Kıııız, benim kekime ortak olmuşlarZeyzeycim çok sağ ol, her zamanki gibi empatine sağlıkKv konusunu zihnimde kapatmaya çalışıyorum. Değişmeyecek, hep böyle şeyler yapacak bu kadın. Yine uzakta tutmak zorunda kalacağım, bana başka çare bırakmıyor. Üst kat komşularımız konusu ise biraz ters köşe oldu açıkçası. Rahatsızlığımızı kibarca ilettik. İnsanlar çok mahcup oldular. İki tane kreş yaşında, bir tane de yenidoğan çocukları varmış. Elimizden geleni yapacağız, gerekirse halıların altına karton serip ses iletimini azaltacağız dediler. Bu sefer ben üzüldüm hallerine. Kek yaptım götürdüm Sulu gözlü bir cimcime olduğumu söylemiş miydim
Kız burası da çok kireçli, içmeyin bacııım. Arıtma taktırın bari. Biz de geldik, sucu yok burda, e kendimiz marketten su taşı taşı nereye kadar, arıtma taktırdık. Yine de oğluma çoğunlukla marketten aldığımız hazır suyu veriyorum.Burda da sular kireçli ama direk çeşmeden akan sıcak suyla yıkadık duymamıştım hiç hatta eve geldiğimizin ertesi günü yıkadık annem direk banyoda suyu doldurup getirdi
Ama sular kötüyse olabilir biz çeşme suyunu içiyoruz da ondan dolayı kaynatma gereği duymadım
Hepsi bir arada mı? Oyyy en zor aşılar, Allah yardımcın olsun. Korkma canım, her bebek aynı tepkiyi vermiyor, illa huysuz olacak ateşi çıkacak değil. Şifa olsun kuzunaKizlar biz rota ve bexero ve nimenrix oldukoyle uygun gordu dr Allah yardimcimiz olsun bu gece
Yaaa ben hiç duymamıştım bizim sular çok kireçli ama başından beri normal banyo suyuyla yaptırıyoruz banyoYok malesef banyo suyu kaynatiyoruz biz ilk 40 gün ama acaba az mı diye merak ettim :)
Maşallahh27 gr almis gunluk 720 gr bir ayda iyi dedi azaldi zaten olculer , 61 cm boyu da 4 cm uzamis o da genetik bizim boylar uzun
Ah birde Doğubayazıt'ın sularını görecektin resmen ayran yazık orda yaşayanlar neden bu kadar çay içer derdim su icilmiyor ki ne yapsınlar kaynamisken demliyorlar 4 yıl boyunca hazır su taşımaktan dediğin gibi gına gelmişti ordaykenKız burası da çok kireçli, içmeyin bacııım. Arıtma taktırın bari. Biz de geldik, sucu yok burda, e kendimiz marketten su taşı taşı nereye kadar, arıtma taktırdık. Yine de oğluma çoğunlukla marketten aldığımız hazır suyu veriyorum.
Nefret geldi ama kireçli sudan artık
Bizimde Hatayda aşırı kireçli çaydanlıklarım hep mahvoldu bizde hep hazır alıyoruz iki yıldır burada yaşıyoruz bir kere bile çeşmeden içemedikAh birde Doğubayazıt'ın sularını görecektin resmen ayran yazık orda yaşayanlar neden bu kadar çay içer derdim su icilmiyor ki ne yapsınlar kaynamisken demliyorlar 4 yıl boyunca hazır su taşımaktan dediğin gibi gına gelmişti ordayken
Oğluşa bende hazır alıyorum aritma acı geliyor bana ama yeni eve geçince bir hal çaresine bakmak gerek
Tabiki nasıl kaynar yikayalim :)Kaynatıp ılınınca yikiyorsunuz dimi(oğlum algılarımı yaktığı için kaynar suyla yıkama ihtimali geldi aklıma )
Bende hiç kaynatmadim yada duymadım direk çeşmeden ayarlayıp yıkadık hep
Evet bizimde öyle sağlıklı değil malatyadayiz bir an kendimi uzaylı gibi hissettim :)Kızlar nası ilk kez duyuyosunuz bunuben hala kaynatıyorum hem de arıtma suyuyla yıkıyorum. Çünkü neden olmasın
Zerolika kız tabii kaynayıp soğuyor ha çok gerekli mi, değil. Ama ben çok pimpirikliyim bi de suları şahane olan bir yerde yaşamıyorum. Gerçi İstanbulda da uzun süre kaynatmıştım oğlumda
Kolaylıkls atlatınKizlar biz rota ve bexero ve nimenrix oldukoyle uygun gordu dr Allah yardimcimiz olsun bu gece
Biz kısayız aile komple kısa ama benim bebe de 3. Ay kontrolünde 61 cm çıktı27 gr almis gunluk 720 gr bir ayda iyi dedi azaldi zaten olculer , 61 cm boyu da 4 cm uzamis o da genetik bizim boylar uzun
Ben de isterim yurt dışına yerleşmeyi ancak hem imkanımız yok iş güçten sebep hem de dil bilmiyoruz. Siz ne güzel yapmışsınız. Allah iyilerler karşılaştırsın, yolunuz açık olsun hep
Canım bizimki de öyle oldu hiç merak etme sabah dokuz gibi olmuştu aşı eve geldim ateş düşürücü verdim birde akşam 20:00 de yatmadan önce ertesi gün bir şey kalmamıştı iyiydi içini ferah tutKizlar biz rota ve bexero ve nimenrix oldukoyle uygun gordu dr Allah yardimcimiz olsun bu gece
Bana kalsa 33 gün boyunca da gerek yoktu ama sen yine bana bakma :))Evet şuan 33 günlük oldu hala gerek varmi acaba
Kızlar nası ilk kez duyuyosunuz bunuben hala kaynatıyorum hem de arıtma suyuyla yıkıyorum. Çünkü neden olmasın
Zerolika kız tabii kaynayıp soğuyor ha çok gerekli mi, değil. Ama ben çok pimpirikliyim bi de suları şahane olan bir yerde yaşamıyorum. Gerçi İstanbulda da uzun süre kaynatmıştım oğlumda
Evet 57 idi. Yani ilk kız benim yaşıtlarından uzun hep genetik olabiliyor böyle şeyler değişiyorMaşallahh2. Ayında boyu kaçtı benim bebeğin de babası uzun bebeğim uzun gibi geliyor 2. Ayında bizim 58 cm di gerçi 3. Ayınızsa 57 cm oluyor sizinde
Gayet iyi gelişmesi önemli zaten sayıların pek önemi yok şu anlık ilerde belli oluyor tam boy işleriBiz kısayız aile komple kısa ama benim bebe de 3. Ay kontrolünde 61 cm çıktıüstelik 49 olarak doğmuştu. İyi mi 61 yani, sevindim o halde
Valla analık delilik yaBana kalsa 33 gün boyunca da gerek yoktu ama sen yine bana bakma :))
Hiç çevremde de kaynatan görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?