2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kıııız, benim kekime ortak olmuşlar oy minik duygusal sincabım 2 çocuk+ 1 bebek. Onların kafası seninkinden de fazla şişiyormuş desene, acıdın hallerine yine de koşturmasınlar
Benim üst komşum normalde çok koşmuyor, benim oğlan yukarı çıkınca kuduruyolar onlar da komşumu arayıp "söyle şunlara tepinmesinler çocuk uyuyo" diyorum

E senin üstünde bebek karşı komşun bebek, belki güzel bi komşuluğunuz olur, bebişler de arkadaş olur. Çok amin

Kız burası da çok kireçli, içmeyin bacııım. Arıtma taktırın bari. Biz de geldik, sucu yok burda, e kendimiz marketten su taşı taşı nereye kadar, arıtma taktırdık. Yine de oğluma çoğunlukla marketten aldığımız hazır suyu veriyorum.
Nefret geldi ama kireçli sudan artık

Kizlar biz rota ve bexero ve nimenrix olduk oyle uygun gordu dr Allah yardimcimiz olsun bu gece
Hepsi bir arada mı? Oyyy en zor aşılar, Allah yardımcın olsun. Korkma canım, her bebek aynı tepkiyi vermiyor, illa huysuz olacak ateşi çıkacak değil. Şifa olsun kuzuna

27 gr almis gunluk 720 gr bir ayda iyi dedi azaldi zaten olculer , 61 cm boyu da 4 cm uzamis o da genetik bizim boylar uzun
Maşallahh 2. Ayında boyu kaçtı benim bebeğin de babası uzun bebeğim uzun gibi geliyor 2. Ayında bizim 58 cm di gerçi 3. Ayınızsa 57 cm oluyor sizinde

Son düzenleme:
Ah birde Doğubayazıt'ın sularını görecektin resmen ayran yazık orda yaşayanlar neden bu kadar çay içer derdim su icilmiyor ki ne yapsınlar kaynamisken demliyorlar 4 yıl boyunca hazır su taşımaktan dediğin gibi gına gelmişti ordayken
Oğluşa bende hazır alıyorum aritma acı geliyor bana ama yeni eve geçince bir hal çaresine bakmak gerek

Bizimde Hatayda aşırı kireçli çaydanlıklarım hep mahvoldu bizde hep hazır alıyoruz iki yıldır burada yaşıyoruz bir kere bile çeşmeden içemedik

Evet bizimde öyle sağlıklı değil malatyadayiz bir an kendimi uzaylı gibi hissettim :)

27 gr almis gunluk 720 gr bir ayda iyi dedi azaldi zaten olculer , 61 cm boyu da 4 cm uzamis o da genetik bizim boylar uzun
Biz kısayız aile komple kısa ama benim bebe de 3. Ay kontrolünde 61 cm çıktı üstelik 49 olarak doğmuştu. İyi mi 61 yani, sevindim o halde

Ben de isterim yurt dışına yerleşmeyi ancak hem imkanımız yok iş güçten sebep hem de dil bilmiyoruz. Siz ne güzel yapmışsınız. Allah iyilerler karşılaştırsın, yolunuz açık olsun hep

Ne güzel dilekler, çok teşekkür ederim Allah sizin de gönlünüze göre versin, hayat hep sürprizlere gebe

Kizlar biz rota ve bexero ve nimenrix olduk oyle uygun gordu dr Allah yardimcimiz olsun bu gece
Canım bizimki de öyle oldu hiç merak etme sabah dokuz gibi olmuştu aşı eve geldim ateş düşürücü verdim birde akşam 20:00 de yatmadan önce ertesi gün bir şey kalmamıştı iyiydi içini ferah tut

Valla az önce sırtına kadar mıçtı soktum küvete belden aşağıyaa :))))

Maşallahh 2. Ayında boyu kaçtı benim bebeğin de babası uzun bebeğim uzun gibi geliyor 2. Ayında bizim 58 cm di gerçi 3. Ayınızsa 57 cm oluyor sizinde
Evet 57 idi. Yani ilk kız benim yaşıtlarından uzun hep genetik olabiliyor böyle şeyler değişiyor

Biz kısayız aile komple kısa ama benim bebe de 3. Ay kontrolünde 61 cm çıktı üstelik 49 olarak doğmuştu. İyi mi 61 yani, sevindim o halde
Gayet iyi gelişmesi önemli zaten sayıların pek önemi yok şu anlık ilerde belli oluyor tam boy işleri 50 cm dogdu benimki de abla 52 idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…