Kaynatıp ılınınca yikiyorsunuz dimi(oğlum algılarımı yaktığı için kaynar suyla yıkama ihtimali geldi aklıma )
Bende hiç kaynatmadim yada duymadım direk çeşmeden ayarlayıp yıkadık hep
Merhaba şuan aynı durumdayım nasıl geçti ? Başka bişeysw diye korkuyorumKızlar sağ göğsümde koltul altona doğru sertlik ve ağrı var. Pompa ile sağdığımda süt geliyor ama ağrı asla geçmiyor geceden beri. Yaşayan varsa bi öneriniz var mı?
HahhahahaBunlara 3 yumurtadan yaptım, sana 5 yumurtadan yapacağım
Ya sen çok yaşa, yine güldürdün yüzümüKomşuların çok şanslı valla neşen daim olsun
Etrafımdakiler sürekli beni uyarma modunda, özellikle en yakın 2 arkadaşım işten. Bak dikkat et, bak farkına var, gör. Tamam göreyim ama ne yapayım. Bende çok diyorum Allah beni böyle yaratmış ne yapayım. Bazı şeyleri direk görüp yaşamadan anlamıyorum. Yaşadıktan sonra da eskisi gibi davranamıyorum o kişiye yani politik olamıyorum ben. Olabilenleri tebrik ediyorum. Kendimi bazen saf salak gibi hissediyorum. Sonra diyorum ki Allahım benim hakkımı yiyen varsa sen gör hesabınıBalik burcu minnoslugu gercekten baska birsey. Ben oğlak burcuyum ama sonuç cok farklı değil malesef. Bana sorarsanız bu durum tamamen temiz kalpli, iyi niyetli insanlar olmamızla alakalı ama bu zamana kadar gördüğüm birsey varsa o da keskin sirke hep küpüne zarar veriyor. O yüzden bazı şeyleri zamana bırakıyorum ve ne yapayım Allah bizi böyle yaratmış demekle yetinmeye çalışıyorum
Yok malatyaliyim canim
Evet bende görmedim bizde hiç kaynatmadik
Merhaba süt birikmiştir. Bebeği emzirirken ya da pompa kullanırken elinizle o bölgeye masaj yapın ordski birikintiyi yaymaya çalışın. Bir kaç sefer sonra geçecektir merak etmeyinMerhaba şuan aynı durumdayım nasıl geçti ? Başka bişeysw diye korkuyorum
Ay ne zamandandır tek başıma nasıl bebek yıkayabilirim diye düşünüyordum bunu deneyeceğim bendeAaaa ben de ilk duydum. Biberon ya da sağma makinesinden bahsediliyor zannettim. Bayağı eziyetli bir şey olmalı. Kaç litre su kaynatmak… Ben artık 2 aylık olduğundan beri bebek küvetinde bile yıkamıyorum zaten direkt duşun içine yere oturup bebeği dizlerime yatırıyorum duş ahizesinden gelen suyla yıkıyorumsonra ikimiz de havluya sarınıp çıkıyoruz, bence çok pratik valla. Küvete hazır su doldurmak bile dertken suyunu kaynatanları o kadar süre bekleyenleri tebrik etmek lazım.
Ben fileye koyuyorum, en son sırtını yıkarken de kendi bacağımın üstüne alıyorum -sırılsıklam oluyorum tabi-. Filede de ters çevirince tutunuyor aslında.Ay ne zamandandır tek başıma nasıl bebek yıkayabilirim diye düşünüyordum bunu deneyeceğim bendebaşka tek başına bebeğini yıkayanlat nasıl yıkıyorsunuz acaba ? Küvetinde tek yıkamak zor geldi bana sanki
Kendi kendine ses çıkarmaması normal bence . Hiç dikkat etmedim ben ona genelde ben konuşurken güldürürken vs ses çıkarıyordu bahsettiğiniz dönemlerde diye hatırlıyorum. Elini her bebek ağzına götürür mü onu da bilemedim . Ama endişelenecek bir durum yok diye düşünüyorumKızlar merhaba nasılsınız?bir sorum olacak oğlum (20 Haziran doğumlu ) henüz elini ağzına götürmüyor nesneleri elinde tutuyor , yumruk tutuyor ama elini emmiyor hala bunu yapmayan bebek varmı? Ben konuştuğumda tepki veriyor ses çıkarıyor ama kendi kendine ses çıkarmıyor henüz.
Bende ilk kez duydum sular kötüymüş ondan kaynatiyorlarmis gerçekten çok meşakkatli Allah kolaylık versin ben sabırsız olduğumdan yapamazdım herhalde diye düşündümAaaa ben de ilk duydum. Biberon ya da sağma makinesinden bahsediliyor zannettim. Bayağı eziyetli bir şey olmalı. Kaç litre su kaynatmak… Ben artık 2 aylık olduğundan beri bebek küvetinde bile yıkamıyorum zaten direkt duşun içine yere oturup bebeği dizlerime yatırıyorum duş ahizesinden gelen suyla yıkıyorumsonra ikimiz de havluya sarınıp çıkıyoruz, bence çok pratik valla. Küvete hazır su doldurmak bile dertken suyunu kaynatanları o kadar süre bekleyenleri tebrik etmek lazım.
Ben ayı bitti biteli kendim yıkıyorum fileye koyup en son yüzünü yıkayınca sorun çıkmıyor seviyor suyu kuşumAy ne zamandandır tek başıma nasıl bebek yıkayabilirim diye düşünüyordum bunu deneyeceğim bendebaşka tek başına bebeğini yıkayanlat nasıl yıkıyorsunuz acaba ? Küvetinde tek yıkamak zor geldi bana sanki
Chat amcaya sordum, 3. Aydan itibaren güvenli değil ani bebek ölüm send riskini artırır diyor. Döndüklerinde yüz üstü gelebilirlermiş. Ama benim bebe daha dönemiyor ki, sizinkiler dönüyor mu?Birde şeyi sorcam. Kundak yapıyor musunuz? Bu aralar uykuya geçişte eli sürekli yüzünde. Tırnakları da 2 güne uzuyor resmen, yüzünü çiziyor baya kanatmış hatta. Birde yüzüyle oynadığı için kendini uyandırıp duruyor. Yazın hava sıcaktı diye kundak yapamadım hiç ama havalar serinliyor artık. Şu cırtlılardan alsam geç mi kaldım kundak 3 aya kadar mı öneriliyordu sadece öyle bi şey var mıydı?
Bende bebeğimin ilk kullandığı pusetli arabadan hiç memnun değilşm bazı arabaların bagajına bile sığmıyor. Taksiye ne zaman binmek istesem söylenip duruyor taksici çünkğ gerçekten zor sığıyor . Ve ağır yük resmen . Ama bebek ilk doğduğu dönemlerde sadece o tarz arabaları kullanabilir dedikleri için öyle aldım. Ama bende kısa süre sonra hafif , kolay kapanan , kapanınca küçülen bir şey almak istiyorum. Çok araştırmadım ama “cybex gb pockit plus ve bugaboo butterfly radarımda :) sizde beğendiklerinizi yazar mısınız? Bir de bu kabin boy minnoş arabaları bebekler ne zaman kullanabilir acabaKızlar biliyorum güncel bir konu değil siz hamileyken hallettiniz ama bebek arabası sorcam. Ben büyük kızımdan var diye almayı düşünmemiştim baya temiz durumda sıfır gibi ama biraz ağır ve çok yer kaplıyor. Birde zor kapanıyor. Arabanın bagajını komple kaplıyor tatile gitsek valize yer yok resmen.
Hafif, kolay sürüş kolay açılıp kapanma, çok yer kaplamayan, sırt kısmı tam yatabilen bir şey arıyorum. Bir kaç marka radarımda birde size sormak istedim kullanıp memnun kaldığınız varsa?
Ben ilk oğlumun elini bu derece ağzına götürdüğünü hiç hatırlamıyorum eğer yanılmıyorsamKızlar merhaba nasılsınız?bir sorum olacak oğlum (20 Haziran doğumlu ) henüz elini ağzına götürmüyor nesneleri elinde tutuyor , yumruk tutuyor ama elini emmiyor hala bunu yapmayan bebek varmı? Ben konuştuğumda tepki veriyor ses çıkarıyor ama kendi kendine ses çıkarmıyor henüz.
Bende bebeğimin ilk kullandığı pusetli arabadan hiç memnun değilşm bazı arabaların bagajına bile sığmıyor. Taksiye ne zaman binmek istesem söylenip duruyor taksici çünkğ gerçekten zor sığıyor . Ve ağır yük resmen . Ama bebek ilk doğduğu dönemlerde sadece o tarz arabaları kullanabilir dedikleri için öyle aldım. Ama bende kısa süre sonra hafif , kolay kapanan , kapanınca küçülen bir şey almak istiyorum. Çok araştırmadım ama “cybex gb pockit plus ve bugaboo butterfly radarımda :) sizde beğendiklerinizi yazar mısınız? Bir de bu kabin boy minnoş arabaları bebekler ne zaman kullanabilir acaba
Ben bundan almıştım çok çok memnunum kabin boy küçücük oluyor valiz gibi cekcekli bebeğim kucagimdayken açıp kapatabiliyorum tek eksi yani amortisörlü değil bozuk yollarda çok sarsıntı oluyor ve çift yönlü değil bebeğin yüzünü kendine ceviremiyorum ama bebeğin rahatlığı arabanın hafifliği çok güzelKızlar biliyorum güncel bir konu değil siz hamileyken hallettiniz ama bebek arabası sorcam. Ben büyük kızımdan var diye almayı düşünmemiştim baya temiz durumda sıfır gibi ama biraz ağır ve çok yer kaplıyor. Birde zor kapanıyor. Arabanın bagajını komple kaplıyor tatile gitsek valize yer yok resmen.
Hafif, kolay sürüş kolay açılıp kapanma, çok yer kaplamayan, sırt kısmı tam yatabilen bir şey arıyorum. Bir kaç marka radarımda birde size sormak istedim kullanıp memnun kaldığınız varsa?
Küvette filede sırt üstü ve saçını geriye akacak şekilde yıkıyorum en son sol koluma yatırıp sırtını köpükleyip başına su döküyorum hemen döktüğüm kabı bırakıp yüzünü temizliyorum iki kez yapıp tüm vucuduna su döküp çıkarıyorumAy ne zamandandır tek başıma nasıl bebek yıkayabilirim diye düşünüyordum bunu deneyeceğim bendebaşka tek başına bebeğini yıkayanlat nasıl yıkıyorsunuz acaba ? Küvetinde tek yıkamak zor geldi bana sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?