2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Hepsi bir arada mı? Oyyy en zor aşılar, Allah yardımcın olsun. Korkma canım, her bebek aynı tepkiyi vermiyor, illa huysuz olacak ateşi çıkacak değil. Şifa olsun kuzuna

Kolaylıkls atlatın

Çok teşekkür ederim canlar şifa olsun inşallah şimdilik biraz huysuz bakalımm. Valla beni abla zorluyor suyu döküyodu sebepsizce resmen sinirleniyim dikkat çeksin die sonra da dioki anne hep bagırıo resmen akıl oyunundayım

Valla az önce sırtına kadar mıçtı soktum küvete belden aşağıyaa :))))
Anında çaydanlıkta su ılıtıp yıkıyorum kız siz bana bakmayın, azcık normal dışı tutumlarım var. En iyisini yapmışsın allahııım o kakadan bize de ver, amiiin

Anında çaydanlıkta su ılıtıp yıkıyorum kız siz bana bakmayın, azcık normal dışı tutumlarım var. En iyisini yapmışsın allahııım o kakadan bize de ver, amiiin

Öyle böyle hepsi büyüyecek :)
Ay bakma sırtına kadar yaptı dediğme bugün 7.gündü duana iptal çek :))

Burada arkadaşlar söyledi birkaç marka ama boykot onlar maalesef. İnternette hipp gördüm boykot değil diye ama nasıldır bilmiyorum. Almadım henüz.
Ben hipp organic combiotic kullanıyorum yani gerektiği zaman. Tadı kokusu normal bebeğin sevmeyeceği bir şeyi yok ama şunu farkettim ilk doğduğunda sürekli kullandığım zaman gaz sorunu olmadı ama şimdi arada bir dışarı felan çıkınca veriyorum gaz yapıyor sanki

Arkadaşlar kanguru almayı düşünenlerin ergonomik kanguru tercih etmelerini tavsiye ederim. Diğer kangurular bebeğin kalça ve omur sağlığı için uygun olmuyor. Kangurunun ergonomik olması için yenidoğan bebeklerin bacaklarının aşağı direkt salınmaması gerek, yani diz hizasının poposundan yukarıda durması gerekiyor, yani bacakları M şeklinde durması lazım diyor uzmanlar. Buna dikkat ederseniz iyi olur.

Eklentiler

• IMG_3397.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 23
Burada arkadaşlar söyledi birkaç marka ama boykot onlar maalesef. İnternette hipp gördüm boykot değil diye ama nasıldır bilmiyorum. Almadım henüz.
Ben mecburiyetten Bebelac aldım boykot ama almam gerekiyordu
Benim aldığımda bel destekli ergonomik kanguru yazıyor doktor anne olan bı fenomende bugün paylaşmıştı aldığımdan ama nasıldır bilmiyorum şuan kargoda gelince bakacam inşallah uyumlu olur iadeyle ugrasmam

Yaz aylarında bazı bebekler fazla terler vs başka sebeplerle su ihtiyacı oluşursa ve sütteki su yeterli gelmezse, ekstra su vermek hemşire ve doktorlar tarafından tavsiye ediliyor. Benim ilk bebeğim kış bebeğiydi hiç vermedim ihtiyaç olmadı. Ama ortanca ilkbaharda doğmuştu 4 aylıkken bezinde susuzluk belirtisi olarak turuncu kristaller oluştu, o zaman su vermemizi tavsiye etti doktor.Her şey yolunda gidiyorsa verilmesinin gereği yok evet ama verilse de çok büyütülecek bir şey değil, bazı doktorlar çok abartıyor diye düşünüyorum, çünkü hepitopu verilen su günlük toplam 2-3 çay kaşığı şeklinde oluyor, yani eyvah çocuk emmez bir daha, suyla doydu denecek bir şey değil. Hani belki annelerden miktarı abartanlar olduğu için doktorlar da bu şekilde asla vermeyin diyip katı konuşarak önüne geçmeyi yeğliyor olabilirler.

Evet evet konuşmuştuk kaçıncı aylarda yaptıracağımızı da planlamıştık. Afiyet olsun menüyü beğendim

Balik burcu minnoslugu gercekten baska birsey . Ben oğlak burcuyum ama sonuç cok farklı değil malesef. Bana sorarsanız bu durum tamamen temiz kalpli, iyi niyetli insanlar olmamızla alakalı ama bu zamana kadar gördüğüm birsey varsa o da keskin sirke hep küpüne zarar veriyor. O yüzden bazı şeyleri zamana bırakıyorum ve ne yapayım Allah bizi böyle yaratmış demekle yetinmeye çalışıyorum

Bunlara 3 yumurtadan yaptım, sana 5 yumurtadan yapacağım
Ya sen çok yaşa, yine güldürdün yüzümü Komşuların çok şanslı valla neşen daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…