2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Benimde kendi başına uyumuyor uyanana kadar kucağımda tutuyorum hiçbir işte yapamıyorum

Bende sıcak diye kundak hiç yapmadım tatilde mecburen klima açtık yüzünü çizmesi şikayeti bizde de vardı hazır fırsat bulmuşken yapayım dedim ama alışmadığı için sevmedi sinirlendi uykusu iyice dağıldı bence müslin örtü ile dene kundağa izin verirse alırsın
Tırnaklarını bende 3-4 güne bir kesiyorum

Benimde kendi başına uyumuyor uyanana kadar kucağımda tutuyorum hiçbir işte yapamıyorum
kanguru sipariş ettim orda uyursa en azından kendime kahve yapar içerim
eşimde işe başladı tek olanları anlıyorum artık zaten zordu iyice zorlaştı uyutmayı beceremiyorum sadece emerken uyuyor bırakıncada uyanıyor

Ya uyurkende bize yapışık olacaksa biz tükeniriz sanki bende bazen yeterki uyusun uyanmasın diyip kucağımda tutuyorum sma uyandığında artık ilgilenecek halşm kalmıyor bu kez yeterince ilgilenemediğimi düşünüyorum

Ya 1 kişi bile fazladan evde olursa o kadar yararlı ki. Tek olmak çok zor . Şu uyku meselesi özellikke çok yoruyor insanı . E uyurken kucakta uyanırken kucakta gece gündüz bu şekilde biz nasıl dinlencez nasıl kendimize gelcez

Bazen kovasını doldurup içine sokuyorum elimlede saçını ıslatıyorum
Bazen küvetine kolumun üstünde yatırıp üstüne su döküyorum
Bazende çömelip dizimin üstünde yatırıp su döküyorum
Hergün suya sokup çıkarıyorım ama haftada 1 sabunluyorum

4.aya kadar desteksiz uyuması çok zor biraz daha dayanmamız lazım sonra uyku eğitimi vs alırız çözeriz umarım

Sizinkide sürekli kucak istiyor dimi alıştırdım mı kendi başımı mı yaktım diye düşünmeye başlamıştım bide oturuncada ağlıyor hanımefendi kucakta olmak yeterli değil gezilecek

Benimde emerek uyuyor başka türlü olmuyor ama çok garip tatilde omzumda uyuyordu bebek arabasına koyuyordum uyuyordu bir süre ama bu sıcakta dışarıya çıkıp öyle de uyutamam
Seninkide emerek uyuyorsa gündüzleri bazen yatarak emzir sende dinlen ben yapıyorum bazen gece hep yapıyorum artık alışsada yapacak bir şey yok artık bizde de sabır bir yere kadar oluyor

Sizde olur mu bilmiyorum çocuklar mizaçlarıyla doğuyorlar
Emzirip omzuma yatırıyorum poposuna vuruyorum gazını çıkarıyor sakinleşio uyursa ok , uyumaz kolumu emerse diğer memeden de emziriyorum yine omzuma alıp yaylanarak poposuna vuruyorum sırtını sıvazlıyorum biraz daha yaylanıyorum sağa sola sallan fln uyuyuncafa reflü yatagında yüz üstü yatırıyorum
Dalarsa ok Dalmazsa tekrar alıp omzumda aynı şeyler uyuyunca yine yüz üstü yatıyorum bu sefer beyaz gürültü açıyorum

Koyarken uyanıp tekrar mı dalıyor ben hiç yüzüstü denemedim

Koyarken uyanıp tekrar mı dalıyor ben hiç yüzüstü denemedim
Koyarken uyanıyor , kafasını kaldırıyor yada gaz sancısı oluyor hareket ediyor biraz popusuna vuruyorum pışpış pış diye uyursa ok
Uyumazsa alıyorum tekrardan omzuna uyutuyorum
Yarı uyanık koyduğumda hemen kendini uyandırıyor
Ama yüz üstü yattığı için reflü yatağına çarşaf sermiyorum tıkamasın diye ve gözüm üstünde oluyor
Hep böyle uyuttum gecede ilk böyle yatırıyorum birkaç saat sonra sırt üstüne döndürüyorum

Uyutmak çok emek ve sabır gerçekten bizimki de uyursa bebek arabasında uyuyır 30-40 dk. Gündüz yatağa koyduğum gibi uyanıyor. Gece anne yanı sonrasında benim yanım. Ama acele edersem uyanır, uzun bir süreç sizin yaptığınız gibi

Ben de geçen sormuştum ve 1 kişiden başka kimse cevap vermemişti

Canım ben de 2 marka arasında kaldım, uygun fiyatlı olanı seçtim. Yeni aldım daha dün geldi hatta. Biri ergobaby marka, operaistanbul sitesinde satılıyor, çok çok beğendim onu. Diğeri benim aldığım da globber marka, ısabel abbey'in kendi sitesinden aldım. Hatta şu an üzüldüm, 15e aldım çünkü daha yeni, 13e düşmüş 3 kademe oturma kısmı, sağlam görünüyor, kurulumu çok kolaydı. Oğlumda elele marka kullanmıştık ona göre bi tık daha ağır ama travellar gibi değil tabii, kapanınca küçülme durumu da güzel

Reflü yatağı dönmesin diye değil mi benimki dönüyor çünkü

Kızlar bir şey sorucam biz dün bir aylık olduk kafayı uzun süreli tutamıyor normal mi sizinkiler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…