Benimde kendi başına uyumuyor uyanana kadar kucağımda tutuyorum hiçbir işte yapamıyorumKızlar uzmanlar diyor ya şu aylık bebek gündüz şu kadar uyur diye . Cidden bebeği gündüz uyuyan var mı yahu? Yani uyuduğunda 10 dk sonra geri kalkmıyor mu sizinde bebeleriniz ? Gerçekten 2 saatte bir yatıp 1-2 saat uyuyan bebek var mı?
Çünkğ ben çıldırcam artık saat 10 dan beri uyutmaya çalışıyorum her uyuduğunda her bıraktıpımda 5 dk sonra kalkıyor. İnat oldu bende de uyumadan bırakmayacam diye çünkğ uyumadı mı ne süt içiyor ne kucak dışında duruyor . Çıldıracam şu uyku meselesine artık
Bende sıcak diye kundak hiç yapmadım tatilde mecburen klima açtık yüzünü çizmesi şikayeti bizde de vardı hazır fırsat bulmuşken yapayım dedim ama alışmadığı için sevmedi sinirlendi uykusu iyice dağıldıBirde şeyi sorcam. Kundak yapıyor musunuz? Bu aralar uykuya geçişte eli sürekli yüzünde. Tırnakları da 2 güne uzuyor resmen, yüzünü çiziyor baya kanatmış hatta. Birde yüzüyle oynadığı için kendini uyandırıp duruyor. Yazın hava sıcaktı diye kundak yapamadım hiç ama havalar serinliyor artık. Şu cırtlılardan alsam geç mi kaldım kundak 3 aya kadar mı öneriliyordu sadece öyle bi şey var mıydı?
kanguru sipariş ettim orda uyursa en azından kendime kahve yapar içerimBenimde kendi başına uyumuyor uyanana kadar kucağımda tutuyorum hiçbir işte yapamıyorum
Ya uyurkende bize yapışık olacaksa biz tükeniriz sankiBenimde kendi başına uyumuyor uyanana kadar kucağımda tutuyorum hiçbir işte yapamıyorum
Ya 1 kişi bile fazladan evde olursa o kadar yararlı ki. Tek olmak çok zor . Şu uyku meselesi özellikke çok yoruyor insanı . E uyurken kucakta uyanırken kucakta gece gündüz bu şekilde biz nasıl dinlencez nasıl kendimize gelcezkanguru sipariş ettim orda uyursa en azından kendime kahve yapar içerim
eşimde işe başladı tek olanları anlıyorum artık zaten zordu iyice zorlaştıuyutmayı beceremiyorum sadece emerken uyuyor bırakıncada uyanıyor
Bazen kovasını doldurup içine sokuyorum elimlede saçını ıslatıyorumAy ne zamandandır tek başıma nasıl bebek yıkayabilirim diye düşünüyordum bunu deneyeceğim bendebaşka tek başına bebeğini yıkayanlat nasıl yıkıyorsunuz acaba ? Küvetinde tek yıkamak zor geldi bana sanki
4.aya kadar desteksiz uyuması çok zorYa uyurkende bize yapışık olacaksa biz tükeniriz sankibende bazen yeterki uyusun uyanmasın diyip kucağımda tutuyorum sma uyandığında artık ilgilenecek halşm kalmıyor bu kez yeterince ilgilenemediğimi düşünüyorum
Sizinkide sürekli kucak istiyor dimi alıştırdım mı kendi başımı mı yaktım diye düşünmeye başlamıştımYa 1 kişi bile fazladan evde olursa o kadar yararlı ki. Tek olmak çok zor . Şu uyku meselesi özellikke çok yoruyor insanı . E uyurken kucakta uyanırken kucakta gece gündüz bu şekilde biz nasıl dinlencez nasıl kendimize gelcez
Evet hemde fazlasıyla acıklı
Profil resmindeki kırmızılı kadını görünce sordum. Konyalı, hikayesi de çok acıklı
Benimde emerek uyuyor başka türlü olmuyor ama çok garip tatilde omzumda uyuyordu bebek arabasına koyuyordum uyuyordu bir süre ama bu sıcakta dışarıya çıkıp öyle de uyutamamkanguru sipariş ettim orda uyursa en azından kendime kahve yapar içerim
eşimde işe başladı tek olanları anlıyorum artık zaten zordu iyice zorlaştıuyutmayı beceremiyorum sadece emerken uyuyor bırakıncada uyanıyor
Seninkide emerek uyuyorsa gündüzleri bazen yatarak emzir sende dinlen ben yapıyorum bazen gece hep yapıyorum artık alışsada yapacak bir şey yok artık bizde de sabır bir yere kadar oluyorYa uyurkende bize yapışık olacaksa biz tükeniriz sankibende bazen yeterki uyusun uyanmasın diyip kucağımda tutuyorum sma uyandığında artık ilgilenecek halşm kalmıyor bu kez yeterince ilgilenemediğimi düşünüyorum
Sizde olur mu bilmiyorum çocuklar mizaçlarıyla doğuyorlarYa uyurkende bize yapışık olacaksa biz tükeniriz sankibende bazen yeterki uyusun uyanmasın diyip kucağımda tutuyorum sma uyandığında artık ilgilenecek halşm kalmıyor bu kez yeterince ilgilenemediğimi düşünüyorum
Koyarken uyanıp tekrar mı dalıyor ben hiç yüzüstü denemedimSizde olur mu bilmiyorum çocuklar mizaçlarıyla doğuyorlar
Emzirip omzuma yatırıyorum poposuna vuruyorum gazını çıkarıyor sakinleşio uyursa ok , uyumaz kolumu emerse diğer memeden de emziriyorum yine omzuma alıp yaylanarak poposuna vuruyorum sırtını sıvazlıyorum biraz daha yaylanıyorum sağa sola sallan fln uyuyuncafa reflü yatagında yüz üstü yatırıyorum
Dalarsa ok Dalmazsa tekrar alıp omzumda aynı şeyler uyuyunca yine yüz üstü yatıyorum bu sefer beyaz gürültü açıyorum
Tam isteğim meyveler
Koyarken uyanıyor , kafasını kaldırıyor yada gaz sancısı oluyor hareket ediyor biraz popusuna vuruyorum pışpış pış diye uyursa okKoyarken uyanıp tekrar mı dalıyor ben hiç yüzüstü denemedim
Uyutmak çok emek ve sabır gerçektenSizde olur mu bilmiyorum çocuklar mizaçlarıyla doğuyorlar
Emzirip omzuma yatırıyorum poposuna vuruyorum gazını çıkarıyor sakinleşio uyursa ok , uyumaz kolumu emerse diğer memeden de emziriyorum yine omzuma alıp yaylanarak poposuna vuruyorum sırtını sıvazlıyorum biraz daha yaylanıyorum sağa sola sallan fln uyuyuncafa reflü yatagında yüz üstü yatırıyorum
Dalarsa ok Dalmazsa tekrar alıp omzumda aynı şeyler uyuyunca yine yüz üstü yatıyorum bu sefer beyaz gürültü açıyorum
Ben de geçen sormuştum ve 1 kişiden başka kimse cevap vermemiştiKızlar biliyorum güncel bir konu değil siz hamileyken hallettiniz ama bebek arabası sorcam. Ben büyük kızımdan var diye almayı düşünmemiştim baya temiz durumda sıfır gibi ama biraz ağır ve çok yer kaplıyor. Birde zor kapanıyor. Arabanın bagajını komple kaplıyor tatile gitsek valize yer yok resmen.
Hafif, kolay sürüş kolay açılıp kapanma, çok yer kaplamayan, sırt kısmı tam yatabilen bir şey arıyorum. Bir kaç marka radarımda birde size sormak istedim kullanıp memnun kaldığınız varsa?
Reflü yatağı dönmesin diye değil mi benimki dönüyor çünküKoyarken uyanıyor , kafasını kaldırıyor yada gaz sancısı oluyor hareket ediyor biraz popusuna vuruyorum pışpış pış diye uyursa ok
Uyumazsa alıyorum tekrardan omzuna uyutuyorum
Yarı uyanık koyduğumda hemen kendini uyandırıyor
Ama yüz üstü yattığı için reflü yatağına çarşaf sermiyorum tıkamasın diye ve gözüm üstünde oluyor
Hep böyle uyuttum gecede ilk böyle yatırıyorum birkaç saat sonra sırt üstüne döndürüyorum
Bir aylıkken uzun tutaması çok normal benceKızlar bir şey sorucam biz dün bir aylık olduk kafayı uzun süreli tutamıyor normal mi sizinkiler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?