2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Ben kendim travel kullanıyorum ama tarif ettiğiniz şekil eltimde var bırakıyorum linkini kapanması ve taşıması çok kolay valiz gibi sürüyor.

Kızlar bir şey sorucam biz dün bir aylık olduk kafayı uzun süreli tutamıyor normal mi sizinkiler nasıl
Biz 13 gün sonra 3 aylık oluyoruz hala uzun tutamiyor başını kaldırıp düşüyor çok normal sizinki her bebeğin yapısı gelişimi de farklı oluyor merak etmeyin normal bence

Chat amcaya sordum, 3. Aydan itibaren güvenli değil ani bebek ölüm send riskini artırır diyor. Döndüklerinde yüz üstü gelebilirlermiş. Ama benim bebe daha dönemiyor ki, sizinkiler dönüyor mu?
Dönmüyor canım, ben de bi tık pişman olmadım değil o uyku gurusundan almadığıma, Bilge de aynı şekilde yüzünü gözünü tırmalıyor. Belalı diyorum ben ona, faça içinde yüzü az kaldı diye düşünüyorum o yüz tırmalamalar bitecek, alma bence. Ya da kız o guru sonrasında da kullanılıyor muydu ne, bi baksana

Kızlar bizim d vitamini kabızlık yapıyor sanırım siz ne kullanıyorsunuz kabızlık gaz yapmayan var mı sancıdan gazdan durmuyor

Bugaboo'ya da bakmıştım da tam yatış pozisyonu yoktu sanki. Ona dikkat et canım ama bugaboo da çok güzel evet C Corpuss

Kızlar bizim d vitamini kabızlık yapıyor sanırım siz ne kullanıyorsunuz kabızlık gaz yapmayan var mı sancıdan gazdan durmuyor
Ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum canım öyle bir etki gözlemlemedim

Eklentiler

• image.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 13
Ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum canım öyle bir etki gözlemlemedim
Bende bunu kullanıyordum düzensiz olarak kabızlık gaz yapmadı ama hemşirenin uyarısıyla alarm kurup düzenli vermeye başladığımdan beri daha da arttı gazı önceden her bezde büyük tuvaletini de yapardı oğlum şuan 4 5 günde bir ikina ağlaya yapıyor ben ona bağladım bugün vermedim bakalım sebep oysa değiştirecem burda arkadaşlar ocean 400 dediler galiba o iyiymiş

Düzeltiyorum götürüyormuş fotoğraflardan baktım. Ses çıkarıp tepki vermesi çok iyi, kafaya takmanıza gerek yok gibi geldi. İç rahatlığı için doktorunuzla teyitleşirsiniz belki

Bebek arabasında bana göre önemli konular; kolay açılıp kapanması, çift yön olması, tekerleklerinin yeterince büyük olması (kaldırımda sürmek çok zor oluyor aksi halde). Bizde cybez s eezy twist var. Puseti sök çıkar kısmı hoş değil. Neyse ki genelde arabaya binmemiz gerekmiyor. Puset aşamasından sonra daha rahat. 360 derece dönüyor. Bu özelliğini kullandık diyemem. Yazın annemlerdeyken ek bie araba daha aldık, o da prego. Modelini hatırlayamadım. O da epey kolay açılıp kapanıyordu, epey sevdik pratikliğini.

Bence o ıkınma gelişim aşamasında olan bir şey çünkü kaç kişide kaka süresi uzadı ıkınma oldu ve biz d vitaminine 45 günlükten sonra başladık ondan önce başladı kaka vesaire sorunları. Bak bakalım yine etki eder mi olabilir yine ama d vitaminlerinin içeriği genellikle aynıdır yanında tatlandırıcı ya da farklı vitamin vesaire yoksa

Bende aynı konu üzerinden gideyim benim araba travel ama kolay açılıp kapanıyor çift yönlü tentesiyle beraber de ayrı da kapanıyor biz bir büyük bir küçük valizle beraber bagaja koyduk. Tekerlekleri süspansiyonu çok iyi plajda kumda bile sürdük. Tek elle kapanıyor. Markası huggy revo 5 ın travel

Son düzenleme:
Düzeltiyorum götürüyormuş fotoğraflardan baktım. Ses çıkarıp tepki vermesi çok iyi, kafaya takmanıza gerek yok gibi geldi. İç rahatlığı için doktorunuzla teyitleşirsiniz belki
Teşekkür ederim ben hatırlamıyorum çocuklarımın ne zaman yaptığını. Bir sorum daha olacak Bebeğiniz yüzü üstüne yattığında uzun süre kafasını tutuyor mu kendisi. Benim tembelim onu da yapmıyor kafasını kaldırıp hemen yoruluyor kollarını destek koyarsam tutuyor sadece.Doktor uzun süre tutması gerekli dedi ama zamanımız var henüz dedi

Tummy time yapıyor musunuz bizimki gün geçtikçe daha uzun tutmaya başladı

Abisine göre daha iyi tutuyor ama abisi de biraz tembeldi, çabuk yorulurdu. Daha erken bence de, bol bol egzersizle güçlenirler. Bu ara tummy time i ben de ihmal ettim, oyun halısı ortamı kursam diyorum.

Hamilton r1 kullaniyorum tek elle kapama her bagaja sigiyor oturmaya basladiginda daha rahat olcak tabi ama coook kolay hayatimin arabasidir kendisi sadece su aylar icin size donuk degil yuzu zaten cok onemli degil disari gorseler daha iyi. Kime aldirdiysam tesekkur etti tek elle acip kapanio hafif cok. Travel olan cybex asla kullanamiyorum dunya para verdim satican biraz daha bekliyorum cunku ikiside bebek arabasina binmek istio die lazim olur die yani hamilton parcalanmak uzere bisey olsa gene alirim aynisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…