Canım bizimki de öyle oldu hiç merak etme sabah dokuz gibi olmuştu aşı eve geldim ateş düşürücü verdim birde akşam 20:00 de yatmadan önce ertesi gün bir şey kalmamıştı iyiydi içini ferah tut
Hepsi bir arada mı? Oyyy en zor aşılar, Allah yardımcın olsun. Korkma canım, her bebek aynı tepkiyi vermiyor, illa huysuz olacak ateşi çıkacak değil. Şifa olsun kuzuna
Kolaylıkls atlatın
Çok teşekkür ederim canlar şifa olsun inşallahCanım bizimki de öyle oldu hiç merak etme sabah dokuz gibi olmuştu aşı eve geldim ateş düşürücü verdim birde akşam 20:00 de yatmadan önce ertesi gün bir şey kalmamıştı iyiydi içini ferah tut
Evet bende görmedim bizde hiç kaynatmadikBana kalsa 33 gün boyunca da gerek yoktu ama sen yine bana bakma :))
Hiç çevremde de kaynatan görmedim
Anında çaydanlıkta su ılıtıp yıkıyorumValla az önce sırtına kadar mıçtı soktum küvete belden aşağıyaa :))))
Sivastayız, komşuyuzEvet bizimde öyle sağlıklı değil malatyadayiz bir an kendimi uzaylı gibi hissettim :)
Demek bizim tarafta var neyse yayalimSivastayız, komşuyuzkaynatalım biz
Bizim iki gün geldi bugün yine gittiAnında çaydanlıkta su ılıtıp yıkıyorumkız siz bana bakmayın, azcık normal dışı tutumlarım var. En iyisini yapmışsın allahııım o kakadan bize de ver, amiiin
Anında çaydanlıkta su ılıtıp yıkıyorumkız siz bana bakmayın, azcık normal dışı tutumlarım var. En iyisini yapmışsın allahııım o kakadan bize de ver, amiiin
Ben hipp organic combiotic kullanıyorum yani gerektiği zaman. Tadı kokusu normal bebeğin sevmeyeceği bir şeyi yok ama şunu farkettim ilk doğduğunda sürekli kullandığım zaman gaz sorunu olmadı ama şimdi arada bir dışarı felan çıkınca veriyorum gaz yapıyor sankiBurada arkadaşlar söyledi birkaç marka ama boykot onlar maalesef. İnternette hipp gördüm boykot değil diye ama nasıldır bilmiyorum. Almadım henüz.
Ben mecburiyetten Bebelac aldım boykot ama almam gerekiyorduBurada arkadaşlar söyledi birkaç marka ama boykot onlar maalesef. İnternette hipp gördüm boykot değil diye ama nasıldır bilmiyorum. Almadım henüz.
Benim aldığımda bel destekli ergonomik kanguru yazıyor doktor anne olan bı fenomende bugün paylaşmıştı aldığımdan ama nasıldır bilmiyorum şuan kargoda gelince bakacam inşallah uyumlu olur iadeyle ugrasmamArkadaşlar kanguru almayı düşünenlerin ergonomik kanguru tercih etmelerini tavsiye ederim. Diğer kangurular bebeğin kalça ve omur sağlığı için uygun olmuyor. Kangurunun ergonomik olması için yenidoğan bebeklerin bacaklarının aşağı direkt salınmaması gerek, yani diz hizasının poposundan yukarıda durması gerekiyor, yani bacakları M şeklinde durması lazım diyor uzmanlar. Buna dikkat ederseniz iyi olur.
Yaz aylarında bazı bebekler fazla terler vs başka sebeplerle su ihtiyacı oluşursa ve sütteki su yeterli gelmezse, ekstra su vermek hemşire ve doktorlar tarafından tavsiye ediliyor. Benim ilk bebeğim kış bebeğiydi hiç vermedim ihtiyaç olmadı. Ama ortanca ilkbaharda doğmuştu 4 aylıkken bezinde susuzluk belirtisi olarak turuncu kristaller oluştu, o zaman su vermemizi tavsiye etti doktor.Her şey yolunda gidiyorsa verilmesinin gereği yok evet ama verilse de çok büyütülecek bir şey değil, bazı doktorlar çok abartıyor diye düşünüyorum, çünkü hepitopu verilen su günlük toplam 2-3 çay kaşığı şeklinde oluyor, yani eyvah çocuk emmez bir daha, suyla doydu denecek bir şey değil. Hani belki annelerden miktarı abartanlar olduğu için doktorlar da bu şekilde asla vermeyin diyip katı konuşarak önüne geçmeyi yeğliyor olabilirler.Gözün aydın canım. Ben bu su konusunu sormak istiyorum ya. Senin su verdiğini biliyorum. Başka veren var mı? Biz vermiyoruz. Geçen gün 6 aylık bebeğe bile su vermek için biraz daha beklemek gerekir dedi biri. Annemler zamanında bize daha ilk doğduğumuzda şekerli su vermiş. Benim kafam çok karıştı bu su konusunda. Ne diyorsunuz hanımlar bu işe?
Bir şey sorcam konyalı mısın?Demek bizim tarafta var neyse yayalim
Evet evet konuşmuştuk kaçıncı aylarda yaptıracağımızı da planlamıştık. Afiyet olsun menüyü beğendimYaptırabilirsin canım, her yaşta yaptırılabilir. Ben de önemsiyorum açıkçası menenjiti. Oğlumu 2 yaşından sonra yaptırmıştım, şimdi kızımda 9. Ayda mı yaptırırım 1 yaşında mı emin değilim. İstersen bir doktora danış öyle karar ver(karnım aç)
Balik burcu minnoslugu gercekten baska birseyUmarım sizin de yolunda gider, alırsınız izninizi. Bazı insanlar gerçekten kötü ve fesat. Ve yine bazı insanlar bunu hemen görebiliyorken ben diğer göremeyen gruptayım. Yüzüme gülen herkesi iyi sanıyorum. Çünkü ben sevmediğim birinin yüzüne gülmüyorum. Eşim kızdı, sen herkes için iyi düşünmeye devam et böyle diye. Böylelerine en güzel cevap güzel işler yapıp onları da görmezden gelmek sanırım. Beni etkilemesini istemiyorum ama duygusal da bir insanım. Balık burcu olmak çok zor
Bunlara 3 yumurtadan yaptım, sana 5 yumurtadan yapacağımKıııız, benim kekime ortak olmuşlaroy minik duygusal sincabım 2 çocuk+ 1 bebek. Onların kafası seninkinden de fazla şişiyormuş desene, acıdın hallerine yine de koşturmasınlar
Benim üst komşum normalde çok koşmuyor, benim oğlan yukarı çıkınca kuduruyolar onlar dakomşumu arayıp "söyle şunlara tepinmesinler çocuk uyuyo" diyorum
E senin üstünde bebek karşı komşun bebek, belki güzel bi komşuluğunuz olur, bebişler de arkadaş olur. Çok amin
Bir de comboKizlar biz rota ve bexero ve nimenrix oldukoyle uygun gordu dr Allah yardimcimiz olsun bu gece
Yok malatyaliyim canimBir şey sorcam konyalı mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?