2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Cybex gb pockit plus benimde radarımda. İlaveten prego lotus ve elelenin flight kabin tipi olana bakıyorum. Ancak olumsuz yorumları okuyunca karar veremiyorum

Özellikle bugün çıldırma modundayım çünkü hiç bir iş yapamadım. Bi şeyler yediğime şükrettim. Diğer günlerde uzun uyuduğu çok nadir ama bugün ekstra bi huzursuzluğu var gibi, uyuyamadı, sonra uyudu 10 dk ya uyandı. Anakucağında da durmuyor. Yapacak tonla işim var çok geriliyorum

Trendyolda hiç yorum yok, ilk kez de sizden duyuyorum ama bi bakacağım

Duymadığım markalar inceleyeceğim teşekkürler

Abisine göre daha iyi tutuyor ama abisi de biraz tembeldi, çabuk yorulurdu. Daha erken bence de, bol bol egzersizle güçlenirler. Bu ara tummy time i ben de ihmal ettim, oyun halısı ortamı kursam diyorum.
Bizimde abimiz tembeldi 6 aylıktı hala yana dönmüyordu 8 aylıkken anca oturdu ve emeklemeden 11 aylıkken yürüdü. 1 hafta sonra kontrolümüz var inşallah o zamana kadar kendine geliştirmiş olur

3 yaşa kadar satılıyor demek ki kullanan kullanıyor ama güvenli değilse de ne bilim..

Trendyolda hiç yorum yok, ilk kez de sizden duyuyorum ama bi bakacağım
Ebebekten aldim ben de bi influencer onermisti ordan bakmistim dedigim uc yil oluyor ecem arda adı hala vardır belki bilgiler, youtube da da var videoları. R1 olan modeli ama gidip ebebek deneyebilirseniz anlarsiniz gönlünüze göre en iyisi olsun inşallah

Sizinkide sürekli kucak istiyor dimi alıştırdım mı kendi başımı mı yaktım diye düşünmeye başlamıştım bide oturuncada ağlıyor hanımefendi kucakta olmak yeterli değil gezilecek
Ya aynen öyle oturarak kucakta dursa akşama kadar dursun ayakta kucakta olcaksın o şekilde duruyor. Hatta ayakta kucakta ve sallayarak yani bilmiyorum ki tüm bebekler mi böyle bizimkiler mi anlamadım

Asla durmuyor kahvaltıyı zor ediyorum bende ne ana kucağında duruyor ne başka yerde . Ayakta kucağımda olacak

Kızlar bana biri bebeğini bezlediğinde foto atabilir mi ben mi yanlış bezliyorum çişini yukarıdan hiç bezi ıslatmadan taşırıyor erkek diye mi Zaten çok zor bezliyorum asla izin vermiyor

Kızlar bana biri bebeğini bezlediğinde foto atabilir mi ben mi yanlış bezliyorum çişini yukarıdan hiç bezi ıslatmadan taşırıyor erkek diye mi Zaten çok zor bezliyorum asla izin vermiyor
Bezinizin markası ne? Sleepy kullandığımda yenidoğan zamanında öyle olmuştu. Bir ihtimal de bezi beden olarak büyük geliyorsa olabilir.

@Zerolika
Molfix pure soft kullanıyorum şuan 5450 kilosu 2 numara kullanıyorum
Bizim de üst doluyor altlar tertemiz bi ara üstten ön tarafını ıslanmıştı baya şaşırdım nasıl becerdi diye
4 saatin sonunda uyuttum 10 dkya kalkar atarım fotosunu

@Zerolika
Molfix pure soft kullanıyorum şuan 5450 kilosu 2 numara kullanıyorum
Şu an güç bela uyuttum ayağımda, unutmazsam değiştirirken çekeyim. Bence bezdendir ama şimdiye kadar yapmayıp şimdi niye yapsın o zaman (kendi tezimi çürüttüm).

Şu şekil bağlayacaz herhalde

Şu an güç bela uyuttum ayağımda, unutmazsam değiştirirken çekeyim. Bence bezdendir ama şimdiye kadar yapmayıp şimdi niye yapsın o zaman (kendi tezimi çürüttüm).

Ben deliyi bağlar gibi bı bağcık aşağıda biri yukarida sıkı bağlıyorum (çünkü bı ara açtım bağcıklar açık zıbın bezi tutmuştu )
Sleepyler tam oluyordu rahat olsun diye Molfixe geçtim büyük geliyor sleepyde karşılıklı uçları birbirine değecek şekilde bagliyordum

Yanlış mı bakın bakayım ya da küçük mü
Bacakları da öyle kalın çıkmış ki sanırsın çok kilolu

Eklentiler

• IMG_6244.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar dışarda hala bebeğinizin cinsiyetini soruyorlar mı? Benimki hala net belli değil saçı kısa ve az diye sanırım bazen aceleyle beyaz zıbınla çıkarıyorum o gün kesin biri soruyor net pembe giydirincede bir tuhaf duruyor sanki yenidoğan cinsiyetsizliğini aşamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…