. Yani:
Bebeğin kalça ve bacak pozisyonu (M pozisyonu) destekleniyor. Bu, dizlerin popodan yukarıda olduğu, kalçaların doğal açıda olduğu pozisyon — kalça çıkığı riskine karşı en sağlıklı duruş.
Oturma yeri geniş; bacaklar serbestçe yanlara açılabiliyor, bu da kalça gelişimi için olumlu.
Teşekkür ederim fotoğraflara da baktım ama anlamadığım için iyi demistiler ona aldandım kargolanmış bı gelsin deneyelim olmazsa iade ederim kısa süreli kullanım da olsa duruş pozisyonu önemli şuanŞeyden baktım canım alanlar fotoğraf paylaşıyor ya, onlara baktım bebeklerin bacakları sarkık, haliyle yük genital bölgelerine biniyor o yüzden dedim. Sen bilirsin de kuzum istersen iptal et siparişini, istersen gelsin dene ona göre karar verirsin
Evet şuan 33 günlük oldu hala gerek varmi acabaBebeği mi su kaynatarak yıkıyorsunuz anlamadım eğer öyleyse ben iki oğlumu da hiç su kaynatarak yıkamadım
Yok malesef banyo suyu kaynatiyoruz biz ilk 40 gün ama acaba az mı diye merak ettim :)Bence biberon kaynatmayı soruyordur ben öyle yordum
Kaynatıp ılınınca yikiyorsunuz dimiYok malesef banyo suyu kaynatiyoruz biz ilk 40 gün ama acaba az mı diye merak ettim :)
Yaptırabilirsin canım, her yaşta yaptırılabilir. Ben de önemsiyorum açıkçası menenjiti. Oğlumu 2 yaşından sonra yaptırmıştım, şimdi kızımda 9. Ayda mı yaptırırım 1 yaşında mı emin değilim. İstersen bir doktora danış öyle karar verMübalağa etmemiştim, ciddiydimBüyük kızıma da yaptırmamıştım o zamanlar sanki çok bilinmiyordu sonradan da ihmal ettim. Aşırı önemliyse yaptıracağız tabi
Kızlar nası ilk kez duyuyosunuz bunuYok malesef banyo suyu kaynatiyoruz biz ilk 40 gün ama acaba az mı diye merak ettim :)
Yani ne kadar kısa diyosun bilmiyorum da 1,5 yaşına kadar kullanılıyor rahat. Tabi tabi duruşu önemli, bebek de rahat edemez hem. Evet canım gelsin bi bakarsın duruşunaTeşekkür ederim fotoğraflara da baktım ama anlamadığım için iyi demistiler ona aldandım kargolanmış bı gelsin deneyelim olmazsa iade ederim kısa süreli kullanım da olsa duruş pozisyonu önemli şuan
Burda da sular kireçli ama direk çeşmeden akan sıcak suyla yıkadık duymamıştım hiç hatta eve geldiğimizin ertesi günü yıkadık annem direk banyoda suyu doldurup getirdiKızlar nası ilk kez duyuyosunuz bunuben hala kaynatıyorum hem de arıtma suyuyla yıkıyorum. Çünkü neden olmasın
Zerolika kız tabii kaynayıp soğuyor ha çok gerekli mi, değil. Ama ben çok pimpirikliyim bi de suları şahane olan bir yerde yaşamıyorum. Gerçi İstanbulda da uzun süre kaynatmıştım oğlumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?