Cybex gb pockit plus benimde radarımda. İlaveten prego lotus ve elelenin flight kabin tipi olana bakıyorum. Ancak olumsuz yorumları okuyunca karar veremiyorumBende bebeğimin ilk kullandığı pusetli arabadan hiç memnun değilşm bazı arabaların bagajına bile sığmıyor. Taksiye ne zaman binmek istesem söylenip duruyor taksici çünkğ gerçekten zor sığıyor . Ve ağır yük resmen . Ama bebek ilk doğduğu dönemlerde sadece o tarz arabaları kullanabilir dedikleri için öyle aldım. Ama bende kısa süre sonra hafif , kolay kapanan , kapanınca küçülen bir şey almak istiyorum. Çok araştırmadım ama “cybex gb pockit plus ve bugaboo butterfly radarımda :) sizde beğendiklerinizi yazar mısınız? Bir de bu kabin boy minnoş arabaları bebekler ne zaman kullanabilir acaba
Özellikle bugün çıldırma modundayım çünkü hiç bir iş yapamadım. Bi şeyler yediğime şükrettim. Diğer günlerde uzun uyuduğu çok nadir ama bugün ekstra bi huzursuzluğu var gibi, uyuyamadı, sonra uyudu 10 dk ya uyandı. Anakucağında da durmuyor. Yapacak tonla işim var çok geriliyorumKızlar uzmanlar diyor ya şu aylık bebek gündüz şu kadar uyur diye . Cidden bebeği gündüz uyuyan var mı yahu? Yani uyuduğunda 10 dk sonra geri kalkmıyor mu sizinde bebeleriniz ? Gerçekten 2 saatte bir yatıp 1-2 saat uyuyan bebek var mı?
Çünkğ ben çıldırcam artık saat 10 dan beri uyutmaya çalışıyorum her uyuduğunda her bıraktıpımda 5 dk sonra kalkıyor. İnat oldu bende de uyumadan bırakmayacam diye çünkğ uyumadı mı ne süt içiyor ne kucak dışında duruyor . Çıldıracam şu uyku meselesine artık
Trendyolda hiç yorum yok, ilk kez de sizden duyuyorum ama bi bakacağımHamilton r1 kullaniyorum tek elle kapama her bagaja sigiyor oturmaya basladiginda daha rahat olcak tabi ama coook kolay hayatimin arabasidir kendisi sadece su aylar icin size donuk degil yuzu zaten cok onemli degil disari gorseler daha iyi. Kime aldirdiysam tesekkur etti tek elle acip kapanio hafif cok. Travel olan cybex asla kullanamiyorum dunya para verdim satican biraz daha bekliyorum cunku ikiside bebek arabasina binmek istio die lazim olur dieyani hamilton parcalanmak uzere bisey olsa gene alirim aynisini
Duymadığım markalar inceleyeceğimBen de geçen sormuştum ve 1 kişiden başka kimse cevap vermemişti
Canım ben de 2 marka arasında kaldım, uygun fiyatlı olanı seçtim. Yeni aldım daha dün geldi hatta. Biri ergobaby marka, operaistanbul sitesinde satılıyor, çok çok beğendim onu. Diğeri benim aldığım da globber marka, ısabel abbey'in kendi sitesinden aldım. Hatta şu an üzüldüm, 15e aldım çünkü daha yeni, 13e düşmüş3 kademe oturma kısmı, sağlam görünüyor, kurulumu çok kolaydı. Oğlumda elele marka kullanmıştık ona göre bi tık daha ağır ama travellar gibi değil tabii, kapanınca küçülme durumu da güzel
Favorilere eklendiBen kendim travel kullanıyorum ama tarif ettiğiniz şekil eltimde var bırakıyorum linkini kapanması ve taşıması çok kolay valiz gibi sürüyor.
Chicco Trolley Me Stone Bebek Arabası - Siyah - Fiyatı, Yorumları
Chicco Trolley Me Stone Bebek Arabası - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Günde 1 ve ya 2 defa yapıyorum ama oğlum gece uyanık gündüz fazla uyuduğu için pek düzenli yapamıyoruzTummy time yapıyor musunuz bizimki gün geçtikçe daha uzun tutmaya başladı
Bizimde abimiz tembeldi 6 aylıktı hala yana dönmüyordu 8 aylıkken anca oturdu ve emeklemeden 11 aylıkken yürüdü. 1 hafta sonra kontrolümüz var inşallah o zamana kadar kendine geliştirmiş olurAbisine göre daha iyi tutuyor ama abisi de biraz tembeldi, çabuk yorulurdu. Daha erken bence de, bol bol egzersizle güçlenirler. Bu ara tummy time i ben de ihmal ettim, oyun halısı ortamı kursam diyorum.
3 yaşa kadar satılıyor demek ki kullanan kullanıyor ama güvenli değilse de ne bilim..Dönmüyor canım, ben de bi tık pişman olmadım değil o uyku gurusundan almadığıma, Bilge de aynı şekilde yüzünü gözünü tırmalıyor. Belalı diyorum ben ona, faça içinde yüzüaz kaldı diye düşünüyorum o yüz tırmalamalar bitecek, alma bence. Ya da kız o guru sonrasında da kullanılıyor muydu ne, bi baksana
Ebebekten aldim ben de bi influencer onermisti ordan bakmistim dedigim uc yil oluyor ecem arda adı hala vardır belki bilgiler, youtube da da var videoları. R1 olan modeli ama gidip ebebek deneyebilirseniz anlarsiniz gönlünüze göre en iyisi olsun inşallahTrendyolda hiç yorum yok, ilk kez de sizden duyuyorum ama bi bakacağım
Ya aynen öyle oturarak kucakta dursa akşama kadar dursunSizinkide sürekli kucak istiyor dimi alıştırdım mı kendi başımı mı yaktım diye düşünmeye başlamıştımbide oturuncada ağlıyor hanımefendi kucakta olmak yeterli değil gezilecek
Asla durmuyor kahvaltıyı zor ediyorum bendeÖzellikle bugün çıldırma modundayım çünkü hiç bir iş yapamadım. Bi şeyler yediğime şükrettim. Diğer günlerde uzun uyuduğu çok nadir ama bugün ekstra bi huzursuzluğu var gibi, uyuyamadı, sonra uyudu 10 dk ya uyandı. Anakucağında da durmuyor. Yapacak tonla işim var çok geriliyorum
Benim de böyle delircem artı bi de abla başımızda psikolojim yerlerde su an daYa aynen öyle oturarak kucakta dursa akşama kadar dursunayakta kucakta olcaksın o şekilde duruyor. Hatta ayakta kucakta ve sallayarak yani bilmiyorum ki tüm bebekler mi böyle bizimkiler mi anlamadım
Bezinizin markası ne? Sleepy kullandığımda yenidoğan zamanında öyle olmuştu. Bir ihtimal de bezi beden olarak büyük geliyorsa olabilir.Kızlar bana biri bebeğini bezlediğinde foto atabilir mi ben mi yanlış bezliyorum çişini yukarıdan hiç bezi ıslatmadan taşırıyor erkek diye miZaten çok zor bezliyorum asla izin vermiyor
Molfix pure soft kullanıyorum şuan 5450 kilosu 2 numara kullanıyorumBezinizin markası ne? Sleepy kullandığımda yenidoğan zamanında öyle olmuştu. Bir ihtimal de bezi beden olarak büyük geliyorsa olabilir.
Bizim de üst doluyor altlar tertemiz bi ara üstten ön tarafını ıslanmıştı baya şaşırdım nasıl becerdi diye@Zerolika
Molfix pure soft kullanıyorum şuan 5450 kilosu 2 numara kullanıyorum
Şu an güç bela uyuttum ayağımda, unutmazsam değiştirirken çekeyim. Bence bezdendir ama şimdiye kadar yapmayıp şimdi niye yapsın o zaman (kendi tezimi çürüttüm).@Zerolika
Molfix pure soft kullanıyorum şuan 5450 kilosu 2 numara kullanıyorum
Ben deliyi bağlar gibi bı bağcık aşağıda biri yukarida sıkı bağlıyorum (çünkü bı ara açtım bağcıklar açık zıbın bezi tutmuştuŞu an güç bela uyuttum ayağımda, unutmazsam değiştirirken çekeyim. Bence bezdendir ama şimdiye kadar yapmayıp şimdi niye yapsın o zaman (kendi tezimi çürüttüm).
Şu şekil bağlayacaz herhalde
Şu an güç bela uyuttum ayağımda, unutmazsam değiştirirken çekeyim. Bence bezdendir ama şimdiye kadar yapmayıp şimdi niye yapsın o zaman (kendi tezimi çürüttüm).
Şu şekil bağlayacaz herhalde
Yanlış mı bakın bakayım ya da küçük müBen deliyi bağlar gibi bı bağcık aşağıda biri yukarida sıkı bağlıyorum (çünkü bı ara açtım bağcıklar açık zıbın bezi tutmuştu)
Sleepyler tam oluyordu rahat olsun diye Molfixe geçtim büyük geliyor sleepyde karşılıklı uçları birbirine değecek şekilde bagliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?